Η Ιωάννα ξεσπά μετά την επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη: «Ένα χρόνο μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα»

Κοινοποίηση:
ioanna-vitrioli-2048x1137

Tην οργή της μετά τη χθεσινή επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη, εξέφρασε μέσω των social media η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι πριν από περίπου ένα χρόνο.

«Ένα χρόνο μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο κάθε εγκληματίας έχει πρόσβαση σε επικίνδυνες ουσίες όπως το βιτριόλι, το οποίο έχει χαρακτηριστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο… ως ουσία προς χρήση από τρομοκράτες», έγραψε στα instastories η Ιωάννα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Με την δικιά της ψυχοπαθή τι γίνεται; Ακόμα την ταιζουμε τζάμπα;

  2. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΠΑΠΠΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.. ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ.. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΛΟΥΣΙΦΕΡ ΣΑΜΑΕΛ ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ..
    ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΥΚΑΚΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ. ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΔΩ ΑΘΗΝΑ ΤΟ 1983 ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΤΗΡ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ. ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΟΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ. ΟΜΩΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΟΙ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΟΧΙΜ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΙΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΤΗΝΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ. ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ ΝΑΤΟ ΙΡΑΝ…

Comments are closed.