ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ! ΤΟΥΣ ΞΗΛΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΥΠ. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ; “ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ” Ή ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΛΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ;

Κοινοποίηση:
mitsotakis-xrysoxoidis-1300_0

Ο πρωθυπουργός, δείχνει έντονα προβληματισμένος για το ξεχαρβάλωμα στην ελληνική αστυνομία.

Πληθαίνουν τα σενάρια για «διορθωτικές κινήσεις» εκ μέρους του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο

Προστασίας του Πολίτη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με ξεκαθάρισμα λογαριασμών και δολοφονίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.powergame.gr και της στήλης «The Big Mouth», ο πρωθυπουργός, δείχνει έντονα προβληματισμένος για το ξεχαρβάλωμα στην ελληνική αστυνομία. Οι τελευταίες δολοφονίες, φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής του προέδρου Κυριάκου, ο οποίος δείχνει (πλέον) αποφασισμένος να πάρει κεφάλια και μάλιστα άμεσα. Όσοι συνομιλούν μαζί του, δεν αποκλείουν να αιφνιδιάσει ακόμη και εντός των επόμενων ωρών.

Μάλιστα, πλέον οι αποφάσεις δεν θα εξαντλούνται στις έκτακτες κρίσεις και στις καρατομήσεις αξιωματικών που δεν έχουν εξιχνιάσει ούτε μία από τις δολοφονίες. Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν από χθες στα δημοσιογραφικά γραφεία, δεν αποκλείεται ο Μητσοτάκης, να ζητήσει ακόμη και παραιτήσεις κυβερνητικών στελεχών, που έχουν θέσεις ευθύνης στην Κατεχάκη. Σε κάθε περίπτωση, ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να πάρει κεφάλια και να δώσει ταυτόχρονα τέλος στο πάρτι του εγκλήματος, που είναι αλήθεια ότι έχει ξεφύγει για τα καλά το τελευταίο διάστημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

48 Σχόλια

  1. Παλι τα ιδια θα λεμε!!!!!!! Πρωτον πρεπει να λυσει τα χερια της αστυνομιας, δευτερον τα Ισοβια να ειναι Ισοβια, τριτον επαναφορα της θανατικης ποινης, τεταρτον επιτελους να απελαυνονται οι εγκληματιες λαθρο, εκτον γενικα απελαση στις πατριδες τους ολων των λαθρομεταναστων και εβδομον ο λαος αυτος να παψει να ψηφιζει το Κλεπτικο και Ανθελληνικο Τοξο!!!!!! Διαφορετικα προκοπη να μην περιμενει κανεις!!!!!!!!!

  2. πρεπει να ξερεις κουλη οτι το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει

  3. Ξεκίνα με το κεφάλι σου πρώτα και μετά θα πάρουν σειρά και τα υπόλοιπα.

  4. Θα βαλει τα κορακια να βγαλουν τα ματια στα αλλα τα κορακια……

  5. O Μιχάλης ο αιώνιος υπουργός έπρεπε να τα παρατήσει αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς και όχι να παίζει μπάλα με όλες τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης.

  6. Όλοι τους άχρηστοι, άεργοι και τεμπελχαναδες τυχαρπαστοι. Ουστ κοπριτες όλοι σας!! Εσείς ρε δεν μπορείτε να κυβερνήσετε τις οικογένειες σας. Την Ελλάδα θέλετε να κυβερνήσετε?????? Άσυλα και ναυάγια όλα σας.

  7. Εκτός από τίς παραιτήσεις που θά ζητήσης, δέν παραιτείσαι κι ό ίδιος;; Στό ζητάει ο αφέντης λαός.

  8. Κούλα πόσα καλτσόν έχεις χαλάσει αυτόν τον μήνα!μην σκίσεις κι άλλα πρόσεξε!!!

  9. καλυτερα ειναι να φυγει ο ιδιος απο την κυβερνηση και να κανει εκλογες μπας και γινει κατι διαφορερικο γιατι οσο ειναι αυτος επανω τιποτε δεν αλλαζει

  10. Ο Κούλη και η χαζοπαρέα του σε νέες περιπέτειες… Άχρηστοι ανίκανοι και προδότες.. Τόσα χρόνια κανένας δεν έπραξε το αυτονόητο να κλείσει τα σύνορα,να γίνει αστυνόμευση με βάρδιες σε γειτονιές,να βάλουν κάμερες ασφαλείας παντού,να αλλάξουν οι ποινές,και άλλα πολλά.. Τώρα είναι οργισμένο και καλά το Κούλη;;Πω πω πω..

  11. Δεν έχουμε να κάνουμε με πονόδοντο. Καρκίνος λέγεται.

  12. Απο την αρχη ειχε βαλει τον χρυσοχοιδη σ ε αυτή τη θεση για να τον καψει και να περασει οτι εχει περασει μέχρι στιγμής.τωρα που πανε ολα απο το κακο στο χειρότερο δε προκειται να τον αλλαξει και να παρει καποιον βαμμενο απο την παραταξη.ο χρυσοχοιδης θα κατσει οσο μπορει κ μετα θα παραιτηθεί

  13. Καλή μέρα να έχετε
    Ευχαριστώ για την ακρόαση.
    Είναι εκπαιδευτικού και ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΟΥ χαρακτήρα …

  14. Χα!χα!χα!χα! Άρχισε απο τον εαυτό σου !!! ΑΡΧΊΣΤΕ !!!

  15. Εχει σαπισει, διαλυσει, καταστρεψει τα παντα αυτος και οι άχρηστοι του σε ΚΑΘΕ τομέα, εχει ρημάξει τις ζωες των ελληνων και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που έχουν πρόθεση να τον ψηφισουν ξανα επειδή ΔΗΘΕΝ θα πάρει “κεφαλια”,και πιστευουν(?) – ακομα και τωρα-οτι θα αλλαξουν πραγματα…. Μάλλον δεν τους αρκεί η καταστροφή που βλεπουν γυρω τους, θελουν κι αλλη. Καληνυχτα Ελλάδα.

  16. Ο Μόνος τρόπος να ξεφορτωθούμε τον Βαψομαλλια δολοφόνο με τη περούκα είναι να τα τινάξει με κοβιντ και να πουν ότι πέθανε από κοβιντ

  17. Αφου δεν υπάρχει θανατική ποινή ,βασανιστήρια ,στέριση τροφής και νερού στους εγκληματίες τι να σου κάνει και η αστυνομία.

  18. Κούλη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα
    μην ανησυχείς υπαρχουν πρόβατα που και να τα μαστιγώνεις όλη μέρα
    εσένα υα ψηφίσουν
    Κουλη Κουλη ελιά και το μητσοτακέϊκο να μας κυβερνά
    αμα κουραστει έρχεται το σόι το Βουδα της Ραφήνας και
    έχουμε για ρεζέρβα το σόϊ του Αντρέα

  19. Κάποτε το υπουργείο Τουρισμού είχε βγάλει μια επιτυχημένη διεθνής διαφημιστική καμπάνια με το “Come live your myth in Greece” σλόγκαν. Καιρός να το αλλάξουν το έτος 2021 σε 👇🏼

    “Come live your CRIME in Greece”.

    Με τις ευχές Συριζο-Κουλησταν και του υπόλοιπου Ελληνικού πολιτικογυφταν..

  20. Σε περιοχές εκτός Ηρωδου Αττικού και κολωνακιου πως να κοιμηθεί ο κόσμος τα βραδιά ειδικά σε μονοκατοικίες Πρέπει να κοιμούνται με βάρδιες με συναγερμό με σκύλους και να οπλοφορούν οπωσδήποτε Πάτε καλά εκεί στην Ελλάδα Επιτέλους ας βγάλει το στρατό στο δρόμο αφού δεν υπάρχει αστυνομία στην Ελλάδα Ο κόσμος το χαβαλε του λόγια του αέρα όλο βλακείες και ασυναρτησίες

    1. Μεγάλε ρωτάς αν πάμε εμείς καλά εδώ,αλλά εμείς είμαστε στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,δεν φύγαμε σαν εσένα να γλύφουμε τους κ@λους των Εγγλέζων ή των Γερμανών,και να το παίζεις ξερόλας,Ριψοασπίδη,έλα πίσω αν είσαι Έλληνας και αγωνισου εδώ όπως εμείς,αυτή είναι η πατρίδα μας,ψωμί και ελιά,δεν έχεις γνώμη εσύ για εμάς ή για την πατρίδα μας αγγλοδουλικό.

      1. Τι λες ρε λουκουμα στο ανθρωπο? Να μεινει εδω για να ικανοποιησει τις ηλίθιες προσδοκίες σου ή να ψαχνει για δουλειά στην χωρα των ανεργων?

        Ρε γαμω το κερατο μου παντα ενας “εξυπνακιας” θα πετάγεται σαν πορδη στο βρακι!!!

  21. Τα λόγια, είναι φτωχιά ….. Ο πατέρας μου έλεγε

  22. προτείνω να βαλουν εναν απο την οικογένεια
    είναι μεγάλο σόϊ…κάποιος θα υπάρχει
    γιατι όλοι οι αλλοι που σητίζονται απο το δημόσιο δεν προσφέρουν έργο;;;;

  23. Ξήλωμα από πάνω τη πυραμίδα
    μέχρι τους διεφθαρμένους διοικητές τμημάτων
    και τα χαμηλόβαθμα λαμογιομπατσόνια
    που δεν εργάζονται για τον πολίτη που τους πληρώνει.
    Που έχουν τρυπώσει και γιατί ?? παίρνουν ποσοστά από τα ντρόγκια που πουλάνε οι λάθροι εεεεέ ??
    Μητσοτάκη έχεις μια ευκαιρία ακόμη, κατάργησε τους είναι διεφθαρμένοι κ επίορκοι,κατάργησε το προ.πο
    και κατέβασε τον Στρατό να προστατεύσει τον πολίτη . Οι μπάτσοι είναι σάπιοι και σε εκθέτουν.-

  24. Ξέρουν αυτοί. Θα πάρουν έναν της τροχαίας και θα τον βάλουν διευθυντή του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής. Το έχουν κάνει και στο παρελθόν άλλωστε.

  25. Τελευταίο χαρτί παίζει…αν δεν το κάνει και τώρα καλύτερα να φύγει.Κεφάλια άμεσα όχι επικοινωνιακά τρίκ.

  26. Μακάρι να τα στρώσει όλα….Παντού αστυνομία να ησυχάσουμε. από εγκληματίες και τους παράνομους μετανάστες με ναρκωτικά και όπλα …Να υπάρξη τάξη…Οι αριστεροαναρχοάπλυτοι το παίζουν ζόρικοι….

  27. Όλοι τους είναι άχρηστοι, προδότες και ηλίθιοι. Δεν τους κατηγορώ έχουν τους καλύτερους οπαδός όλοι τους..τις ηλίθιους ψηφοφόρους…κοντά στο νου και η γνώση….ψηφιστεεεεε να μην μείνει τίποτα όρθιο σε τούτη τη δυσμορη χώρα.

  28. Κούλη άμα βάζεις στις πρώτες καρέκλες κλαρες άχρηστους αλλά μονο μασόνους κάποια στιγμή όσο κ να θέλεις να καλύψεις την ανικανοτητα θα φανεί.

  29. Μήπως να αυτοξηλωνόταν και ο ίδιος να ησυχάζαμε ?????? Θα μου πείς βέβαια ποιός θα γινόταν μετά ”βεζύρης στη θέση του βεζύρη”…..Και οι 300+ να ξηλώνονταν πάλι τα ίδια θα είχαμε……..

  30. Το μονο κεφαλι που μπορει να παρει ειναι το μπεο μας

  31. Να ξεκινήσει από τον εαυτό του ο αποτυχημένος..

  32. Ας διώξει πρώτα τα αλλοδαπά. Με ασπιρίνη, δε θεραπεύεται ο πονόδοντος.

  33. Καλά θα κάνει να ξηλωση πρώτο τον εαυτό του.

  34. Ευτυχώς που υπάρχει ισχυρή … “Αντιπολίτευση ” … !

  35. Ε να έκανε και ένα κατόρθωμα, έκλεισε την Χρυσή Αυγή, της πουτανας στις γειτονιές από τότε.

  36. Τους άχρηστους με πιο άχρηστους….άντε να δούμε.Ας βάλει τους συριζαιους που λένε τα κάνουν όλα τέλεια.

  37. Εχουμε Αλβανικη μαφια,Γεωργιανη μαφια,Κινεζικη μαφια,ντοπια μαφια,Ρωσοποντιακη μαφια.
    Καμια μαφια δεν μπορει να σταθει χωρις την συνεναιση της ντοπιας αστυνομιας.
    Αυτη την εντυπωση εχω.

  38. Θα αντικαταστήσει τους άχρηστους….. Με άλλους άχρηστους.

  39. Αν ο Μητσοτάκης τους ξηλώσει πραγματικά όλους και αντιστρέψει τα πράγματα στο Έγκλημα , υπόσχομαι ότι θα αλλά γνώμη και θα τον ψηφίσω !!

  40. Επανάσταση χρειάζεται!!!!!!!! Εξέγερση να πέσει η κλεφτοκρατια

  41. Δηλαδή θα αντικαταστήσει τους άχρηστους που ξηλώνει, με χρήσιμους και ικανούς; Χαχαχαααα…

Comments are closed.