“Η ζωή μου δεν εξαρτάται από τον φόβο σας”.. Ένα κείμενο αγανάκτησης προς την κυβέρνηση και αυτά που μας έχει επιβάλλει

Κοινοποίηση:
gallia-parisi-maskes-lockdown

Ένα κείμενο γεμάτο αγανάκτηση για τα όσα ζούμε κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και… εξαπλώνεται. Είναι ένα κείμενο που καλεί τον κόσμο να το κοινοποιήσει στα social media, προκειμένου να εκφάσει την αγανάκτηση για τον εγκλεισμό των πολιτών.

Αναφέρει:

“Δεν γεννήθηκα σε αυτόν τον κόσμο για να ζω σύμφωνα με τις “αντοχές” του ΕΣΥ.
Κανενός η ζωή δεν μπορεί να εξαρτάται από την αποτυχία η επιτυχία ενός πολιτικού σχεδίου. Αν οι κυβερνήσεις έφαγαν τα λεφτά που μας έκλεβαν τόσα χρόνια, αντί να φτιάξουν ένα σωστό σύστημα υγείας δεν είναι δικό μου πρόβλημα, αλλά δικό τους.

Δεν θα μείνω φυλακισμένος σπίτι μου επειδή υποχόνδρια άτομα και γιατροί οραματίζονται έναν κόσμο χωρίς την ύπαρξη μικροοργανισμών. Εάν φοβούνται ας κάτσουν μέσα για πάντα, φορώντας πενταπλή μάσκα και κάνοντας πρωκτικό τεστ ανά μία ώρα. Δικό σας πρόβλημα ρε σαλεμένοι. Η ζωή μου  δεν εξαρτάται από τον φόβο σας.

Δεν θα μου επιβάλετε να φοράω ένα βρωμόπανο στα μούτρα για τον παρανοϊκό σας φόβο. Δικό μου το στόμα δικιά μου και η αναπνοή. Ότι θέλω θα κάνω. Αν φοβάστε απομακρυνθείτε και μείνετε στη σπηλιά σας αρρωστημένα μυαλά.

Δεν θα τρυπιέμαι ανά τρεις μήνες με μια πρωτόγνωρη επιστημονικά τεχνική, ούτε θα επιτρέψω να μου χώνουν στο ρουθούνι μια επώδυνη μπατονέτα κάθε δύο εβδομάδες μήπως τυγχάνει και είμαι βαριά άρρωστος χωρίς να το ξέρω!.
Είστε παρανοϊκοί και σχιζοφρενείς. Η θέση σας είναι στο ψυχιατρείο.

Χάσαμε ήδη ένα χρόνο από την υπερ-πολύτιμη ζωή μας, ως πότε θα το ανεχτούμε; Έχετε καταλάβει ότι μια φορά ζούμε; Ότι κάθε χαμένος χρόνος δεν πρόκειται να επιστρέψει; Ότι κάθε μέρα που δεν αντιδρούμε υποθηκεύουμε το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας; Ότι μια φορά θα είμαστε νέοι και παραγωγικοί να χαρούμε τον κόσμο;

Μην περιμένετε να μας ελευθερώσουν ποτέ, αυτοί ζουν από τα πτώματα μας. Όσο εμείς πεθαίνουμε, αυτοί πλουτίζουν. Η καραντίνα θα τελειώσει όταν εμείς το αποφασίσουμε”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η καραντίνα τελειώνει μέ μία καραμπίνα beretta στό χέρι.Αλλιώς δέν πρόκειται ποτέ νά ξεφορτωθούμε τούς βρυκόλακες τούς Μητσοτάκηδες πού ρουφάνε τό αίμα τού Ελληνικού λαού.
    Γιάννης Λάκων

  2. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ Κ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ Ε ΛΛ Η ΝΕ Σ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ,ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΜΠΡΟΣ ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΥ Κ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ

Comments are closed.