Εύβοια: Στο νοσοκομείο 11χρονο παιδί από επίθεση σκύλου! Αναστάτωση στην παραλία

Κοινοποίηση:
1

Ένα δυσάρεστο όσο και απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου (11/7) γύρω στις 20.00, στην Παραλία Αυλίδας, σε βάρος 11χρονου παιδιού.


Σύμφωνα με τους γονείς του παιδιού, δεσποζόμενος σκύλος που βρισκόταν στο σημείο με την 39χρονη ιδιοκτήτριά του, χωρίς αφορμή και αιτία επιτέθηκε στον 11χρονο γιο τους, δαγκώνοντάς τον στο πόδι!

Επικράτησε πανικός στο σημείο με τον 11χρονο να μεταφέρεται αρχικά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο μικρός μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.
Από τον πατέρα του παιδιού κατατέθηκε έγκληση, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 14 Ιουλίου στο ΑΤ Χαλκίδας, κατά της ιδιοκτήτριας του σκύλου για τον τραυματισμό του ανηλίκου.

Πηγή: lamiareport.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ !!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΖΩΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ Η ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΤΙΝΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΟΗΤΟΥ ΓΟΝΕΑ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΝΕ ΝΕΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ???? ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΑΛΛΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΟΔΕΥΕΙΣ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΤΕΣ???? ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟΙ !!!!! ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΤΑΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ !!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΠΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΡΕΓΜΑΝΗ ΣΑΝΙΔΑ !!!!!!!!!!

  2. Αν δεν θέλουν να δαγκώνουν τα παιδιά τους να τους πούνε οι γονείς τους να τα σέβονται. Συνέχεια βλέπω “παιδιά” να τα πετάνε πέτρες, να πηγαίνουν και να τα κλωτσάνε ενώ ξαπλώνουν και δεν τους ενοχλούνε, να πετάνε δυναμιτάκια και ένα σωρό άλλες μαλακίες για να τα τρομάξουν, δήθεν για πλάκα. Τα ίδια παιδιά είναι και οι μπούληδες των άλλων παιδιών. Μπορεί το συγκεκριμένο παιδί να μην έκανε τίποτα και απλά να ήταν άτυχο, αλλά αυτά που κακοποιούνε τα ζώα, γιατί νομίζουν πως μόνα αυτά έχουν δικαίωμα στην ζωή, εύχομαι να ψοφήσουν.

  3. Στείλτε το στην Κίνα το κοπρόσκυλο….να μπει τηγάνι…..

  4. Mαλλον εσυ θα βρεθεις κρεμασμενος με αυτα που λες.Δεν Ξερεις οτι τα σκυλια ειναι τα αγαπημενα της ΝΤΠ.Τα αφηνουν να τρωνε κοσμο και κανενας δεν εχει δικαιομα να τα αγγιξει

  5. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΟΚΟΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΧΩ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΟΧΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.

Comments are closed.