Η πηγάδα του Μελιγαλά – Σεπτέμβριος 1944

Κοινοποίηση:
ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ

Συμπληρώνονται φέτος 78 χρόνια από το ειδεχθές έγκλημα που διέπραξαν οι κομμουνιστές τον Σεπτέμβριο του 1944, σε βάρος των κατοίκων του Μελιγαλά. Η σφαγή 2.100 αιχμαλώτων στην πηγάδα του «Μελιγαλά» έχει περάσει πλέον στην ιστορία.

Από τις 16 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 1944, διαπράχθηκαν τα πλέον ειδεχθή εγκλήματα από τους κομμουνιστοσυμμορίτες του ΚΚΕ, που εγκληματούσαν κάτω από τον μανδύα του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.

Ουδέποτε απολογήθηκαν και τιμωρήθηκαν από την Ελληνική πολιτεία γι’ αυτές τους τις πράξεις. Αντίθετα ο κοινοβουλευτισμός της Μεταπολιτεύσεως τους αποκατέστησε και τους έδωσε την δυνατότητα να εισέλθουν στο Ελληνικό κοινοβούλιο, το οποίο θα καταργήσουν όταν θα τους δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, και να αισθάνονται υπερήφανοι για τους αγώνες του κόμματός τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. κομμουνιστές σκότωσαν περισσότερους Έλληνες από Γερμανούς στρατιώτες. Δε χωνέψαν ποτέ το ότι ο άρης με δυο ανάποδες σφαλιάρες από χωροφύλακα, έκλαιγε σα κοριτσάκι και υπέγραφε αράδα δηλώσεις αποκηρύξεως, ούτε το ότι : «στο Βίτσι και στο Γράμμο, σας θάψαμε στην άμμο». Τραβάτε ρε στο χότζα και στον κιμ λεχρίτες κουκουέδες.

  2. Εγκληματικο κομμα υπο εξαφανιση μετα και την καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης του Σταλιν! Οι γιαλαντζι πατριωτες που εκτελουσανε τους…. δηθεν δυτικους φιλοσυμμαχους συμπατριωτες τους και δεν αφηνανε ουτε κοτουλα για δειγμα στα χωρια! Εγκληματιες και πλιατσικολογοι!

Comments are closed.