Η ΑΕΚ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια: Δείτε ζωντανή εικόνα από τα εγκαίνια του νέου γηπέδου OPAP Arena

Κοινοποίηση:
αεκ

Ιστορικές στιγμές βιώνουν οι φίλοι της ΑΕΚ, αλλά και όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και γενικά τον αθλητισμό στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης, καθώς μετά από 19 χρόνια και 5 μήνες από τότε που το εγκληματικό λάθος της τότε ιδιοκτησίας γκρέμισε την «φωλιά» του Δικέφαλου του νότου, η Ένωση αποκτά έδρα!

Το νέο γήπεδο «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» στην Νέα Φιλαδέλφεια μπορεί να μην της ανήκει το γήπεδο (είναι πρακτικά ιδιοκτησία του νυν προέδρου Δ.Μελισσανίδη και ΠΑΕ ΑΕΚ και Ερασιτεχνική έχουν την χρήση του), αλλά τουλάχιστον έχει ισχυρή έδρα.
Άλλωστε αν δεν υπήρχε ο Δ.Μελισσανίδης, ούτε αυτή την χρησικτησία θα είχε η ΑΕΚ, που για δεκαετίeς μετά τον Λ.Μπάρλο, με εξαίρεση τις θητείες, Μελισσανίδη, Καρρά, Γενεράκη, «υπέφερε» από χαμηλού επιπέδου διοικήσεις.
Σήμερα έχει προγραμματιστεί μία εντυπωσιακή τελετή εγκαινίων για αυτή την σημαντική και ξεχωριστή ημέρα στην ιστορία του συλλόγου. Περίπου 30.000 φίλαθλοι έχουν γεμίσει τις κερκίδες του γηπέδου από πολύ νωρίς δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα.

Δείτε ΕΔΩ  ΖΩΝΤΑΝΑ την φιέστα για τα εγκαίνια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Γιατί ”OPAP arena” ρε ερίφηδες; Αγιά Σοφιά δεν είναι το όνομα με το οποίο γνωρίσαμε τι γήπεδο;

Comments are closed.