ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΛΤΟ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΣΗΨΗ! ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΣΚΥΛΟ! ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ “ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ” ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ! ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ 31ΧΡΟΝΟΥ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΑ

Η σορός του Μπάμπη Κούτσικου εντοπίστηκε στον βάλτο μέσα στο νερό από τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Οι Αστυνομικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» το σημείο για να εντοπίσουν μια καραμπίνα.

 Παράλληλα ο κρεοπώλης δεν λέει να σπάσει τη σιωπή του με την προφυλάκισή του να είναι προ των πυλών.

«Το παιδί μου» ούρλιαξε η μητέρα μη μπορώντας να πιστέψει ότι ο γιος της βρέθηκε νεκρός, το απόγευμα της Δευτέρας, σε βαλτώδη περιοχή, στον Κάμπο Ευηνοχωρίου, εκεί όπου τα ίχνη του χάθηκαν, μετά από συνάντηση με τον κρεοπώλη.

Επί ποδός βρέθηκε η Ελληνική Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου καθώς νωρίς το απόγευμα έγινε γνωστό πως εντοπίστηκε σορός με αποτέλεσμα να εξετάζεται εάν ανήκει στον αγνοούμενο Μπάμπη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σορός εντοπίστηκε στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου και στο σημείο βρίσκεται δυνάμεις της ΕΛΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως πρόκειται για τον 31χρονο άνδρα.

Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας ερεύνησε τον βάλτο στην συγκεκριμένη περιοχή. Λίγο πριν τις 17:00 επιβεβαιώθηκε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πως η σορός ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη.

Στο σημείο μάλιστα μεταβαίνει και ιατροδικαστής.

Η στιγμή που η μητέρα του Μπάμπη μαθαίνει ότι βρέθηκε σορός

«Το παιδί μου» φώναξε η μητέρα του Μπάμπη, που είχε εξαφανιστεί από το Μεσολόγγι στις 4 Ιανουαρίου, τη στιγμή που ενημερώθηκε ότι βρέθηκε σορός κατά την διάρκεια των ερευνών της Αστυνομίας.

Στον αέρα της εκπομπής  στο Mega και ενώ οι συγγενείς του Μπάμπη περίμεναν έξω από τα δικαστήρια του Μεσολογγίου, όπου απολογείται ο 50 κρεοπώλης, έφτασε η είδηση ότι βρέθηκε η σορός του.

Σε απολογία ο 50χρονος κρεοπώλης

Υπενθυμίζεται πως από τα ξημερώματα, έφτασε στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου, ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Οι Αρχές έβαλαν από νωρίς κάγκελα έξω από τα δικαστήρια υπό το φόβο του μαινόμενου πλήθους.

mesologgi-1
mesologgi-2
mesologgi-3
mesologgi-4
 Να σημειωθεί πως ο κρεοπώλης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο κατά του 31χρονου, ο οποίος παραμένει εξαφανισμένος από της 4 Ιανουαρίου.

Προηγούμενη ενημέρωση:

Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες  πληροφορίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η οικογένεια του 31χρονου ενημερώθηκε ότι η σορός του Μπάμπη Κούτσικου εντοπίστηκε στην περιοχή Ευαγγελίστρια στο Μεσολόγγι.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό του Μπάμπη Κούτσικου στον κάμπο εντελώς ακάλυπτη. Μάλιστα, από το σημείο εκείνο είχαν ξαναπεράσει. Η εξέλιξη αυτή έρχεται τη στιγμή που ο κρεοπώλης δεν «έσπαγε» και δεν ομολογούσε τίποτα για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

Έξω από τα δικαστήρια στο Μεσολόγγι, βρίσκονται η μητέρα και η αδερφή του Μπάμπη.

«Του είχε δανείσει (σ.σ. στον κρεοπώλη) κοντά έναν χρόνο. Όλα μαζί, μαζεμένα 17.000 ευρώ. Τα 7.000 ευρώ είναι μέσω e-banking, περασμένα φαίνονται, τα άλλα είναι στο χέρι λογικά. Είχε αυτό το κακό. Έχει ένα τετράδιο που τα σημείωνε όλα, τα πάντα. Είχε πολλά ονόματα μέσα που του χρωστάνε λεφτά. Έπρεπε να έχει 60-70.000», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του 31χρονου

Καλλιακμάνης: «Στο Μεσολόγγι έπεσαν οι πωλήσεις ψαριών – Πιστεύουν ότι τρώνε τον… Μπάμπη»!

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, προέβη σε μια απίστευτη αποκάλυψη, λίγες ώρες πριν τον εντοπισμό της σορού του Μπάμπη Κούτσικου.

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη οι κάτοικοι του Μεσολογγίου σταμάτησαν να αγοράζουν ψάρια, καθώς θεωρούν πως ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του, τον έχει πετάξει στη λιμνοθάλασσα και τα ψάρια τρώνε τον 31χρονο αγνοούμενο!

«Το όπλο, προφανώς, ο δολοφόνος το έβαλε εκεί που έβαλε και τον Μπάμπη, ή μπορεί σε κάποιο άλλο σημείο. Είναι σημαντικό να βρεθεί, είναι πιο εύκολο να βρεθεί από ένα πτώμα. Στο Μεσολόγγι έχουν πέσει κατακόρυφα οι πωλήσεις ψαριών, γιατί ο κόσμος θεωρεί ότι τον έριξε στη λιμνοθάλασσα και τον τρώνε τα ψάρια», τόνισε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Όποιος ανακατεύεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κότες.Γαβ.

  2. Ο Θεός να δώσει κουράγιο στην χαροκαμενη μητέρα του ανθρώπου….

  3. Στις μέρες μου κάτι τέτοιους τους είχαμε για πρωινό

    1. Και πιο πριν ήταν ο Καπετανάκης και ο Μπαϊρακτάρης!!!

  4. Τοκογλύφαρος ο πιτσιρικάς μακαρίτης, χασάπαρος ο δανειστής, πάρ’τον κάτω τον καμπούρη.

    1. ΕΣΥ ΡΕ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΕΝΩ ΤΟ ΕΨΑΧΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΖΙ;;;;;
      Ο, ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΑ ΖΩΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΧΑΣΑΠΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΤΩΜΑ…

      1. οι σκυλολαγνοι ειστε απο τις ντροπες της ανθρωποτητας. Φανατισμενοι σα τους χουντικους, αλλα πιο κουτοι

  5. Καιρος να μαθετε καποτε Ελληνικα Βρεθηκε το πτωμα οχι η σορος που σημαινει την κασα ,την λυκηθο,γενικα το κιβωτιο το κουτι που τοποθετουσαν την σταχτη του νεκρου στις εκστρατειες ωστε να μεταφερθει και να ταφει στην Πατριδα του Ελεος πια με την αμορφωσια σας

  6. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΙΜΑΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΟΥΜΑΡΟ ΣΕΡΛΟΚ

  7. Μπραβο στον εκπαιδευμένο σκύλο!!!
    Συλλυπητήρια στους οικείους του

  8. Έλληνα όσο πιστεύεις ότι το κακό συμβαίνει μόνο στους άλλους και ΟΧΙ σε εσένα τόσο θα βιώνεις τον πόνο.Η θα πάρεις την Πατρίδα πίσω από τους Gagsters της βουλής ή βίωσε τον πόνο που εσύ ο ίδιος προκάλεσες στον εαυτό σου.

  9. ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ , ΑΡΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΠΕΡΝΑΝΕ , ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΝ ΚΑΤΙ ΙΣΩΣ ΨΑΞΟΥΝ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ , ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΥς ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ….ΑΥΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ

  10. Κρίμα το παλληκάρι.
    Η Μητέρα του δεν θα το ξεπεράσει ποτέ.
    Μέχρι να κλείσει τα μάτια της, θα βλέπει μπροστά της τον Μπάμπη της.

  11. Με ένα καλό μπερντάχι θα είχε κελαηδήσει ο χασάπακλας από την πρώτη μέρα, βέβαια δεν το επιτρέπει αυτό ο νομικός πολιτισμός της πούτσας, μπράβο στη πυροσβεστική και τον σκύλαρο.

  12. Πως είχε αυτός τόσα φράγκα; Από ποια εργασία; Και μάλιστα πιτσιρικάς.

    1. ΕΔΩ ΤΑ 12ΧΡΟΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΟΥΙΤΟΝ ΣΑΝ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

  13. Εντυπωσιακή η αποτελεσματικότητα του εκπαιδευμένου σκύλου πάντως.

    1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΝΑΝΔΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟΝ ΟΛΙΒΕΡ…
      ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ…

  14. Αυτός ο Μπάμπης τόσα λεφτά από που τα είχε. Βρώμικη υπόθεση.

    1. Aπο την τσεπη σου τα πηρε ξυπόλητε?Λιγος σεβασμος στους νεκρους δεν βλαπτει…..Σκουπίδι

      1. χουντικος ειναι ο κεφαλονιτης, αρα τετοια περιμενει και να πει

      2. Ο σεβασμός είναι δεδομένος, βλάκα, αυτό που κρύβεται από πίσω απ’την αποτρόπαια πράξη της δολοφονίας εγώ αναρωτιέμαι. Εσύ είσαι σκουπίδι γιατί δεν ξέρεις ούτε να σκέφτεσαι. Οι ξύπνιοι ξέρουν ότι δεν υπάρχει μόνο η μία πλευρά σε μια εγκληματική πράξη, αυτή την βλέπουν όλοι, αλλά και άλλη αυτή που πολλές φορές βολεύει να κρύβουν.

Comments are closed.