Ενημέρωση των ΕΛΤΑ για καθυστερήσεις λόγω των καιρικών φαινομένων

Κοινοποίηση:
ΕΛΤΑ Courier

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ενημερώνουν τους πελάτες τους για καθυστερήσεις στην ταχυδρομική εξυπηρέτηση λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Μήδεια» που πλήττει την χώρα τις τελευταίες ώρες.

Τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας, οι απαγορεύσεις απόπλου από τα λιμάνια και οι ακυρώσεις πτήσεων, δυσχεραίνουν περαιτέρω το ταχυδρομικό έργο.

Εκ μέρους των ΕΛΤΑ καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της ταχυδρομικής εξυπηρέτησης.

Λυπούμαστε για την αναστάτωση λόγω των ανωτέρω συνθηκών και σε κάθε περίπτωση θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε αλλαγή ανάλογα με την εξέλιξη του φαινομένου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Εμ βέβαια, αντί να έχουμε κόσμο στη διανομή , διορίζανε κοπρόσκυλα να επιβλέπουν τη λειτουργία φωτοτυπικού. Κατακαημένη Ελλαδίτσα.

  2. Τις προάλλες που ήμουν στα Ελτά Δάφνης να πληρώσω το νερό μία γυναίκα έβρισε τους υπαλλήλους γιατί περίμενε ένα δέμα που αργούσε να έρθει, τής είπαν θα καλέσουν την αστυνομία. Μετά τα βρήκαν. Όταν ήρθε η σειρά μου η υπάλληλος, που ήταν εκτός εαυτού, μού έδειξε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ και ένα δωμάτιο πίσω της γεμάτο δέματα. Οι εργαζόμενοι ήταν μόνο δύο, πώς να προλάβουν τόσο φόρτο εργασίας; Όλοι παραγγέλνουν πράγματα από το ίντερνετ! Δεν είναι όπως παλιά που έστελνες ή έπαιρνες ένα δέμα. Επίσης ένας άνθρωπος που είχε πρόβλημα υγείας εξυπηρετήθηκε πριν από μας και έπεσαν να τον φάνε. Όποτε πάω στο ταχυδρομείο ο μίνιμουμ χρόνος αναμονής είναι δύο ώρες!

  3. Πιά ΕΛΤΑ ??? Υπάρχουν ακόμα αυτά???

Comments are closed.