Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Γελάνε και τα τσιμέντα με την λέξη που… δημιούργησε η Ρινούλα – Θαυμάστε υπουργό που είχαμε

Κοινοποίηση:
notop2

Ανω κάτω έγινε το διαδίκτυο με τη λέξη που χρησιμοποίησε στο instagram η η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και μέχρι πρότινος υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

 

Η κυρία Νοτοπούλου χρησιμοποίησε το ρήμα(;) «επανανοματοδοτήσουμε» αναφερόμενη στην πολιτική, λέξη που θα ζήλευαν και οι πιο ευφάνταστοι γλωσσοπλάστες. Ισως πάλι, η κ. Νοτοπούλου να ήθελε να γράψει «επανοηματοδοτήσουμε», αλλά έκανε λάθος.

«Να επανανοματοδοτήσουμε την πολιτική, να κάνουμε τους νέους να πιστέψουν ότι αξίζει. Αξίζει να προσπαθήσεις για την πόλη σου, για τη ζωή σου!», έγραψε χαρακτηριστικά η υποψήφια δήμαρχος και τα σχόλια πήραν φωτιά:

«Το θέλω να σε επανανομοδοτησω είναι καλή ατάκα για καμάκι;» αναρωτήθηκε ένας χρήστης.

«Υποψήφια Δήμαρχος Συμπρωτεύουσας μη δυνάμενη να διαχειριστεί μια πολυσύλλαβη λέξη. Τι μπορεί να πάει στραβά;» γράφει ένας άλλος χρήστης.

«Σημασία έχει να προχωραμε μαζί,τα υπόλοιπα θα τα βρούμε στα στενά της Γένοβας και της Πράγας» αναφέρει με δόση χιούμορ ακόμα ένας.

Ενώ κάποιοι άλλοι στάζουν… φαρμάκι: «Διάφοροι φασίστες από όλο τον κόσμο,δλδ ανά την εμφύλιο, με κατηγορούν ότι είμαι αναγραμμάτιστη. Τους αγνoώ! Σύντροφοι, ήρθε η ώρα να κλείσουμε τη μύτη στις σειρήνες, να επανανοματοδοτησουμε & αναχρωματοδομησουμε την πολιτική. Καθώς, η αγωνια μετταλλάσσσεται αποφασιστικοτητα».

notop1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Καλα λεει, το κοριτσι. Θα της αλλαξουν, ονομα!

  2. το ρινακι ειναι ωριμο για τσοντεσ εκει θα κανει καριερα

  3. Μία είναι η Ρινούλα μας και μία η Άντζελα σύντροφοι…

Comments are closed.