«Είμαι έτοιμος να κάνω βάρδια μόνος μου» – Τι έλεγε ο 59χρονος σταθμάρχης στον επιθεωρητή

Κοινοποίηση:
ΦΓΝΓΦΝ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το πώς μπήκε στο πρόγραμμα βαρδιών στη Λάρισα ο 59χρονος σταθμάρχης που βρίσκεται στη φυλακή μετά την τραγωδία στα Τέμπη κι ενώ ήδη κάποιες αποκαλύψεις έρχονται σε αντιπαράθεση με όσα ισχυρίστηκε ενώπιον των Αρχών, όπως αν γνώριζε ή όχι την αυτόματη χάραξη.

Την ώρα λοιπόν που ο 59χρονος φέρεται να ετοιμάζεται να ρίξει ευθύνες και στους άλλους δύο σταθμάρχες της βραδινής βάρδιας που βρίσκονταν το βράδυ της τραγωδίας στη Λάρισα επειδή τον άφησαν μόνο του, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Star, μόλις ολοκληρώθηκε η μαθητεία του σταθμάρχη ρωτήθηκε από τον επιθεωρητή, τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι που είχαν την ίδια εκπαίδευση, αν είναι έτοιμος να αναλάβει βάρδια μόνος του.

Από όλους τους 14 νέους σταθμάρχες μόνο ο 59χρονος δήλωσε έτοιμος να εργαστεί μόνος του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι έτοιμος να κάνω βάρδια μόνος μου. Bάλτε με στο πρόγραμμα».  Είναι προφανές, ότι δεν είχε καμία αίσθηση της ανεπάρκειάς του.

Βέβαια αυτό γεννάει και άλλα ερωτήματα καθώς ακόμα και αν ο σταθμάρχης δήλωσε έτοιμος, οι ανώτεροί του είναι αυτοί που έκριναν ότι είναι επαρκής για αν αναλάβει μόνος βάρδια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τελικά τις 4 προηγούμενες του δυστυχήματος νύχτες, έκανε, όπως λέγεται, μόνος του χρήση του τοπικού πίνακα με χαράξεις πορειών, ή όχι;;; Γιατί δεν τον αξιοποίησε την μοιραία νύχτα;;; Δόλος και τίνος είδους;;;

  2. ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΛΟΥΛΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ…

Comments are closed.