Επιστολή ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για το ΕΓΚΛΗΜΑ των ΤΕΜΠΩΝ: “Να γίνει άρση ασυλίας, να δικαστεί και να πάει φυλακή! Απαιτούμε δικαιοσύνη!Nα τρέμετε την εκδίκηση των ΝΕΚΡΩΝ!”

Κοινοποίηση:
mitsotakis_tempi2

Δημοσιεύουμε αυτούσια την επιστολή που έφτασε στα ηλεκτρονικά μας συρτάρια:

“Το ατύχημα στα Τέμπη δεν ήταν ατύχημα, ήταν ΕΓΚΛΗΜΑ! Ο Καραμανλής τζούνιορ είναι ο υπουργός Μεταφορών που κουβαλάει πολύ αίμα πάνω του! Κύριε Kαραμανλή η ιστορία θα σε γράψει ώς τον πιο στυγερό εγκληματία τής ιστορίας τού ελληνικού Έθνους με αθώους  πολίτες.

Nα γίνει άρση ασυλίας και να μπεί ισόβια – οχι μόνον αυτός αλλά όλοι όσοι ευθύνονται – αλλιώς οι ψυχές που δολοφόνησαν  θα στοιχειώσουν ολόκληρο τό γένος τών Καραμανλήδων, Μητσοτάκηδων και πολλων άλλων! Να τρέμετε τήν εκδίκηση τών Νεκρών, γιατί έρχεται! Ολη η Ελλάδα ζητάει δικαιοσύνη! Το χρωστάτε στις μαυροφορεμένες μάνες!

Τα σέβη μου καί τήν βαθιά εκτίμησή μου κύριε Χίο. Εκτελείτε πολύ μεγάλο έργο. Συνεχίστε γιατί είστε η φωνή τών Ελλήνων πολιτών!”

Μιχάλης Καραντζόπουλος – Πρέβεζα 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ…ΠΩΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ? ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΑΛΑΝΕ?? ΜΕ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ? ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ.

  2. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΖΥΛΕΥΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΤΖΙΠ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΜΠΑΤΣΩΝ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ Μ…ΛΑΚΕΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  3. ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΠΕΡΠΑΤΑΓΕ Ο ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΑΝΗΨΙΟΣ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ 41%. ΕΥΓΕ.

Comments are closed.