Η ΠτΔ ζητά να στηρίξουμε τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα: «Ειδικά τώρα στην κρίση του κορωνοϊού»

Κοινοποίηση:
sakellaropoulou1

Σαφή θέση κατά των διακρίσεων σε ομάδες ΛΟΑΤΚΙ η πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου σε ανάρτηση της, κατά την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας.

«Οι διώξεις, οι διακρίσεις, η κοινωνική περιθωριοποίηση κατά των ΛΟΑΤΚΙ συνανθρώπων μας σε πολλές περιοχές του κόσμου είναι μια σκληρή, επίμονη πραγματικότητα. Πραγματικότητα που μας αφορά όλους, αφού πλήττει στον πυρήνα της την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και συρρικνώνει την έννοια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ειδικά στις σημερινές συνθήκες αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, τα άτομα αυτά αντιμετωπίζουν συχνά ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις σε βάρος τους και περιορισμούς στην πρόσβαση των υπηρεσιών υγείας.

Σήμερα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας, στέλνουμε και από την Αθήνα το μήνυμά μας. Καταδικάζουμε τις διακρίσεις, τη ρητορική μίσους, τη βία σε βάρος προσώπων λόγω ταυτότητας φύλου, γενετήσιου προσανατολισμού ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας και υποστηρίζουμε το δικαίωμα του καθενός στην ελεύθερη έκφραση, την ασφάλεια, τον αυτοκαθορισμό και την ίση μεταχείριση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΟΥΣΤ ΣΚΙΑΧΤΡΟ!ΤΡΑΒΑ ΠΛΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.

  2. Να διοργανωσεις και καμια παρελαση τους στο Συνταγμα για να δεσει το..γλυκο!!!!!!!! Δεν μας παρατας λεω εγω!!!!!!!! Για τους αστεγους Ελληνες καμια μεριμνα, μονο γι’ αυτους που σπαζουν….αυγα!!!!!!!!!

  3. Ποτε δεν κατάλαβα γιατι στηριζουν τοσο τους ομοφυλλοφιλους. Λες και καποιος τους εχει πάρει στο κυνήγι, η καποιος τους εχθρεύεται. Κανένας δεν τους ενοχλεί, εκτος απο την ααααλλη ….μειονότητα…., τους Μουσουλμάνους που τους πετάνε απο τις ταράτσες. Εμεις οι υπόλοιποι, αν δεν μας ενοχλούν, κατι που ισχυει και για ολους τους αλλους, οχι μονο για τους λοατκι, δεν εχουμε τιποτα μαζι τους. Γιατι πια ολο αυτο το παραλογο θεατρο;;;;

  4. Τί λές μωρή γριά βρωμούσα;Οί λαθροπίθηκοι μπουκάρουν στά νησιά μας κουβαλώντας τόν κορωνοιό καί εσύ
    γριά μουσίτσα νοιάζεσαι γιά τούς ανώμαλους τούς ΛΟΑΤΚΙ.Αει σιχτίρι μαλλιαροπόδαρη.
    Γιάννης Λάκων

  5. οξω με τα αρρωστημενα πουτανοσπερματα μωρη σαυρα

  6. Που χαθηκε τοσο καιρο το Κατερινιω?Αρχισα να ανησυχω.Βγηκε απο την κρυψωνα της ,και μας αμολησε κατι ανωδυνες κορωνες , για να μας δειξει οτι στεκεται στο υψος των περιστασεων, αν και της λειπουν αρκετα εκατοστα.Ετσι, δικαιολογει την υπαρξη της και την εισπραξη αρκετων χιλιαδων Ευρω.Να δουμε τι θα κανει στα δυσκολα!..Θα ηθελα μια φωτογραφια του γραφειου του συντροφου της στα ανακτορα.

  7. ” Mην του μιλατε του παιδιου.Αφηστε το να κλαψει !.(.Λαικο ασμα).” Κατι πρεπει να πει το κοριτσι!..Μεχρι τωρα, ηταν βουβο και αλαλο .Ισχυει εν προκειμενω η ρηση του Einstein περι βλακειας…Η βλακεια δεν εχει κατω οριο.Ποιος πειραζει τα “οντα” αυτα?Αντιθετα προκαλουν, ωστε να τους προσεξουμε.Ομως η κ.ΠτΔ δεν ασχοληθηκε με τις εκδιδομενες γυναικες, οι οποιες εχουν αναγκασθει οι περισσοτερες να εκδιδονται για πολλους λογους.

    1. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ…..ΟΧΙ ΑΠΌ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΜΕΙΟ-ΠΛΕΙΟ ΨΗΦΙΑΣ….ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ….

Comments are closed.