Η ΕΡΤ θα μεταδίδει τις Ιερές Ακολουθίες

Κοινοποίηση:
iero-ekklisia-naos-eikones

Τη μετάδοση των Ακολουθιών θα συνεχίσει η ΕΡΤ. Κατόπιν συνεννόησης με την Αρχιεπισκοπή και εφαρμόζοντας τη νέα απόφαση της κυβέρνησης (ΚΥΑ 2867/Υ1), η οποία ρητά αναφέρει ότι επιτρέπεται η τέλεση Λειτουργίας αποκλειστικά προς το σκοπό της τηλεοπτικής και της ραδιοφωνικής της μετάδοσης με την παρουσία του απολύτως αναγκαίου προσωπικού του Μέσου, ενημερώνει το κοινό ότι θα συνεχίσει και τις προσεχείς εβδομάδες να μεταδίδει σε απευθείας σύνδεση από τη Μητρόπολη Αθηνών τις Θείες Λειτουργίες που θα διεξάγονται αποκλειστικά προς το σκοπό της μετάδοσής τους, χωρίς την παρουσία πολιτών.
Ήδη στο πρόγραμμα της ΕΡΤ2 έχει προγραμματιστεί η μετάδοση των Χαιρετισμών της Παρασκευής και της Θείας Λειτουργίας της προσεχούς Κυριακής, με ταυτόχρονη ραδιοφωνική μετάδοσή τους και από το Πρώτο Πρόγραμμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ναι Βούρλα ,εσείς πάτε πίσω καθυστερημένοι ανάπηροι στον εγκέφαλο,δεν καταλαβαίνετε ρε ζώα ότι σε λίγες ημέρες θα είναι όλα κλειστά; Ούτε γάτες δεν θα έχει στον δρόμο,ρε τομάρια σκεφτείτε λίγο όσους ζουν σπίτια σας τι φταίνε ρε αυτοί άμα τους μετοδοσετε τον ιό;;;;γαϊδούρια του κερατά όλα κλειστά και σπίτια όλοι να δούμε τι θα γίνει πάτε θυμιατά και λιβάνια σπίτια σας

  2. Να μην κλείσουν οι εκκλησίες για όνομα του Θεού και της Παναγίας τρελάθηκαν όλοι.Ιερεις να αναλάβουν πως καταδεχότε να μην λειτουργούν τι θα πει θα μεταδίδετε από την τηλεόραση το λιβάνι μεταδίδετε μέσο τηλ.το ίδιο είναι όσοι πρέπει να κάθονται σπίτι τις εικόνες μπορεί να μην τις φιλάμε αλλά υπάρχει η μετάνοια εγώ έτσι ασπαστηκα που πήγα εκκλησία.

  3. Η εκκλησιες σας έφταιγαν. Οι συγκοινωνίες που είναι ο ένας πάνω στον άλλο είναι εντάξει. Υποκρισία στο μεγαλείο της… Αντί να τα βάζουν με τους ηλίθιους που πήγαιναν Ιταλία ενώ μαίνεται ο ιός, τα βάζετε με την ίδια τη Ζωή. Κι αντί να προσεύχεστε μπας και μας λυπηθεί ο Θεός, κάθεστε και χειροκροτειτε από τα μπαλκόνια. Τι βούρλα Θεέ μου…

Comments are closed.