Η Βίκυ Σταμάτη στο κρεβάτι με τον Άκη Τσοχατζόπουλο: «Συγχώρεσέ τους δεν ξέρουν τι κάνουν»

Κοινοποίηση:
1

 

Η Βίκυ Σταμάτη είχε μοιραστεί με τους φίλους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα στιγμιότυπο με τον ταλαιπωρημένο σύζυγό της στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ευχαριστώντας τους γιατρούς, ενώ πριν λίγες ώρες, με νέα ανάρτηση δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σπίτι τους. Εμφανώς αδύναμος, ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι με τη σύζυγό του που του κρατάει το χέρι. 

 

Ακούραστος φύλακας στο πλευρό του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι τα τελευταία χρόνια η Βίκυ Σταμάτη, καθώς τα προβλήματα υγείας του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ που άρχισαν να τον ταλαιπωρούν και οδήγησαν στην αποφυλάκισή του, είναι σοβαρά.

Ο Άκης Τζοχατζόπουλος πρόσφατα, νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο με πνευμονία ενώ πάσχει και από καρδιολογικά προβλήματα που εμφανίστηκαν μετά από επέμβαση στον αυχένα.

«Μείνε δυνατός» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας και πρόσθεσε «συγχώρεσέ τους δεν ξέρουν τι κάνουν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Προ του καλού ψόφου, να ξεράσει τα μέλη της συμμορίας λεπτομερώς και την καβάτζα για τα κλεμμένα…

  2. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΡΩΜΙΑ” ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ? Ο ΦΤΨΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ .ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    ΚΑΛΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ
    “ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ” ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΝΤΙΜΜΕΝ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

  3. Μάλιστα. Παριστάνει και τον οσιομάρτυρα το κλεφτρόνι με την σύζυγο του αζημίωτου…. Μην άγχεστε, θα πάρετε και οι 2 ό,τι σας αξίζει σύντομα. Ο Θεός βλέπει τα πάντα.

  4. Ρε δεν βγαινει με τιποτα η ψυχη του λαμογιου.Ουτε ο διαολος δεν τον θελει.

  5. ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ .
    ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ . ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣΗΣΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ?
    ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΕΣ ΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ .
    ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

  6. Ρε ζωντόβολα που βγάζετε τη χολή σας, έκανε λάθη έκλεψε παραποίησε τα σκάτωσε, πήγε μέσα στη ψυρού αρρώστησε και τώρα είνα ετοιμοθάνατος. Μόνος του έκανε όλη αυτή την ιστορία άραγε; Ποιος είναι ρε ο Κορλεόνε; Τόσο έχετε χαζέψει όλοι ρε, τόσο άδειο κεφάλι έχετε. Μετα πως η χώρα να βρει προκοπή. Με τους μαλάκες που ψηφίζετε τόσα χρόνια; Καταντήσατε στο τέλος μετα απο δεκαετίες μαλακίας ασύστολης να βγάλετε τον Τσίπρα και τη συμμορία του, ε ήταν η χαριστική βολή. Ο άλλος που είναι τώρα ότι και να κάνει που και τι να κάνει με τα μυαλά που έχει, σκατά. Ο Άκης σας χάλασε ηλίθιοι; Μια τρίχα απο τα αρχίδια όλων των αλητήριων είναι ρεεεεεε. Τον γάμησαν κι αυτοί έφαγαν τα δεκαπλάσια ζώα!!! Αλλά που ρε ζωντόβολα να χαμπαριάσετε, έχετε καεί κι όποιον πάρει ο χάρος. Και φυσικά πίσω απο το πληκλτρολόγιο χαλαρά καναπεδάτοι. Εκεί θα μείνετε μαλάκες και στο τέλος θα σας πάρουν τα κεφάλια οι μουσαφίρηδες. Μαλάκες σας κάνανε τα μυαλά κιμά, τι κιμά γκαζόν ξερό ούτε καν χλωρό. Ε μα πια

  7. Αυτή η φωτογραφία απεικονίζει σε όλο της το μεγαλείο την κατάληξη οποιουδήποτε ανθρώπου. Τα γηρατειά ,την ασθένεια ,την σήψη. Γι αυτό οι νέοι πολιτικοί τύπου Τσιπροκούλη να την μελετήσουν καλά και να συνειδητοποιήσουν ότι δεν αξίζει τόση προδοσία για μερικά αργύρια αφού στο τέλος
    όταν έρθει εκείνη η στιγμή τπτ από αυτά δεν
    θα πάρουν μαζί τους!! Θα πάρουν όμως μαζί τους τις κατάρες και τον πόνο όλων αυτών των Ελλήνων που τόσα χρόνια πλήρωναν φόρους για να μπορούν αυτοί να κλέβουν και ως αντάλλαγμα τους κατέστρεψαν τις ζωές
    με τις πολιτικές τους επιλογές.

  8. Υπαρχουν και χειροτεροι απ’αυτον …οπως αυτη η κοντη νυφιτσα ο Σημιτης…αυτος ο καργιολης μας γαμησε..!

  9. KAΛΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΟΓΚΟΜΕΝΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ !!!ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΛΕΕΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΤΟΥΣ (ΠΟΙΟΥΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ???) ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ !!ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙ@ΛΑ????? ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΜΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ !!!!

    1. Κλέφτης ναι αλλά όχι ο μόνος, αυτός πλήρωσε την νύφη απλά, επί υπουργίας του ΠΑΣΟΚ είχε και ο ίδιος στον ανακριτή. Δεν ήμουν μόνος, ολόκληρο κυσεα ήταν,υπό τον Σημίτη, τώρα ποιος ξέρει τι νταραβερια έγιναν για να μην μιλήσει και επειδή ξέρουμε σε τι μπουρδελο είμαστε, εγώ καταρχάς αμφίβολο αν ήταν και φυλακή μιας και ούτε μιση φωτο του δεν έχει υπάρξει να τον δείχνει στο καγγελο, από την άλλη ποιος ξέρει τι του στυλ(επειδηωδεν ζέστη ψηφίζουν πλέον,κάνε πως πας μέσα και καλά να δείξουμε ότι δεν μασάει η δικαιοσύνη, δεν θα κάτσεις μέσα,άσε να φαν οι ηλίθιοι το παραμύθι και κάποια στιγμή βγαίνεις και καλά λόγο υγείας)

  10. Τους καθεφτες στο ταβανι…τους εχετε ακομα..?
    Ε…?

  11. Να δεις που θα τον “αναστησουν” να ερθει να μας κυβερνησει ο πεθαμενος!!!!!!

  12. Όποιος κρατήσει συντροφιά στον Άκη στο νοσοκομείο θα πάρει τη δερμάτινη τσάντα με το περιεχόμενο….

  13. Το οτι εκλεψες,το ειχες χομπυ.Το οτι τα’φαγες μονος σου,τα λαμογια δε στο συγχωρεσαν.Σε πουλησαν.Το οτι κρατησες το στομα σου κλειστο,και μας σακατεψαν,δε στο συγχωρω.Αμε στο κορακα,και πολυ σου ειναι.

  14. χαχαχαχα Στα χέρια τι κρατάνε. Τσάντα γεμάτη 500άευρα;;;;;

Comments are closed.