ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ! ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΑΣΚΕΙ ΑΦΟΡΗΤΗ ΠΙΕΣΗ ΣΕ «ΦΙΛΕΣ ΧΩΡΕΣ» ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ

    Κοινοποίηση:
    ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    Να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την οικονομική κατάσταση της Τουρκίας επιχειρεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επενδύοντας πολιτικά στα εξωτερικά ζητήματα της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, ζητά από φίλες χώρες την αναγνώριση του ψευδοκράτους.

    Μιλώντας στη Σύνοδο Οικονομικής Συνεργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Τουρκμενιστάν, ο Τούρκος πρόεδρος ζήτησε να αναγνωριστεί η κυρίαρχη ισότητα των Τουρκοκυπρίων και το διεθνές status τους. Ουσιαστικά ζήτησε την αναγνώριση της αυτοαποκαλούμενης ΤΒΔΚ, γιατί, όπως ισχυρίστηκε, αυτό είναι ο μόνος τρόπος επίλυσης του κυπριακού.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Δώστε στο νινι και την Ακρόπολη Αθηνών και όλο τον πλανήτη και το ηλιακό σύστημα, μπας και σταματήσει να ζητά, μην ξεχάσετε και την πιπίλα του, θέλει την γαλάζια πατρίδα, την έφερε από τη Μογγολία, είχε παλιά θάλασσα εκεί

    2. παραιτήθηκε η κυβέρνηση του ψευδοκράτους και ο Ταγίπαρος διόρισε κυβερνήτη τον Οκτάι επιβεβαιώνοντας απροκάλυπτα πιά ότι πρόκειται για κράτος κατοχής. Ασχολείτε κανείς??

    3. Ερτογάν πας γυρεύοντας. Στο λέω όπως σου το είπα με την τούρκικη οικονομία κσι τους s400.Βάλε μυαλό.

    Comments are closed.