Ηλίας Κασιδιάρης και “ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ” – Η νέα δύναμη ή άλλη μια “φούσκα” ;

Κοινοποίηση:
7463583_0_0_1000_542_1000x541_80_0_0_51d7df8cce03494ef8dc82037fc689e4

Σίγουρα έχει προκαλέσει αίσθηση η εμφάνιση του κόμματος “ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ” του Ηλία Κασιδιάρη. Έκανε ένα μπάσιμο και ειδικά στο διαδίκτυο, που ούτε ο ίδιος μάλλον το περίμενε. Τα βίντεο που ανεβαίνουν στο you tube και αφορούν το νέο κόμμα κάνουν για πολλούς “τρελά” νούμερα και οι εγγραφές μελών στο κόμμα, αν πιστέψουμε τα όσα διαρρέονται, κοντεύουν τις 25.οοο.

Στο twitter θεωρείται από τους ¨άρχοντες” του συγκεκριμένου μέσου δικτύωσης, ενώ σίγουρα θα είχε μεγάλο ρεύμα και στο facebook αν δεν ήταν αποκλεισμένος παντελώς, αφού πέφτουν μπλοκ ακόμα και στην αναγραφή του ονόματός του. Να σημειώσουμε ότι και σε πρόσφατη διαδικτυακή δημοσκόπηση έπιασε ένα διόλου ευκαταφρόνητο 5,6%, ποσοστό αρκετά μεγάλο για κόμμα 1 μήνα.

Εδώ βέβαια θα πει κάποιος, εντάξει αλλά όλα αυτά στο internet. Έξω και ειδικά σε ηλικίες που κατά βάση είναι αυτοί που στις εκλογές “τρέχουν” την Κυριακή των εκλογών να ψηφίσουν τι γίνεται; Εκεί και ειδικά σε μεγάλες ηλικίες μεγάλες που δεν ενημερώνονται από το διαδίκτυο, σαφώς και θα έχει πρόβλημα αφού από τα γνωστά μέσα ενημέρωσης κανένα δεν πρόκειται να τον παρουσιάσει, κι αν κάποιοι το κάνουν θα είναι περισσότερο για να του δημιουργήσουν πρόβλημα, παρά για να αναπτύξει τις ιδέες και τις θέσεις του νέου κόμματος.

Το πολύ θετικό από την άλλη είναι ότι γενικώς συζητιέται και ειδικά σε ηλικιακές ομάδες που θα λέγαμε κρίνουν κατά πολύ το εκλογικό αποτέλεσμα. Και μιλάμε για ηλικίες από 40 έως 60 που αρκετοί έχουν πρόσβαση και ασχολούνται με το διαδίκτυο. και αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο είναι ότι όλοι και όλες γνωρίζουν για την ύπαρξη του νέου κόμματος και στις συζητήσεις που ακούγονται έξω σε παρέες, οι περισσότεροι βλέπουν με θετικό μάτι τη νέα αυτή προσπάθεια. Είναι κάτι που σίγουρα δεν είχε συμβεί σε περιπτώσεις όπως αυτή των κομμάτων Βαρουφάκη και Βελόπουλου που ακόμα και στις παραμονές των εκλογών, κάποιοι ψηφοφόροι αγνοούσαν την ύπαρξή τους.

Με το μόνο κόμμα που μπορεί να συγκριθεί σε αυτό το πρώτο στάδιο, είναι αυτό των ΑΝ.ΕΛ  του Πάνου Καμμένου, που με μόλις 3 μήνες παρουσία κατάφερε το εκπληκτικό 10,6% στις πρώτες εκλογές του 2012. Σε αυτό όμως που υστερεί ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι η ευρύτητα των πολιτών στους οποίους απευθύνεται, διότι είναι ταυτισμένος με την ακροδεξιά, κάτι που δεν του δίνει περιθώρια διείσδυσης στον χώρο της κεντροδεξιάς και του κέντρου, στους οποίους ο Πάνος Καμμένος είχε.

Ίσως βέβαια να μην το επιδιώκει και ο ίδιος αυτό, αφού υπάρχει μια πολύ κρίσιμη μάζα ανθρώπων που κινούνται στον χώρο του Εθνικισμού και ποντάρει σε αυτήν. Η πολυδιάσπαση όμως του συγκεκριμένου χώρου θα είναι ένα ακόμη αγκάθι στην προσπάθειά του. Αν θα μπορέσει να παίξει ενωτικό ρόλο και κατά πόσο. Το γεγονός ότι φαίνεται να αποκηρύσσει το πρόσφατο παρελθόν, σίγουρα του δίνει πόντους. Μένει να δούμε κατά πόσο αυτό θα το κεφαλαιοποιήσει στην κάλπη.

Μένει ουσιαστικά να δούμε αν θα καταφέρει να διεισδύσει στο πολιτικό σκηνικό παίζοντας σημαντικό ρόλο και πόσο θα κρατηθεί εκεί, διότι τα παραδείγματα κομμάτων που “ήρθαν είδαν και απήλθαν” ‘η κοινώς φούσκες, είναι πολλά..

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

94 Σχόλια

  1. στις εκλογες εγω θα γελαω θα τον φατε στην μαπα μεσα στην βουλη ….μας προδοσατε αλεπαληλες φορες ναι ρε κατακαθια .πλουσιοι πολητικοι ολοι σας….με χρεωκοπιμενα κοματα ποσα χρωστατε κιναλ.νδ ,συριζα κκε οι πραγματικοι ελληνες δεν ειναι τσανακογλυφτες.ραλλης ναζι νδ προθιπουργος…μουγκα ολοι.

  2. Καλά οκ! Όσο ψάχνετε την λύση στους βουλεφταδες και την πολιτική θα τρώτε την μια φούσκα μετά την άλλη! Όπως εμφανίζονται έτσι εξαφανιζοντε αφού έχουν πετύχει το σκοπό τους και την εξαπάτηση του λαού! Πολιτική είναι αυτή άλλωστε!

  3. ΗΛΙΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

  4. 450 χιλιαδες ευρω …
    .ειπε ΕΠΙΣΗΜΑ , ο βουλευτης της ΧΑ τοτε Κουκουτσης
    ..ο χοντρος οδοντιατρος ΤΗς ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
    οτι του εδιναν ….ΓΙΑ ΑΡΧΗ
    για να κανει οτι και ο …..κασιδιαρης

  5. Σίγουρα κάποιοι θα προσπαθήσουν να το παρουσιάσουν ως φούσκα.
    όσοι όμως κυκλοφορούμε στην πιάτσα ξέρουμε ότι όχι μόνο οι νέοι αλλά και οι γέροι ασχολούνται με τον Κασιδιάρη. Αν πιστέψουμε αυτά που ακούμε το 10% το έχει σίγουρο.
    Το ίντερνετ πλέον έχει προχωρήσει σε κάθε ηλικία και η τηλεόραση έχει γίνει τόσο σιχαμένη που απορώ πόσο μαζοχιστές είναι αυτοί που κάθονται και βλέπουν όλη αυτή την προπαγάνδα και την αηδία.

    1. …το 10% το έχει σίγουρο.
      το ζήτημα ειναι τι θα αφεραισει το κομπιουτερ της σινγκιουλαρ!!!!

  6. Xaxaxa 25 χιλιάδες followers είχα την πρώτη ώρα και τώρα χιλιάδες λέτε να κάνω και εγώ Κόμμα!!!

  7. Γουστάρουμε Κάσσυ κι έτσι άμα λάχει ναούμε δικέ μου. Είναι δυνατός, είναι δυναμικός, είναι χωστικός. Στηρίζουμε Ηλία να διαλύσει το ΒΙΕΤΝΑΜ δηλαδη το μπουρδέλο κράτος που μας τηνε φοράει κι ετσι

  8. ΤΙ ΚΟΜΜΑΤΑ & ΤΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ , ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ , ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ , ΕΞΑΛΟΥ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ , ΞΗΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ.

  9. Ρίχτο Ηλία…Ηλία ρίχτο…ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ και είμαστε χιλιάδες. ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΑ.

  10. Το άρθρο αναφέρει ανακρίβειες.
    Πρώτον το κόμμα του Κασιδιάρη απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες που αγαπούν τη πατρίδα.
    Δεύτερον το συγκρίνει με τον προδότη Καμένο που είχε την απόλυτη τηλεοπτική και ραδιοφωνική προβολή από τα Μ.Μ.Ε σε αντίθεση με τους Έλληνες για την πατρίδα που δεν αναφέρει για αυτούς κανείς τίποτα.

    Η σιγή ιχθύος που τηρούν τα μεγάλα ραδιοτηλεοπτικά κανάλια είναι η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι το κόμμα του Ηλία
    είναι καθαρά πατριωτικό και αντισυστημικό.

  11. Ενταξει δεν μας αρεσει η προσωπικη ζωη του Ηλια! Ενω αυτοι που μας κυβερνανε 40 χρονια, η προσωπικη τους
    ζωη ειναι αμεμπτη, ασπιλη και αμολυντη! Αντε να δουμε ποτε δεν θα αφησουμε αλλους να μας κατευθυνουν!Ο
    νοων νοειτω!!

    1. Αυτός πρεπει να κανει τη διαφορα. Ακριβως επειδη δεν ειναι σαν τους αλλους. Αλλιως ειναι σαν να μας κοροιδευει

    2. Μα δεν εχουν τι να πουν για την προσωπικη ζωη του Ηλια…Οσοι τον ξερουμε τον Ηλια εδινε το μεγαλυτερο μερος του μισθου και τις πωλησεις βιβλιων σε δωρεες…Δεν ειναι τυχαιο οτι το παλικαρι δεν εχει χρημα…..Εμ βλεπεις δεν ειναι σαν τους αλλους που πηγαινουν με τα χρηματα του λαου και τρωνε σε ψαροταβερνες και κυκλοφορουν εξω με ολες τις ανεσεις.

      1. ΩΡΑΙΑ ΔΙΚΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝΑΝ ΓΟΥΟΝΑΜΠΙ ΣΩΓΑΜΠΡΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΤΥΠΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΕΣ Ε ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑΑΑΑ

  12. Αυτο το “μπουρδελοδημοκρατικο” τοξο…κατι θα βρει παλι να του προσαψει.
    Βλεπετε…η αποφαση για τη δικη της ΧΑ ( γελανε και τα εδωλια) δεν εχει βγει ακομη και ειναι γνωστο πλεον πως…οταν ανεβαινει καποιος Πατριωτης…αυτο ποναει.
    Οψομεθα για τη συνεχεια.
    Ευελπιστω ο φιλτατος Η. Κασιδιαρης να…”τους παρει και τα σωβρακα”!

  13. Πολλοι υπερπατριωτες αλλα και επαγγελματιες πατριωτες του κιλου, οπως πχ οι νδκρατες, εχουν χασει τον υπνο τους. Οσοι γνωριζουν το ρευμα και τη συσπειρωση που προκαλει ο Ηλιας στον πατριωτικο χωρο θορυβουνται γιατι τους χαλαει τα μαγαζακια. Εμεις που δεν γουσταραμε ποτε τις καρεκλες τον στηριζουμε. Και κατι αλλο,βασικο: το συστημα τον εκλεισε φυλακη. Οσοι τον περιγελατε για μπειτε εστω μια εβδομαδα μεσα αδικα,μπας και το βουλωσετε επιτελους!

  14. ΝΙΝΟ
    ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΑΣΥΝ……

    αν μαζεψε τετοιους προβοκατορες ο Λαγος , σαν εσενα, τοτε κατι δεν παει καλα…….
    για κατι σαν εσενα λεει ο λαος “ειχα φιδι στον κορφο μου”…..

  15. ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΛΟΤΡΩΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ Ε ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ Κ ΚΑΜΙΑ ΦΩΝΗ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Κ Η ΚΟΙΛΙΑ ΘΑ ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕΙ ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΛΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΛΔ ΑΧ ΠΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΩΡΑ ΠΩΣ Κ ΓΤ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ….

  16. Είτε είναι φούσκα είτε δεν είναι είναι μια διέξοδος αυτά τα 300λαμογια εγώ δεν πρόκειται να τα ψηφησω για αυτό κ απηχα από τις εκλογές τώρα όμως θα πάω κ θα ψηφησω Ηλία όσο για αυτόν τον μαλακά που λέει για τους 52 κλπ σε ηλικία ένα θα του πω εκεί που είσαι ήμουν κ εδώ που είμαι θα έρθεις παλιομαλακισμενο

  17. “ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ” – Η Ελληνική Δύναμη

  18. Το μπαλόνι σαν φουσκώνει γρήγορα , σκάει. Άλλη μια “πατριωτική” στρακαστρούκα δια χειρός ανηψιού αυτή τη φορά.

  19. Εσυ πηγαινε να φας καμια Γαρδουμπα και ασε τις γνωματευσεις κατα μερος!!!!!!!!

  20. Κάνατε είδωλο και Μεσσία της πατρίδας μας έναν νοσταλγό των ναζί, οι οποίοι κατέκαψαν, σκότωσαν, βίασαν τη χωρα μας!
    Επειδή οι Μητσοτάκηδες, Τσίπρες, Παπανδρέου κλπ εγκλημάτισαν κατά του Λαού μας, κάνατε αυτον με τη σβάστικα στο μπρατσο πατριωτη!
    Τελικά, πιο σανοφάγοι απο τους δηθεν “πατριώτες” δεν υπάρχουνε ρε.

  21. Απο τα 3 το μακρυτερο θα παρει ο αιγυπτιος γεωπονος-ανθοκομος(μιλαμε για μεγιστη μορφωση χαχα)αντιφασιστας(μονο πατριωτης πια)…η μελαμψη σαν το δερμα του φουσκα εχει την ημερομηνια ληξης ζαμπονοτυροπιτας απο τα lidl…ειναι φυσικος νομος οταν ξεκινας με δηλωσεις μετανοιας ενω το τσιρκο σου αποτελειται απο ξεχασμενους ψευτοεπιστημονες του σωρου,πορνιδια επιπεδου μεταξουργειου,πρωην ρουφιανους των γραφειων και καποια γραφικα υποκειμενα της πλατειας βαθης..φυσικα οι ελληνεγροι των φραπεδων,του πιτογυρου και της βραστης προβατινας αλαλαζουν και προσκυνανε τον νεο σωτηρα επιβητορα τους ο οποιος βεβαιως τους θεωρει τιποτα και θα τους πουλησει μεχρι το επομενο εξημερωμα..οσο για αυτους που υποστηριζουν ελασυν και τον αποφοιτο δημοτικου κοιλαρα λαγο ας σκεφτουν οτι διορισε στην ευρωβουλη γκομενες,φιλαρακια,κολλητους,γνωστους κτλ για να καταλαβουν το επιπεδο της αλητειας και της πασοκικης συμπεριφορας του. …για την χα και την αθλια παχυσαρκη οικογενεια της πευκης δεν αξιζει κανενας σχολιασμος μια και πια δικαιως αποτελει ενα σαπισμενο κουφαρι ερμαιο ορνεων και οργανικων αποδομητων…ΥΓ:Η μονη λυση ενα αγνο εθνικιστικο-εθνικοσοσιαλιστικο κινημα με αγνους τιμιους στρατιωτες προερχομενους απο τον φτωχο λαο και οχι απο την σαπια ελιτ των κλασιδιαρηδων και των μιχαλοβλακων…οσο για τον ηγετη δεν θελει σκεψη..ετσι δεν ειναι ξανθε φαλαγγαρχη?

  22. Ηλίας Κασιδιάρης για Χίτλερ : «Οι ιδεολογίες είναι ποινικά αδιάφορες»

  23. Ένας φιλοναζί δεν μπορεί να είναι Έλλην εθνικιστής.
    Τέλος.

    1. Εσύ είσαι μαλάκας…… όλες τις ημέρες η έχεις και κανένα ρεπό ενδιάμεσα??, πωρωμένε ψηφοφόρε της Δεξιάς.
      Εσύ περίμενε να σώσουν τον τόπο αυτό, αυτοί που τον κατέστρεψαν, μα πόσο στόκος μπορεί να είσαι.

    2. Είσαι άσχετος παντελώς εξήγησε μας τη λέξη “ναζί”

    3. Οταν μαθεις να ξεχωριζεις την σβαστικα απο τον μαιανδρο….ελα να μας τα ξαναπεις παλι.

    4. εσυ εισαι εθνικιστης??????
      μπα…..
      οι ναζι ειναι μεσα στο μυαλο σου…..μαλλον στο κεφαλι σου , γιατι αποκλειεται να εχεις μυαλο…..
      ο Ψαρας της εφημ.συντακτων εισαι…….

    5. ουτε ενας τσεκουρατος, υπουργος της νδ… ναι ξερουμε…ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλετω…

  24. …..αρκετα ρε παιδια με τους τοσους καλους , ας αναλαβει και ενας κακος μια φορα

  25. Όσο για ποσοστά, ας μην το συζητάμε. Δημοσκόπηση σκάι: ΓΤΠ 0,9%. Δημοσκόπηση νέων: ΓΤΠ 0,8%. Τα λέει κι ο φίλος σας ο Σπίνος, που μιλάει για βανάκια και σας αρέσει. Εμείς όμως τολμάμε να βγαίνουμε στον δρόμο, ενώ εσείς δεν θα βγείτε ποτέ. Έχετε ξεφουσκώσει πριν ξεκινήσετε, όπως εύστοχα λέει ο Στέφανος. Είστε αφελείς παρορμητικοί, που υποστηρίζετε κάποιον που δεν κάνει, γιατί δεν δούλεψε ποτέ και γιατί είναι αλαζόνας και νευρασθενικός. Τα υπόλοιπα κουσούρια του απαξιώ να τα πω. Σύντομα θα βρίζετε τον Κασιδιάρη, πολύ χειρότερα απ’ ότι βρίζετε τώρα τον Μιχαλολιάκο.

    1. Κατσε ρε φιλε. Αρχικα γμσ τον Μιχαλολιακο, πετα τον αστον στην ακρη.
      Αντι να σκασει ο Ελασυν πιο δυναμικα και να χουμε να συζηταμε τα επιτευγμα του, διαβαζουμε κουτσομπολιο για καποιον που συνεχως δειχνει την αγαπη για τον τοπο και τη πατριδα του.
      Εμενα μ αρεσει σε πολλα ο Ελασυν ιδεολογικα και σε πολλα ο Λαγος απο αυτα(τα οσα) που χει κανει για τη πατριδα.
      Ειμαι καθετος στη σβαστιγκα και επιφυλαχτικος με τον Ηλια. Αλλα αντικειμενικα ,κανει ορθα και αξια πραγματα στη πορεια του τα οποια αναγνωριζω. Αξιζει την υποστηριξη μου πατριωτικα (στη καλπη δε ξερω) ,σε μια εποχη που μια μαυρη τρυπα θελει να καταπιει τον Ελληνισμο. Μεσσια σιγουρα δεν τον βλεπω-Γελαω! Μεγαλο ηγετη τον βλεπω και αξιζει. Του δινω την ευκαιρεια που ζηταει.
      Ο Ελασυν να κοιταξει να ενεργοποιηθει, εχει πραγματα να κανει…

  26. Ο Κασιδιαρης ειναι δημοφιλής κυριως επειδη αρεσει στις γυναικες ομως κανει ενα μέγα λαθος. Τις κακές του ερωτικες επιλογές τις ανακατεύει με την πολιτικη με αποτελεσμα οσοι ξερουν να μην το παιρνουν στα σοβαρα. Δεν ειναι δυνατον να κυκλοφορει με τη γκομενα του παντου και να την εχει μαζί σε καθε εκδήλωση. Εκτος απο το γυναικείο κοινο που απογοητεύει και απομακρύνει δίνει δικαιωματα να τον κοροϊδεύουν και να λενε οτι τον εχει βαλει στο βρακι της οπως ελεγαν και στη ΧΑ. Πρεπει να δείξει οτι ειναι δεσμευμενος μονο με την πολιτικη και να εμφανίζεται παντα μονος του. Ετσι και περισσοτερες θαυμάστριες (=ψηφους) θα κερδισει, ειδικα αν γίνει πιο προσιτός και λιγότερο νάρκισσος και θα δειξει ότι υο εχει παρει σοβαρά. Αλλωστε δε χτυπάει καθολου καλα ν ανακατεύει κανεις προσωπική ζωη με πολιτική συν ότι δινει την εντυπωση ότι ειναι σαν τους πολιτικάντηδες που βολεύουν γκομενες γυναικες συγγενείς κλπ πρεπει να δειξει οτι διαφέρει. Κι αν πάψει και γενικα ν ασχολείται με τσόκαρα μοντελες βίζιτες κλπ ακόμη καλύτερα γι αυτον. Πρεπει να εχει διπλα του ατομα που έχουν πανω του καλη επιρροή. Επειτα αυτές αν ο Κασιδιάρης μια μερα τα εχανε ολα θα έφευγαν απο διπλα του σε ανυποψίαστο χρονο. Να τις έχει μονο για ξεπετες οχι σοβαρα. Και κυρίως οχι ανακάτεμα με πολιτική

    1. ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗ ΤΙΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΙΖΟΥΝ..

  27. Ο Ηλίας είναι μια αχτίδα ελπίδας στη μαύρη σαπίλα που καλύπτει κάθε μέρα, όλο και πιο πολύ την πατρίδα μας.

  28. Οι Έλληνες διψάνε για κάτι νέο , άφθαρτο , και καθαρό από λαδώματα και συναλλαγές κάτω από το τραπέζι. Αυτό είναι ο Ηλίας . Καί για να είσαι και εσύ εντάξει αγαπητό Μακελιό πρέπει να τον στηρίξεις γερά και σταθερά . Δεν υπάρχουν άλλες ανεξάρτητες φωνές στα ΜΜΕ , η δική σου είναι μόνο , και απο εσένα περιμένουμε να βάλεις τα δυνατά σου να στείλουμαι τον Ηλία στην επόμενη βουλή. Μην διστάζεις Στέφανε εσύ με το Μακελειό , και εμείς ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ θα διώξουμε την χολέρα από τον τόπο μας.

  29. να δοθει η ευκαιρεια στο νεο αυτο κομμα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια

  30. Ο διαχρονικός καί πάντα Επίκαιρος Λόγος Τού Θεού λέγει:: «συγγολλών όστρακον ο διδάσκων μωρόν, εξεγείρων καθεύδοντα εκ βαθέως ύπνου, διηγούμενος νυστάζοντι ο διηγούμενος μωρώ, καί επί συντελεία ερεί, τί εστιν;;; επί νεκρώ κλαύσον, εξέλιπε γάρ φώς, καί επί μωρώ κλαύσον, εξέλιπε γάρ σύνεσις, ήδιον κλαύσον επί νεκρώ, ότι ανεπαύσατο, τού δέ μωρού υπέρ θάνατον η ζωή πονηρά, πένθος νεκρού επτά ημέραι, μωρού δέ καί ασεβούς πάσαι αι ημέραι τής ζωής αυτού»(Σ.Σειραχ ΚΒ’7…..). Αυτό ισχύει επακριβώς διά τήν ακρώτατη πτώση καί αποστασία τών νεοελληνόφωνων (κλήρου καί λαού, αρχόντων καί αρχομένων) εκτός βέβαια τών ελαχίστων εξαιρέσεων, οι οποίοι «καταπονούμενοι υπό τής τών αθέσμων καί ασελγών αναστροφής ….. εγκατοικώντες εν αυτοίς, ημέραν εξ ημέρας ψυχήν δικαίαν ανόμοις έργοις βασανίζουσιν»(Β’Πέτρου Β’6…..).

  31. Ο Γερμενής έμπλεξε όπως πολλοί νέοι με μια σατανική μουσική. Σήμερα έχει σοβαρευτεί και πηγαίνει, χωρίς να το διατυμπανίζει, στην εκκλησία. Δεν πήγε ποτέ στον Υμηττό να λατρέψει τον ήλιο, ούτε ποτέ έγραψε για τον Χίτλερ, ότι πρέπει να λατρεύεται σαν θεός, ούτε υπογράφει σαν ΕΣ ΕΣ όπως ο αρρωστημένα εγωπαθής και αντιχριστιανός κασιδιάρης. Αλήθεια τι έκανε ο κασιδιάρης όταν ο Κούλης Μπίντελμπεργκ έκλεισε τις εκκλησίες. Η Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. ήταν καθημερινά με τα περισσότερα στελέχη της και τον επικεφαλή της Γιάννη Λαγό, δίπλα σε ήρωες παπάδες που λειτουργούσαν.

  32. GIA SOU HLIA NASE KALLA ALLA APO TOUS NEOUS ELLINARADES MI PERIMENEIS TIPOTE – AKOMI PSIFIZOUN TSIPRA ENAN HARANOFAI POU DEN EXEI DOULEPSI POTE STIN ZOI TOU – ALLA EINAI DITHEN ARISTEROS – DILADI SAN TIN NEOLAIA TIS ELLADOS KAFEDAKI -ARALIKI – O MPAMPAS TO XARTZILIKI KAI ZITO TA KOUMOUNIA – ALLA SE LIGO THA PROSKINANE TON ERTOGAN TON GAMIA TOUS
    NASE KALLA

  33. οτιδήποτε γίνεται μέσα στην ΕΕ είναι φούσκα. μόνο έξω από το ευρώ

  34. Η Ελλάδα έχει ξεπουληθεί και η Έλληνες μαλώνουν μεταξύ τούς,τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει(1453)

  35. λεμε οτι “κανεις δεν περισευει”απο τους πατριωτες….
    αλλα “εθνικιστες-πατριωτες” που λοιδωρουν και συκοφαντουν αλλους πατριωτες
    χωρις σοβαρα στοιχεια και με εμπαθεια , ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΙΖΟΥΝ……
    ειναι αυτοι οι ιδιοι εδω και 10 χρονια
    που διαιωνιζουν τον κατακερματισμο του λεγομενου πατριωτικου χωρου…..
    μεμψιμοιροι , μικροπρεπεις και εμμονικοι..

    Ηλια προχωρα……κανε αυτο που πρεπει να κανεις…..
    κανε το μεγαλο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

  36. οποιος δηλωνει πατριωτης εκτος συστηματος και δεν ακολουθησει τον ηλια σ αυτη την υστατη προσπαθεια του πατριωτικου χωρου, απλα δεν ειναι πατριωτης..ας ψηφιζει κουλη και αλεξη που αφηνουν τους λαθραιους να κανουν διαδηλωσεις και να μας βριζουν

  37. Εσείς στο μακελειό αφήστε τις ηλιθιότητες και στηρίξτε τον Ηλία. Αν είστε πατριώτες και δεν είστε τίποτα άλλο.

  38. O γνωστος καταγγελτικος Ηλιας Κασιδιαρης….
    με συγκροτημενο λογο και πατριωτικη ψυχη…….
    γιαυτο τον αγαπησαμε και τον εμπιστευτηκαμε….
    ειναι η τελευταια ελπιδα , στον εφιαλτη που ερχεται….το Ισλαμ ante portas

  39. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΑ, ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΑ ΝΔ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ.

  40. NINO
    o σατανιστης Γερμενης , μηπως ειναι με το Λαγο?????ΕΛΑΣΥΝ ???

    μην μας το παιζεις και αντιναζι…..πρωην χρυσαυγιτης εισαι…..
    τοσα χρονια ναζιστη σε λεγανε…….σου αρεσε?????

    αφηστε τις βλακειες
    και ΟΛΟΙ μαζι με τον Κασιδιαρη , να βγαλουμε την Πατριδα απο το βουρκο…..

    ξεπουλανε την Ελλαδα και ο ΝΙΝΟ πηρε το ναζιστομετρο και το παιζει συριζαιος

  41. Ψαξτε να βρειτε καλυτερο αν μπορειτε φιλοσοφοι της δεκαρας

    1. Άλλος ένας έχει μείνει, ο Φαήλος Κρανιδιωτης με το πατριωτικό κόμμα Νέα Δεξιά.

      1. Το φιλαράκι του Σαμαρά που κάνει like σε Νούδουλους στο twitter;Υπερπατριώτης.

  42. το τραγικο δειναι πως τον πολεμο κατα του ηλια τον κανουν καποιοι απο τον αλλοπροσαλλο πατριωτικο χωρο και λιγοτερο τα αλλα κομματα…ο δημοσιογραφος σπινος, που υποτιθεται οτι ανηκει στον πατριωτικο χωρο, δεν εχει πει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ, ειναι δε φανερος και ο πολεμος που του κανει το πρωην κομμα του…ο Ηλιας ειναι το μονο προσωπο του πατριωτικου χωρου που εχει τα φοντα ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΨΗΛΑ! ενα πραγμα να ξερετε αγαπητοι συνελληνες, φιλοι και εχθροι του ηλια… ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ, ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ….η κατασταση ειναι πλεον τραγικη γι αυτη τη χωρα….επειδη ομως ο Θεος αγαπαει την Ελλαδα κι επειδη ειναι γραμμενο απ τον Πατροκοσμα για εναν κασιδιαρη, για μενα ειναι απολυτα νεναιο οτι θα πετυχει…φυσικα ειναι ακομα στην αρχη…σε πολυ συντομο διαστημα ομως, θα ειναι τριτο κομμα πολυ πανω απ το κιναλ.

    1. Μην ασχολειστε με τον Σπινο ενας καραγκιοζης ειναι που τα παιρνει απο την νεα δημοκρατια…Οι περισσοτεροι τουλαχιστον το γνωριζουμε αυτο.

  43. Φούσκα μα αγκυλωτο σταυρό είναι δε παιδιά

    1. εαυ φαε καμμια γαρδουμπα, ψηφισε κανα κουλη και ασε τον ηλια

  44. Ανήκω στην Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. που διαθέτει Ομολογητές όπως ο Δημήτρης Ανδρεάκος κι όχι μασόνους όπως ο Γούδης και ναζί ανθέλληνες όπως ο Μίσιακας που έγραψε τραγούδι, όπου αποκαλεί την ένδοξη Ελληνική Σημαία, “γαλανόλευκο κουρέλι”. Ουστ πατριδοκάπηλοι.

    1. οκ, ανηκεις στο 0,15%..μεινε εκει, καφενειο δεη γεμιζετε

      1. enki
        αφηστε τις ειρωνειες……
        κανενας πατριωτης δεν περισσευει……και ο Λαγος με τον Κασιδιαρη θα τα βρουνε…..
        πανω απο ολα η Ελλαδα………
        για την Πατριδα ρε γαμωτο , που ελεγε και η φιλη μου η Πατουλιδου

    2. Και δεν το λες τοση ωρα, και απορουσα γιατι επιασε τον Κουλη κρυος υδρωτας. Αντε σας ευχομαι με την απλη αναλογικη, να πιασετε 0,5%

  45. Φυσικά και είναι φούσκα. Αλλά όπως όλες οι φούσκες, δε μπορείς να πείσεις τους τυφλούς πως είναι φούσκα, πρέπει να σκάσει πρώτα. Οπότε την αφήνουμε να φουσκώσει και μετά θα σκάσει μόνη της.

    Να θυμίσω στους σούπερ ντούπερ στρουμφοφανταστικούς μπατριώτες πως πριν ελάχιστα χρόνια τα ίδια ακριβώς γράφανε και για τη Χρυσή Αυγή, πως θα έσωνε την Ελλάδα….

    1. η οποια για 7 χρονια ηταν τριτο κομμα, αυτα δεν τα λες…η διαφορα με τον ηλια, ειναι οτι ο ηλιας θ χτυπησει πολυ συντομο τη πρωτια..ΤΟ ΧΕΙ

    2. Μονο για στιφαδο κανεις οντως ειναι τρελα,αντε και καλη ορεξη !!!!!

    3. Τρελο Κουνελι, πες μου οτι ο λογος που κανεις πισω δεν ειναι ο φοβος της πιθανοτητας να πολεμισεις αν χρειαστει ;
      Αν για αυτο τον λογο κανεις πισω ,καταλαβαινεις ποσο επιβεβαιωνεις οτι ,δεν ειναι φουσκα.

  46. Ο Κασιδιαρης ειναι η μονη ελπιδα που μας εχει μεινειΜεσα στην βρωμια και την δυστυχια που ζουμε εχουμε το δικαιωμα να ελπιζουμε τουλαχιστον Ειμαστε αυτοι που δεν δεχομαστε οτι ολα εχουν χαθει Δεν ανεχομαστε η πατριδα μας να ειναι στα χερια προδοτων και κλφτων ΟΘεος ας μας σωσει

  47. Ρε επαναστατη χωρις αιτια,θα το ηθελες παρα πολυ,αλλα….δυστυχως για σενα δεν θα μπορεσουμε να σε……ευχαριστησουμε αν και θα το θελατε παρα πολυ,μερικοι ομοιοι σου γι αυτο τον λογο για να περασετε την ωρα σας παρτε μερικες τσιχλοφουσκες και καντε μερικες φουσκες,και οποιος κανει την μεγαλυτερη τον κερναμε και…..λουκουμοσκονηπου,!!!!!! Περαστικα σας….

  48. απο το υστερημα μας θα στηριχτει το κομμα….
    απο τα 50ρικα και τα 20ρικα……
    το ξερουμε αυτο…….
    Το κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ ειναι πατριωτικο , και ειμαστε απεναντι απο το ανθελληνικο κατεστημενο…..

    οι απεναντι, οι εθνομηδενιστες και κλεφτες,
    εδω και δεκαετιες λενε συνεχεια:
    “θα συμμαχισουμε ακομη και με το διαβολο”………..
    και οντως ο διαβολος μας κυβερνα
    και γιαυτο παμε κατα διαολου….αφανιζεται η χωρα

    1. Ωραίες οι θυσίες της βάσης.Παντως η ιστορία
      δείχνει ότι τα στελέχη πάντα ξεπουλανε τη
      βάση στις δύσκολες στιγμές.

    2. Ο/Η Απόκομμα για χαζούς και για να κονομήσει ο αποτριχωμένος λέει:

      Τα ίδια έλεγες για την Χρυσή Αυγή και φώναζες “Ζήτω ο αρχηγός” και αγόραζες πακιστανικά μπλουζάκια ΧΑ από τον Παναγιώταρο… Τώρα η ΧΑ είναι κακιά και γίνατε Ελληνες ΓΤΠ, και μάλιστα απειλείτε και με μηνύσεις όποιον σας πει φασίστες. Έχετε πιάσει το απόγειο της γελοιότητας αγαπητοί όψιμοι δημοκρατικοτοξίτες…

      1. Μηπως θελεις να μιλησουνε για τις γελοιοτητες του συριζα και της ΝΔ; Γιατι αν υποστηριζεις ενα απο τα δυο κομματα τοτε εισαι και εσυ γελοιος.

  49. Εν μεσω καυσωνα………εν μεσω κονβιτ (απαγορευονται οι συναθροισεις)….
    και το νεο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ κανει τα βηματακια του σταθερα και ζυγισμενα…….
    μετα τον 15Αυγουστο θα ξεκινησει η πορεια για την κουρσα των εκλογων που ερχονται….
    γιατι ο Κουλης ξερει οτι ο χειμωνας θαναι καταστροφικος
    και για την οικονομια και για την επιδεινωση του λαθρομεταναστευτικου…..

  50. Το παιχνίδι είναι χαμένο….οι εφιάλτες ανά την υφήλιο περισσότεροι…ο ατομικισμός σε συνδυασμό με το χρήμα φέρνουν την καταστροφή…ως Έλληνες μάθαμε πώς για μερικά θέματα πρέπει να παλέψουμε ως τελευταίας ρανιδος…. αυτό κάνει ο Κασιδιάρης…. αυτό χρωστάμε… αυτό κάνουμε κι εμείς μια μεγάλη μερίδα κόσμου… πιστεύουμε σε αυτό που πιστεύει.. και θέλουμε… αυτό που θέλει… μια πατρίδα πιο καθαρή…πιο δυνατή…πιο αυτόνομη…πιο ελεύθερη…πράγμα αρκετά δύσκολο….το σύστημα στηρίζεται από έξω…τα συμφέροντα πολλά…. όμως δεν μας νοιάζει… δεν μας πτοεί…έτσι μάθαμε…αυτοί είμαστε… στηρίζουμε Κασιδιάρη… στηρίζουμε τον Ηλία.. γιατί είναι ο Ηλίας της καρδιάς μας…στο άρθρο μιλάτε για ηλικίες… είμαι 52….. δεν χρειάζεται να είμαι 20 για να τον στηρίξω…σαν κι εμένα είναι πολλοί… γινόμενο το κόμμα των Ελλήνων η ελπίδα χτύπησε ξανά την πόρτα μας… έχει κοτσια ο Ηλίας…το λέει η καρδιά του … γιατί το κόστος που πλήρωσε ήταν ήδη υπεραρκετό….Ας είναι ευλογημένοι όλοι οι Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδας που έχουν το πατριωτικό φρόνημα ψηλά….Αμήν.

    1. Το 52 είναι ένα καλό ηλικιακό νούμερο για
      να αρχίσεις να γ@υσταρεις νεότερους.
      Ο Ηλιας πάντως έχει άλλα γούστα.

      1. Σωστα ο ηλιας προτιμαει βίζιτες που τραβελοφερνουν αρκεί να χουν φράγκα και τιτλο απο καλλιστεια

        1. Eνω ο δικος σου ο κουλης που εχει οικονομικο συμβουλο τον πουστη που ειναι παντρεμενος με αντρα το θεωρεις νορμαλ….Εισαι ενας απο αυτους που κατεστρεψε την ελλαδα. Μυαλο μαρμελαδα εχεις….

          1. ΝΑΙ ΟΥΓΚΑΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΩΓΑΜΠΡΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΤΩΡΑ

  51. ωραιος σεναριογραφος εισαι ΝΙΝΟ……..
    ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΝ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ειναι τα σεναρια σου???????

    δεν θελατε Ηλια για δημαρχο????? χαρειτε τωρα την Αθηνα Ισλαμαμπαντ……

    ο Κασιδιαρης ειναι η τελευταια λυση….
    η Ελλαδα πεθαινει…..αλλαζουν τον πληθυσμο στην Ελλαδα….

  52. αν δεν πετυχει ο Κασιδιαρης ,
    (για ανω των 10% για πρωτη φαση),
    Ελληνες Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α Τ Ε…….
    ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……

    Την Πατριδα την κυβερνανε προδοτες εδω και 30 χρονια……

    τα παιδια σας τα θελουν ομοφυλλοφυλους…..

  53. Ο Κασιδιάρης έχει δικηγόρο τον Μιχαλόλια, που είναι ο μεγάλος αδελφός του Μιχαλολιάκου. Τσάγκας και Σπυρόπουλος είναι διορισμένοι από τον Μιχαλολιάκο στην ευρωβουλή και παραμένουν ακόμα, παρ’ όλο που είναι με Κασιδιάρη. Α’ι’βατίδης πρώην βουλευτής είναι ακόμα με Μιχαλολιάκο κι ο αδελφός του είναι με Κασιδιάρη. Καραστημένο μεταξύ οικογένειας και Κασιδιάρη. Ο Μιχαλολιάκος την βγάζει καθαρή στην δίκη και κρατάει την σφραγίδα Χ.Α. με μερικούς ούγκανους κι ο Κασιδιάρης κάνει με κυριλέ ανθρώπους της οικογενείας, την σοβαρή Χ.Α. και γλυτώνει κι αυτός την φυλακή. Θέλουν να την πληρώσει μόνο ο Λαγός, αλλά μάλλον δεν θα τους περάσει, γιατί ο Λαγός τους την έφερε και βγήκε ευρωβουλευτής.

    1. ΣΚΑΣΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΕ ΓΥΝΑΙΚΩΤΕ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ…Ο ΨΕΥΤΟΝΕΚΡΟΣ ΧΥΣΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΝ ΤΟΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΨΕΥΤΟΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΤΗΝ ΨΕΥΤΟΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΦΑΒΕΛΑ…ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΕΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΑ…ΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΤΙΒΙ ΕΙΣΑΙ 1ος ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ

  54. Έχω την εντύπωση ότι αρχίζει και γίνεται φούσκα…

      1. Δεν χρειάζεται να είσαι προφήτης για να το διαπιστώσεις, έξυπνος πρέπει να είσαι και εσύ δεν είσαι γιατί η ειρωνεία δεν είναι εξυπνάδα

        1. εσυ εισαι ο εξυπνος? κανεις εξυπνος ανθρωπος δεν υποτιμαει τον ηλια …αυτο ειναι μεγαλο λαθος…μεχρι τελος ιουλιου θα ειναι πανω απ το κιναλ, εδω θαμαστε

        2. .
          Ασε τις εξυπναδες γτ δε σου πανε καθολου.
          Απαισιοδοξους επαναστατες για τη πατριδα ποιος τους θελει;

Comments are closed.