Εικόνες ΣΟΚ από την Mόρια: Τι καίνε οι λάθρο στον καταυλισμό; Σαν τις ακρίδες θερίζουν και βρωμίζουν τα πάντα! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
kapsa

Διαβάζουμε από ανάρτηση που ανέβασε κάτοικος της περιοχής τα εξής ανατριχιαστικά τα οποία συνοδεύονται με φωτογραφίες ντοκουμέντο.

“Είκοσι χιλιάδες κόσμος μέσα στον ελαιώνα κι ο καπνός από τις ελιές που καίνε ως καυσόξυλα μπροστά στα μάτια των χωρικών.
Για τους κατοίκους της Μόριας το νέο ΚΥΤ κλειστού τύπου είναι η τελευταία ελπίδα λίγο πριν την απόλυτη καταστροφή του χωριού”

Δείτε τις φωτογραφίες:

2

3

4

5

6

7

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Έτσι είναι …., εμείς οι λευκοί Έλληνες δεν προκυψαμε επειδή κάποια άπλυτη τσουλα δεν είχε να πληρώσει την δόση της στον καφρο αραπα’ , Ετσι προεκυψες εσυ . Και αν το να είναι κάποιος Νεγροειδης , Ασιάτης όπως λες , δεν είναι κακό , τότε γιατί το χρησιμοποιείς ως βρισιά και προσβολή ;;;;;;;;;;; Ε ; ηλίθια ορνιθα ….;

  2. Καθονται οι Μυτιληνιοι σαν κοτες και βλεπουν τους εποικους λαθρο να καινε τις ελιες και δεν αντιδρουν!!!!!!!!!! Κανενας δεν τους καλεσε τους βρομιλους!!!!!! Διωχτε τους να φυγουν στις πατριδες τους να ξεβρομισει το νησι!!!!!!! Αυτοι δεν θα αφησουν τιποτα ορθιο!!!!!!!!

  3. Αυτά τα δένδρα είναι έμβια όντα… πονάει η ψυχή να τα βλέπεις … . Αχχ να υπήρχε τρόπος να τους θερίσει όλους τους νεγροειδεις αρουραίους ο Θεός με οπλοπολυβόλα… να μην μείνει ούτε σκόνη από αυτά τα σιχαμενα κτήνη…
    τα παράσιτα της γης .. τα άχρηστα σκουπίδια του Ισλάμ

    1. ….ασιατης εισαι ανεγκεφαλε ανωνυμε και κοροιδευεις τους νεγρους ? Κωλοασιατες βαρβαροι καινε τα παντα , δηλαδη καταστρεφουν πολιτισμους….

      1. Μεσα στον καταυλισμό εχει όλες τις φυλες. Και Ασιάτες οπως λες, αλλα και Αφρικανούς. Εςενα τι σε πείραξε ακριβως;;; Το οτι κόβουν και καίνε τα δέντρα δεν σε ενοχλησε;;; Το οτι υοαρχει τόση βρωμια δεν το βλεπεις;; Ολη μερα κάθονται, ουτε ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ουτε τιποτα. Γιατι δεν καθαρίζουν μονοι τους τον καταυλισμό τους;; Τι περιμενουν;;; Να τα καθαρισει ποιος;;;; Ποιος Ελληνας θα μπορούσε να ζήσει μεσα σε τόση βρωμια. Κι εμεις είμασταν φτωχοί, αλλα πεντακάθαροι.

Comments are closed.