ΤΡΙΖΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ: ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΝΔ! Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ! ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔ#ΛΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΕΦΤΕΙ ΣΑΝ ΚΑΡΠΟΥΖΙ!

    Κοινοποίηση:
    ΜΑΦΙΑ

    Αδιέξοδο στρατηγικής αντιμετωπίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού βλέπει πως για την ώρα καταρρέουν η μία μετά την άλλη γραμμές άμυνας που χαράσσει για να αντιμετωπίσει το κύμα οργής και κατακραυγής της κοινωνίας για την τραγωδία των Τεμπών.

    οργή είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να μην διαπερνά όλες τις ηλικίες. Είναι οριζόντια. Όμως υπάρχει μια ροπή προς τις νεότερες ηλικίες, οι οποίες ταυτίζονται με τα θύματα. Είναι δύο οι ηλικιακές ομάδες που υποφέρουν από το φαινόμενο που αντιμετωπίζουμε, αυτήν την τραγωδία. Είναι οι νέοι που ταυτίζονται με τα θύματα και είναι οι αντίστοιχες ηλικίες των γονέων αυτών των παιδιών

    Στην κυβέρνηση επικρατεί αλαλούμ, ο ένας «αδειάζει» τον άλλο, ο εκνευρισμός βουλευτών και υπουργών στα τηλεοπτικά παράθυρα είναι εμφανής περισσότερο από ποτέ, καθώς για πρώτη φορά ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση είναι αντιμέτωποι με τόσο μεγάλο κύμα λαϊκής οργής, όπως καταγράφηκε χθες και στη μεγάλη συγκέντρωση της Αθήνας και σε πολλές πόλεις της χώρας.

    Στο Μέγαρο Μαξίμου κυριαρχεί φόβος ότι το κλίμα αυτό θα επικρατεί μέχρι τις εκλογές, η ημερομηνία των οποίων ακόμα δεν έχει κλείσει, καθώς ο πρωθυπουργός δέχεται αντικρουόμενες εισηγήσεις, η βασικότερη εκ των οποίων λέει ότι θα πρέπει οι εκλογές να γίνουν όσον το δυνατόν πιο αργά και σε ουδέτερο χρόνο, για να μπορέσει η κυβέρνηση να ανασυνταχθεί και η οργή να κοπάσει.

    Επίσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ορισμένοι βουλευτές προτείνουν οι εκλογές να γίνουν σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, στις 9 Απριλίου, γιατί όσο καθυστερεί η διενέργειά τους οι κινητοποιήσεις θα συνεχίζονται και η Ν.Δ. θα χάνει συνεχώς δυνάμεις, καθώς η παράταση ενδέχεται να πολλαπλασιάσει το πολιτικό κλίμα εις βάρος της. Ωστόσο άλλοι εισηγούνται οι εκλογές να γίνουν αμέσως μετά το Πάσχα, 23 ή 30 Απριλίου, με το επιχείρημα ότι σε κάθε περίπτωση τη Μεγάλη Εβδομάδα θα εκτονωθούν οι αντιδράσεις και αμέσως μετά θα αφομοιωθούν από το εκλογικό κλίμα.

    Την ίδια στιγμή το κλίμα στο Μαξίμου βαραίνουν ακόμα περισσότερο οι πληροφορίες ότι οι δημοσκοπήσεις, που διενεργούνται αυτές τις ημέρες, δείχνουν μεγάλη φθορά των δυνάμεων της Ν.Δ. Βουλευτές του κόμματος δεν κρύβουν πλέον ότι όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές η αυτοδυναμία στη δεύτερη κάλπη, που ήταν ο βασικός στόχος του πρωθυπουργού, απομακρύνεται οριστικά και σε κάθε περίπτωση η επόμενη κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση συνεργασίας.

    Εκφράζονται, επίσης, φόβοι ότι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι της Ν.Δ. θα βρουν καταφύγιο σε κόμματα προς τα δεξιά αυτής και όχι προς τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί, όπως λένε, η τραγωδία των Τεμπών θα πλήξει κι αυτό το κόμμα λόγω του κυβερνητικού του παρελθόντος.

    Σήμερα το υπουργικό
    Σήμερα συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο με θέμα την ενημέρωση από τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη για το δυστύχημα στα Τέμπη και τα μέτρα αποκατάστασης της ασφάλειας των σιδηροδρομικών μεταφορών. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, όμως, είναι αμφίβολο αν ο πρωθυπουργός στην εισήγηση θα πει οτιδήποτε σχετικό με εκλογές, καθώς δέχεται εισηγήσεις να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην αναφερθεί σε αυτή τη δύσκολη περίοδο στον χρόνο της εκλογικής αναμέτρησης, για να μην ξεσηκωθεί κι άλλο ο κόσμος, παρότι, ούτως ή άλλως, η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο κι αυτό δεν μπορεί να αλλάξει.

    Η εισήγηση του κ. Μητσοτάκη αναμένεται να κινηθεί στο πνεύμα της γραπτής «διορθωτικής» δήλωσης περί συγγνώμης, που έκανε την Κυριακή, και να δεσμευτεί για πλήρη και χωρίς σκιές διερεύνηση. Θα μιλήσει ξανά για διαχρονικές παθογένειες, βάζοντας στο κάδρο των ευθυνών εμμέσως πλην σαφώς κυρίως την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να αρνηθεί τις ευθύνες της δικής του κυβέρνησης.

    Παράλληλα, αναμένεται ο πρωθυπουργός να επιδιώξει πρόσθετη κοινοτική χρηματοδότηση προκειμένου να συντηρηθεί και να αναβαθμιστεί γρήγορα το υφιστάμενο δίκτυο, και θα προτείνει σε όλα τα κόμματα να δεσμευτούν ανεξαρτήτως του εκλογικού αποτελέσματος στην επόμενη Βουλή να συσταθεί ειδική επιτροπή, δηλαδή Εξεταστική Επιτροπή που θα διερευνήσει την ιστορία των Ελληνικών Σιδηροδρόμων την τελευταία εικοσαετία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Το μοναδικο πραγμα που τους ενδιαφερει, ειναι το ποσοστο τους στις επερχομενες εκλογες!
      Μαλλον ομως δεν αντιλαμβανονται οτι ενα 24ωρο στη πολιτικη, ειναι ολοκληρη ζωη!
      Οτι δεν συμβαινει σε μια ολοκληρη ζωη, μπορει να συμβει σε ενα λεπτο!

    2. ΠΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΩΡΕ;… ΓΙΑ ΦΡΑΠΟ-ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΑ ΚΑΦΕ, ΊΣΩΣ!…
      ΣΕ ΈΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!…

    3. Ο κουλης θελει ολοι οι νεοι να πανε συριζα μερια με τον εταιρο του δηλαδη στην επομενη κυβερνηση, οι νεοι αραγε γνωριζουν οτι το τσιπραιικο δωρισε τους σιδηροδρομους στον μαφιοζο με εντολες βενιζελου Σαμαρα;

    4. Πολύ φοβάμαι και μακάρι να βγω ψεύτης,ότι οι παππούδες θα ψηφίσουν ξανά την εγκληματική συμμορία του Κούλη. Και δυστυχώς όχι μόνο οι παππούδες αλλά και κάτι βολεμένοι τα τελευταία τρία χρόνια, νεώτερης ηλικίας

    5. ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ……..

    6. θα πρεπει η ευρωπαικη ενωση να μην μας δωσει εκ νεου κονδυλια..
      ολοι οι πολιτικοι ,υπουργοι,βουλευτες,πρωθυπουργοι που ειχαν υπογραψει για τα κονδυλια και τα μηχανηματα να κατσουν στο σκαμνι και κατασχεση ολων των περιουσιακων στοιχειων για να φτιαξουν το σιδηροδρομο.
      φαγανε τα δις ,κανανε το φονικο,αλλα οσο και να φωναζουμε δεν υπαρχει περιπτωση να κατηγορηθει και να δικαστει κανεις…η Μασονια εχει κανονισει ηδη..
      ενα Κιμ Γιογκ Ουν χρειαζεται να ξεβρωμισει η αμοιρη Ελλαδα…αλλα που τετοια τυχη

    7. ΒΑΛΤΟΣ ή ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ

    8. <>!!!
      ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΣΙΠΡΑ, ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΕΡΧΕΤΕ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!
      ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ!!!!

    9. Η αντίχριστη μασωνική κυβέρνηση του αφορισμένου παιδόφιλου,πρέπει να πέσει το συντομότερο δυνατόν

    10. κανονικα, μετα την απαραδεκτη δηλωση του Αδωνι, επρεπε να επεμβει εισαγγελεας…αλλα σιγα τωρα, τι λεω…

    11. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί “σταθμάρχες” σε αυτήν την χώρα…

    12. Τώρα θα φάτε τη δημοκρατία που ζητάτε, γίδια.

    13. Δεν υπάρχει ένα τρένο να περάσει από πάνω τους όπως είναι μαζεμένοι οι λινατσες στο μπουρδέλο του Μαξίμου;

    14. Αυτοι που προτεινουν αποχη , αν δεν ειναι βαλτοι απο την ΝΔ ,
      ας το ξανασκεφτουν…..
      γιατι οταν θα παμε στην καλπη
      θα βρουμε μπροστα μας 2.000.000 λαθρομουσουλμανους
      με εκλογικο βιβλιαριο…..
      ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ,
      ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΧΑΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ…
      Αυτο θελουν οι ανθελληνες πολιτικοι που ξεπουλανε την Ελλαδα….
      “Αφου δεν θα μας ψηφισεις , καλυτερα να απεχεις”
      λενε στην μασωνικη ΝΔ…
      ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ
      ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕΙ…
      ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ και Ηλια Κασιδιαρη

    15. δρομο,εξω ολοι,να ξεβρωμισουμε.εκλογεσ τωρα.

    16. Στέφανε, επειδή κάποιοι κατηγορούν τον υπουργό φιλο-μετανάστευσης τον μηταράκη που είπε στο αγγλικό κανάλι ότι δουλεύει το μετρό Θεσσαλονίκης, θέλω να σου πω ότι είπε αλήθεια! Ταξίδεψα σήμερα στο Μετρό Θεσσαλονίκης παρέα με τον πρωτοσάλτε, τον ψαριανό και άλλους δημοσιογράφους και το μετρό δούλεψε ρολόι! Απορώ που δεν το βλέπουν οι Θεσσαλονικείς! Αύριο θα πάμε στην Κωλοπετινίτσα που η ….4η βιομηχανική επανάσταση του κούλη έχει προγραμματίσει το Μετρό Κωλοπετινίτσας! Στο ….αεροδρόμιο κωλοπετινίτσας(το έφτιαξε χθες ο κούλης) , θα υποδεχθεί ο μηταράκης χιλιάδες πακιστανούς συμπολίτες του βορίδη, του γεωργιάδη και του πλεύρη για να είναι παρόντες στο Μετρό κωλοπετινίτσας(είναι αυτοί που υπέγραψε συμφωνία με το πακιστάν για να φέρει και άλλους). Γεωργιάδης, πλεύρης και βορίδης θα βγάλουν λόγο στους πακιστανούς, θα ζητήσουν συγνώμη για αυτά που έλεγαν παλιά για μετανάστες και ισλάμ και θα αποθεωθούν από τους πακιστανούς συμπολίτες! Και εννοείται θα παραμείνουν στα υπουργεία τους από τον διεθνιστή κούλη! Πάμε για …5η βιομηχανική επανάσταση με κούλη και τους πρώην μακεδονομάχους του Καρατζαφέρη και εσείς ασχολείστε που δεν ρύθμισαν τα τρένα σε άλλες γραμμές! Ταξίδευαν στο ….μετρό Θεσσαλονίκης.

    17. Lorenza κατι γινετε με ολα αυτα.Σιγα σιγα ο καθε κρικος γινεται αλυσιδα.

    18. Πολύ φοβάμαι μακελειό δηλαδη τι φοβάμαι, είμαι 100% σίγουρος ότι τα κοματοσκυλα θα τους ξανα ψηφίσουν όπως και το υπόλοιπο ξεφτιλισμένο πολιτικό σύστημα, η μόνη λύση είναι η Αποχή, ώστε να καταρρεύσει αυτό το έκτρωμα που λέγεται πολιτική και όλοι μαζί να ενωθούμε και να ζητήσουμε να δημιουργηθούν κινήματα από επιστήμονες καθηγητές δασκάλους, είμαι σίγουρος ότι τέτοιοι άνθρωποι θα βγουν μπροστά και θα ζητήσουν να ηγηθούν και να κυβερνησουν μαζί με όλους εμάς ενωμένους την χώρα για ένα καλύτερο μέλλον, φτάνει με την αποχή μας να γκρεμισουμε αυτό το άθλιο πολιτικό σύστημα, ειδάλλως δεν υπάρχει σωτηρία, μην πλαναστε κανένα πολιτικό κόμμα δεν μπορεί να φέρει κάτι καλό στην χωρα μας.

    19. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ….ΚΑΙ ΚΤΛ….
      ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΚΚΕΦΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥΣ….
      ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ….
      ΞΥΠΝΗΣΤΕ…

    20. ότι σε 2 εβδομάδες θα έχει ξεχαστεί τελείως το θέμα, όσοι πάνε στην κάλπη θα ψηφίσουν αυτό που ψήφιζαν πάντα, στη χειρότερη θα έχουμε συγκυβέρνηση η οποία θα διαλύσει τα πάντα και θα ξεπουλήσει τα πάντα αφού δεν θα έχει ευθύνη κανένας

    21. Και γιατί η εμπορική αμαξοστοιχία πήγαινε με την όπισθεν ; Τι μετέφερε ;
      Που είναι ο μηχανοδηγός της ;
      Που είναι οι αγνοούμενοι, ποιοι είναι και πόσοι είναι ;
      Γιατί πήγε ο στρατός πρώτα ;
      Για 56 δολοφονημένους μιλούν μόνο οι εκ του πονηρού .
      Είναι πολύ πιο σκοτεινό το γεγονός από ότι το παρουσιάζουν όλοι σχεδόν οι ανεξάρτητοι ταχατις δημοσιοκαφροι . Και δεν μιλώ για τους συστημικούς αλήτες .

    22. Πέφτουν επιτέλους τα ναυάγια του κερατά, οι ανεπάγγελτοι τζερεμέδες της συμμορίαςΝΔ

    23. Δεν τριζει τιποτα,
      ολα θα ξεχαστουν στο επομενο διστυχημα οπως ξεχαστηκε το 12αχρονο κοριτσι, ο διευθυντης του Εθνικου και οι Λελούδες του Αλφα.
      Η κυβερνηση ΝΔ θα λαδωσει καποιους ακιωματουχους της Ε.Ε.,
      θα επενδυσει στην εταιρεια συμφεροντων του συζυγου της Φ.Ν.Λαιεν.
      θα πληρωσει και μια μικρη προκαταβολη στη Γαλλια για τα εξοπλιστικα και ολοι ευχαριστημενοι μα πανω απ ολα οι συμμαχοι!
      Πρωτα θα τελειωσει το μοιρασμα της Ουκρανιας, και μετα εκλογες.
      Και στο μοιρασμα της Γιουγκοσλαβιας,
      ενας Μητσοτακης ηταν πρωθυπουργος,

    24. Όσο προσπαθούν να αλλάξουν με τα φερέφωνα δημοσιογράφους και όσο τρεναρουν την προκήρυξη εκλογών ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ τους. Οι Έλληνες πλέον ξεχνούν πολύ πιο εύκολα και γρήγορα λόγω των πολλών δικών τους προβλημάτων οι μεν και λόγω του γρήγορου κουκουλωματος για καινούργια κέρδη οι δε. Άλλωστε αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ένας ανιδιοτελής πατριώτης που έχοντας δίπλα του και άλλους να δώσει το έναυσμα και να πάρει το λαό μαζί του. Ο κόσμος, ακόμα και βολεμενοι που όμως νοιάζονται για τα παιδιά τους αν και αγανακτεί στο τέλος ή θα τους ψηφίσει ή θα απέχει. Και τα δύο λειτουργούν υπέρ της κυβέρνησης.

    25. ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο ΚΟΡΙΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ…

      Ή ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Ή ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ… ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ…

    26. Η ΝΔ είναι κάτω από το 20% στο ρελαντί. Και πιο κάτω. Μόνο οι τελευταίο βολεμένοι έμειναν (αν δεν έχουν πεθάνει λόγω γήρατος και δεν το λέω από κακία, η σκληρή αλήθεια), ο Μουμτζής, ο Πορδοσάλτε, ο Ψαριανός και ο Τατσόπουλος, η Αννα Μαρία Λογοθέτη…. Δείτε ρε μαλάκες ποιοι ψηφίζουν ΝΔ!!!!!! Δείτε τους!!!

    27. Ακόμα δεν μας απάντησαν τί μετέφερε το εμπορικό τρένο. Το Στρόντιο (Sr) πάντως βγάζει ροζ φλόγα. Σε συνδυασμό με προωθητικά αέρια κάνει και έκρηξη. Τώρα βέβαια συμβαίνει και μια τρομερή σύμπτωση: το στρόντιο χρησιμοποιείται στους αεροψεκασμούς…οι οποίοι για το νομό Αττικής ξεκινούν κάπου απ’την Ελευσίνα. Άλλη μια σύμπτωση: το παλικάρι της ΣΜΑ που αυτοκτόνησε πριν λίγες μέρες. Γιατί άραγε; Πάμε τώρα στο κυβερνητικό συμβούλιο. Κανονικά πρέπει να δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αν δεν τους προλάβει ο Θεός φυσικά και η Θεία Δίκη. Καλή Σαρακοστή.

    Comments are closed.