“ΗΤΑΝ Η ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ”, ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ 26ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ – ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ – ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ – ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ Ο 30ΧΡΟΝΟΣ

Κοινοποίηση:
folegandros_agnooumenos1

Μουδιασμένη παρακολουθεί η Φολέγανδρος αλλά και όλη η χώρα τις εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς.

Εντοπίστηκε ο 30χρονος φίλος της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς που βρέθηκε χθες νεκρή στη θάλασσα, στη Φολέγανδρο.

Ειδικότερα, εντοπίστηκε σε ένα βράχο στη Λυγαριά, στη θαλάσσια περιοχή της οποία εντοπίστηκε χθες νεκρή η 26χρονη Γαρυφαλλιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος απειλούσεί να αυτοκτονήσει και μετά από διαπραγματεύσεις με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας. “Ήταν η κακιά στιγμή” φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες την υπόθεση του θανάτου της άτυχης 26χρονης αναλαμβάνει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. Νεότερες πληροφορίες νωρίτερα ανέφεραν ότι οι αρχές βλέπουν προς το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας για το θάνατο της 26χρονης.

Σε κάθε περίπτωση φως στα αίτια του θανάτου της Γαρυφαλλιάς αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει στη σορό της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Η κακιά στιγμή ήταν όταν γεννηθηκες απλυτε

  2. Τα ναρκωτικα εχουν καταστρεψει ολη την κοινωνια και εχουν κανει τεραστιο κακο στην νεολαια …..τους βγαζει την λογικη και το συναισθημα , φοβαμαι οτι και αυτο το παιδι εκανε χρηση χασις η αλλων ναρκωτικων

  3. θα του ειπε ¨αντε γειᨨ κι αυτος θολωμενος γιατι θα εμενε χωρις γκομενα την εφαγε την δυστυχη.
    συνηθες φαινομενο διαχρονικα. ετσι εκανε και ο πιλοτος ετσι κανουν καμποσοι με τον ενα η αλλο τροπο

  4. Γενικώς περίπλοκη ιστορία. Έμαθα λεπτομέρειες γιατί τυχαινει να βρίσκομαι στη συγκεκριμένη γειτονιά που έμενε το κορίτσι.

    Κάποιες φορές κάποια πράγματα δεν έχουν εξήγηση.
    Πάντως αυτό το παιδί έχει θέμα με ουσίες. Το αγόρι.

  5. Η παρέα του Κορυδαλλού θα μεγαλώσει… Όταν σε βομβαρδίζουν τα κανάλια για πιλότο και Καρολαιν…

  6. απο την αρχη ειπα οτι αυτος την εφαγε την κοπελα οπως ειχα πει και για τον αλλο δολοφονο που εφαγε την κοπελα την φιλιπινεζα

  7. ανθρώπινα σκουπίδια, μόνο αυτό έχω να πω. Σκουπίδια που πολλαπλασιάζονται, γιατί η νομοθεσία είναι για τον π…… δεν φοβούνται τίποτα. τί να φοβηθούν; τα 5χρόνια σε κελί βιπ;

  8. ΗΛΙΟΚΑΜΜΕΝΟΣ… ΠΟΛΥ Ο “ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ”

  9. Τα βρωμοκαναλα έχουν μερίδιο ευθύνης αφού ασχολούνταν όλη μέρα με τον Πιλότο…..

Comments are closed.