Η «καυτή» Ελληνίδα γιατρός που έχει ξετρελάνει το Ντουμπάι! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
poe

Η πανέμορφη Αναστασία Τερζή, γιατρός και τραγουδίστρια στο επάγγελμα, βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στο Ντουμπάι καθώς δέχτηκε δουλειά από ιδιωτικό νοσοκομείο για να συμμετάσχει σε έρευνες σχετικά με μια θεραπεία που αφορά τις μυικές ατροφίες. Οι φωτογραφίες που αναρτά «μοιράζουν εγκεφαλικά»!

Με το πτυχίο στα χέρια και με ένα μοναδικό επικοινωνιακό ταλέντο η εντυπωσιακή Ελληνίδα γιατρός και τραγουδίστρια βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο Ντουμπάι. Δεν πήγε να διασκεδάσει. Όπως όλοι αυτοί που βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη της ανατολής μέσα στις γιορτές και έφεραν στη χώρα το μεταλλαγμένο στέλεχος του κορονοϊού. Πήγε για δουλειά μιας και δέχτηκε πρόταση από ιδιωτικό νοσοκομείο προκειμένου να συμμετάσχει σε έρευνες για μια θεραπεία που αφορά σε μυικές ατροφίες.

Κι όμως. Η Αναστασία Τερζή που γνωρίσαμε από τα καλλιστεία πριν από χρόνια αλλά και από τις πίστες ως τραγουδίστρια αποδεικνύει πώς είναι πλέον σε άλλο επίπεδο.

Δεν ξεχνάει ωστόσο να μοιράζει «πόνο» στους Άραβες με το ποθητό κορμί της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Πολλοί κονέδες, γνωριμίες, δύναμη και λεφτά δηλαδή, ακόμα και αν τα παιδιά τους δεν πέρναγαν πουθενά σε κάποιο τμήμα τει η αει (δηλαδή τα παιδιά ακαδημαικά ούτε για κομμωτική επαλ δεν έκαναν), κάναν το εξής οι αλεπουδιάρηδες.
    Γραφόντουσαν σε μια σχολή ας πούμε της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Ιταλίας και πάει λέγοντας. Έκαναν ας πούμε και μια ‘δωρεά’ 5-6 χιλιάρικα (τρίχες για αυτούς) τότε και μετά εκμεταλλευόμενοι κάποιες συγκεκριμένες διατάξεις περί μεταγραφών έφεραν τον περήφανο υιό και κόρη Ελλάδα, και μάλιστα σε αει που ήθελες σχεδόν 20/20 για να πέρναγες χωρίς καμία αβάντα. Τι ήταν αυτές οι διατάξεις;
    Από προσωρινούς νόμους που πέρναγαν από πριν στα σιγανά περί ομογενών (πχ, ψευτοομογενών με γονείς σε ευρωκοινοβούλια), σε (μαιμού) ειδικών οικονομικών περιπτώσεων με βάση την οικογενειακή κατάσταση, (μαϊμού) ψυχιατρικά και παθολογικά προβλήματα, για (μαιμού) οικονομικές καταστάσεις και ένα σωρό πουστιές. Για παράδειγμα ακόμα και ένας μουσουλμάνος ή Ρομά(=γύφτος) πριν 25 χρόνια με ένα 1 ή 2 στα 20 πήγαινε Ιατρική η ΕΜΠ η φιλόλογος και ένας με 19 στα 20 μπορεί και να μην έπιανε. Αλλά με την ίδια διάταξη μειονοτικών και ομογενών ερχόνταν ένας τσόγλανος με μηδέν γνωστικό υπόβαθρο και προσπάθεια από άλλη χώρα (πχ, Μπουρκίνα Φάσο, Βραζιλία, Αίγυπτος, Αλβανός, κοκ) και πέρναγε και αυτός.
    Τώρα βέβαια πολλά πτυχία αγοράζονται από διεθνή (να μη λέμε ονόματα) κολλέγια και το μόνο που έλλειπε στην Ελλάδα ήταν η αναγνώριση προκειμένου να καθιερωθεί και η δόξα αυτών των πτυχίων με την πλήρη απαξίωση των κρατικών, όπως έγινε στις ανατολικές και αραβικές χώρες.
    Η κοπέλα περνάει το μήνυμα, γιατρός από Ελλάδα ίσον καριέρα πουτάνας και σοβατζή και αυτό προωθείται.
    Τι έλεγε ο Κούλι, ‘δεν είμαστε όλοι ίσοι, δεν μπορούμε να σπουδάσουμε όλοι’. Άρα αν στερήθηκαν τα πάντα οι φτωχοί γονείς σου λέει για να κάνουν το παιδί γιατρό, πουτάνα, άνεργο, γκαρσόνι η σε ψυχιατρείο θα καταλήξει.

  2. Σε αυτή τη γιατρό μόνο ένα μέλος του σώματος σου μπορείς να της εμπιστευτείς για όλα τα άλλα το ρισκάρεις πολύ.

  3. οι γυναικες εχασαν τη ντροπη τους εντελως. Με κατι τετοια νιωθουν σημαντικες.. για γελια και για κλαματα..

  4. Άμα είναι αυτή γιατρός, ή πήγε για “έρευνα” εκεί πέρα, εγώ είμαι αστροναύτης…. Έρευνα το λέμε τώρα….

  5. Έλα τέκνον μου να σε μεταλάβω τι ήταν ο πάτερας σου γλυκατζής ; Η πιο γλυκιά ιατρός και αμαρτία!!!!!

  6. Οι 3 στους 4 που σχολίασαν την ανάρτηση αυτή θα σχολιάσουν ευμενώς κ ανάρτηση για τον Μόρφου με σχόλια του στυλ ” άξιος”, “γίγαντας της Ορθοδοξίας” κ.α.

  7. ..ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΚΟΛΑΚΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝΕ ΑΒΕΡΤΑ ΣΤΑ STUDIO ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΥΛΗΣ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1990.
    Εεε ρε, τι γ@μήσι@ πέφτανε τότε, σε καθημερινή βάση..
    Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις..
    😂

  8. Μου θυμίζει μια που πήγε και τα φτιαξε με παντρεμένο με δυο παιδιά ! Όλες οι μουσίτσες την ίδια φάτσα έχουν αλλά όχι τα ίδια βυζά ή άλλη ήτανε άβυζη παντελώς !

  9. το τσαντακι με τον κροκοδιλο ποσο κανει?
    και μαγιο με 2 κατοσταρικα απο την καλλιθεα παλι μεσα στην κ@@@@ εισαι!!!

  10. Τωρα εξηγείται το ενθουσιωδες ενδιαφερον των ΗΑΕ για τα Ελληνικά προβλήματα με την τουρκια. Μπραβο γιατρινα μου!!! Ζητω τα ΗΑΕ!!!

  11. Μοιραστε πτυχια…ιατρικα , των προπαγανδιστικων φαρμακολομπυ που δινουν πρωτοκολλα …θεραπειας..
    Ετσι και αλλιως φανηκε περιτρανα η …αξιοτητα των γιατρων που ξεχασαν τα φαρμακα της πνευμονιας και εξισωσαν τα περιβοητα τεστ με αυτα της εγκυμοσυνης..
    Καημενη ανθρωποτητα, να ξερες μονο ποσο στην κορυφη του ετοιμόρροπου παγοβουνου εισαι..

  12. 👍👍👍👍Τερματοφύλακας γιατρός στο Μπλέκ!!!!😂😂😂😂Τι μας θύμησες τώρα….Έγραψες…..έγραψες. 👏👏👏👏

  13. Δημήηητρη (Σειρηνάκη)?…..σου βρήκαμε άλλη (γιατρό) τελικά, ρε μπαγάσα…άναψε φώτα, μοτέρ κ λοιπά…

  14. Χαρές οι άραβες με τέτοια γιατρό ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !

  15. Τι δουλεια κανεις?…………Πουτανα.

  16. Κάτω απο τη ρόμπα της γιατρού, φοράει τίποτα ή είναι γυμνή για να βλέπει τ’ αντανακλαστικά των ασθενών;

  17. Γιατρός στο Ντουμπάι να γιατρεύει τις ασκωμάρες και τραγουδίστρια βιρτουόζα στο ….κλαρίνο, μιά χαρά τα συνδυάζει

  18. Γιατρος της π@@τσας μαλλον ειναι..Γιατρος και τραγουδιαστρια,οπως λεγαμε παλια τερματοφυλακας γιατρος στο Μπλεκ;

Comments are closed.