Η Λατινοπούλου, o Θεοδωρικάκος, ο χιμπαντζής και οι Αλβανοί φονιάδες…

Κοινοποίηση:
ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μέσω δημοσίευσής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξαπέλυσε επίθεση προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο.

 Σχολιάζοντας την έκταση που πήρε η θανάτωση του χιμπατζή στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, την ώρα που έγινε γνωστό ότι ένας 42χρονος δολοφονήθηκε στη Ραφήνα για ασήμαντη αφορμή, η νομικός που είχε πολιτευτεί με τη ΝΔ έγραψε:

«Τη μισή δημοσιότητα από τα κανάλια/διαδίκτυο να λάμβανε σε σχέση με το χιμπαντζή ο Έλληνας που δολοφονήθηκε χθες στη Ραφήνα από συμμορία Αλβανών θα ζούσαμε σε μια καλύτερη χώρα.

Αλλά αυτά συμβαίνουν όταν οι ίδιοι οι υπουργοί βάζουν προτεραιότητα τα γατάκια κ τους χιμπαντζήδες».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Κουραστήκαμε να τα λέμε. Οι πάτσοι ρίχνουν πρόστιμα για κοροιδοιό, κλείνουν μαγαζιά και συνοδεύουν φραγκάτους. Ποιός νοιάζεται αν τα αλβάνια και τα ροσοπόντια χαλάνε τον κόσμο.

  2. Μπράβο της για το θάρρος που έχει να λέει την αλήθεια κόντρα σε όλους και σε όλα. Είναι νέα, μαχητική, με τεράστια αποδοχή στην ελληνική κοινωνία, μακάρι να ηγηθεί πολιτικής κίνησης

  3. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ.

  4. Πάντως σε μία εποχή δουλοπρέπειας , υποταγής και πολιτικής ορθότητας η Λατινοπούλου τα λέει μια χαρά

  5. Μαζί σου Αφροδίτη! Συνέχισε έτσι! Μια χαρά τα λες πάντα!

  6. Αυτό σκεφτόμουνα κι εγώ …η Αφροδίτη να γίνει αρχηγός ενός κόμματος π.χ. οι γαλάζιοι, η δημιουργική συμμαχία και κα΄ποια άλλα τέτοια μικροκόμματα σήμερα, θα μπορούσαν να ενωθούν με επικεφαλής την Αφροδίτη.
    Ένα τέτοιο κόμμα θα σκίσει.

  7. ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΗΘΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ(?) ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΖΩΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟΥ ΕΝΑΣ ΦΙΛΗΣΥΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ. ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Μπράβο στην κυρία Λατινοπούλου. Να γιατί την διαγράψανε απ’την ΝΔ…

  9. Τούς ξέσκισες με λίγες λέξεις.
    Ξεμπρόστιασε τούς σιχαμένους αλύπητα όπως τούς αξίζει.

  10. Η ευαισθησία των δημοσιογράφων της λίστας πέτσα εξαντλείται στο ότι ενοχλήθηκαν τα παιδιά του πλεύρη απο τους υγειονομικούς. Που παράνομα έβαλε σε αναστολή και στην πείνα ο πατέρας τους. Οχι στον Έλληνα που δολοφόνησαν οι αλβανοί.

  11. Για κοίτα ρε που έχει δίκιο η Λατ.! Πολύ σωστά τα γράφεις κορίτσι μου ωραίο αλλά τόσα χρόνια που συμπορευόσουν μαζί τους δεν τους ήξερες; Τώρα που σε έκαναν πέρα τους έμαθες;
    Υ.Γ. Ο σανός στα πρόβατα προσφέρεται ανάλογα σε ποια θέση βρίσκεται ο ταϊστής: κυβερνητικός σανός, αντιπολιτευτικός σανός, οικολογικός σανός κτλ.

    1. Πάντα τα έλεγε αυτά ρίξε μιά ματιά στο ινσταγραμ της …
      πολλές φορές της έδειξαν την δυσαρέσκειά τους …
      όλοι τελικά οι καναπεδάτοι μιά ζωή ψειρίζουν την μαιμού …μές στην κριτική μόνον ….

      1. “Πάντα τα έλεγε αυτά, ρίξε μια ματιά στο ινσταγκραμ της”
        Πάντα τα έλεγε αυτά και όμως ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΤΑΝ!
        Εγώ ξέρω ότι όποιος διαφωνεί, σηκώνεται και φεύγει.
        Το instagram Αρετή μου είναι για όσους έχουν χρόνο για χάσιμο και κουτσομπολιά.
        Εγώ εργάζομαι.

  12. ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΟΛΟΥΣ ΑΜΠΑΡΙΖΑ Η ΛΑΤΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΡΑ
    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΩΘ-ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ???
    Η ΝΕΑ ΦΙΝΛΑΝΔΕΖΑ?????????

    1. Αυτό σκεφτόμουνα κι εγώ …η Αφροδίτη να γίνει αρχηγός ενός κόμματος π.χ. οι γαλάζιοι, η δημιουργική συμμαχία και κα΄ποια άλλα τέτοια μικροκόμματα σήμερα, θα μπορούσαν να ενωθούν με επικεφαλής την Αφροδίτη.
      Ένα τέτοιο κόμμα θα σκίσει.

Comments are closed.