Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΑ “ΚΟΚΚΙΝΑ”, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΛΙΟ, ΚΑΙ Ο ΣΚΡΕΚΑΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ… ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ! – ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Κοινοποίηση:
ΣΚΡΕΚΑΣ

Την ώρα που ο ΟΟΣΑ κατατάσσει την Ελλάδα στην 4η χειρότερη θέση των κρατών – μελών του στον πληθωρισμό των τροφίμων ο υπουργός Ανάπτυξης προαναγγέλλει κι άλλες αυξήσεις, τις οποίες αποδίδει στην κλιματική αλλαγή.

Από το βήμα του 14ου Food Retail, ο Κώστας Σκρέκας μίλησε για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην παραγωγή τροφίμων «και αυτό, από τη μια έχει ως αποτέλεσμα μια πιθανή αύξηση των τιμών και από την άλλη ελλείψεις σε προϊόντα που έχουμε ανάγκη».

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη που τα τελευταία χρόνια επιμένει στο αφήγημα του εισαγόμενου πληθωρισμού, αναζητεί εναγωνίως νέους… φταίχτες. Δεν βλέπει τον πληθωρισμό της απληστίας που αυξάνει τις τιμές για να αυξηθούν τα κέρδη των εταιρειών, πράγμα που αποδεικνύεται από τα ρεκόρ που καταγράφουν στην κερδοφορία τους οι μεγάλες εταιρείες.

«Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη σε ότι αφορά την αντιμετώπιση του πληθωρισμού και στη δημιουργία ανταγωνιστικής οικονομίας» είπε ο Κώστας Σκρέκας, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα υποτυπώδη μέτρα κατά της ακρίβειας.

Οσο για τη «δημιουργία ανταγωνιστικής οικονομίας», μετά από πέντε χρόνια κυβέρνησης Μητσοτάκη, ακούγεται λίγο ως ανέκδοτο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. “Δεν εχουν σαλιο” αλλα να ψηφιζουνε τη Μαφια ξερουνε…
    Να τους ξεσκισουν,να τους παρουνε και τα σωβρακα.
    Οι μαλακιες πληρωνονται ακριβα.

  2. το αγγουρι που θα φαει ο μητσοτακης στις εκλογες θα τοοοοσο μεγαλο, που θα πουνε οτι παραμεγαλωσε και φταιει η κλιματικη αλλαγη.

  3. Αφου ακομη καιομαστε και ροχαλιζουμε αυτοι αλωνιζουν

  4. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΣΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΕΝΩ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΕΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΘΑ ΖΥΛΕΥΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΩΘΟΜΑΝΟΙ ΕΠΙ ΩΘΟΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ….

Comments are closed.