Η Μαρίνα, ο Πατούλης και τα γενέθλια! Γιατί δεν πήγε η πρώην Πατούλαινα στο Χολιγουντιανό πάρτι…

Κοινοποίηση:
Μαρίνα Πατούλη

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία απάντησε για τον Γιώργο Πατούλη, αλλά και το λόγο που δεν παρευρέθηκε στα γενέθλιά του.

«Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς σε έναν άνθρωπο που έχουμε διάγει μια ζωή 35 ετών, να του ευχηθώ να είναι υγιής, χαρούμενος, πάντα με αίσθημα κοινωνικής προσφοράς. Έλαβα ένα μαζικό μήνυμα να πάω στα γενέθλιά του, όπως έστειλε σε φίλους και υποστηρικτές.

Θα ήθελα πολύ παρευρεθώ σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή των γενεθλίων του, όμως, ίσως αυτή δεν ήταν κοινή μας επιθυμία. Θέλω να νιώθει χαρούμενος με την παρουσία μου, αντιλήφθηκα όμως από το τηλεφώνημα ότι υπήρχαν κάποιες δυσχέρειες και γι’ αυτό δεν παρευρέθηκα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Φοβερή drama queen η πρώην κ. Πατούλη. Αμ και ο λεγάμενος; Να στείλει στην πρώην σύζυγο και μάνα των παιδιών του SMS μαζικής πρόσκλησης; Αν δεν το έκανε ο ίδιος ή δεν ήταν σε γνώση του αυτά που κάνει ο/η γραμματέας του , τότε πρέπει να τον/την απολύσει με συνοπτικές διαδικασίες. Κοιτάτε, ρε, ποιούς ψηφίζουμε γιά να μας κυβερνήσουν.

Comments are closed.