Εισαγγελέας ζήτησε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το πάρτι στα Λαδάδικα

Κοινοποίηση:
720_747071_5995033769-8ec0aa4b26ae1400

Παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσαν τηλεοπτικά ρεπορτάζ και αναρτήσεις-δημοσιεύσεις στον ηλεκτρονικό Τύπο αναφορικά με πάρτι σε νυχτερινό μαγαζί στα Λαδάδικα, λίγες ώρες πριν την εφαρμογή του lockdown, όπου δεκάδες διασκέδαζα αγνοώντας τις περιοριστικές διατάξεις των υπουργικών αποφάσεων για τη διάδοση του κορονοϊού.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, έδωσε εντολή στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης Παναγιώτα Γκίκα, να παραγγείλει στις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Με την εισαγγελική παραγγελία ζητείται να εξεταστεί εάν παραβιάστηκαν οι διατάξεις περί συναθροίσεων αναφορικά με τον αριθμό των θαμώνων που βρέθηκαν στο κατάστημα και το ωράριο λειτουργίας, όπως επίσης εάν τελέστηκε το αδίκημα περί διάδοσης μολυσματικών ασθενειών με το άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα.
Στην παραγγελία για την προκαταρκτική έχουν επισημανθεί και δημοσιεύματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το συγκεκριμένο πάρτι συνοδεύονται από σχόλια όπως «ο,τι προλάβουμε» και «το 2021 ξανά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Υπαρχει εισαγγελεας στην Ελλαδα; Αυτος ο θεσμος ειναι αφαντος οταν γινονται συγκεντρώσεις απο αριστερους, απο λαθρομετανάστες, απο την τρομολαγνια των μεσων μαζικης αποβλακωσης ,απο εισβολες σε πανεπιστιμια οταν αναρχικοι κρεμαν ταμπελες σε πρυτανη,οταν ο προθυπουργοσ δεν μπαίνει σε καραντινα ενω ηρθε σε επαφη με επιβεβαιωμένο κρουσμα και αλλα πολλά που τώρα μου διαφεύγουν.

  2. Μην ασχολειστε με τις κοπριες….βρωμανε μεχρι την ουρα οι δικαστες και οι εισαγγελεις..μονο για την μασα ειναι…και πρεπει τα λαμογια λεει για να μηβ διαφθιρωνται να παιρνουν πολλα λεφτα…δηλ καμια 70000 τον χρονο….πουτανα δικαιοσυνη….

  3. Στην Αθήνα δεν υπάρχουν εισαγγελεις για τις συγκεντρώσεις των λαθραίων στο Σύνταγμα ??????

  4. Μπράβο στον εισαγγελέα, αλλά έξω από τα δικαστήρια γιατί δεν έγινε καμία έρευνα; Στο σύνταγμα με τους Ιρακινους και ΚΕΕΡΦΑ,και εκεί καμία έρευνα!Πως θέλετε μετά να εμπιστεύεται ο κόσμος την δικαιοσύνη!

  5. αληθεια γιατι δεν εκανε ερευνα και ενας εισαγγελεας φια την συγκεντρωση στο εφετειο μηπως και αυτοι ειναι της αποψης ( εγινε για ευγενη σκοπο )? οπως ειπε ο αλλος????????????????????????

  6. αληθεια γιατι δεν εκανε τιποτα ενας εισαγγελεας για την συγκεντρωση στο εφετειο????????????????????????????????????????????????????????????????????????? αρα κατι συμβαινει και με αυτους

  7. Αυτό είναι που λέμε ΑΜΕΣΗ δικαιοσυνη!! Στα δικαστήρια με 20.000 χιλιάδες κόσμο τσιμουδια…….

Comments are closed.