Ηράκλειο: Νεκρός ο 31χρονος Αλβανός που βρέθηκε στην εντατική μετά από καβγά με 17χρονο

Κοινοποίηση:
ΕΚΑΒ (2)_16

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Τετάρτης ο 31 ετών άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος είχε τραυματιστεί στη Σητεία τα ξημερώματα της 27ης Απριλίου, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού με ανήλικο.

Ο 31χρονος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και εξαρχής η κατάστασή του όπως είχαν ενημερώσει οι γιατροί, ήταν κρίσιμη. Ο θανάσιμος, όπως αποδείχθηκε, τραυματισμός του 31χρονου προκλήθηκε όταν ο διαπληκτισμός με τον 17χρονο, οδήγησε στο σπρώξιμο, όπως φέρεται του άτυχου άνδρα από τον ανήλικο.

Κατά την πτώση του, ο 31χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι, ενώ η κρισιμότητα της κατάστασης είχε επιβάλει τη μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΚΑΚΟΣ ΟΙΩΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΟΛΙΑ

  2. Ο 17χρονος σύμφωνα με τις αναφορές και τις μαρτυρίες ΔΕΝ τον έσπρωξε στα καλά καθούμενα. Προηγήθηκε καβγάς και όπως λέγεται τον έσπρωξε για να τον αποφύγει. Άρα ο αλβανός πήγαινε γυρεύοντας. Και ποιός ξέρει τι απειλή ένιωσε ο 17χρονος για να αναγκαστεί να τον σπρώξει. Άλλο να τον έσπρωχνε χωρίς λόγο, άλλο μετά απο παρενόχληση κλπ.. Γιατί θα μπορούσε να ήταν και ο ανήλικος σε αυτή τη θέση αν δεν αμυνόταν. Όταν το θύμα είναι Έλληνας δεν πέρνει τόση επέκταση το θέμα. Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή ο ανήλικος; Να καθήσει να γίνει θύμα αυτός;

Comments are closed.