Η… πορνοστάρ κόρη του Σπίλμπεργκ έδειρε τον σύντροφό της και βρέθηκε στο τμήμα

Κοινοποίηση:
mikaela-spielpberg

Η 23χρονη κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα γίνει πορνοστάρ, συνελήφθη γιατί άσκησε βία στον αρραβωνιαστικό της, πετώντας του αντικείμενα κατά τη διάρκεια ενός καβγά, υποστηρίζουν οι αρχές, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η Μικαέλα κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Χιλ, στο Νάσβιλ του Τενεσί, μετά την επίθεση στον 47χρονο αρραβωνιαστικό της Τσανκ Πανκόφ, κατά τη διάρκεια ενός καβγά μετά την επιστροφή τους στις 4 το πρωί από μπαρ όπου είχαν πάει για να διασκεδάσουν.

Η ένταση μεταξύ του ζευγαριού κλιμακώθηκε όταν ο 47χρονος έκανε ένα αγενές σχόλιο προς την κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ με αποτέλεσμα να τη θυμώσει και να αρχίσει να του πετά αντικείμενα. Ενα από αυτά τον πέτυχε στο χέρι και τον τραυμάτισε.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η κόρη του Σπίλμπεργκ στη συνέχεια άλλαξε την κατάθεσή της για τα περί εσωτερικής διαφωνίας, ωστόσο η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Μικαέλα ήταν η επιτιθέμενη. Ο 47χρονος πάντως δεν άσκησε δίωξη στην αρραβωνιαστικιά του και έκανε λόγο για παρανόηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καλά να πάθει το μουνόπανο ο Σπίλμπεργκ, ο μεγάλος πορνοεβραίος σκηνοθέτης του κώλου, που η κόρη του
    έγινε πορνοστάρ. Μάλλον τη γαμούσε κι αυτός γιατί είναι υιοθετημένη.

Comments are closed.