Η ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ! ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ: ΣΤΟΥΣ 57 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ – 56 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Κοινοποίηση:
gk

Στους 57 ανέρχονται μέχρι τώρα οι νεκροί από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ενώ οι αγνοούμενοι είναι 56, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

«Μέχρι στιγμής έχουν δηλωθεί επίσημα στην ΕΛΑΣ ως αγνοούμενοι 56 επιβάτες. Τονίζεται το μέχρι στιγμής, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο κάποιος να επέβαινε στο τρένο και να μην έχει δηλωθεί ως αγνοούμενος από οικείους ή συγγενείς», τονίστηκε στην ενημέρωση.


Όπως αναφέρθηκε οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επιχειρούν οι διασώστες παραμένουν δύσκολες καθώς κομμάτια του τρένο έχουν μεταμορφωθεί σε άμορφες μάζες. Κατά την επίσημη ενημέρωση εκτιμάται ότι μέχρι αύριο το μεσημέρι θα ολοκληρωθεί η έρευνα.

Επίσης σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, αστυνόμο β’,Κωνσταντία Δημογλίδου  48 άτομα παραμένουν για νοσηλεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Ευτυχώς που καταργήσαμε την Βασιλεία, φυλακίσαμε τον Εθνικισμό, αναθεματίσαμε τον Πατριωτισμό …
    Τώρα, είμαστε ελεύθεροι -χωρίς φόβο και πάθος- να απολαύσουμε τα “καλά” της “Δημοκρατίας” των απατεώνων, των ληστοσυμμοριτών, των μιζαδόρων, των παιδεραστών, των προδοτών …
    Ω, Ελλάς Ηρώων Χώρα, τι ΚΑΘΙΚΙΑ βγάζεις τώρα !!! (επίκαιρος ο Σουρής) …

  2. Ειναι πάνω από 120 οι νεκροί .Γίνεται μυθική προσπάθεια και πέφτει πολύ χρήμα στα ΜΜΕ να μη βγαίνει προς τα έξω ο πραγματικός αριθμός .
    Ειδικό Δικαστήριο τώρα .

  3. Κανείς από σήμερα με τρένο μέχρι να φτιάξει η κατάσταση.

  4. Πού ειναι η “ενωση δικαστων και εισαγγελεων”, κατάπιε τη γλωσσα της ,ε? Δεν κινδυνευουν οι θεσμοι,δεν κινδυνευουν οτα κορακια,δεν κινδυνευουν οι Νοβαρτηδες…Ποσα χρονια θα κρατησουν οι ανακρισεις, μηπως μπορουν να μας πουν ? Καταπιαν τη γλωσσα τους, ε βεβαια, ειναι “ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ” οι εγκληματιες , δεν εγινε και τιποτε , ισως ο Διαβολος εβαλε το ποδι του και ξετροχιαστηκαν τα “υπερσυγχρονα και ασφαλη” τραινα των φιλων τους των Παντσαβολτα . Αντε τσιπροσκυλο, ο Σιδερενιος Μιζαδορος εσβησε την ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ του Μητσοτακη στα 1994, τωρα εσυ θα σβησεις τα Τεμπη , υπομονη να τελειωσει η ανεξαρτητη τις ανακρισεις στα 2026 .

  5. Το βρήκανε καί τόν πιάσανε λέει αυτόν που έβαλε τα τρένα στην ίδια γραμμή,,ήταν ένας σταθμάρχης,,τώρα μπορείτε να μπαίνετε και να ταξιδεύετε κανονικά,,..

  6. πόσοι είναι οι νεκροί συνολικά…

  7. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΩΣ.
    ΟΙ 57 ΝΕΚΡΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΝΝΟΩ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Κ ΜΑΛΛΟΝ ?? ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ‘ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ’

  8. ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Α320 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΙΤ

  9. αγνοούμενοι, νεκροί είναι και πολλοί είναι εντελώς εξαϋλωμένοι από τις υψηλές θερμοκρασίες….

  10. Τουρίστες που να μην εχει φτασει στη χωρα τους η ειδηση σκεφτηκε κανείς οτι υπάρχουν ?

  11. Α καλά. Πάμε για 200άρι έτσι.

    Τί σημαίνει δεν έχουν δηλωθεί ρε αδέλφια; Αν δεν ξέρουν πόσα πτώματα βρήκαν ή άλλα υπόλοιπα από τα 2 βαγόνια που εξαερώθηκαν τότε τί δουλειά τους πληρώνουμε να κάνουν;

    Αν υπήρχε οικογένεια ολόκληρη θα περιμένουμε από τους γείτονες να τους δηλώσουν; Αν είναι τίποτα μοναχοπαίδια; Αυτοί φεύγουν έτσι; Αν οι οικείοι τους ακόμα τους ψάχνουν και δεν ήξεραν ότι είναι στο τρένο;

  12. Δημοκρατία χωρίς Δικαιοσύνη δεν υφίσταται. Έχουμε καθεστώς ΤΥΡΑΝΙΑΣ!!!

  13. 113 ΝΕΚΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ..ΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΣΑΝΕ ΕΝΑΝ ΑΧΘΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΗ!!!

  14. Οι ανθέλληνες που κυβερνάνε θυμήθηκαν 2 μέρες μετά το ατύχημα να πουν για 56 αγνοούμενους! Δηλαδή οι νεκροί θα είναι πάνω από 100! Φτου σας μισέλληνες κτήνη λαθρολάγνοι μιζαδόροι! Εμετός για τους προδότες της εγκληματικής συμμορίας του κούλη αλλά και του τσίπρα που τα ιδιωτικοποίησε(για να μην ξεχνιόμαστε) και για τους εμετικούς δημοσιογράφους τους που δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς και οι μεν δικαιολογούσαν το Μάτι και οι δε τα Τέμπη! Δρόμο από τη χώρα μισέλληνες! Έλληνα πολέμα τους μιζαδόρους πολιτικούς!

  15. Έχει μπλοκάρει όλο το κέντρο από την νέα συγκέντρωση για την δολοφονία των παιδιών από τους μιζαδορους της συμμορίας Μητσοτάκη ενώ κόσμος βρίσκεται στα όρια του. Μητσοτάκη κάθαρμα το σύνθημα που φωνάζει όλη η Ελλάδα. Παίρνει μίζες σκοτώνει παιδιά.. Τρώνε τα λεφτά αδιαφορώντας για τις ζωές ακόμη και παιδιών. Να πληρώσουν όπως τους αξίζει.

Comments are closed.