ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: ΠΩΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΡΩΤΑΜΕ ΕΥΘΕΩΣ. ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΑΜΝΗΣΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Έτσι κοροϊδεύουν καθημερινά τον ελληνικό λαό με ψεύτικες δημοσκοπήσεις.

Οι συστημικές δημοσκοπήσεις θέλουν με νύχια και με δόντια να μείνει η μαφιόζικη ΝΔ στην εξουσία καθώς τα έχουν αρπάξει, έχουν βάλει το χέρι στο μέλι και δεν θέλουν να το βγάλουν. Έτσι προσπαθούν να μας πείσουν καθημερίνα ότι ο λαός έχει πάθει μάλλον αμνησία και έχει ξεχάσει ως δια μαγείας την τραγωδία των Τεμπών που ανατρίχιασε όλο το πανελλήνιο από την εγκληματική διοίκηση του κράτους. Έχει ξεχάσει ως δια μαγείας ο λαός και τις υποκλοπές και τις καλοκαιρινές φωτιές που άφησαν να καεί όλη η Αττική και η Εύβοια και την ανεργία και την ακρίβεια που μαστίζει τα ελληνικά νοικοκυριά. Έχει ξεχάσει την επιβολή των εμβολίων για τον κορωνοϊο και την χούντα που ζήσαμε να στέλνουμε μηνύματα για να πάμε μια βόλτα. Τα lockdowns που άφησαν πίσω τους ανθρώπους διαλυμένους ψυχολογικά και οικονομικά. Τον φόβο και τον τρόμο που ζήσαμε. Που πλέον ακόμη και οι πιο φανατικοί των εμβολίων έχουν καταλάβει πόσο φούσκα ήταν όλα και πόσο μεγάλη ήταν η παγίδα μέσα στην οποία έπεσαν για να τα αρπάξουν χοντρά κυβερνήσεις με φαρμακοβιομηχανίες.

Έτσι σε δημοκόπηση που προβλήθηκε στον συστημικό ΣΚΑΪ, μαντέψτε τι έδειξαν…Δεν θέλει και πολύ φαντασία για να απαντήσει κανείς.

Η ΝΔ για τους δημοσκόπους της κακιάς ώρας φαίνεται πως ανακτά το χαμένο έδαφος και επανέρχεται σταδιακά στα «προ Τεμπών» δημοκοπικά ποσοστά. Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων η γαλάζια παράταξη κερδίζει μια μονάδα σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση (4 Απριλίου) και φτάνει το 32%. 0,5% χάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με την ψαλίδα να «ανοίγει» στις 6,5 μονάδες. Να υποχωρεί 0,5% εμφανίζεται και το ΠΑΣΟΚ που πέφτει από το «ψυχολογικό όριο» του διψήφιου ποσοστού (9,5%).

Σττο 6% και στο 4% παραμένουν ΚΚΕ και Ελληνική Λύση αντίστοιχα, ανεβασμένο κατά 1,5 μονάδα αποτυπώνεται στις προτιμήσεις των ερωτηθέντων το ΜέΡΑ25 (5%).

Παρακάτω και τα αναλυτικά αποτελέσματα που έβγαλαν..

 

Επίσης για τους δημοσκόπους του ΣΚΑΪ,

Δύο μονάδες κερδίζει μέσα σε 20 ημέρες και ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την πρωθυπουργία, ενώ μία ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός καταγράφει ηγεμονικά ποσοστά – άνω του 50% – μεταξύ των ψηφοφόρων που δηλώνουν δεξιοί, κεντροδεξιοί ή κεντρώοι, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας κυριαρχεί στους κεντροαριστερούς και τους αριστερούς.

 

Ωστόσο, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ που πολύ συχνά κάνει δημοκρατικές δημοσκοπήσεις και πιάνει τον παλμό της κοινωνίας μιλώντας με έγκριτους δημοσκόπους μας λένε πως οι δεξιοί, πατριώτες ψηφοφόροι βρίσκονται σε αδιέξοδο. Το κόμμα του Κασιδιάρη ΈΛΛΗΝΕΣ φαίνεται πως θα κατορθώσει να κατέβει στις εκλογές της 21ης Μαϊου δίνοντας μια ελπίδα. Απογοήτευση νιώθουν με τα τελευταία  καραγκιοζιλίκια της Ελληνικής Λύσης που ελπίζουμε τα στελέχη της να συνέλθουν και να μην πέφτουν στην παγίδα των νταβατζήδων στα ΜΜΕ που τους καλούν για να τους ξεφτιλίζουν, ώστε να πάνε ψηφοφόροι της προς τη ΝΔ. Πολλοί επίσης μας λένε πως προτιμούν να ψηφίσουν Τσίπρα παρά να δουν ξανά την μαφιόζικη κυβέρνηση των παιδεραστών και των ανώμαλων στην εξουσία.

Στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ αυτή τη στιγμή τρέχει μια ακόμη μεγάλη, δημοκρατική δημοσκόπηση στην οποία σας ζητάμε να ψηφίσετε. Δείτε εδώ.

Η ψήφος είναι μια δύναμη στα χέρια του λαού.

Έχουν διαλύσει την δημοκρατία , τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών, έχουν εξαγοράσει τα ΜΜΕ, έχουν οργανώσει δολοφονίες για να κλείσουν ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές.

1.indd

Όχι άλλες ψεύτικες δημοσκοπήσεις, όχι άλλη κοροϊδια.. Στις 21 Μαϊόυ οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πατριώτες και πατριώτισσες έχουν χρεός να μην κάνουν λάθος αυτή τη φορά. Για το καλό της Ελλάδας, για το καλό των παιδιών μας..

Κοντεύει η ώρα….

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ ΕΙΠΕ – ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΒΡΕΕΕΕ!!!! ΜΑΚΑΚΑ , ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η Ν.Δ
    ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ [ Γ. ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ ] ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ?????????
    Υ.Γ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ Ν.Δρακουμελ…= ΜΟΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΖΥΓΑ ΚΕΡΔΙΖΩ!!!!!

  2. Σαμπως ειναι, η πρωτη φορα; Παλια τους τεχνη, κοσκινο! Επισης! Χρονια τωρα, εαν το εχετε προσεξει, τα ποσοστα των εκλογικων αποτελεσματων, πλησιαζουν αυτα των ΔημοΣκοτισεων! Σιγουρακι!

  3. Πάντως είτε στημένες, είτε πληρωμένες αν ρωτήσει κάποιος 10 άτομα ποιος είναι πρώτος οι περισσότεροι θα απαντήσουν ο Κούλης. Αν η αποχή είναι στο 20% και κάτω τότε ντέρμπι.

  4. Ψηφίστε οποίο κόμμα θέλετε, αρκεί να ψηφίσετε νέα μέλη σε αυτά. Αρκετά με τους ίδιους κ ίδιους

  5. Η ψήφος είναι μια δύναμη στα χέρια του λαού αλλά και των αλλοδαπών οι οποίοι αλλοιώνουν το εκλογικό αποτέλεσμα εις βάρος του ελληνικού λαού.

  6. Αυτό με το ψευτικο SMS που στέλναμε για να παμε μια βολτα! Τι μου θυμισες! Εχει φαει μαυρο ο Κουλης!

    1. Έρχεται Πείνα και Δυστυχία για εσάς μετά τις εκλογές! Το νου σου

    2. Μα βέβαια και ΝΔ. Και μη φοβάστε, βάλτε το παιδί σας στο τρένο. Τα τρένα μας είναι απολύτως ασφαλή.

    1. Δράστης της δολοφονίας ήταν ο Γιάννης Καλαμπόκας, δημοτικός σύμβουλος της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα και πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ.

  7. Δε μπορεί κανείς να ξεχάσει τις δημοσκοπήσεις πριν την πτώση Σαμαρά. Και δεν το λέω γιατί ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ.Απλη παρατήρηση.
    Η άποψη του κόσμου θα εκφραστεί για όσους πανε στις 21.5.ολα τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμε.

  8. Στεφανε εσυ καλα , πολυ καλα τα λες και ξεστραβωνεις τα γιδοπροβατα.Αυτα ομως δεν χαμπαριαζουν οσο ειναι βολεμενοι με μαυρα, με αρπαχτες, με διορισμους και βαλε.Ας το παρουμε χαμπαρι. Ο μεσος ΕΛΛΗΝΑΣ ειναι παρτακιας.οτι αρπαξει ο κωλος του.

    1. Και όχι μόνο, αλλά και μαθηματικά να το δεί κανείς 50 χρόνια το βολεμα πήγαινε σύννεφο με αποτέλεσμα αν αφαιρέσουμε τα παιδιά και τους συνταξιούχους άντε ένα 25-30% χαμηλόμισθοι να περνούν δύσκολα.

  9. οι πρεζέμπορες και οι λαθρέμπορες που ελέγχουν τα συστημικά βοθροκάναλα βγάζουν μούφα δημοσκοπήσεις, για να πείσουν τα γίδια ότι η εγκληματική οργάνωση ΝΔ, που τους εξυπηρετεί, προηγείται

    1. Και έτσι να είναι, τότε ποιος προηγείται; Ο Τσίπρας; Γιατί δεν υπάρχει άλλος.

  10. Μαύρο σε όλα τα κοινοβουλευτικά μνημονιακα Τομάρια!!!

  11. Όταν βλέπεις δημοσκοπήσεις να βάζουν το Κλεπτο Πασόκ με 9% (Χρωστάει εκατομμύρια σε χρέη) το ξέρουν οι Έλληνες γιαυτό αν αναρωτιέστε από που βγαίνει αυτό το 9%; μα φυσικά από τους αλβανούς όπως επίσης το ΜερΑ25 ένα τελειωμένο κόμμα παρτάλη του βαρουφάκη καταλαβαίνεις ότι αναφέρονται σε δημοσκοπήσεις το κώλου και μόνο.

    1. Αν ρωτήσεις ποιοί ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη στην Αχαΐα στην Ηλεία στην Αιτωλοακαρνανία θα αλλάξεις γνώμη. Είναι οι 55+ ετών που ευγνωμονούν την τύχη τους και τον Ανδρέα έχουν φάει καλά. Αυτοί βλέπουν τον Ήλιο στο σήμα και όλα καλά. Φαίνεται ότι πολλοί είστε νεόκοποι στην πολιτική και ότι να ναι λέτε.

  12. σλαβοτουρκε τραβα σιβηρια να ψηφισεις κ ασε τους ελληνες να κανουν τη δουλεια τους

  13. Εγώ δηλώνω ότι θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία, είναι το μόνο σοβαρό κόμα που μπορεί να κυβερνήσει.

    1. Ανδρόνικος==== ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2. Άσε μη μιλάς για σοβαρότητα, πες καλύτερα που δουλεύεις και ποιοι δικοί σου είναι βολεμενοι.

Comments are closed.