Επιφάνιος σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ: Αναγκαίο να εφοδιαστούμε όπλα! Ο Πούτιν ενεργεί ως ο νεότερος Αντίχριστος

Κοινοποίηση:
epifanios

Στις 24 Απριλίου 2022, ο Προκαθήμενος του OCU συναντήθηκε με την βουλευτή των ΗΠΑ Victoria Spartz (Ιντιάνα) και τον Αμερικανό βουλευτή Tim Wahlberg (Μίσιγκαν) στην κατοικία του – Metropolitan House.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του OCU, στην αρχή, ο Μητροπολίτης Επιφάνιος μίλησε στους προσκεκλημένους για το μοναστήρι του Αγίου Μιχαήλ (Χρυσοί Τρούλλοι) το οποίο είπε έχει γίνει σύμβολο της εθνικής αναγέννησης και του αγώνα για την ελευθερία της Ουκρανίας.

Στη συνέχεια, μίλησε κυρίως για την αβάσιμη επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία, τον ηρωικό αγώνα των υπερασπιστών μας, τις τρομερές φρικαλεότητες που διέπραξε μαζικά ο επιτιθέμενος εναντίον αμάχων σε πόλεις και χωριά της Ουκρανίας και την ανάγκη δημιουργίας βιώσιμου εφοδιασμού όπλων που οι Ένοπλες Δυνάμεις της η Ουκρανία πρέπει να νικήσει το κακό.

“Η αυτοκρατορία του κακού προσπαθεί να καταστρέψει το ουκρανικό έθνος. Σε έναν τόσο δύσκολο αγώνα, δεν αρκεί μόνο η δύναμη του πνεύματος. Οι υπερασπιστές μας χρειάζονται κατάλληλα όπλα”, δήλωσε ο επικεφαλής της OCU.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ποιον υπηρετουν τον Χριστο η τον Καισαρα :

  2. Απατεωνας με ρασα αχειροτονητος ο κυριος Σεργιος Ντουμενκο.ενας Ρασπουτιν που δημιουργηθηκε απτο στεητ ντιμπαρτμεντ και την μαριονετα του,το Φαναρι για να διαλυση την ορθοδοξια στην ουκρανια και παγκοσμιως!!!ενας κλοουν που ανεγνωρισε και η παντα προθυμος και ξεπουλημενη “Εκκλησια της Ελλαδος ΑΕ”!!!

  3. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΕΙΡΟΤΟΝΗΤΟΣ……ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΣΕ Ο ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΚΑΘΗΡΗΜΕΝΟΣ Ο ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ ΕΝΟΩ…ΑΡΑ Η ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΦΥΣΤΑΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Α Κ Υ Ρ Η….ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ…ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ
    ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΘΗΕΙΑ

  4. Εναν προφήτη Ηλία χρειάζεστε εσείς της εκκλησίας, έχετε γίνει τα ίδια λαμόγια όπως ήταν αρκετοί προκάτοχοί σας επι τουρκοκρατίας, όπου πέφτει μπαξίσι τρέχετε και προσκυνάτε.

Comments are closed.