Επική μάχη: Κούγκαρ εναντίον ντόπερμαν [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
kougkar-enantion-ntoperman

Η απίστευτη συνάντηση συνέβη σε έναν κήπο σπιτιού στην Καλιφόρνια.  Το βίντεο δείχνει ένα κούγκαρ να πλησιάζει έναν σκύλο, ο οποίος είναι δεμένος.

Μέσα σε δευτερόλεπτα τα δυνατά ζώα αντιμετωπίζουν το ένα το άλλο στο κήπο του σπιτιού, σε ένα φαύλο αγώνα μέχρι θανάτου.
Το ντόπερμαν καταφέρνει με την πρώτη να πιάσει τη μεγάλη γάτα από πίσω, αλλά μετά τα πανίσχυρα σαγόνια του cougar το καθηλώνουν.

Ξαφνικά το κούγκαρ τρέπεται σε φυγή και το ντόπερμαν σηκώνεται όρθιο λες και δεν έχει συμβεί τίποτα.

Η απίστευτη συνάντηση συνέβη σε έναν κήπο στο Tujunga, στην Καλιφόρνια, το περασμένο έτος.

Σύμφωνα με διάφορες αναφορές, ο σκύλος επέζησε της μάχης, αλλά χρειάστηκε 60 ράμματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. το ντοπερμαν το εσωσε το πελαιμιο απ τον πνιγμο, ειχε παραδοθει και ειχε αρχισει να τιναζει τα ποδια οταν το πουμα το αφησε αφου ετσι κι αλλιως δεν ηταν για φαγωμα…Το πουμα ειναι ασυγκριτα πιο δυνατο και ταχυτατο εκτος αυτου ειναι εκπαιδευμενο στη φυση να σκοτωνει και οχι για σπιτι

  2. Παρότι ήταν μικρόσωμο ντόπερμαν το πούμα δεν έχει δυνατά σαγόνια για να το πνίξει, εκτός κι αν καταφέρει να το πιάσει κάτω από τον λαιμό, αλλά έπρεπε να μην το πάρει χαμπάρι, μετά ήταν πολύ δύσκολο να το πνίξει, παρότι υπερτερεί σε ευλυγισία και ευκινησία (όχι σε ταχύτητα). Αυτό το μειονέκτημα βέβαια είναι καλό για τα σκυλιά γιατί δεν θα είχε μείνει σκυλί για σκυλί στις περιοχές που ζουν πούμα.

    1. Λες βλακειες.
      Το κουγκαρ σκοτωνει ελαφια πνιγοντας τα.
      Και ο λογος ειναι απλος. Ειναι θηρευτης. Ξερει να σκοτωνει.
      Αν ο σκυλος δεν ηταν ντοπερμαν αλλα …τοσα ινου ή ενα κεντρικης Ασιας ισως ηταν διαφορετικα, αλλα και παλι δυσκολα γιατι τα αιλουροειδη χρησιμοποιουν και τα νυχια τους.

  3. Ρε μας δουλεύεις; Τι μάχη και αρχιδια? Το πούμα είναι αιώνες μπροστά σε ταχύτητα, ευλυγισία,ευκινησία!

Comments are closed.