Πέθανε ο Κώστας Παττακός- Τριήμερο πένθος στο Χαλάνδρι

Κοινοποίηση:
kostas-pattakos

Ο Κώστας Παττακός, που πέθανε σήμερα, είχε διατελέσει δήμαρχος Χαλανδίου από το 1991 ως το 2003.

Ο Κώστας Παττακός πέθανε σε ηλικία 73 ετών. Τη είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε η οικογένειά του . Ο πρώην δήμαρχος έδινε «μάχη», το τελευταίο διάστημα, με σοβαρό πρόβλημα υγείας, όπως έγινε γνωστό.

Ο Κώστας Παττακός είχε διατελέσει δήμαρχος στην πόλη του Χαλανδίου από το 1991 ως το 2002. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου στις 14:30 στον Ιερό Ναού Αγίου Νικολάου ενώ η ταφή θα γίνει στο Δημοτικό Κοιμητήριο Χαλανδρίου.

Με απόφαση του δημάρχου Χαλανδίου, η πόλη κηρύσσει τριήμερο πένθος και οι σημαίες στο δημαρχείο και τα δημοτικά κτήρια κυματίζουν μεσίστιες.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση τη Μεγάλη Δευτέρα, ημέρα της κηδείας του, οι υπηρεσίες του δήμου, εκτός από τους παιδικούς σταθμούς, θα κλείσουν στις 14.00, για να παραβρεθούν οι εργαζόμενοι που επιθυμούν στην εξόδιο ακολουθία.

Τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του Κώστα Παττακού εξέφρασε με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

«Ο Κώστας Παττακός υπηρέτησε με όραμα και αφοσίωση τους συμπολίτες του διατελώντας επί 12 συνεχή χρόνια δήμαρχος Χαλανδρίου. Αναβάθμισε την καθημερινότητα των δημοτών του και έδωσε έμφαση σε έργα πνοής και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του.

«Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων του ΠΑΣΟΚ με δυναμισμό, ήθος και ανιδιοτέλεια» προσθέτει το κόμμα, εκφράζοντας «τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. δυστυχώς το ΧΑΛΑΝΔΡΙ δεν ειχε ποτε εναν άξιο δήμαρχο ολοι ηταν και ειναι κατώτεροι για την θεση που ειχαν, βέβαια εαν τους συγκρίνουμε με τον σημερινό ηταν δέκα φορές καλύτεροι.
    Ενα απο τα καλύτερα προάστια της Αθηνάς κατάντησε να ειναι χειρότερο απο το Μενίδι και το Παγκράτι
    πηγαίνεις στον κεντρικό δρόμο του Χαλανδρίου και ο κ. Ρούσσος αλλάζει τα τούβλα από κεραμιδί σε άσπρα !!! ΟΤΑΝ στο υπόλοιπο Χαλάνδρι δεν υπάρχουν ΚΑΘΟΛΟΥ πεζοδρόμια ΑΛΛΑ ο δήμαρχος μας ασχολείται με την Γάζα, την Νικαράγουα κλπ. και οι Χαλανδρεοι με 55% αποχή του ανανέωσαν την θητεία ΕΥΓΕ τους έκαναν δήμαρχο τον πλέον ανεπαρκή δήμαρχο

Leave a Response