Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για την κλιματική αλλαγή και ο καιρός της εβδομάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΑΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ-750x430

Την ώρα που στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη σπάνε τα ρεκόρ υψηλότερης θερμοκρασίας για Μέσα Οκτωβρίου, στην Ελλάδα ο καιρός παραμένει ήπιος με ασθενείς βροχές και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Σάκης Αρναούτογλου με μηνύματά του στη σελίδα του στο Facebook, σχολιάζοντας τις θερμοκρασίες που αγγίζουν τους 30 βαθμούς σε Γαλλία, Γερμανία και Σκανδιναβία, μιλά ευθέως για τα αποτελέσματα της κλιματικής αλλαγής στον πλανήτη μας, η οποία είναι γεγονός.

Οσο για τη χώρα μας, φαίνεται ότι και τα επόμενα 24ωρα θα διατηρηθεί στην ανατολική Ελλάδα η συννεφιά που κατά τόπους θα δίνει κάποιες βροχές, ενώ στα τέλη της εβδομάδας αχνοφαίνεται μια πιο σοβαρή επιδείνωση του καιρού.

Δείτε στο βίντεο την ανάλυση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό μέχρι και τα μέσα της νέας εβδομάδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οσο πιο πολύ προωθεί το παγκόσμιο κατεστημένο μια ιδέα ή θεωρία,εν προκειμένω την ”κλιματική αλλαγή”,τόσο πιο πολύ μούφα είναι.Και σίγουρα δεν είναι πρός όφελος του κόσμου,μάλλον πρός ζημιά του.Αυτό προκύπτει από τα γεγονότα και την κοινή-απλή λογική.Σιγά μη χέστηκαν οι κρατούντες για το καλό της ανθρωπότητας,ώστε να απασχολούν τους μηχανισμούς τους και να ξοδεύουν τεράστια ποσά για προπαγάνδα.Σίγουρα κάπου αποβλέπουν και σίγουρα όχι καλό για εμάς αλλά για πάρτη τους.Και μην επικαλεστεί κάποιος τους επιστήμονες..Ολα πουλιούνται και αγοράζονται, η πειθαναγκάζονται, η εκβιάζονται και στην ανάγκη ισοπεδώνονται η εξοντώνονται με κάποιο τρόπο.Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα.Προσωπικά μου είναι αδύνατον να πειστώ για πράγματα για τα οποία κόπτεται το Σύστημα και ειδικά η λαίλαπα της ΝΤΠ Οθεν…Βάλτε την κλιματική αλλαγή εκεί που ξέρετε,κύριοι και κυρίες κρατούντες…

  2. τους 30 βαθμους τους εχει στην καραφλα!
    18 το παρισι 11 η ζυριχη 14 η στοκχολμη 17 το βερολινο
    πιονια της νεας ταξης για να τρομοκρατουν τον κοσμο!
    πηγαινε ρε λουσου με ουλτρεξ!
    https://youtu.be/mjLYDHEqwoo?t=17

Comments are closed.