Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ “ΣΚΟΤΩΣΕ” ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ. ΟΙ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ! ΣΕ “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ” ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
F2

Όπως λένε και οι Κινέζοι «μία εικόνα χίλιες λέξεις», και οι εικόνες από το σημερινό υπουργικό συμβούλιο με τους κατηφείς υπουργούς παρέπεμπαν σε… κηδεία.
Οι υπουργοί βρισκόντουσαν υπό καθεστώς «πολιτικής κατάθλιψης» καθ’ όλη την διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.

Εκεί ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης έθεσε τέλος στην οποιαδήποτε αμφιβολία μπορεί να είχε κανείς, ότι υπάρχει πιθανότητα να διεξαχθούν εκλογές πριν το Πάσχα και συγκεκριμένα στις 9 Απριλίου.

Το έκανε με έμμεσο τρόπο καθώς είπε πως «η κυβέρνηση έχει μπροστά της πλούσιο νομοθετικό έργο για τις επόμενες εβδομάδες, περίπου 10 νομοσχέδια».

Τόνισε, ακόμα, ότι «θα κινήσω γη και ουρανό» για να ολοκληρωθεί το έργο της τηλεδιοίκησης προσθέτοντας ότι «θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού» (αφήνει δηλαδή “παράθυρο” ακόμα και για εκλογές τον Αύγουστο).

 Το έγκλημα στα Τέμπη είχε «σκοτώσει» τις κάλπες που ετοίμαζε ο Κ.Μητσοτάκης για τον Απρίλιο και ειδικότερα για τις 9 του μήνα.

Διαβάστε και:

ΤΡΙΖΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ: ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΝΔ! Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ! ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔ#ΛΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΕΦΤΕΙ ΣΑΝ ΚΑΡΠΟΥΖΙ!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

39 Σχόλια

  1. Ούτε σε βιντεοταινία του 80 τέτοια σκηνοθεσία με ηθοποιούς αντίστοιχους. Αν ήταν αλήθεια οι φωτογραφίες αυτοί δεν μπορούν ούτε να κουνηθούν, όχι να δουλέψουν και πρέπει να παραιτηθούν. Αν ήταν έτσι στα αλήθεια, τι να δουλέψουν σε αυτή την κατάσταση; Ο γεωργιάδης που δικαιολογούσε τον καραμαναλή και δικαιολογούσε και τον πρωτοσάλτε, τώρα πιάνει το κεφάλι του! Μάλλον το πιάνει που τους δικαιολόγησε! Κατάλαβε τι βλακεία έκανε και έχει εξαγριώσει τον λαό. Είπαμε σας μείνανε για υποστηρικτές οι πρώην συριζαίοι ψαριανός και τατσόπουλος που ο ψαριανός λένε ότι είναι στο γραφείο του κούλη ή του πικραμένου και πληρώνεται!

  2. Χαχαχαχαααα ..να είχαμε κρυφή κάμερα χεζομασταν στο γέλιο…πόσες πρόβες για τις φωτό χαχα…πολύ γέλιο με τις μακριές κλάψεις …βάλτε χέρια στα μέτωπα…σκυμμένοι χαχαα..τα μπλε γίδια θα τσιμπήσουν χαχα

  3. Οποίο κόμμα ήταν στην εξουσία δεν πρέπει να πάρει ούτε έναν ψήφο Όλοι όσοι μας κυβέρνησαν μας χρέωσαν για να έχουν αυτοί Και τωρα ήρθε η ωρα να κανουμε κατι μονο για μας ως λαός

  4. Όποιος έχει την παραμικρή ιδέα από φωτογραφία καταλαβαίνει ότι εδώ δεν βλέπουμε υπουργικό συμβούλιο αλλά φωτογράφιση. Ήθελα να ήξερα δεν ντρέπονται λίγο να κάθονται να τους στήνουν λες και είναι μοντέλα- ινφλουενσερς; Θα μου πείτε εδώ δεν ντράπηκαν για όλα τα υπόλοιπα.

  5. Βάλανε φωτογράφο μέσα στο υπουργικό συμβούλιο και τους είπανε να δείχνουν θλιμμένοι.
    Όσα επικοινωνιακά τρικ και να κάνετε, τελειώσατε.

  6. Δεν κλαίνε επειδή πεθαίνετε, αλλά γιατί θα χάσουν την κουτάλα.

  7. Η επικοινωνιακή διαχείριση της κυβέρνησης είναι για σεμινάριο.
    Δώστε και μπόνους στους επικοινωνιολόγους της κυβέρνησης γιατί το αξίζουν.
    Και αφήστε τους τριάντα μυξοκλάψες εδώ μέσα να νομίζουν πως θα δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση.
    Η μάζα μας ενδιαφέρει και εκεί κερδίζουμε.
    Σας παίζουμε για πλάκα γατάκια.

  8. άνευ ιδιοτέλειας Ν.Δ ψηφοφόρος εως το 2010, α), αυτό που πρέπει να γίνει ειναι να παει η Ν.Δ σε εκλογες με αλλον αρχηγο, έτσι οπως έχουν τα πραγματα 120 -τουλάχιστον- δεν θα επανεκλεγούν / ακολουθει πλήρης σήψη και διάλυση / βλ, ιστορικά, ΠΑΣΟΚ απο 48% στο 8% κ` ανυποληψία
    β), επίσης άνευ ιδιοτέλειας, μην ακούτε συμβολές περίεργων, ειναι εκτός πραγματικότητας, διοτι αν γνώριζαν την ελληνική κοινωνια κ` πως αντιδρά, αρχας του 2022, αν κ` καθυστερημένα, θα είχατε πάει σε εκλογες, τωρα ειναι αργα, κ`αν σκάσει τιποτα άλλο στο σαθρο κράτος αντε γεια.!

  9. Οι υποστηρικτές των Σκοπιανών και των Τούρκων, αυτοί που γέμισαν τη χώρα χοτ σποτ δίνοντας επιδόματα σε μετανάστες και όχι στα Ελληνόπουλα, αυτοί που έπαιρναν μίζες αντί να φτιάξουν τον οσε με ασφάλεια, αυτοί που κατέστρεψαν εκατομμύρια Έλληνες με τα λοκντάουν για να πάρουν μίζα και από τα εμβόλια, κάνουν τάχα τους στεναχωρημένους. Είναι τόσο στεναχωρημένοι που ο πλεύρης ζήτησε συγνώμη από την εβραϊκή κοινότητα τη μέρα που πήρε το υπουργείο και ο γεωργιάδης δικαιολογεί τη μεταφορά λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα! Και έχουνε κνίτη υπουργό δημοσίας τάξης με την εγκληματικότητα να έχει ξεφύγει! Έλληνα μη σε ξεγελάσουν πάλι. Ρίχτους μαύρο να φύγουν νύχτα από τη χώρα και οι Σκοπιανοί φίλοι τους να τους δώσουν άσυλο! Όποιος ψηφίσει τους 300, ας ξεκουμπιστεί από τη χώρα μαζί τους γιατί τώρα δεν έχει ς δικαιολογία ότι δεν ήξερες τι προδότες είναι! Μαύρο στους προδότες δολοφόνους.

  10. ‘τι κριμα! δε θα μπορεσουμε να βολεψουμε και τα τετρασεγγονα μας. κλαψ!! ‘

  11. ερασιτεχνες ηθοποιοι αλλα παιζουν καλα!

  12. ΡΙΞΕ ΠΟΥΤΙΝ SARMA(T)ΔΑΚΙΑ. ΠΕΙΝΑΝΕ ΣΤΑ “ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ”

  13. ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΕΝΟ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΟ
    ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΙΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.
    ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΕΙΟ, ΑΝΑΤΙΝΑΞΤΕ ΤΟ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

  14. ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ………ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ/ΟΥΜΕ !!!!!!!!!! ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ/ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΜΜΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΛΙ…..ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ…..

  15. ο αγραμματος μπολσεβικος εθνοπροδοτης τσιπρας καραδοκει σαν την υαινα ναραπαξει παλι την εξουσια απ τον αδυναμο φαπα κουλι…..
    τους ηρθε λουκουμι η τραγωδια τους εαμοβουλγαρους…..

  16. θα δουμε πολλα φαινεται ακομα λυπαμε που δεν εχουμε δικαιοσυνη και χανονται υποθεσεις ακρα εγκληματικες δεκαετιων και δεκαετιων ο εγκληματιας πρωθυπουργος και η λωριδα του ζητιανευουν ευεργεσια ….ουτε παλια δεν ηταν τοσο καθαροι οι ευεργετες τοσο εγκληματιες ειναι αυτοι ….η σταχτη στα ματια και βοηθαμε φτωχε να μη σου μοιασω και ν σκυβει ο λαος στην εξουσια των πολιτικων ουστ κτηνοι του ανωτατου δικαστηριου ουστ ξεφτιλες της ελληνοκινεζικης δικαιοσυνης ουστ!!!!

  17. Εκλαψαν ολοι στο υπουργικο συμβουλιο…-YouTube

  18. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗ ΦΟΡΑ…
    ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΙΟΥΣ….. ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ…. Κ ΝΕΟΛΑΙΑΡΙΑ……
    ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ… ΤΗΝ ΝΔ….. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗ ΟΜΟΛΟΓΩ…… …….

  19. ΝΔ μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Πάντως η χθεσινή πορεία δεν νομίζω ότι ήταν μεγαλύτερη από αυτή για τους καρβουνιασμένους στο Μάτι.

    1. Ψίιιιτ, ΝΔ είναι πολιτικό κόμμα, όχι ποδοσφαιρική ομάδα…

  20. Για την εθνική τραγωδία, διαχρονικά ευθύνονται όλα τα κόμματα εξουσίας. Πως είναι δυνατόν τα ίδια πρόσωπα να συζητούν για εκλογές και να είναι υποψήφιοι;

  21. Είχαν σκηνοθέτη που τους έδινε οδηγίες για να ποζάρουν στο φωτογράφο?
    με το 3 2 1.. κάμερες πάμε!
    1. Σκυμμένα τα κεφάλια 2. Χέρια στο πρόσωπο 3. Θλιμμένο βλέμμα 4. Όποιος μπορεί αφήνει δάκρυ να τρέξει

  22. Αθλιοι τσιφτετέλληνες τσιγαροκαφεδάκηδες λοβοτομημένοι, εάν είχατε ελάχιστο κοινό νου, θα καταλαβαίνατε πως, μία εικόνα χίλιες λέξεις. Καμαρώστε άθλιοι τα βρωμερά Εβραικά σκουπίδια που ψηφίζετε κάθε 4 χρόνια..!!! Οχι μόνο εσάς έχουν σκοτώσει αλλά, έβαλαν χέρι καιρό τώρα στα παιδιά σας και ετοιμάζονται και για τα παιδιά των παιδιών σας… Είσαστε για τον πούτσο καβάλα και μόνο…….

  23. Μετά την μεταπολίτευση , όλοι τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Φόρεσαν τις ποδίτσες και ροκανίζουν την Ελλάδα μας. Επαναφορά θανατικής καταδίκης λόγω εσχάτης προδοσίας. Αυτό θα μας σώσει μόνον. Αλλοιώς θα γίνει επανάσταση.
    Και σε όποιον αρέσει η ανάρτηση μου.

  24. Πηγαιντε τη Μαφια στο 3% στις εκλογες,να μην ξαναβγει κανεις τους βολευτης.
    Ουτε στο 15 ουτε στο 10. Στο 3.
    Αλλιως ειστε αξιοι της τυχης σας και να μην κλαιγεστε οταν θα σας γ…

    1. Αυτό φωνάζω σε κάθε ευκαιρία όχι μόνο τώρα αλλά και πριν μιας και είχα ζήσει την κυβέρνηση του αποστάτη και τι έκανε και τι σχέδιο είχε. Απλά να ξεπουλαει και να εισπράττει μίζες απ’τον ιδιώτη. Όλοι στις κάλπες και βάλτε όποιο ψηφοδέλτιο τόσα υπάρχουν να γίνει με την απλή αναλογική μπαχαλο η Βουλή. 8,9,10, κόμματα μέσα.

  25. ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ

  26. αυτό ήταν στημένο και πέραν των σατανιστικών θυσιών που κάνουν με εντολές από τις στοές τους, ουσιαστικά τραβάνε τα φώτα αλλού και εξασφαλίζουν μια συγκυβέρνηση που δεν θα δείξει κανένα έλεος στο αποτέλειωμα της Ελλάδος, του έχουν βάλει να κάνουν και τους θλιμμένους που πέφτουν τα ποσοστά της εγκληματικής οργάνωσης της ΝΔ, σε 2 εβδομάδες θα έοχυν ξεχαστεί όλα και θα επιστρέψουμε στην “κανονικότητα”

  27. ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.

Comments are closed.