“Είστε τρομοκράτες ” – Άγριο κράξιμο από πολίτες! Τα έχασε η ρεπόρτερ σε ζωντανή μετάδοση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

“Είστε τρομοκράτες και..” Τα έχασε η ρεπόρτερ σε ζωντανή μετάδοση!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Είναι τρομοκράτες τα βρώμοκαναλα χείριστου είδους, οι δημοσιογράφοι πληρωμένα γιουσουφάκια που εκτελούν εντολές για ένα κομμάτι ψωμί. Οι μεγαλοκαναλαρχες λαμογια του κερατα που με κάθε κυβέρνηση είναι κερδισμένοι γιατι τα περνούν χοντρά.

  2. οποτε βλέπετε live συνδεση να τους κραζετε. ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!!! ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, OPEN, MEGA, ALPHA

    Ο κοσμος εχει σαλταρει από αυτά που βλεπει στις ειδήσεις. Ανθρωποι σε απογνωση αυτοκτονουν. Τρομοκρατια των καναλιων από πληρωμένα εκατομμύρια της δεξιας χουντας του μητσοτακη

    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ δεξια και ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ξ Υ Π Ν Α ..ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΧΑΟΣ αναρχια
      χρεωκοπεια ,,4 μνημονιο σε λιγο ,,πληρης φτωχεια και ζωη με επιδοματα ,,δευσμευση ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ..ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ για την υγεια μας??περιπου 20000 χιλιαδες αυτοκτονιες εχουμε..ξ υ π ν η σ τ ε πριν ειναι αργα,,στον εβρο πυθιο αμοριο τριγωνο ουτε ιατρους εχουνε..

  3. Εφον υπαρχουν τεσσερα κρατικα καναλια πανελαδικα ,δεν υπηρχε κανενας λογος να πεσουν λεφτα στον ιδιωτικο τομεα των ΜΜΕ .Τα λεφτα που εδωσαν θα μπορουσαν να γινουν νεες ΜΕΘ .Ο Κωρονιος ειναι το αβγο του φιδιου που εσπασε . Το Αβγο του Σιωνισμου και της ΝΤΠ .

  4. Δηλαδή γιατι η δημοσιογράφος είναι τρομοκράτης; επειδη αναφέρει πόσοι συνανθρωποί μας πήγαν στο νοσοκομείο λόγω COVID; Νοσούν απο τον ιό, διότι τις προηγούμενες 20 μέρες καποιοι πάταγαν τις μάσκες και έκαναν πάρτι σα να μην υπάρχει αύριο!!

    1. Γιατί οι μπουκωμένοι δημοσιοκάφροι, με πακτωλούς κρατικών χορηγήσεων (δλδ. κλεμμένα απο τον ιδρώτα μας βλ. Δημόσιο Ταμείο) τρομοκρατούν τους παππούδες και γιαγιάδες με τεράστια ψέμματα όπως τον Κινέζο γιατρό που μαύρισε, όπως την ακτινογραφία του 2020 που όμως ήταν του 2015 όπως , όπως …

      Οι δημοσιοκάφροι που αφαιρούν το λόγο απο διακεκριμένους επιστήμονες που γκρεμίζουν την ΑΠΑΤΗ του κοροϊδοϊού..

      Θα λαμβάνουν την “αγάπη” του κόσμου συνεχώς…

      Ο κόσμος τους έχει παρει χαμπάρι …

      Η Οργή του κόσμου ξεχειλίζει μέρα την ημέρα

  5. Πρέπει να κλείσουν τα νεοταξικά τηλεοπτικά κανάλια που είναι λαδωμένα από τον Κούλη και της νεοταξικής χουντικής παρέας του ΝΔ ΑΕ. Να τελειώνουμε με αυτά τα σκουλήκια της ΝΤΠ που φοβίζουν, που τρομοκρατούν και σκοτώνουν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.
    GAME OVER!!!

    1. Τρικυμία στο κρανίο. Καταπιείτε εσείς αμάσητα τα σκουπίδια που σας σερβίρουν τα κανάλια του διαδικτύου. Ρωτήσατε, μάθατε ποιοί τα λειτουργούν, με ποιά χρήματα; Πάντα υπήρχαν οι αμόρφωτοι φοβισμένοι που λόγω προσωπικής ανικανότητας γιά προσαρμογή επειδή δεν “έπαιρναν τα γράμματα” δεν προσαρμόζονταν στις τεχνολογικές εξελίξεις και τις αντίκριζαν πάντα με φόβο και δυσπιστία. Μελετήστε λίγο την ιστορία μας, η οποία δεν έχει μόνο ευτυχισμένες στιγμές, έχει και τις μαύρες της.
      Κάποτε στην επανάσταση του 1821, σε μία μάχη οι Έλληνες πήραν ως λεία πολλά κανόνια από τον εχθρό και προσπάθησαν να τα χρησιμοποιήσουν. Αλλά δεν μπορούσαν και είτε τραυματίστηκαν, είτε τα χάλασαν. Και τότε έβαλαν κάποιους φιλέλληνες ξένους να τα λειτουργήσουν. Είναι κοινό μυστικό ότι όσα εξειδικευμένα όπλα έπεσαν στην κατοχή τους ή τα αγόρασαν μέσω δανείων, δεν τα χειρίστηκαν οι ίδιοι, αλλά μπήκαν επάνω ως καπετάνιοι όπως ο Hastings ή άλλοι, απλοί φιλέλληνες που ξεχάστηκαν από τον πολύ κόσμο.
      Δεν αμφισβητώ το ριψοκίνδυνο του χαρακτήρα των Ελλήνων και το φιλότιμο που μας χαρακτηρίζει, αλλά είναι φορές που μας πιάνουν τα δαιμόνια του φόβου, της ζήλειας και της άγνοιας, της θρησκοληψίας και προπαντός της διχόνοιας που τις περισσότερες φορές είναι βαλτή απέξω, όπως και τώρα με τις συνωμοσιολογίες και τότε αρχίζουν οι συμφορές.
      Λυπούμαι ειλικρινά γιά το επίπεδο των περισσότερων εδώ μέσα. Έχουν ρουφήξει μέχρι την τελευταία σταγόνα όλες τις αναπόδεικτες και ψευδείς πληροφορίες του Διαδικτύου και δυστυχώς, ενώ τάχα έχουμε όλοι κλειστές τις θύρες του σπιτιού μας και απολαμβάνουμε πλουσιοπάροχα δήθεν αυτό το δικαίωμα, ανοίγουμε από την άλλη ορθάνοιχτες τις θύρες του διαδικτύου γιά να μας το παραβιάσουν με τις διαστρεβλωμένες απόψεις τους οι πάσης φύσεως κακοί.

      1. εγω λυπαμαι για το δικο σου επιπεδο βρε παπαρα που χωρις επιχειρηματα υποτιμας την γνωμη ολων μας που σεν σκυβουμε το κεφαλι στην τρομοκρατια της χουντας των καναλιων και πιστευεις αμασητα οτι σου πασαρουν καναλια που εχουν αρπαξει χοντρα φραγκα για να παραπληροφορουν και να προπαγανδιζουν οτι τους προσταζει το κυβερνητικο καθεστως,,,,εσυ λες δεν ξερεις ποιοι βρισκοντα πισω απο τα σαιτ που εχουν διαφορετικη αποψη απο αυτη που πασαρει το συστημα…εμεις ξερουμε βλακα…και το σαιτ που μπηκες και εγραψες τις παπαριες σου ειναι το μακελειο του αδεσμευτου Στεφανου Χιου…εσυ τραβα να πεις την γνωμη σου στον ευαγγελατο, στην σια και στον αιωνοβιο δημοσιογραφο παπαδακη για να σου λενε μπραβο που εισαι με το συστημα….εμεις ομως ξερουμε ποιοι κρυβονται πισω απο τα βρωμοκαναλα που ακους…αλαφουζος, μαρινακης, βαρδινογιαννης κ.α μια ζωη μεγαλοκαναλαρχες κερδιζουν απο το συστημα και πληρωνονται απο το συστημα…ανεβαζουν και ριχνουν κυβερνησεις….τωρα βαλανε το χερι τους και στο διαδικτυο με τα hoaxes να ειναι η χωροφυλακη ολων οσων θελουμε να γραψουμε μια αποψη σε καποιο ελευθερο σαιτ…..και ευτυχως το μακελειο που σου εδωσε βημα να γραψεις ολες αυτες τις μπουρδες προλαβε να ξεμπροστιασει και αυτους….αφου πειστηκες απο την πανδημια αντε με το καλο τωρα να χωσεις και ενα εμβολιο στον πατο σου και μη μας πρηζετε αλλο εσυ και οι ομοιοι σου με τον ‘αορατο εχθρο’….

        1. Καταρχήν σου επιστρέφω τις κατηγορίες φανατικέ και σου λέω ότι εγώ είμαι ΠΑΠΑΣ της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας κι όχι ανταρτάκος παπάς του γλυκού νερού. Εγώ έχω υπηρετήσει στο Διδυμότειχο και δε λογαριάζω κανένα ψευτόμαγκα που κρύβεται πίσω από τα δημοσιεύματα του Διαδικτύου. Η Εκκλησία μας πάντα κυνηγήθηκε και από τα μέσα από φανατικούς που δίκασαν τον άγιο Ιωάννη το Χρυσόστομο, τον άγιο Νεκτάριο, την Υπατία, τον αρχιμανδρίτη Μάξιμο που κήρυξε στους Γιαννιώτες ενάντια στον ιατροφιλόσοφο επαναστάτη Διονύσιο και δεν τον στήριξαν μ’ αποτέλεσμα τη βίαιη δολοφονία του, το Μάξιμο τον εξ Άρτης που φυλακίστηκε από τους ορθόδοξους Ρώσους στους οποίους στάλθηκε γιά να οργανώσει εκκλησιαστικά. Δεν μπορείτε να διαγράψετε αυτές τις σελίδες φανατισμού των δήθεν πιστών, αλλά στην πραγματικότητα παρτάκηδων χριστιανών που πρόσβαλαν σε όλους τους αιώνες την πίστη και την Εκκλησία μας.
          Όταν ο Χριστός βρέθηκε μπροστά στη μοιχαλίδα είπε στους τότε φανατικούς οπαδούς της παραδοσιακής, αλλά τόσο αλλοιωμένης ιουδαϊκής θρησκείας: “Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλλέτω”. Σε άλλη περίπτωση μαστίγωσε την υποκρισία, το φόβο και το ρατσισμό των “πιστών” Ιουδαίων βάζοντας το Σαμαρείτη, τον αιρετικό και μειονοτικό γιά τους Ιουδαίους να εφαρμόζει το έλεος στον πληγωμένο συνάνθρωπό του, αντίθετα με τους φιλοτομαριστές ιουδαίους ιερείς που τον προσπέρασαν.
          Δε σου θυμίζουν τίποτε αυτά; Δεν πήγες ποτέ στην εκκλησία να τα ακούσεις; Όλα αυτά είναι ειπωμένα γιά όλους εσάς κι ευτυχώς που το Μακελειό δεν είναι τυφλό και κουφό και τα βάζει στη στήλη του. Δε μαθαίνεις την αλήθεια μέσα από την τηλεόραση και το διαδίκτυο. Με βάση τα παραπάνω, δημιουργήθηκε ο κοσμοπολίτικος, διεθνιστικός και φιλεύσπλαχνος βυζαντινός πολιτισμός, στον οποίο όλοι σας δε μετέχετε, ούτε μπορείτε να μετάσχετε ποτέ.
          “Ερευνάτε τας γραφάς” και “γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς” είπε ο Χριστός.
          Ναι, εγώ έκανα το τετραπλό εμβόλιο κατά της γρίπης Η1Ν1 και σε συμβουλεύω να το κάνεις κι εσύ γιατί αν κολλήσεις κορωνοϊό, θα τον αντιμετωπίσει καλύτερα νεοέλληνα. Δεν έπαθα τίποτα, ούτε θα πάθω.
          Ξέρεις, κάποτε είχαμε πίστη, εμπιστοσύνη, Από τότε που χάθηκε αυτή στους ιερείς, χάθηκε στους γονείς μας, στους επιστήμονες, σε όλους, Νεοέλληνα. Αυτό είναι το πρόβλημά μας, ούτε το σύστημα, ούτε το εμβόλιο, ούτε το αντισύστημα, ούτε τίποτα απ’ όσα θα πείς ακόμα.

          1. Και εγω ειμαι ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ και απο τους λιγους που πηγα χωρις μασκουλα και αντισηπτικο, σαν αυτα που μας μοιραζουν οι νεοπαπες που γλυφουν τον Ιερωνυμο στις πορτες των Εκλησιων για να μπουνε μεσα οι πιστοι και να προσκυνησουν, την Μεγαλη Παρασκευη και πηγα μονος μου περπατωντας στην κοντινη μου Εκκλησια το Μεγαλο Σαββατο και πηρα το Αγιο Φως οταν οι Εκκλησιες ηταν κλειδαμπαρωμενες και οι παπαδες αφαντοι απο μεσα στην Μεγαλη εορτη της Ορθοδοξιας μας, το Αγιο Πασχα,,,,και εχω υπηρετησει αξιωματικος στην Καβυλη, στην πινεζα οπως την λετε και μαγκιες πισω απο την πληκτρολογιο δεν κανω,,,,μακαρι να σε ειχα απεναντι μου και να αντιπαρατεθω μαζι σου με επιχειρηματα γιατι δεν μασαω απο κανεναν, μονο στον Θεο θα δωσουμε ολοι μας λογαριασμο….τις βρισιες τις παιρνω πισω γιατι δεν ηξερα οτι ομιλω με παπα…αλλα που να φανταστω οτι εισαι παπας οταν εχεις τετοιες αποψεις που μοιαζουν με τις χειροτερες προπαγανδιστικες γνωμες που εχει το καθε νεοταξιτικο πιονι….αλλα ο Αγιος Γεροντας Παισιος το ειπε,,,θα ερθουν χρονια που οι κληρικοι θα γινουν χειροτεροι απο τους λαικους….ειναι δυνατον εγω ο λαικος να δηλωνω απεριφραστα πως δεν φοβαμαι κανεναν ιο και προπαντον οταν θελω να παω στην Εκκλησια γιατι εχω πιστη στον Θεο πως δεν θα παθω τιποτα και εσυ να φοβασαι και να μου λες να παω τρεχοντας να κανω οτι εμβολιο μας πασαρουν….ΚΡΙΜΑ….πως αισθανεται ενας ιερεας που του κλεινουν την Εκκλησια; πως αισθανεται ενας ιερεας που του απαγορευουν τους πιστους να ερθουν να αναψουν ακομη και ενα κερακι…που του απαγορευουν ακομη και τις κωδωνοκρουσιες οταν ο ιμαμης ακουγονταν να προσκαλει τους πιστους του στα τζαμια; τοσο απαθεια πλεον…τοσο ενδοτισμος….και μη μου λες πως ολο αυτο γινεται για μια πανδημια…συνεχισετε να μη μιλατε οι ιερεις και θα απαγορευσουν δια παντος το εκκλησιασμα….ευτυχως στις μερες μας υπαρχουν ελαχιστοι αλλα εκλεκτοι που ακομη υψωνουν την φωνη της αντιστασης οπως ο Μορφου, ο Πιεριας, ο Κερκυρης, ο Αμβροσιος που θελανε να τον φανε και εχουμε ακομη ελπιδα…..σημερα η επιλογη ειναι μια…ή με τους οικουμενιστες-παγκοσμιοποιητες ή με την εθνικη παραδοση της Ελληνικης Ορθοδοξου πιστης,,,,,

          2. ο Μορφου, ο Πιεριας, ο Κερκυρης, ο Αμβροσιος και αυτοι μασονοι ειναι ψαξτετο παιδια

  6. ΣΠΕΡΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠ’ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ & ΑΠ’ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ !!!

  7. ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕΝΕΤΕ ΤΟΥ ΓΑΜΑΤΕ
    ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

  8. Η ΜΑΣΚΑ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ…ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ

    1. ΤΤΟΥ ΒΑΓΓΈΛΗ ΤΟ ΚΑΝΆΛΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΌ ΚΑΝΆΛΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  9. Έκανε την επανάστασή της η κυριούλα.Ένας από κάπου έπρεπε να τις χώσει μπουκέτο στα δόντια.Αλήθεια τώρα πιστεύετε ότι με τις φωνές και τις γελοίες διαδηλώσεις σας θα αλλάξουν τα πράγματα;Πόσο ζώα είστε;Λογική της αγέλης.Μεσαίωνας.Αν δεν αλλάξει ο καθένας ατομικά δε θα αλλάξει τίποτα.Και αυτό επειδή δε θα γίνει με τα γίδια τους Έλληνες,μια ζωή στο βούρκο με τα σκατά θα ζείτε.Στουρνάρια.

    1. η κυρουλα δεν εκανε την επανασταση της εβγαλε το αχτι της πριν την οδηγησουν τα βρωμοκαναλα σε νευρολογο ,εσυ ομωσ κρινεισ την κυρουλα κ οχι τα ηλιθια καναλια που ασχολουνται ολη την ημερα με τον κορονοιο φτανοντασ τα ορια τησ γελοιοτητασ ,αγαπητε νοσοκομε αν μιλουσαν ολοι ετσι κ για τον καρκινο ο κοσμοσ θα εφτιαχνε καλυτερη ζωη κ καλυτερη διατροφη κ θα περιοριζοτανε οι θανατοι χιλιαδων ανθρωπων καθε ημερα για τον κορονοιο εχουν ξεφτιλισει τα ορια τησ λογικησ κ εχουν γινει φερεφωνο τησ βρωμικης κυβερνησης του φασιστα κουλη εναντι παχυλης αμοιβης ενω για τον καρκινο δεν πηραν ουτε δραχμουλα της εποχης

    2. Εσύ με τόσο μίσος το παίζεις και συμβουλάτορας;

Comments are closed.