ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ – “ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ” – ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ Ο ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ 57 ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ – ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ

Κοινοποίηση:
tempi-mnimi8

Με πόνο ψυχής, αναφιλητά και λουλούδια στην αγκαλιά τους συγγενείς των 57 θυμάτων που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο της 28ης Φεβρουαρίου βρέθηκαν στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη για να τιμήσουν την μνήμη των νεκρών τους προσώπων, που ένα χρόνο αργότερα αναζητούν την δικαίωση.

Εκεί το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ μέσω βαριού κλίματος, τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο. Με το βλέμμα στραμμένο στο τόπο της τραγωδίας συγγενείς και φίλοι ξεσπούν σε δάκρυα, ανάβουν κεριά στη μνήμη των αδικοχαμένων και αφήνουν πανό για τον κάθε αδικοχαμένο.

tempi-mnimi

«Το σπίτι μας έγινε δεύτερο νεκροταφείο. Σου ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη που σε έφερα σε αυτόν τον απάνθρωπο κόσμο και δεν κατάφερα να σε σώσω. Είχες τη δίψα για ζωή και όλοι αυτοί δε σ’ άφησαν. Πριγκίπισσά μου θα τραγουδάς στους ουρανούς με τους αγγέλους.»

tempi-mnimi1

Τραγική η φιγούρα μητέρας που σπαράζει πάνω από τα δεντράκια, φωνάζοντας: «Αγάπη μου, δεν το πιστεύω ότι δε θα σε ξαναδώ.. Πού είσαι;».

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 23χρονου Ντένη Ρούτση, ενός από τα 57 θύματα της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη, που βρέθηκε ανήμερα της «μαύρης» επετείου στο σημείο μηδέν για να τιμήσει τη μνήμη του γιου της και να ζητήσει για ακόμη μια φορά δικαίωση.

tempi-mnimi2

«Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Αν δεν την βρούμε εδώ τη δικαίωση θα τη βρούμε αλλού. Δεν συγχωρείται η δολοφονία των παιδιών μας, μια προδιαγεγραμμένη δολοφονία. Οι ένοχοι θα τιμωρηθούν είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό» τόνισε προς τους δημοσιογράφους εμφανώς συγκινημένη.

tempi-mnimi3

tempi-mnimi4

tempi-mnimi5

tempi-mnimi6 tempi-mnimi7

6131925 6131923

Μνημόσυνο από τις οικογένειες των θυμάτων στον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης ενός χρόνου από το σιδηροδρομικό δυστύχημα, όπου 57 άνθρωποι έχασα την ζωή τους στην σύγκρουση των αμαξοστοιχιών, Τετάρτη 28 φεβρουαρίου 2024.  (EUROKINISSI)
Μνημόσυνο από τις οικογένειες των θυμάτων στον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης ενός χρόνου από το σιδηροδρομικό δυστύχημα, όπου 57 άνθρωποι έχασα την ζωή τους στην σύγκρουση των αμαξοστοιχιών, Τετάρτη 28 φεβρουαρίου 2024.
(EUROKINISSI)

Πηγή: onlarissa.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Τα Τέμπη θα ξεχαστούν όπως και το Μάτι. Και ο Έλληνας με την κοντή μνήμη (το χρυσόψαρο έχει μεγαλύτερη) όταν πάει στην κάλπη θα κάνει το καθήκον του. Δλδ θα ξαναξαναξαναξαναξαναξαναψηφισει τους γαμιάδες του.

  2. Καλά ρε μακακες, σας κάψανε τα παιδιά ζωντανά και τους ξαναψηφίσατε;;;;

  3. …δυστυχώς οι νεκροί είναι 110 κι όχι 57…το παραμύθι με τους 53 αγνοούμενους να σταματήσει ΕΔΩ …δεν υπάρχει αγνοούμενος σε σιδηροδρομικό δυστύχημα…απλώς οι άνθρωποι αυτοί εξαϋλώθηκαν κατά την σύγκρουση…τί είναι το τραίνο…βαπόρι και πήδηξαν με τα σωσίβια στη θάλασσα; έλεος πια…..

  4. Μαζί με εσάς σήμερα και ολο αυτό τον καιρό κλαίμε μαζί σας, έχουμε κι εμεις παιδιά και σας νιώθουμε και ας είμαστε ξένοι… ο θεός να αναπαύσει όλες αυτές τις ψυχές και να δίνει δύναμη και κουράγιο σε όλους εσάς.

  5. Ας μαζευτούν όλοι αυτοί που έχασαν άτομα και να πανε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια,εκεί να δεις πως σφίγγουν οι κωλοι

  6. Καταρχάς δεν είναι 57,είναι πάνω από 110 γιατί οι αγνοούμενοι δν βρέθηκαν ποτέ,αλλά λεςλγε λέγε λεγε πέρασε το 57

  7. Δικαιοσύνη έρχεται μόνο με μια beretta και μερικά μονόβολα στο χέρι

  8. Μηχανημα να μπει να ξετσιμεντωσει το μερος που τσιμεντωσαν κατι θα ανακαλυψουν.

  9. Ευχομαι ο Θεος να δωσει δικαιωση σε αυτες τις ψυχες κλεινοντας ολους τους ενοχους στην φυλακη.Καλο παραδεισο να εχουν !!!!

  10. Κουράγιο και δύναμη στους γονείς. Όποιος έχει παιδιά καταλάβει καλύτερα τον πόνο τον καϋμό τους. Δυστυχώς όμως ζούμε σε μια χώρα που έχουν σαπίσει σχεδόν τα πάντα, μην περιμένουν από τους εθνοσωτήρες απολύτως τίποτα, γιατί όλα δουλεύουν ρολόι για αυτούς, σύμφωνα με τα σχέδια τους (μαυράδα τους). Λογαριάζουν όμως χωρίς τον Θεό γιατί δεν πιστεύουν σε Αυτόν. Χωρίς να είμαι στην θέση των πληγωμένων αυτών συνανθρώπων μας και ζητώντας τους συγνώμη πρώτα από όλα, λέω: δώστε τόπο λοιπόν στην Κρίση του, στην Οργή του, στην Εκδίκηση του. Συλλυπητήρια για το χαμό των παιδιών τους

  11. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ Η ΑΓΑΠΗ, Α ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ, Η ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ, Η ΚΑΚΙΑ, Η ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΑΜΗΝ!

Comments are closed.