Η Βουλή υιοθέτησε τα παιδιά του “ήρωα του Αιγαίου” που έσωζε “μετανάστες” από πνιγμό

Κοινοποίηση:
2-13-thumb-large-735x400

Ο Πρόεδρος της Βουλής, ζήτησε να ληφθεί από την Ολομέλεια σχετική απόφαση για την «υιοθέτηση» των παιδιών του Κυριάκου Παπαδόπουλου από την Βουλή, όπως γίνεται και σε άλλα στελέχη των ΕΔ που πέφτουν στο καθήκον, προκειμένου η ελάχιστη αυτή ενέργεια της Βουλής προς τα παιδιά του Κυριάκου Παπαδόπουλου να είναι ισχυρή νομικά και να μην υπάρξει ποτέ στο μέλλον οποιαδήποτε πρόβλημα.

Η πρόταση του κ. Νίκου Βούτση, έγινε ομόφωνα δεκτή από όλα τα κόμματα και έτσι την επόμενη εβδομάδα θα εγγραφή σε ημερήσια διάταξη και θα υπάρξει και η τυπική απόφαση της Ολομέλειας .

Ο Κυριάκος Παππαδόπουλος, υποπλοίαρχος του Λιμενικού, έφυγε σε ηλικία 44 χρονών από ανακοπή καρδιάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τα παιδιά των ηρώων που έπεσαν στο πραγματικό καθήκον τα έχετε γραμμένα…Ελεος πια με την ανοησία και την ιδεοληψία σας…Μας έχετε δαιμονίσει με όλα αυτά και το συνεχίζετε…Και ψάχνετε μετά γιατί έχει γυρίσει το μάτι του κόσμου και σας μαυρίζει…Αν δεν ήταν οι ευεργετημένοι(είς βάρος μας)”Ελληνοποιημένοι” καί οι πληρωμένοι γύφτοι θα παθαίνατε μεγαλύτερη νίλα…Ας μη μιλήσω για την σίγουρη λαθροχειρία…

  2. Πρώτον δεν πέθανε στο καθήκον, πέθανε απο καρδιά, δεν τον ρίξανε Τούρκοι ή ήταν σε αποστολή προστασίας των συνόρων και έγινε ατύχημα και δεύτερον δεν είναι ήρωας αυτός που μας φόρτωσε με τζιχαντιστές, προδότης ήταν σαν αυτούς που ψηφίσαν να ταϊζουμε τα παιδιά του! Άλλοι τους βάζουν παράνομα και αυτός το έκανε νόμιμα. Κάναμε τον λαθροδιακινητή “ήρωα”. Αυτός πέθανε, οι λαθρό μείνανε όμως και οι Έλληνες θα πληρώνουν και αυτούς και τα παιδιά του. Έλεος πια! Οι χήρες και τα παιδιά όσων σφαγιάστηκαν απο αυτούς που έμπασε μέσα ο ψευτοήρωας έχουν το ίδιο προνόμιο; Κουφάλες πολιτικοί θα σας χέσουμε καλά στις εκλογές!

  3. ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΙΡΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΛΑΘΡΟΔΙΑΣΩΣΤΗΣ………ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ??ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ…………………..ΑΥΤΟΙ.

Comments are closed.