Η εικόνα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και κάνει πάταγο!(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
κουληςς

μητς μαραντονα

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Εταιρεία δολοφόνων ΝΔ κ ΣΙΑ…
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ?

  2. Χωρις παρεξηγηση αλλα το να βαζουμε την φωτογραφια του αρχιγκαντεμη διπλα σ’αυτην του τρισμεγιστου Ντιεγκο εναι υψηστη ιεροσυλια….Παιχταραδες οπως οι Μαραντονα. Πελε, Κρο’ι’φ, Μπεκενμπαουερ, Μπεστ, Βαν Μπαστεν κλπ πρεπει να τυγχανουν σεβασμου και οχι να συγκρινονται με Κουληδες και Αλεξηδες….Αυτοι καταστρεφουν χωρες και ανθρωπους, αλλα παιχτες οπως ο Ντιεγκο – ο οποιος εκανε κακο μονο στον εαυτο του – εκαναν εκατομμυρια ανθρωπων να ξεχνουν τα βασανα τους βλεποντας ή παιζοντας μπαλα…..R.I.P. DIEGO ειμαι τυχερος που προλαβα να σε δω να παιζεις…..Υ.Γ. Ποτε θα τελειωσει αυτο το καταραμενο 2020???????

  3. ……..o ληΚου στην φωτο δεν παιζει μπαλα αλλα εκανε προσπαθεια για κλασιμο αλλα δυστυχως χεστηκε την στιγμη της φωτογραφισης….

    1. χαχααχχααχαχαχαχαχχαχαχα να εισαι καλα….. με εκανες και γελασα…..χαχαχαχαχαχαχαχα Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ !!!!!!!!!!!!! ΑΡΙΣΤΟ !!!!!!!!!!

  4. Ο ΠΑ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Ο ΜΕΓΑ ΚΑΝΤΕΜΗΣ …ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΩΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!

  5. Αν έπαιζα μαζί με τον φλώρο μπάλα.. Θα του είχα σπάσει και τα δύο καλάμια… Μου παίζει κι μπάλα το μαμοθρεφτο του λοντον εκονομιστ….

  6. Χαχα, ακριβώς! Τόσα που παίρνουν οι εταιρίες δημοσκοπήσεων από τον Κουλη, μην το αποκλείσετε..

  7. η μεν φάτσα του εδώ ακριβώς τερρης κ. Mr bean. η δε πολιτική του γενικώς ξεπερνά κ. του ΚΙΜ Γιουνγκ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΟΎΜΕ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΕΦΌΣΟΝ ΜΑΣ ΣΦΊΓΓΟΥΝ ΤΗΝ ΘΗΛΕΙΑ Ο ΜΠΟΓΙΑΣ Κ. ΟΙ ΔΉΜΙΟΙ ΤΟΥ; ΜΌΝΟΝ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟ ΤΌΠΟ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ.

  8. ΚΑΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ Κ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ Κ ΤΙ ΩΡΑ ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12

    1. 12 ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ.
      ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ;

Comments are closed.