Ερευνητής UFO πέθανε μυστηριωδώς ξερνώντας δυο λίτρα μαύρο αίμα. Ποιες συνωμοσίες ερευνούσε ο Μαξ Σπίερς;

Κοινοποίηση:
max1-850x549

Ένας γνωστός συνωμοσιολόγος, που ασχολούταν με τη διερεύνηση θεάσεων UFO και τις συγκαλύψεις των κυβερνήσεων πέθανε αφού έκανε εμετό ένα σκούρο υγρό, σύμφωνα με την έρευνα για τα αίτια θανάτου του.

Ο Μαξ Σπίερς, Βρετανός δημοσιογράφος, ειδικός σε θεωρίες συνωμοσίας και παραφυσικά φαινόμενα, έμενε με τη συνάδελφό του, Monika Duval, στη Βαρσοβία της Πολωνίας όταν αρρώστησε το 2016. Η μητέρα του 39χρονου, Vanessa Bates, δήλωσε ότι ο θάνατος του γιου της ήταν ύποπτος και πίεσε για την πραγματοποίηση έρευνας, που διενεργήθηκε στο Κεντ της Αγγλίας. Η έρευνα ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2016 μετά τον επαναπατρισμό της σορού του και το δικαστήριο πληροφορήθηκε ότι πριν πεθάνει έκανε εμετό δύο λίτρα μαύρου αίματος.

Σε μια συνέντευξή της το 2016 με τον blogger Taj Gill, η Bates είπε ότι ο γιος της είχε επικοινωνήσει μαζί της τις ημέρες πριν το θάνατό του ανησυχώντας για την ασφάλειά του. Ισχυρίστηκε ότι της είπε: «Αν μου συμβεί κάτι, ερεύνησέ το».

Στη έρευνα που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του 2019, ένας παθολόγος διαπίστωσε ότι ο Σπίερς έπασχε από πνευμονία και πέθανε επειδή στον οργανισμό του βρέθηκαν υψηλές τιμές του οπιοειδούς φαρμάκου οξυκωδόνης, σύμφωνα με την εφημερίδα Independent.

Ωστόσο, η μητέρα του Σπίερς είπε ότι ήταν υγιής και σε καλή κατάσταση πριν φύγει από το Ηνωμένο Βασίλειο και δεν πίστευε ότι θα έκανε σκόπιμα κακό στον εαυτό του. Η έρευνα έδειξε ότι ο Σπίερς πέθανε υπερβολική δόση αγχολυτικών φαρμάκων που είχε αποκτήσει κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο με την Duval.

«Φοβόμουν ότι όσο κέρδιζε δημοτικότητα και φήμη, ότι ίσως κάποιος θα ήθελε να τον βγάλει από την μέση. Να μην είναι πλέον ζωντανός», είπε η μητέρα του στον Gill στη συνέντευξη που έδωσε το 2016. Ο Spiers επρόκειτο να μιλήσει τον Ιούλιο σε ένα συνέδριο όπου πιστεύεται ότι θα αποκάλυπτε μαύρη μαγεία και συνωμοσίες που σχετίζονται με διασημότητες και πολιτικούς.

Η μητέρα του είπε επίσης : «Έκανε ένα όνομα στον κόσμο των συνωμοσιολόγων και είχε προσκληθεί να μιλήσει σε συνέδριο στην Πολωνία τον Ιούλιο. Έμενε με μια γυναίκα που δεν την γνώριζε πολύ καιρό και μου είπε πως τον βρήκε νεκρό στον καναπέ. Αλλά νομίζω ότι ο Μαξ είχε ψάξει σε κάποια σκοτεινά μέρη και φοβάμαι ότι κάποιος τον ήθελε νεκρό».

Η μητέρα του και εκατοντάδες άλλοι πιστεύουν ότι οι έρευνές του για τα UFO και τις συγκαλύψεις της κυβερνήσεων μπορεί να είχαν σχέση με τον μυστηριώδη θάνατό του. Η Duval δήλωσε επίσης στην έρευνα ότι ο Σπίερς της είχε παραπονεθεί ότι τον κυνηγούσαν «σατανιστικές ομάδες».

Η πρώην φίλη του, Sarah Adams, είπε στην Sun ότι ο θάνατός του θα μπορούσε να ήταν μέρος ενός σατανιστικού τελετουργικού, για το οποίο ισχυρίζεται ότι της μίλησε ο Σπίερς.

Είπε: «Ήταν τρομοκρατημένος, ήθελε να φύγει. Ήθελε να επιστρέψει στην Αγγλία επειδή επρόκειτο να παντρευτούμε και να κάνουμε μωρό. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Μου τηλεφώνησε κρυφά γιατί δεν τον άφηναν να μου μιλήσει και είπε ότι προσπαθούσε να ξεφύγει από αυτούς. Έκαναν πολύ σκοτεινή μαύρη μαγεία και σατανιστικές τελετές για να τον “ξε-προγραμματίσουν”και να απαλλαγούν από τους δαίμονες.

Είπε ότι του έδωσαν κάτι που τον έριξε σε κώμα για δύο ημέρες. Δεν ήταν εύκολο να φύγεις έτσι απλά επειδή το σπίτι βρισκόταν σε ένα απομακρυσμένο δάσος με ηλεκτρικό φράχτη γύρω του. Είπε ότι κάτι δαιμονικό συμβαίνει, είπε ότι έπρεπε να φύγει και να βρει μια εκκλησία ή ένα ιερό μέρος, αλλά δύο ημέρες αργότερα ήταν νεκρός. Έκαναν σ’ αυτόν κάποιο είδος μαύρης μαγείας».

Το γραφείο του Πολωνού εισαγγελέα ανέφερε στην έρευνα ότι ο Σπίερς είχε αγοράσει πριν από το θάνατό του 10 κουτιά μιας Τουρκικής έκδοσης του Xanax που δεν χρειάζονταν ιατρική συνταγή. Η παθολόγος του, η Δρ Cecily Fahey, προσκόμισε επίσης στην έρευνα αποδεικτικά στοιχεία ότι ο Σπίερς είχε προηγούμενα προβλήματα εθισμού τόσο με ηρωίνη όσο και με κοκαΐνη.

Στις 16 Ιουλίου 2016, ο Σπίερς κοιμήθηκε σε έναν καναπέ στο διαμέρισμα της Duval στην Βαρσοβία, όπου είχε πάει για μια ομιλία για θεωρίες συνωμοσίας. Η Duval επιβεβαίωσε στην έρευνα ότι ο Σπίερς είχε πάρει προηγουμένως κάποια από τα Τούρκικα χάπια.

Μετά από μερικές ώρες, παρατήρησε ότι είχε σταματήσει να αναπνέει και κάλεσε τους διασώστες. Περιμένοντας τους διασώστες, η Duval είπε στην έρευνα ότι προσπάθησε να επαναφέρει στις αισθήσεις του τον Σπίερς, γεγονός που τον έκανε να αρχίσει να κάνει εμετό.

«Παρατήρησα ότι είχε κάτι στο στόμα του, μερικά απομεινάρια φαγητού, γι’ αυτό τον γύρισα στο πλάι και είδα γαστρικά υγρά να βγαίνουν από μέσα του, καφέ υγρό», δήλωσε η Duval στην κατάθεσή της. Όταν έφτασαν οι διασώστες, ο Σπίερς ήταν ήδη νεκρός και η Πολωνική εισαγγελική αρχή έκρινε ότι προήλθε από «φυσικά αιτία» και ότι δεν εμπλέκονταν άλλα άτομα.

Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Σπίερς είχε πάρει περίπου 10 δισκία, θεωρώντας πιθανώς ότι ήταν χαμηλότερης δοσολογίας από το επίσημο φάρμακο που κυκλοφορεί στην αγορά. Ένας Βρετανός τοξικολόγος είπε ότι η ποσότητα οξυκωδόνης στον οργανισμό του τη στιγμή του θανάτου ήταν διπλάσια από την κανονική.

Σε ποιες θεωρίες συνωμοσίας πίστευε;

Μια συνέντευξη 90 λεπτών που ηχογραφήθηκε το 2014 αποκαλύπτει ότι ο Σπίερς πίστευε σε πολλές διαφορετικές θεωρίες συνωμοσίας: Από συνήθεις ιστορίες για την 11η Σεπτεμβρίου έως τους ανθρώπους που αλλάζουν μορφή (ερπετοειδή).

Σε μια συνέντευξη λίγες μέρες πριν από το θάνατό του, αποκάλυψε ότι πίστευε στην ύπαρξη του Τέταρτου Ράιχ, μιας νέας μορφής Ναζιστικής εξουσίας και της Βάσης Dulce (Dulce Base), μιας μυστηριώδους υπόγειας εγκατάστασης όπου εξωγήινοι και άνθρωποι πειραματίζονται σε ανθρώπους. Παρακάτω είναι κάποιες από τις συνωμοσίες που πίστευε ο Μαξ Σπίερς:

Οι άνθρωποι είναι θύματα ελέγχου του νου που ενορχηστρώνεται από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (NWO -New World Order), μια μυστική εταιρεία της ελίτ που προσπαθεί να κατακτήσει τον κόσμο. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων υποτίθεται ότι κρύβεται πίσω από «βιτρίνες» που φέρεται να περιλαμβάνουν τη CIA, τον Ντόναλντ Τραμπ και τη Χίλαρι Κλίντον.

Το Δ’ Ράιχ

Ο Σπίερς πίστευε σε διαφορετικές θεωρίες, κυρίως στην ύπαρξη της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του προγράμματος ελέγχου του νου MK ULTRA, στο οποίο έχουμε ήδη αναφερθεί εδώ στο thetruth.gr .

Πίστευε ότι οι Ναζί που δεν σκοτώθηκαν ή φυλακίστηκαν μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο πέρασαν στην παρανομία, όπου συμμάχησαν με τη Βρετανία και τις ΗΠΑ για να συνεχίσουν την έρευνά τους για τον έλεγχο του νου (mind control).

Πίστευε ότι για χρόνια ήταν θύμα αυτού του καθεστώτος, που συχνά περιγράφεται ως Δ’ Ράιχ, προτού «ξυπνήσει» σε ηλικία 31 ετών και θυμηθεί τα πάντα σχετικά με τον έλεγχο του νου.

Το MK ULTRA βασίζεται στον σατανισμό και ενθαρρύνει τα θύματα να αυτοκαταστρέφονται αλλάζοντας τα κέντρα πόνου και ευχαρίστησης. Ο Σπίερς ανέφερε ότι του γινόταν συνεχώς πλύση εγκεφάλου με το: «Απλώς θυμήσου: Ο πόνος είναι ευχαρίστηση και η ευχαρίστηση είναι πόνος».

Υποτίθεται ότι αυτό λειτουργεί βάζοντας εικόνες και αναμνήσεις μέσα στο κεφάλι σου, οι οποίες πιστεύεις ότι είναι πραγματικές προτού αρχίσεις να «ξεθωριάζεις» και να θυμάσαι την πραγματική σου ζωή.

Ο Σπίερς πίστευε ότι το Big Pharma (μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες που λειτουργούν για σκοτεινούς σκοπούς και κατά του δημοσίου συμφέροντος) και τα ελεγχόμενα από τους Ναζί καρτέλ δημιούργησαν θεμέλια «ψευδούς μνήμης» για να αποτρέψουν τα θύματα ελέγχου του νου από το να ξυπνήσουν και να σπάσουν τη σιωπή τους.

Σε αυτούς περιλαμβάνονται ψεύτικοι ψυχαναλυτές και ψυχίατροι που πείθουν τα θύματα ελέγχου του νου ότι έχουν ψευδαισθήσεις και ψευδείς αναμνήσεις.

Σε μια προηγούμενη συνέντευξή του είπε: «Συμμετείχα στο Project Mannequin (σημ: πρόγραμμα ελέγχου του νου και γενετικής χειραγώγησης της NSA, σύμφωνα με συνωμοσιολόγους) στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο αποτελεί επέκταση των σχεδίων Ναζί υπερανθρώπων για τη δημιουργία πολεμιστή και ζώου αναπαραγωγής.

Έχω διασυνδέσεις με το (σημ: πρόγραμμα ψυχολογικού πολέμου) Montauk και προγράμματα χειραγώγησης του χρόνου. Έχω μελετήσει την «μαγεία» και την εσωτεριστική σκέψη για 15 χρόνια και έχω κατανόηση της συμμετοχής μου σε αυτά τα προγράμματα αμέσως μετά τα 30, το 2008».

Στην τελευταία του συνέντευξη στο Πολωνικό κανάλι του YouTube, Porozmawiajmy TV, η οποία ανέβηκε λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν από το θάνατό του, δήλωσε για το Τέταρτο Ράιχ, ότι οι Ναζί και οι Σιωνιστές «εργάζονται από κοινού» μετά από έναν πόλεμο που κρατούσε «50.000 χρόνια».

Είπε: «Αν κοιτάξετε τη λέξη «Σιών» (Zion) αλλάζετε ένα φωνήεν και αλλάζετε την θέση των γραμμάτων, έχουμε τη λέξη «Ναζί» (Nazi).

«Δεν πιστεύω ότι τα έβρισκαν πάντα μεταξύ τους, αλλά όντως πιστεύω ότι βρίσκονταν στα μαχαίρια. Αυτός ο πόλεμος πάει πίσω 50.000 χρόνια, απλώς δεν ονομάζονταν Ναζί και Σιών, αυτό είναι ένα σύγχρονο όνομα».

Σχεδόν 414.000 άτομα έχουν δει τη συνέντευξη από τότε που ανέβηκε στο Youtube.

Η ανθρώπινη φυλή ελέγχεται από την τηλεόραση, την κυβερνητική προπαγάνδα και την παραποιημένη ιστορία

Ο Σπίερς πίστευε ότι περίπου δύο εκατομμύρια Αμερικανοί συμμετέχουν σε προγράμματα MK ULTRA και ότι όλοι οι άλλοι ελέγχονταν από την τηλεόραση, την κυβερνητική προπαγάνδα και την παραποιημένη ιστορία.

Πίστευε ότι η δολοφονία του Τζον Κένεντι (John Kennedy – JFK) και ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα ήταν μαζικά τελετουργικά πλύσης εγκεφάλου και ότι η 11η Σεπτεμβρίου ήταν μια «προβοκάτσια» (false flag operation), σχεδιασμένη για να εξαπατήσει το κοινό ώστε να νομίσει ότι οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν από τρομοκράτες αντί για την κυβέρνηση.

Οι μαύροι μάγοι κυβερνούν τον κόσμο

Ο Σπίερς πίστευε ότι οι μαύροι μάγοι βρίσκονται στην κορυφή της Νέας Τάξης Πραγμάτων, επειδή μπορούν να επηρεάσουν την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια για το συμφέρον τους. Πίστευε ότι χρησιμοποιούν τελετές, θυσίες, το σεξ και τον θάνατο για να αυξήσουν αυτήν την ενέργεια και στη συνέχεια να τη χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν την πραγματικότητα που θέλουν.

Υπονοούσε επίσης ότι υπάρχει μια μάχη μεταξύ ιερέων και επιστημόνων, οι οποίοι υποτίθεται ότι αναπτύσσουν την τεχνολογία για να κυβερνήσουν την ανθρωπότητα.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, ο Τζίμι Σάβιλ και η οικογένεια Μπους ήταν/είναι ερπετά

Ο Σπίερς πίστευε ότι κάθε άτομο έχει τόσο ερπετοειδές όσο και ανθρώπινο DNA, και όσοι από εμάς είναι πάνω από 50% ερπετά, μπορούν να αλλάζουν μορφή. Ισχυρίστηκε ότι αισθανόταν προσωπικά την ερπετοειδή ενέργεια ορισμένων ανθρώπων, όπως του πρίγκιπα Κάρολου, του Τζίμι Σάβιλ (Jimmy Savile – Βρετανός τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός παρουσιαστής που κατηγορήθηκε μετά θάνατον για εκατοντάδες περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης) και της οικογένειας Μπους.

Συμμετείχε στο μυστηριώδες Ναζιστικό πρόγραμμα που στόχευε στη δημιουργία της τέλειας φυλής 

Ο Max πίστευε ότι ήταν παιδί του προγράμματος IBIS, το οποίο φέρεται να ξεκίνησε το 1972 και να τερματίστηκε το 1980. Ήταν μια επέκταση του οράματος των Ναζί για τη δημιουργία μιας τέλειας φυλής και φέρεται να δημιούργησε ορισμένα παιδιά χρησιμοποιώντας τις μαμάδες ως φορείς, ταΐζοντας τα ναρκωτικά και τα χημικά μέσω σταγόνων.

Υπάρχουν τεράστιες υπόγειες πόλεις κάτω από το Λονδίνο και το Λος Άντζελες που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο του νου των ανθρώπων

Ο Σπίερς πίστευε ότι μόλις βρεθούμε κάτω από το έδαφος μπαίνουμε στο «υποσυνείδητο» μας, και ως αποτέλεσμα υπάρχουν αρκετές βαθιές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις σε όλο τον κόσμο που προγραμματίζουν ανθρώπους για τον έλεγχο του νου.

Πίστευε ότι υπήρχαν τεράστιες υπόγειες πόλεις κάτω από το Λονδίνο και το Λος Άντζελες που χτίστηκαν για αυτόν τον σκοπό, και εκεί τον ανάγκασαν να πάρει μέρος στο πρόγραμμα MK ULTRA. Πίστευε επίσης ότι κάθε επίπεδο αυτών των βάσεων αντιπροσωπεύεται από διαφορετικά σύμβολα που ενισχύουν τον έλεγχο του νου και τα συναντάμε στην καθημερινή μας ζωή.

Η Βάση Dulce

Η βάση Dulce είναι μια υποτιθέμενη υπόγεια πόλη στην πόλη Dulce στο Νέο Μεξικό. Οι συνωμοσιολόγοι λένε ότι διευθύνεται από κοινού από ανθρώπους και εξωγήινους και χρησιμοποιείται για τη διεξαγωγή πειραμάτων σε άτομα που έχουν απαχθεί, καθώς και για έλεγχο του νου, κλωνοποίηση και άλλα.

Ένας πρώην μηχανικός της κυβέρνησης των ΗΠΑ ονόματι Philip Schneider ισχυρίστηκε ότι βοήθησε στην κατασκευή της βάσης το 1979 και λίγο αργότερα έγινε μια μάχη μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων με 60 νεκρούς ανθρώπους.

Ο Schneider ισχυρίστηκε επίσης ότι υπάρχουν 1.477 υπόγειες βάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο που κοστίζουν 17 δισεκατομμύρια δολάρια η καθεμία και χρηματοδοτούνται από έναν μυστικό Μαύρο Προϋπολογισμό.

Όταν ρωτήθηκε για την Dulce, ο Σπίερς είπε ότι είχε δει τον εαυτό του μέσα σε μια βάση όπου είπε ότι τα παιδιά χρησιμοποιούνταν για την «καθαρή τους ενέργεια».

Είπε: «Έχω δει πολλά παιδιά σε διαταραγμένες καταστάσεις, μερικά να κλαίνε, μερικά όχι και μερικά είχαν ξεφύγει εντελώς. Έχουν επίσης θηλυκά για αναπαραγωγή εκεί, συνεχώς παράγουν παιδιά, χιλιάδες από αυτά».

Πηγή: Thetruth.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πολύ ψαγμένος. Γνώριζε να λειτουργεί εκτός μάτριξ και μαζικής προπαγάνδας. Λογικά τον φάγανε.

  2. Μήπως έπινε κι αυτός ανδρενόχρωμα; Μήπως έφτυσε το αίμα των παιδιών, που ήπιε;

  3. Εσείς πάτε να μας τρελάνετε. Μια με τον ψευτοϊο, την άλλη με τους εξωγήινους. Φτάνει με τις παπαριες, δεν μασάμε.

Comments are closed.