Η Καίτη Γαρμπή «ξεσκίζει» την τραγουδίστρια Dua Lipa που προκαλεί για τη «Μεγάλη Αλβανία»: «Είσαι ανιστόρητη»! (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
garmbi

Tο… τιτίβισμα της Dua Lipa για την Μεγάλη Αλβανία, προκάλεσε την επέμβαση της Καίτης Γαρμπή που εξελίσσεται σε μεγάλη μορφή του Twitter.

Για αρκετό καιρό, η Καίτη Γαρμπή διατηρούσε λογαριασμό στο Twitter, όμως τον είχε για καθαρά επαγγελματικούς λόγους.
Τελευταία όμως έχει κάνει στροφή στην… ποιότητα και βάζει στην θέση του, όποιον δεν κάθετε καλά, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Κάτι που επιβεβαιώνει και το τελευταίο της χτύπημα στην παγκοσμίου φήμης Dua Lipa.

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ενώ ο πατριώτης ο Νότης ο άρχοντας όπως τον αποκαλούν,το πήγε σε άλλο level. Έκανε συναυλία στην Αλβανία και έβριζε τους Έλληνες “τεμπέληδες”.

  2. Ε ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΓΑΡΜΠΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ….ΕΝΑ ΟΧΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΗ….ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ? ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΡΩΙΣΑ.ΡΕ ΔΕ ΜΑΣ ΓΑΜΙΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΜΑΣΟΝΟΥ ΓΑΡΜΠΗ…ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΓΑΡΜΠΗ. ΜΗ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΙΑ….ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ ΟΛΑ …

  3. Για να δούμε πόσοι Αλβανοί και ελληνόφωνοι είστε εδώ πέρα ρε .. Ρε άν δεν γουστάρετε δρόμο λέμε απ’ την Ελλάδα τι δεν νιώθεις. Είναι στην ίδια φάση με το να μασταν εμείς σε σας.και ενώ είστε ακέφαλοι κυβερνητικά και εννοώ να ναι τελείως κατά της χώρας σας το καθεστώς να υποστηρίζουμε την κάθε για σα ελληνίδα που ναι στην Αλβανία καί ονειρεύεται μεγάλες Ελλάδες. Που άμα αναρτήσουμε εμείς για ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΛΑΔΕΣ δεν θα ξέρετε που να κρηφτείτε

  4. Εδώ και 20 χρονια εχει ξεχαστεί η Γαρμπή, οποτε ψαχνει τροπους να είναι στην επικαιροτητα.

  5. Οσα νουμερα οπως αυτο το τσοκαρο ονειρευονται μεγαλες Αλβανιες να προσεξουν γιατι καποια στιγμη μπορει να μικρινουν, αντι να γινουν μεγαλες!!!!!!!!! Αν ειχαμε κυβερνησεις πατριωτικες τωρα η Βορειος Ηπειρος θα ηταν τμημα της Ελλαδας, αλλα ξεχασα, εμεις δεν διεκδικουμε τιποτα απο κανεναν, μονο…..δινουμε!!!!!!! Τι δινετε σημασια σ’ αυτη που δεν την ξερει ουτε η μανα της, τα λεει αυτα για να προβληθει!!!!!!!!

  6. Και η Αικατερίνη η “αοιδός” είναι ανιστόρητη προπαντώς η Αικατερίνη. Υπάρχουν 1.200.000 άνεργοι Έλληνες ιθαγενείς, και τα καταστήματα που τις δίνουν υψηλότατο μισθό καθημερινά εισπρακτέο, έχουν κυρίως Αλβανούς για προσωπικό (χωρίς να ξέρουν καν Ελληνικά κάποιες φορές, χωρίς εκπαίδευση, χωρίς κάποιοι απόφοιτοι γυμνασίου) για προσωπικό κουζίνας, καθαρισμού, τραπεζοκόμους έως και υπαλλήλους μπαρ με ή χωρίς βιβλιάριο υγειονομικού ενδιαφέροντος σε ισχύ. Επίσης σχεδόν όλοι σε αυτά τα καταστήματα είναι αδήλωτοι και δεν διαθέτουν ασφαλιστική εισφορά από το εργοδότη. Αυτά τα είπε κάπου η Αικατερίνη;
    .
    Να θυμηθεί η Αικατερίνη τι άτομα μάζευε στο σπίτι της για να τις παρέχουν εργασίες οικιακού βοηθού και καθαρισμού, κάτι που την ρώτησε και η Ελληνική Αστυνομία πιθανόν, στη κλοπή που πραγματοποιήθηκε από αγνώστους που ήξεραν όμως πολύ καλά λεπτομέρειες και συνήθειες δικές της και του συζύγου της.
    Μια ληστεία εκ προμελέτης και με γνώσεις που προέρχονται από άτομα που μόνο μέσα στο σπίτι μπαίνουν και μόνο μέσα στη αυλή μπορούν να κινούνται αφού η αυλή έχει φράχτη 100% αδιαφανή – τοίχο και δεν μπορεί κανείς να δει τι ειναι μέσα. Δεν είδε κάνεις ποτέ την Αικατερίνη να διαμαρτύρεται στις εκάστοτε Ελληνικές κυβερνήσεις για το θέμα της προδοσίας του ονόματος “Μακεδονίας” και την αποσιώπησης και συναίνεσης από την νυν κυβέρνηση που δεν προσφεύγει στο Διεθνές Δικαστήριο την νυν κυβέρνηση και δεν ασκεί στις εγχώριες διωκτικές αρχές τα αυτονόητα εναντίον κοινών εγκληματιών, μην τυχόν και δεν έρθουν στο μαγαζί που τα “πιάνει χοντρά”. Το μόνο που κάνει είναι να γράφει από την ασφάλεια του Η/Υ της λόγια σε μια γυναίκα, που κάνει το αυτονόητο, είναι πατριώτης και φανατισμένη με την χώρα της. Δεν τα έγραψε αυτά σε κανέναν πολίτικο ή άλλο παράγοντα εξ Αλβανίας μην την ξαναφημώσουν ή δεχτεί τα αντίποινα.

Comments are closed.