Επόμενη εντολή Αποστολάκη: Τα ΛΟΚ να εισβάλουν στο σπίτι του… Power of Love [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
0137c0137bd132a7fef14c51a85f7ced_XL

Μανιακός με τους «κανόνες ασφαλείας » ο ΥΕΘΑ Αποστολάκης, έγινε έξαλλος όταν έμαθε ότι ο βλάκας Σφακιανός έπεφτε με αλεξίπτωτο και γκάριζε «Μακεδονία ξακουστή».

 

Το πως πρέπει να τηρούνται οι «κανόνες ασφαλείας» το απέδειξε ο Αποστολάκης όταν έβαλε αλεξιπτωτιστές να προσγειωθούν δίπλα και όχι πάνω, στους συντελεστές του γνωστού τηλεριάλιτι μαγειρικής. Στα πλαίσια των «κανόνων ασφαλείας» έδωσε και εντολή να γυριστεί επεισόδιο εντός στρατιωτικών εγκαταστάσεων με συμμετοχή αλεξιπτωτιστών σε ρόλο γλαστρών στο γνωστό σόου μαγειρικής.

Κατά διαολικη σύμπτωση στο ίδιο reality συμμετέχει και ο γιος του…. αλλά αυτό αποκλείεται να επηρέασε την απόφασή του.

Επόμενος στόχος του Αποστολάκη πλέον είναι γκέστ σταρ εμφάνιση των ΛΟΚ… στο Power Of Love.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΝΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΞΑΝΘΙΕΣ ΥΠΑΡΞΟΙΣ ΤΟΥ ΣΟΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΣΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΝΝ ΚΑΜΕΡΑ….ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ Μ…ΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ……ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΤΑ ΕΥΡΟΜΑΓΕΙΡΑΚΙΑ ΣΤΙΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ……..

  2. ΞΕΦΤΥΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ…….ΤΑ ΨΩΝΙΣΜΕΝΑ ΕΥΡΟΜΑΓΕΙΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ….. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΟΣΤΡΑ…….ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΟΜΑΓΕΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ…………………..

  3. Ο λακης δεν ειναι ουτε στρατηγος ουτε υπουργος ουτε ουκας.
    Ειναι ενας απλος καραγκιοζακος του τσιπρα και καθε αφεντικου.
    Αν ηταν στρατηγος και ουκας θα ειχε φιλοτιμο αξιοπρεπεια θαρρος και θα ηταν περηφανος.
    Ακριβως το αντιθετο ειναι.

Comments are closed.