Ενώ οι λάθρο μπουκώνουν με μερίδες… – Δείτε τι έδωσαν να φάνε οι άνδρες των ΜΑΤ στη Λέσβο! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
mat

 

Τη στιγμή που τους λάθρο σε όλη τη χώρα τους μπουκώνουν 3 και 4 φορές τη μέρα με δωρεάν μερίδες φαγητό, στα ΜΑΤ που βρέθηκαν εκτάκτως στη Λέσβο η δίαιτα πάει σύννεφο!

Τους μοίρασαν δύο φέτες ψωμί, δύο ντοματίνια και μια φέτα λιωμένο τυρί από τη ζέστη, για δεκατιανό.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Τεζάρη, που επικαλείται καταγγελία συνδικαλιστή αστυνομικού, το δεκατιανό που έλαβαν σήμερα (11/9) οι αστυνομικοί που έχουν μεταβεί στο ακριτικό νησί για τη διαχείριση της κρίσης μετά την καταστροφή του ΚΥΤ της Μόριας ήταν δύο φέτες ψωμί, δύο ντοματίνια και μια φέτα λιωμένο τυρί από τη ζέστη.

Το συγκεκριμένο γεύμα δόθηκε στους αστυνομικούς στις 12:00 το μεσημέρι.

Μάλιστα, ο αστυνομικός που κάνει την ανάρτηση-καταγγελία στο Facebook, τη συνοδεύει και με μια σχετική φωτογραφία:

fagito_moria

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

46 Σχόλια

  1. ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΟΥΝ. ΤΟ ΚΑΣΕΡΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ.

  2. Να πανε να δείρουν τα νεγροειδη και να τους πάρουν τις μερίδες με το μοσχάρι πατάτες…. Τι ;;;;; Μόνον να σπάνε με τα γκλοπ στο πέρασμα τους αυτοκίνητα των πολιτών της Λέσβου ξέρουν ;;;;;;;

  3. Σε ποιους??? Σ αυτους που πεταγαν δακρυγονα στα μικρα παιδακια με τους γονείς τους στο Συνταγμα?
    Και ελεγαν οτι εκτελουμε εντολες?? Σ αυτους που χτυπουσαν τους Ελληνες στις Πρεσπες? Σ αυτους που κατεβηκαν σαν νταβατζηδες στην Λεσβο και βαρουσαν τον κοσμακη??
    ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ…ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
    O Xρυσοχοιδης χαβιάρη, και οι μπατσοι σκατα….Θεια τιμωρια….

  4. Ντροπή,να τα βάζουμε με τους έλληνες αστυνομικους,που μπήκαν με υψηλές βαθμολογίες απο πανελλήνιες εξετάσεις…για να βγάλουν ενα κομματι ψωμί! Δεν αξίζουν τέτοια συμπεριφορα!

    1. Ντροπή σε εσένα Έλληνα σπουδάζουν για να μας δέρνουν.

    2. Ρε άντε από δω με κάθε κομπλεξικο κολοπαιδο που βαράει οποίον διαδηλώνει..Να φάνε σκατά..

  5. διαιτα να πεσουν οι μπυροκοιλιες
    τουλαχιστον τα λαθροπιθηκια δεν εχουν μπυροσκεμπεδες

  6. Τι κρίμα…. Αφήνετε τα παιδιά με ένα πενιχρό γεύμα λες και δεν είναι εργαζόμενοι… Τώρα με τι δυνάμεις θα δέρνουν τους Μυτιληνιούς;; Καλά τα λέει ο συνδικαλιστής..Με ένα φραπέ όλη μέρα δεν ζεις..

  7. Κερνάω σουβλάκια για να σταματήσουν να σαπίζουν τους Έλληνες στο ξύλο. ΄΄Οποιος τους ταίζει καλύτερα είναι το αφεντικό..

    1. Ο λαός είναι το αφεντικό, αν σου λέει κάτι αυτό. Και πρέπει να το θυμίζουμε σε όλους τους κρατικοδίαιτους κηφήνες. Πότε θα τους απολύσουμε δεν ξέρω… Προς το παρόν μόνο τους πληρώνουμε κάθε μήνα, είτε λέγονται ματ είτε δικαστές είτε βο(υ)λευτές κλπ

  8. Προφανώς αυτοί που τους δίνουν τις διαταγές τους ζύγισαν, τους μέτρησαν και είδαν ότι τόσο αξίζουν. Έλληνες που σπάζουν κεφάλια Ελλήνων την ώρα που μια χούφτα Τσιπραίοι πουλάνε την Μακεδονία…. Έλληνες που σπάζουν κεφάλια γερόντων όταν διαδηλώνουν επειδή τους άρπαξαν την σύνταξη που μια ζωή χρηματοδοτούσαν … Έλληνες που σπάζουν κεφάλια ανθρώπων που βάζουν τα στήθη τους μπροστά για να μην γεμίσει όλη η Ελλάδα από Μόριες … Τέτοιοι Έλληνες έχουν χάσει τα δικαιώματά τους. Και κυρίως τα ηθικά. Δεν λέω … υπάλληλοι είναι, διαταγές εκτελούν, όμως ακόμα και η απώθηση πλήθους μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Στην Ιταλία οι Ματατζήδες πέταξαν κάτω τα κράνη κι έφυγαν. Εκατοντάδες. Για να μην χτυπήσουν κόσμο. Εδώ συχνά είναι βασιλικότεροι του βασιλέως. Δεν ξεχνώ … πριν λίγα χρόνια … χτύπησαν ανάπηρους ηλικιωμένους στα καροτσάκια.

  9. οταν θα μπαινουν οι λαθρο σπιτι σας μ@λ@κες, θα ηθελα να δω πως θα σας κανουν τις κ0λ0τρυπ/d3$

    1. Οταν μπουν σπιτι μου θα του φαω το λαρυγγι.οχι σαν εσενα δουλε που χτυπας απλους πολιτες.ΔΕΙΛΕ

  10. Tα γουρουνια τρωνε τα παντα,δεν εχουν τετοια προβληματα.Εξαλλου το μονο που ξερουν ειναι να βαρανε Ελληνες και να χαιδευουν αναρχοαπλυτους και λαθρο.Καμμια λυπηση…..

  11. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ.ΝΑ ΒΑΡΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΜΑΣΚΑ ΞΕΡΟΥΝ.ΠΛΕΟΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗΤΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΑΥΤΟΥ Κ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΥΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΕ.ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

  12. Σκατά έπρεπε να τους δώσουν να φάνε. Ακούς εκεί ψωμί και τυρί…. Τα ΜΑΤ υπάρχουν μόνο για να δέρνουν τον ελληνικό λαό και να προστατεύουν τη μασωνία που τον τυραννάει.

  13. ας δούνε η στρατιά τον ΜΑΤ τα μηνύματα του κόσμου στο μακελειό κι ας προβληματιστουν σοβαρά ειναι μεγαλο εγκλήματα να προστατεύουν στους δυνάστες πολίτικους μας είναι συνενοχή σε αυτά που εχουν συνέβη στον τόπο μας..

  14. ΔΩΣΤΕ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΚΑΡΔΑΜΩΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  15. Αφού είναι σκυλιά από ένα κόκαλο να τους δίνανε και να βγάλουν το σκασμό ή ακόμα καλύτερα φόλα

  16. και πολλή τους είναι ο κοσμος μισει τα ΜΑΤ και με το δίκιο τους..

  17. Άνθρωπος που ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ να πληρώνεται για να ΔΕΡΝΕΙ συνανθρώπους του, ακόμη κι όταν κάποιες φορές φταίνε οι διαδηλωτές ( 90% των διαδηλώσεων γίνονται για σοβαρό λόγο και εφόσον ο διαδηλών έφτασε στα όριά του ) , ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΦΑΙ αλλά ούτε το σάλιο απο το φτύσιμό μας. Και η δικαιολογία ότι κάνει την δουλειά του είναι η πιο αστεία πρόφαση για να εξευτελίζεται σαν άνθρωπος. Και ο δήμιος την δουλειά του κάνει, και ο έμπορος ναρκωτικών το ίδιο. Όποιος κατατάσσεται στα ΜΑΤ δεν έιναι ούτε Έλληνας, ούτε άνθρωπος. Είναι ένας άχρηστος, χαραμοφάης, τεμπέλης υπαλληλάκος, που ΠΟΤΕ δεν θα κατάφερνε τίποτα στην ζωή του απο μόνος του – σαν επαγγελματίας -.

  18. Να κρατήσουν μια μερίδα να την δώσουν στον Κούλη

  19. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΕΝΩ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ!!!

  20. Γεμίσαμε πατριώτες του καναπέ και του φραπέ που πιάνουν στο στόμα τους τα ματ αυτά τουλάχιστον μπορούν να πολεμησουν και θα το κάνουν αν χρειαστεί για τη χώρα δεν κρύβονται πίσω από ένα κινητό να σχολιάζουν.. ΑΗΔΙΑ

    1. Πατριωτεςδεν ειναι αυτοι που βαρανε γεροντες σπανε αυτοκινητα ελληνων και βαρανε ελληνες πιυ διαμαρτυροντε για εθνικα θεματα.ΔΟΣΙΛΟΓΟΙΚ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.να βγαλουν το εθνοσημο κ να βαλουν το σημα της τραπεζας που εχουν λογιαριασμο κ μπαινει ο μισθος τους.ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?ΞΕΦΤΙΛΕΣ..

  21. Ρεεεε τιποτα να μην τους δωσουν.
    Να πανε μαζι με τους λαθρο να φανε οτι τρωνε και αυτοι.

  22. Να τους δώσουν και τα αποφάγια των λαθρό, τους αξίζουν. Βαράνε τους Έλληνες γιατί τους το λέει ο Κούλης ενώ ο κάθε άνθρωπος έχει συνείδηση και μπορεί να κάνει και τα στραβά μάτια για το δίκαιο. Αυτοί όμως πιστά σκυλιά πάντα. Δεν υπάρχει δικαιολογία για το άδικο, ούτε θα το μάθει ο Κούλης αν δεν βαρέσουν τον Έλληνα, γιατί δεν υπάρχουν κάμερες πάνω τους.

  23. κανονικα πρεπει να τους δωσουν παιδακια σουσι χαβιαρι και καμια μολοτοφ απο τους λαθρο για γλυκο και καμια με μπουρκα για παρεα για προσεχε ρε κουλη τα παιδια μας ……ρε οταν βαρατε τους ελληνες ηθελα ναξερα δεν εχετε τυψεις οχι δεν με νοιαζει τι θα φατε να πληρωσετε να φατε οπως και εγω

  24. Να μην ξεχάσουν να ελέγξουν τις εκκλησίες για να δουν μήπως καμιά γιαγιά ανάβει κανένα κερί για να της ρίξουν πρόστιμο. Εκεί τους κατάντησαν.

  25. Δυστυχώς μέρα με τη μέρα διαπιστώνω οτι πρέπει να σχολιάζω επί διαφόρων θεμάτων καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Σας παραθέτω τα ακόλουθα ερωτήματα – προβληματισμούς :
    1. Πάλι καλά που κάποιος σκέφθηκε οτι κάτι θα πρέπει να φάνε
    2. Παρακαλώ όπως ελεγχθούν οι γύρω κάδοι απορριμμάτων μήπως τα έχουν πετάξει που δε το νομίζω ενώ οι “φίλοι” μας τους γεμίζουν με γεύματα καθώς, όπως φαίνεται, δεν πεινάνε (3-4 γεύματα την ημέρα).
    3. Θεωρώ οτι είναι ντροπή και εξαθλίωση για όλους τους Έλληνες τα αναγραφόμενα στην καταγγελία. Όλοι έχουμε γίνει πολίτες 2ης – 3ης – 4ης κατηγορίας με πολίτες 1ης κατηγορίας μόνο τους πολιτικούς και τους “φιλοξενούμενούς” μας.
    4. Τέλος ελπίζω να μην έχουμε για άλλη μια φορά εμφύλιο για τα μάτια τωνβ “φιλοξενουμένων” μας.
    5. Έχω αισθανθεί εξαιρετικά ηλίθιος, πλέον και όχι παλαιότερα (προ 20 ετών), που υπηρέτησα στο 6ο ΕΤΕΘ στη Ρόδο.
    Ντροπή

    1. 1.Αισχος, ουτε τα τοματινια δεν κοψανε σε φετες απλωμενα.
      2. Οχι δε πεινανε μονο, ζουνε τον παραδεισο ρου Αλλαχ και τη Νιρβανα της Σιβα
      4. Σκεφτομαι σοβαρα εθνοσυνελευση ως λυση

  26. Καλα τους κανανε ,αφου ακομη ακουνε τον Κουλη
    και κανουν τις υπηρετριουλες των λαθρο και ριχνουν χειμικα μονον σε Ελληνες που αντιδρουν.
    Λετε να βαλουν τορα μυαλο μετα απο το ξεροκοματο που τους πεταξε ο Κουλης σαν σκυλια
    διοτι για σκυλια τους εχει ,ανθρωπους εχει μονον τους λαθρο.
    Ελληνες αστυνομικοι ,στρατιωτικοι ,στρατος και λαος ξυπνηστε
    ως ποτε θα τρωτε κουτοχορτο και ξυλοκερατα
    πεταξτε τον ανθελληνα Μητσοτακη απ την Βουλη και ολους τος ομοφρονουντας μ αυτον
    για να ζησετε σαν ανθρωποι και οχι σαν σκυλοι του κουλη και των λαθρων

  27. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ . ΟΤΑΝ ΒΑΡΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ?
    ΝΑ ΦΑΝΕ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.

  28. Αν δεν τους αρέσει να παραιτηθούν και ας αφήσουν τη μύξα και τα παράπονα.
    Αλλά σιγά μην αφήσουν το σίγουρο μηνιάτικό,όλοι οι δημόσιοι έχουν μάθει να πατάνε το pin

  29. Καλά τους κάναν όταν μας δερνανε ήταν καλά οι αστυνομικοι ειναι κατώτεροι των προσφύγων.

  30. εννοειται οτι δεν πρεπει να τρωνε και πολυ για να ειναι παντα σε φορμα. υπαρχει εστω και ενας απο εμας που πηγαινοντας σε αστυνομικο τμημα και βλεποντας χοντρο αστυνομικο δεν αναρωτιεται τι δουλεια μπορει να κανει ο συγκεκριμενος; και αραγε τι θα κανουν παλι τα ματ στη λεσβο, θα πλακωσουν στο ξυλο οσους δεν θελουν τη νεα δομη; περιμενουμε να δουμε.

    1. Βάζω 2 πίτσες και 5 μπίρες στοίχημα ότι αυτούς θα πλακώσουν(όσους δεν θέλουν την νέα δομή).

Comments are closed.