Νέα δημοσκόπηση ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Αν το κόμμα Κασιδιάρη δεν κατέβει στις εκλογές , τι θα ψηφίσετε;

Κοινοποίηση:
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

Οι κότες της γαλάζιας μαφίας που ονομάζεται ΝΔ έχουν διαλύσει το Σύνταγμα, έχουν παρέμβει ευθέως στη δικαιοσύνη, έχουν κάνει το άσπρο-μαύρο, προκειμένου να μη μπορέσει να κατέβει το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη “ΕΛΛΗΝΕΣ” στις εκλογές στις 21 Μαϊου του 2023.

Έλληνες και Ελληνίδες που θέλουν να ψηφίσουν το κόμμα, το οποίο σε όλες τις δημοσκοπήσεις,ακόμη και στις συστημικές, μπαίνει σίγουρα στη Βουλή, έχουν απογοητευτεί και προβληματίζονται στο τί να ψηφίσουν αν το κόμμα τελικά δεν καταφέρει να κατέβει στις εκλογές.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ σας δίνει την ευκαρία να απαντήσετε, κάνοντας ακόμη μια μεγάλη, δημοκρατική δημοσκόπηση, γιατί εσείς είστε ο παλμός της κοινωνίας.

Απαντήστε λοιπόν στο παρακάτω ερώτημα:

ΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ;

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

498 Σχόλια

  1. Τα ορφανά του Κασιδιάρη ψάχνονται χαχαχαχα

  2. Η ανεπίσημη άτυπη γραμμή των εγκλωβισμένων-αποκλισμένων εθνικιστών του κομματος ΕΛΛΗΝΕΣ ειναι ΒΟΡΕΙΑ ΛΕΓΚΑ Χρήστος Ορφανίδης!!
    Μιζοτράκη τελείωσες εσύ και η συμμορία σου!!

  3. Απέναντι στη ΝΔ υπάρχουν τα μικρά κόμματα που για να ρίξουν την ΝΔ π ρέπει να μαζέψουν πάνω από το 35% που η ΝΔ έχει. Ποιά κόμματα μπορούν να ανέβουν πάνω από 36% ΜΑΖΙ με τους ψήφους των ΕΛΛΗΝΩΝ; Ή ποιά κόμματα έχουν πιό πάνω από 26% ; Λογικά και από ανάγκη μόνο το Σύριζα μπορεί διότι όλα τα μικρά πατριωτικά κόμματα διαγράφηκαν μαζί με το κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ

    1. Τι 36%; Ούτε 15% δεν θα πιάσετε και εσείς και η κούλα. Μαυρίστε τους, αποδυνάμωσε τους για να σώσουμε το Αιγαίο. Αλλιώς θα πουλήσουν με κούλη το Αιγαίο και θα σας φέρουν εδώ όλο το Πακιστάν!

    2. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ……..ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΜΟΝΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ.
      ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΨΗΦΙΣΕΙΣ , ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ……..ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ.-

      1. Και ψηφίζεις Πρέσπες του Αιγαίου, νέα μνημόνια και σπίτια σε μετανάστες. Επειδή είναι ώρα για σκέψεις, μαυρίστε και τους 2 να μην σε περιφρονούν όταν ψηφίζουν Πρέσπες και μνημόνια και νομίζουν ότι θα σας ξανακοροιδέψουν. Στείλτε τους στον αγύριστο να σκεφτούν οι επόμενοι να μην πουλήσουν την πατρίδα. Να μην σκεφτούν οι επόμενοι να φέρουν νόμο κατά του Ηλία όπως φέρανε τα συνεταιράκια Κούλης, Τσίπρας,Ανδρουλάκης!

      2. Έτσι είναι Μάκη δυστυχώς για κάποιους νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, αλλά υπάρχει η αλήθεια των αριθμών. Για τα κουκιά που μετράνε τρέχουν όλοι.
        Αλλά όταν λέει κάποιος ότι ένα και ένα κάνουν δύο, είσαι τρολ σου λένε.

    3. Τα 36% είναι όνειρά σας. 15% έχει ο Μητσοτάκης και άλλο τόσο ο Τσίπρας. Ψήφο από ψηφοφόρο του Ηλία δεν θα βρείτε που να χτυπιέστε και οι 2. Και κλάμα ο ερντογάν που σας έχει σίγουρους μαζί με τον Ανδρουλάκη το δεκανίκι σας για να πουλήσετε το Αιγαίο! Όσοι πιο χαμηλά πάνε και οι 3, τόσο πιο σίγουρες είναι οι δεύτερες εκλογές για Ηλία. Δεν ψηφίζουμε να φύγει ο ένας προδότης για να έρθει ο άλλος προδότης! Τζάμπα μπαίνετε στο σάιτ του Στέφανου και κάποιοι εμφανίζεστε και πατριώτες, εσείς που θέλετε ανοιχτά σύνορα και μας λέγατε ναζιστές επειδή θέλουμε κλειστά σύνορα!

  4. Κούλα θα ψηφίσω Πλεύση για να σε γαμήσει η Ζωή πάνω στο έδρανο.

  5. Τρέλανε τους παλίκαρε και συναγωνιστή Ηλία.Ξεφτίλισες-ξεβράκωσες το σάπιο σύστημα για άλλη μια φορά συναγωνιστή!!!Όποιος πατριώτης-εθνικιστής ψηφίσει τους κατσαπλιάδες του σύριζα μ25 κκε μπεελοπουλο είναι προδότης και δεν έχει καμιά δουλειά στον εθνικιστικό χώρο.Θα είναι στην ίδια μαύρη λίστα με τους προδότες του πασοκ και της νδ!!Τ!Σε αυτές τι εκλογές 21 Μαΐου ψηφίζουμε πατριωτικά και εθνικιστικά!!!Η αποχή και το άκυρο ειναι συνενοχή και υποταγή στο σύστημα!!Προσωπικά εγώ δεν ειναι και οτι καλυτερο ..θα στηρίξω ΒΟΡΕΙΑ ΛΕΓΚΑ του Χρήστου Ορφανίδη που είναι ενάντια στην νέα τάξη πραγμάτων την μασονία και τον οικουμενισμό υπέρ πίστεως και πατρίδος!!.Στις δεύτερες εκλογές τον Ιούλιο αν γίνουν Εθνικό-Εθνικιστικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ δαγκωτό ΜΟΝΟ!!
    ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ!
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ.

    1. Μόνο ο Ηλίας μιλάει για απέλαση λαθρομεταναστών. Και υπάρχουν κάποια πατριωτικά κόμματα που μιλάνε για Ελλάδα και τους κινδύνους που υπάρχουν από τη λαθρομετανάστευση. Η Κωνσταντοπούλου δεν αναφέρει τέτοια θέματα γιατί είναι αριστερή. Οπότε εμείς του Λιάκου δεν ψηφίζουμε ούτε αριστερούς ούτε τους ψευτοδεξιούς του Μητσοτάκη. Πρέπει να πατώσουν, να μην σχηματίζεραι κυβέρνηση για να πάμε σε εκλογές τον Ιούλιο.

  6. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΑΝ

    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ

  7. Στέφανε, στην δημοσκόπηση σου για τον Κανελλόπουλο που δεν τον ήξερε τότε ούτε η μάνα του, το 80% των ψηφοφόρων του Κασιδιάρη τον έβγαλαν “αδέκαστο δικαστή και αληθινό πρόεδρο των Ελλήνων”.
    Κάποιοι γράφαμε τότε “κρατήστε μικρό καλάθι” γιατί δεν τον ξέρει η μάνα του και δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις του.
    Και τελικά αποδείχθηκε πως ήταν αχυράνθρωπος και τυχοδιώκτης της πολιτικής, εκμεταλλεύτηκε τις καταστάσεις και την βραχυχρόνια σχέση του με τον Κασιδιάρη που τον εμπιστεύτηκε (κάκιστη κρίση του Ηλία), απέκτησε την τρομερή δημοσιότητα που ήθελε και τελικά “έφτυσε” τον Κασιδιάρη λέγοντας πως είναι Κεντρώος και δεν έχει καμία σχέση με ακροδεξιούς!
    Αυτό τί σημαίνει? Οτι το 80% των ψηφοφόρων του Κασιδιάρη είναι γίδια, κρίνουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ λανθασμένα και βγάζουν αμέσως εύκολα συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις!
    Σήμερα σε αυτήν εδώ την δημοσκόπηση, από το 80% των ψηφοφόρων του Κασιδιάρη τότε, το 20% παραμένουν το ίδιο γίδια αφού δηλώνουν πως θα ψηφίσουν το “ΕΑΝ” που δεν έχει καμία σχέση με τον ιδεολογικό προσανατολισμό του Ηλία και είναι στα μαχαίρια με τους “Έλληνες”,
    το 14% που δηλώνει αποχή-άκυρο-λευκό δίνει ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ στον Κούλη να ξανακυβερνήσει και το 22% των “Ελλήνων” κατάντησαν από γίδια που ήταν πριν με το “ΕΑΝ”, διανοητικά καθυστερημένες αμοιβάδες αφού θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή θα ψηφίσουν το εντελώς αντίθετο ιδεολογικό κόμμα με αυτό του Κασιδιάρη, το ανθελληνικό, εθνομειοδοτικό, λαθρολάγνο, αριστερό και φορομπηχτικό κόμμα των ΕΑΜοβούλγαρων κατσαπλιάδων!!
    Προτιμούν να θυσιάσουν τα ιδανικά τους:”ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”, για να ξαναβγεί ο Τσίπρας (ΑΠΑΤΡΙΣ-ΙΣΛΑΜ-ΛΟΑΤΚΙ) και να τους ξεσκίσει με ακραία φορολογία, πετσόκομμα μισθών και συντάξεων, ουρές στα ΑΤΜ για 80ευρώ/εβδομάδα και τίνγκα στους πακιστανούς με ανοιχτά σύνορα!!!
    Άρα μιλάμε για αμοιβάδες στην κυριολεξία, και για όσους λένε πως δεν υπάρχει λύση, λύση για να τιμωρηθεί το κατεστημένο υπάρχει και λέγεται “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ”, όσο και να βρίζετε τον Βελόπουλο, είναι ο μοναδικός που ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ νομοσχέδιο της ΝΔ σε αντίθεση με ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε το 40% και το ΠΑΣΟΚ που ψήφισε το 80% των νομοσχεδίων του Κούλη!

    1. Για εμάς τους ψηφοφόρους του Ηλία, πέρα των προδοτών του ανθελληνικού τόξου, των τσιπροκούλιδων των Πρεσπών και των ανοιχτών συνόρων που απέκλεισαν τον Ηλία και επέτρεψαν μετανάστες, αποκλείονται και όσοι ψήφισαν εμβόλια και μνημόνια. Ο Βελόπουλος ψήφισε το πρώτο μνημόνιο του τουρκόφιλου Γιωργάκη και το δεύτερο των Σαμαροβενιζέλων και ήταν υπέρ των λοκντάουν! Πρέπει να ξεδοντιαστούν οι 300 για να πάμε πάλι σε εκλογές. Απλά τα πράγματα προδοταριό.

  8. Τσιπρα δαγκωτο
    Αφηστε τις μπαρουφες με ΝΙΚΗ και ΕΑΝ
    Τσιπρα να στειλει την καμορα μητσοτακη στο δικαστηριο

    1. Τα ίδια λαμογια είναι….για πια δικαστήρια λες?

  9. Ολοι μαζι ΝΙΚΗ. Πρεπει να βαλουμε αλλο ενα μικρο κομμα στη βουλη ωστε να χαλασουμε τα σχεδια των εντολεων και να μη μπορει να σχηματιστει συγκυβερνηση με κανενα τροπο. Μακρυα απο Τζημερο-Κρανιδιωτη, ΕΑΝ και βεβαια τον προδοτη τον Κουβελα. Δεν πρεπει να διασπαστουν οι ψηφοι μας. Στις δευτερες εκλογες, που θα εχουν και αξια, θα εχουμε νεες επιλογες…

  10. Ήδη γνωρίζουμε τα κόμματα πολύ κοντά στη ΝΔ. Να τα αποφύγουμε.
    Τζημεροκρανιδιώτη, ΕΑΝ και ΝΙΚΗ. Όχι ότι καταγράφουν κάτι δημοσκοπικά, απλά να προσέχουμε

    1. Μονο ο Τσιπρας εχει τα @@ να κοντραρει τη μαφιοζικη φαμιλια.
      Οι λοιποί τον προσκυνουν κι αυτον και τους καναλαρχες του

      1. Ο Τσίπρας προεκλογικά είπε “Go back Mrs Merkel”. Και μετεκλογικά υπέγραψε το μνημόνιο ενώ θα μπορούσε να στηριχτεί στο 62% του λαού που είπε όχι! Δεν έχει κότσια ο τσίπρας γιατί πίστευε ότι ο Ελληνικός λαός θα έλεγε ναι για να τα ρίξει στον λαό. Ο λαός όμως ψήφισε όχι και ξεφτιλίστηκε ο Τσίπρας! Κούλης,τσίπρας,ανδρουλάκης που φέρανε νόμο για να μην κατέβει το κόμμα του Ηλία, να πάνε να ζητήσουν ψήφο από τον Σόρος και τις μκο του που τους χαρτζιλικώνουν όλους όπως και οι φαρμακρευτικές που μέχρι και στα lockdown συμφώνησε όλο το τόξο! Όχι το συνταγματικό, το ανθελληνικό εμβολιαστικό! Go back Tsipras και Koulis, ο Ηλίας έρχεται!

  11. Συγνώμη κύριε Χίο εσείς τελικά δεν θα κατεβείτε στις εκλογές; Και αν ναι ποιο είναι το όνομα του κόμματος;

    1. Σιγά μην κατέβει ο Στέφανος το έχει πει 100 φορές. Το μόνο που έκανε και το ξαναειπε σήμερα ήταν ότι διαμεσολαβησε για να γίνει ένα ομοιογενές κόμμα πατριωτικό αλλά όλα αυτά τα μικρα κόμματα δεν είχαν τέτοιο όραμα. Θα ήταν μια χρυσή ευκαιρία να συμμετάσχουμε όλοι οι πατριώτες με την ψήφο μας σε ένα και μόνο κόμμα που όλοι θα παραμέριζαν το εγώ για το εμείς. Τόσα χρόνια και αυτά τα αποκόμματα που δημιουργούνται χωρίς καμία αξία για τον κόσμο δεν κάθονται στο τραπέζι όλοι μαζί να φτιάξουν ένα κόμμα ισχυρό που θα μαζέψει όλες τις ψήφους των πατριωτών και η δύναμη που θα του δώσουμε θα το κάνει να παίξει ρόλο στην πολιτική σκηνή της χώρας. Αλλά ο καθένας κοιτάζει να αυτοπροσδιορίζεται πατριώτης μα στην ουσία είναι πιόνι του συστήματος και όμηρος του εγωισμού και της μισαλλοδοξίας του. Δυστυχώς. Και λένε κάποιοι εδώ μέσα μικρά κόμματα πως θα ψηφίσουν που όλα είναι σε ανοιχτή γραμμή με το Μαξίμου. Αλλά μυαλό και καχυποψία να ψάχνουν τι συμβαίνει δεν έχουν.

      1. Έχεις μυαλό εσύ μαλακά που θα ψηφίσεις συριζα….

        1. Εγώ ξέρω τι σημαίνει Μητσοτάκηδες και θέλω να πέσει. Χρειάζεται πολύ μυαλό ο τρόπος. Αλλά εσείς οι μυαλωμενοι νομίζετε ότι θα τον φυσηξετε και θα πέσει. Αλλά μάλλον είσαστε πολλοί που τον ψηφίσατε στις προηγούμενες και ξαφνικά είπατε δεν πάμε στον Ηλία και τώρα που απέκλεισε ο Κούλης τον Ηλία δεν έχετε καμία οργή είστε έτοιμοι να τον βοηθήσετε με πλάγιους τρόπους βγάζοντας την ουρά σας απ’έξω απ’την πραγματική τιμωρία του. Πέφτει μόνο αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα δεν είναι κανείς τόσο βλάκας να μην το ξέρει. Βρίστε όσο θέλετε και να στρουθοκαμηλιζετε γιατί ευθύνη δεν μπορείτε να πάρετε για τον αποκλεισμό σας. Εσάς ο Κούλης σας είπε, μαλακες εγώ θα σας υποδείξω ποια κόμματα έχει το μενού . Και φυσικά ξέρει ότι τα ζώα σανό και χορτάρι θα διαλέξουν. Οι πονηροί, υποψιασμένοι και οργισμένοι όμως δεν θα φάνε θα του σερβίρουν ένα κρύο πιάτο εκδίκησης να το θυμάται. Εμείς είμαστε οι αντίπαλοι του, εσείς είστε οι συνοδοιπόροι του. Κατάλαβες τώρα γιατί η πολιτική είναι βρωμιά και σκακιέρα ταυτόχρονα.

          1. εσυ μαλακα μονο τον εαυτο σου εκφραζεις και τα 5 τρολακια του συριζα που μπηκατε στο μακελειο για την ψηφο των πατριωτων…εγω κατσαπλια το 2019 Χρυση Αυγη ψηφισα και εριξα τον προδοτη μπουτια που πουλησε την Μακεδονια..και τωρα πατριωτικα θα ψηφισω για να ριξω το ζαβο και να στειλω και τους 2 στην αφανεια…εσυ ρε ‘πατριωτη’ απο το ενετικο νησι που δε σε νοιαζει η προδοσια της Μακεδονιας εστειλες τα στοιχεια σου στους ΕΛΛΗΝΕΣ για να γινει η προσφυγη στο ευρωπαικο δικαστηριο κατα του αποκλεισμου του κομματος ή μας πουλας φουμαρα οτι και καλα θα τον ψηφιζες αν κατέβαινε….

      2. Μάλλον κατάλαβε ο Κύριος Στέφανος Χίος με τι ΠΡΟΒΑΤΑ/ΓΙΔΙΑ έχει να κάνει εννοώ και τους ψηφοφόρους και αυτούς που εκλέγονται

        όσο για τον χώρο της ακροδεξιάς/εθνικιστικό/πατριωτικό απλά θα πω ότι τον έχετε ξεσκίσει κύριοι που ζητάτε την ψήφο μας

        ενωθείτε και κατεβήτε ως ένα ακροδεξιό/εθνικιστικό/πατριωτικό κόμμα

        το “διαιρεί και βασίλευε” εξυπηρετεί αυτούς που κυβερνούν τον τόπο ανέκαθεν δεν το έχετε μάθει

        δεν βλέπετε τα χάλια της κατακερματισμένης αριστεράς…

        1. Έτσι ρε Ηλία, ενωθείτε ούτω σώστε το άθροισμα να είναι στην πραγματικότητα διψήφιο και να αποτυπωθεί σε ψήφους στην κάλπη. Τώρα για την φαντασία ορισμένων που βγάζουν μόνοι τους ποσοστά ας γυρίσουν πλευρό. Δε βαριέσαι 50+ χρόνια τα βλέπω αυτά. Και πως να ενωθούν όλα αυτά τα πατριωτικά κόμματα αφού για να γίνει αυτό πρέπει να πετάξουν οι πρόεδροι, αυτή η λέξη τους αρέσει, το εγώ τους για το εμείς για την πατρίδα. Ψευτοπατριωτες τελικά, άλλος φωνάζει, άλλος το παίζει πετυχημένος, άλλος νομίζει ότι είναι ο μεσσίας, άλλος νοσταλγεί καταστάσεις που έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση του κόσμου, άλλος πολιτεύεται με το σταυρό στο χέρι, πολύ πράμα χωρίς ομοιογένεια για αυτό και ο κόσμος δεν δίνει σημασία οι βολεμενοι και οι οπαδοί πηγαίνουν στις κάλπες και μάλιστα στους ίδιους.

        2. 777 εσύ που δεν εκφράζεις τον εαυτό σου αλλά όλους τους Έλληνες όσες εκλογές και να γίνουν πίστευε ότι στην επόμενη βουλή θα τους έχεις στείλει στην αφάνεια. Αφού δεν υπάρχει ηγέτης σαν τον Μεταξά ζήστε όλοι το όνειρο σας.

  12. Και ο Κασιδιάρης όργανο της Ν.Τ.Π είναι. Το 2019 σε μια ομιλία του ανέφερε και υποστήριζε την κλιματική αλλαγή μια ακόμη μεγάλη απάτη. Όσο για το τι θα ψηφίσουμε η απάντηση είναι τίποτα. ΑΠΟΧΗ

    1. ασε μαs ρε-σκ@τογρι@ ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ-ΜAGICA DE SPELL

  13. Μόνο ΝΙΚΗ – Πατριωτικό Κίνημα στις εκλογές

    1. Ετσι ολοι ΝΙΚΗ για να μπει ενα ακομα μικρο κομμα στη βουλη. Καμια ψηφο σε κανενα απο τα αποκομματα της βουλης. Ετσι θα χαλασουμε τα σχεδια των εντολεων τους.

      1. Ετσι ολοι ΝΙΚΗ, που χρηματοδοτειται απο τα μαυρα ταμεια του μητσοτακη….και μετα να μουτζωνεστε
        Πατε καλα ρε κοθωνια ;
        Μονο οι Τσιπρας και Βαρουφακης ειναι εχθροι του κουλη – Ολοι οι αλλοι ειναι τσιρακια του , με πρωτους και λαυτερους Ανδρουλακη – κουτσουμπα – κωνσταντοπουλου

        1. Τσίπρας και μητσοτάκης είναι το ίδιο. Πρέσπες και ανοιχτά σύνορα. Τα τρολ του τσίπρα νομίζουν ότι θα μας δουλέψουν για να ξαναανοίξουν τα σύνορα και να φέρουν εδώ όλο το Πακιστάν. Ψήφο σε μικρά πατριωτικά κόμματα για να γίνουν πάλι εκλογές τον Ιούλιο. Αλλιώς ετοιμαστείτε για συγκυβέρνηση κούλη-τσίπρα με υπουργό μετανάστευσης τον Πακιστανό Ασλάμ!

          1. Ετσι ακριβως. Το ΝΙΚΗ που το δειχνουν 1-1,5% ειναι κοντα στο 2,5% και ανεβαινει συνεχως. Για αυτο πανε να το βγαλουν σκαρτο. ΟΛΟΙ ΝΙΚΗ.

        2. Σας εχουμε καταλαβει καιρο τσιπραιοι. Αλλου αυτα. Καμια ψηφος στα προδοτικα βρωθρολυματα της βουλης.

  14. Ψηφο στον Τσιπρα για να κλαψουν οι πετσωμενοι πορτοσαλτηδες και οι απατεωνες με τις μεταξωτες γραββατες

  15. ΛΕΥΚΟ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΝΔ

  16. Οι δεξιοί θυμόμαστε τις πηγάδες των κουμουνιών και ψηφίζουμε μόνο ΝΔ, το μόνο πατριωτικό κόμα με δυνατότητα κυβέρνησης. Όλα τα άλλα είναι χαμένη ψήφος (βεβαίως πάλι τη ΝΔ θα ωφελήσουν που θα είναι πρώτο κόμα, αλλά καλύτερα κατευθείαν ψήφο στη ΝΔ). ΝΔ για την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένειά μας. Για να συνεχίσει η πρόοδος και η ευημερία.

    1. Σκ@τ@ στο μητσοτακεικο, στους βαρωνους της ΝΔ και στα λαμογια της παρεας του, εμμισθε γλείφτη της καρπαζιας

    2. Τι σχέση έχουν οι δεξιοί με τον Κούλη ή ο Κούλης με την ΝΔ ξένο σώμα ήταν και είναι. Αυτός δημιούργησε νέες πηγαδες. Αλλά τα παιδιά στα Τέμπη ήταν άλλων τι μας νοιάζει ε; Οι 30.000 του κοβιντ δεν ήταν κάποιος δικός μας το μας νοιάζει ε; Βολεφτηκες καλά; Σταμάτα λοιπόν τις εξυπνάδες. Έχει γεμίσει πατριώτες η ΝΔ αλλά δεν μας αναφέρεις μερικούς μήπως πάμε κάποιοι δύσπιστοι να τους βάλουμε ένα σταυρό αφού αξίζουν. Ρε το λέω συνέχεια έτσι για ένα χρόνο πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Μεταξάς και πρωθυπουργός ο Παπαδόπουλος να δούμε τι μάγκες βγάζει ο τόπος. Το 90% κλαρίνο και οι υπόλοιποι στα ξερονήσια και Μπουμπουλίνας για παραδειγματισμό.

    3. Ετοιμαστειτε για πολυ κλαμα το βραδυ των εκλογων ολοι οι προδοτες της βουλης. Εμεις ψηφιζουμε ΝΙΚΗ στις πρωτες για να μη μπορειτε να κανετε συγκυβερνηση κανενας με κανενα. Και αναμενουμε τις δευτερες εκλογες…

  17. Ολοι ΝΙΚΗ. Να βαλουμε ενα ακομα μικρο κομμα στη βουλη. Και στις δευτερες εκλογες, που θα εχουν πραγματικα σημασια θα ψηφισουμε τον Ηλια. Μην παρασυρεται κανενας απο τα ΝΔ-ΤΡΟΛΑΚΙΑ και τα ΣΥΡΙΖΟ-ΤΡΟΛΑΚΙΑ. Ειναι αστεια τα επιχειρηματα τους και δε βασιζονται σε αριθμους ουτε στην πραγματικοτητα.

    1. Τελικά υποστηρίζεται ο Νατσιός από την Μπακογιαννη ή όχι??

      1. Παραμυθια φιλε. Ο Νατσιος ειναι κοντα στο 2,5% και το δειχνουν 1-1,5% γιατι τους χαλαει τα σχεδια. Προσπαθουν να κατευθυνουν ψηφους σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ με ψευτικα γκαλοπ. Για να συνεργαστουν επειτα τα προδοτικα συνεταιρακια. Στο MEGA (αν θυμαμαι καλα), πριν λιγες μερες, ειρωνευονταν τον Νατσιο που ειναι θεολογος. Γκουγκλαρε και θα το βρεις.

  18. Ο αλεξης τσιπρας ειναι ο καλυτερος πολιτικος της χωρας . τελος
    απλως πρεπει να φυγει απο τους ψοφοσυριζαίους και να φτιαξει νεο κομμα

    1. ……να του απονείμουμε
      την χρυσή τρομπίτσα!!!!!!!!!!!!!

  19. …όταν οι εκλογές είναι στημένες, όταν το “παιχνίδι” είναι πουλημένο, απλά απέχεις. Αν πας να ψηφίσεις τους δίνεις αξία και αναγνώριση.
    Δες πας να παίξεις κανένα παιχνίδι, όταν γνωρίζεις ότι η τράπουλα είναι σημαδεμένη, και η ήττα σου σίγουρη. Αν πας να παίξεις, τότε αυτόματα αποδέχεσαι τις άνομες πράξεις τους.

    1. Εσύ να απέχεις να μή ψηφίσεις κούλα. Εμείσ δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ για να δείτε την γλύκα

    2. ΑΜΑ ΑΠΕΧΕΙΣ ΓΙΔΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ..ΑΜΑ 500.000 (ΓΥΡΩ ΣΤΟ 5%) ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜ,Α, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΑΝΕΙ ΕΝΑ 5% ΑΠΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ

      1. Θα μαυριστείτε ανθέλληνες και δεν θα προλάβετε να ψηφίσετε παρέα τους γάμους των γκέι. Θα προσπαθήσουν να συνεργαστούν νδ και σύριζα αλλά δεν θα βγαίνουν τα κουκιά από το μαύρισμα που θα φάνε. Όσο πιο χαμηλά τα 6 κόμματα της Βουλής, τόσο καλύτερα για τους Ελληνες του Ηλία.

  20. Είστε σοβαροί μερικοί αναρωτιέμαι;
    Για να τιμωρήσετε το Γκαντέμη θα ψηφίσετε Τσίπρα που πούλησε τη Μακεδονία; Δηλαδή μ αυτή τη λογική θεωρείτε τον εαυτό σας πατριώτη; Ανοίκεται σε εθνικό κόμμα;;;; Πολύ αμφιβάλλω…
    Κανέναν από τους τρεις προδοτες που ούτως ή άλλως θα συγκεβερνήσουν. Για να σοβαρευτούμε λίγο!!!! Οι πατριώτες ψηφίζουν Τσίπρα;;;; Τι άλλο θ ακούσω.

    1. Αφηστε την προπαγανδα ρε τσολια της νουδουλας
      Tη Μακεδονια την πουλησε ολο το ελληνικο πολιτικο συστημα ηδη απο τη δεκαετια του 1940, οταν επετρεπαν στον Τιτο να ονομαζει το ομοσπονδο κρατιδιο “Μακεδονια”.

      Ρουφατε το αυγο σας πατριωτες του κ@λου και πολεμιστες του πληκτρολογιου

      1. Ρε τρολ του πρώην καταληψία με τα παιδιά στο ιδιωτικό, ο Τίτο ψήφισε τις Πρέσπες ή ο Τσίπρας; Είστε και σύμφωνοι που ο κούλης πάει να τους βάλει στην Εοκ, για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε! Εσείς πάντα τους λέγατε Μακεδονία και θυμηθήκατε τον Τίτο; Εγώ σας λυπάμαι που κάνετε τους ψηφοφόρους του Ηλία νομίζοντας ότι θα πάρετε τις ψήφους μας. Τζάμπα ταλαιπωρείστε γιατί οι ψηφοφόροι του Ηλία προδότες δεν ψηφίζουν. Ρε εσείς που μας λέγατε φασίστες, θέλετε και ψήφο; Ουστ ανθέλληνες. Μαύρο ρεεεεεεεε. Και σε εσάς, και στον κούλη και τον γιδοβοσκό γιατί στο τέλος θα συνεργαστείτε για τις Πρέσπες του Αιγαίου! Και εκεί δεν θα φταίει ο ….Τίτο, ο ανθελληνισμός σας φταίει!

    2. ΣΥΡΙΖΑ θέλουμε να ψηφίσουμε! Απαγορεύεται; Εάν έχεις θέμα στον ψυχίατρό σου

  21. Να ψηφίσετε Κούλα..και επιτέλους να πάρει τα σπίτια σε όλους τους μπαταχτσηδες που δε πληρώνουν και μας έχουν κατσικωθει τόσα χρόνια.να τον ψηφίσετε για να κάνει τα νοσοκομεία όλα ιδιωτικά γιατί στο δημόσιο ξυνονται με νύχια και με δόντια.επισης ρίξτε το Κούλα γιατί σας δίνει περισσότερα επιδόματα ντύνεται καλύτερα από τον Αλέξη και λοιπους είναι πιο πλούσιος πιο όμορφος και πάει και καλύτερες διακοπές.

    1. ΣΥΡΙΖΑ μόνο γιατι τοχετε τερματίσει εκει στη σατανο-κυβέρνηση

  22. Ψηφίζω ΛΕΥΚΟ με γραμμένο το ΈΛΛΗΝΕΣ στο ψηφοδέλτιο την πρώτη φορά και έπειτα ΣΥΡΙΖΑ για να μειωθουν τα ποσοστά τησ τρελλής ΝΔ

  23. Γραφετε οτι το ταδε κομμα παιρνει 22% 6% 5%.Δεν μπορει να βγει ο αριθμος των ψηφων και το καθαρο αποτελεσμα?

  24. ρε παιδια τζαμπα μην τρωγομαστε μεταξυ μας…..
    Ο Ηλιας και να δωσει γραμμη για ψηφο σε καποιο κομμα,
    δεν θα εχει 100% συμμετοχη στηριξης καποιου αλλου κομματος…..
    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ…..
    ΜΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ…..

    ΨΗΦΙΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΝΟΜΙΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ….

    Οι ψηφοφοροι του Ηλια Κασιδιαρη πρακτικα ειναι αδυνατον ,
    να πανε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε ενα μικρο κομμα…..
    οποτε 3% δεν παιρνει κανενα μικρο κομμα….
    ΚΑΝΕΝΑ κομμα της εκτος βουλης δεν προκειται να πιασει το 3%……
    πειτε μου πως μπορει ενα κομμα του 0,3% να γινει 3%……
    θα 10 πλασιαστει???…….
    Ο εκλογικος νομος ειναι απλη αναλογικη αλλα με οριο 3%….
    ουσιαστικα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ………

    1. εγώ θα διαφωνήσω και θα πω το εξής απλό
      η καλύτερη εκδίκηση του απλού πολίτη (ψηφοφόρου) για όλα αυτά τα χρόνια …
      είναι το παρακάτω σκηνικό

      βάση του εκλογικού σώματος (αυτών που ψηφίζουν) αυτούς που εκλέγονται το δίκαιο θα ήταν να πάρουν όλα τα κόμματα 3% το όριο για να μπουν στην βουλή και κανένα από αυτά να μην το ξεπερνάει αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να πρέπει να συνεργαστούν όλα τα κόμματα προκειμένου η χώρα να έχει κυβέρνηση (καθώς ακυβερνησία/αναρχία κτλ δεν τα επιτρέπουν αυτοί που μας δάνεισαν και που δεσμευόμαστε με την υπογραφή του 3ου μνημονίου)
      εκεί κάθεσαι και απολαμβάνεις το βρισίδι/ξύλο που θα πέφτει επί καθημερινής βάσεως.

  25. Αφού δεν συμμετέχουν ούτε οι “ΕΛΛΗΝΕΣ” του “ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ” ούτε το “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ” του “ΤΖΗΜΕΡΟΥ”

    όπως λέει και ο “ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ” του “ΚΚΕ” στο LUBEN TV “ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ”

    σας χρειάζεται κυβέρνηση της ΝΔ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ όχι για 4 χρόνια αλλά για 100+ χρόνια
    σας χρειάζεται κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ του ΤΣΙΠΡΑ όχι για 4 χρόνια αλλά για 100+ χρόνια
    σας χρειάζεται κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ του ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ όχι για 4 χρόνια αλλά για 100+ χρόνια
    σας χρειάζεται κυβέρνηση του ΜΕΡΑ25 του ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ όχι για 4 χρόνια αλλά για 100+ χρόνια

    γιατί ειλικρινά δεν ξέρω αν είστε ΠΡΟΒΑΤΑ ή ΓΙΔΙΑ

    Κύριε ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ δεν βάζετε ΕΣΕΙΣ για υποψηφιότητα.

    1. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ συμμετέχει κανονικά στις εκλογές και μάλιστα έχουν δηλώσει επισήμως οτι αν μπουν στη Βουλή θα στηρίξουν ΝΔ !

  26. Εδώ κινδυνεύει ολόκληρος ο δυτικός πολιτισμός και ασχολούμαστε με το ποιος είναι δεξιός και ποιος αριστερός σαν να είμαστε ακόμα στο ψυχρό πόλεμο. Που σφαζόντουσαν οι Έλληνες μεταξύ τους για το αν θα γίνει η Ελλάδα αποικία των Αγγλοσαξόνων ή των Σοβιετικών. Τελικά γίναμε των Γερμανών και διαλυθήκαμε. Εγώ θα ψηφίσω ΕΠΑΜ – Συμμαχία Ανατροπής.
    Χρόνια τα έλεγαν που θα καταλήξουμε και κανείς τους δεν υπέκυψε στη χούντα των εμβολίων.

  27. Τα τρολ της ΝΔ λένε ψηφίστε μικρά κόμματα για να κάψετε την ψήφο σας και να βγει ξανά η ΝΔ.
    Μετά όλοι αυτοί θα γελάνε πίσω από την πλάτη σας και θα λένε πόσο κορόιδα είστε και πόσο έξυπνοι είναι αυτοί που σας ξεγέλασαν για άλλη μια φορά.
    Λίγο μυαλό αν έχετε θα το καταλάβετε.
    Όσοι κάψουν την ψήφο τους σε μικρά κόμματα δίνουν ελπίδες στη ΝΔ να είναι πρώτο κόμμα με ότι σημαίνει αυτό.
    Ο Κούλης είναι ένα αδίστακτο κάθαρμα και πρέπει να φύγει ξεφτιλισμένος 21 Μαΐου.
    Αν βγει ξανά πρώτος το πρόβλημα θα το έχουμε όλοι εμείς.

  28. ΑΝ ΕΞΑΙΡΈΣΟΥΜΕ ΤΟ 23% ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 77% ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΟΜΜΑΤΑ Η ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣ0!!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ, … ΦΕΎΓΕΤΕ ΝΑ ΦΕΎΓΟΥΜΕ!!!!

    1. Οχι φιλε μου τον προδοτη, τον δηθεν αντιεμβολιαστη που τα πηρε ολα πισω μετα απο λιγο. Ψαξε τις δηλωσεις του μετα τις αρχικες και θα καταλαβεις. Γεμισαμε πουλημενους.

  29. Δεν θα ψηφίσουμε.Διότι εαν το κανουμε είναι σαν να αποδεχομαστε την απόφαση-νουθεσια του Α.Παγου η οποια ουσιαστικα μας προτρεπει να κατευθυνουμε την ψηφο μας σε οδούς που μας υποδεικνυονται ανωθεν. καταστρατηγοντας το δημοκρατικό μας δικαιωμα.

  30. Δεν ειναι δυνατον να κυβερνουν μια ευρωπαικη χωρα μερικοι καναλαρχες και μερικοι μεγαλοεργολαβοι-παροχοι ρευματος!
    Πεσαμε θεση 107 στην ελευθερια τυπου και έχουμε το ακριβοτερο ρευμα στην Ευρωπη.

    Αν καποιος δεν εχει αμεσο συμφερον (διορισμό – βολεμα-μπιζνα ) απο το “καθεστως μητσοτακη”, πρεπει να ειναι πολυ αφελης για να το στηρίζει!

    1. Τι; δεν γνωριζες τι εστι οικογένεια μητσοτακη; που να δεις το 1989 με τον πατέρα του τον δράκουλα τι είχε γίνει.
      Βέβαια γνωστός ο πατήρ βρυκόλακας ως αποστάτης του Ιούλη του 1965.

  31. Εντάξει , οποιος εχει 2 γραμμαρια μυαλό , βλέπει τη χουντα των καναλαρχων και των ολιγαρχων της ενεργειας.

    Ελεος , η χωρα επεσε θεση 107 στην ελευθερια του Τυπου και εχει το ακριβοτερο ρευμα στην Ευρωπη.

    Τι αλλο θελετε για να καταλαβετε οτι πρεπει να ξεχασετε τα περια αριστερας – δεξιάς και να ψηφισετε Τσιπρα για να τους στειλει σε ειδικα δικαστηρια;;;;

    1. ΣΥΡΙΖΑ 34% – 36%
      ΝΔ 28% – 30%
      ΠΑΣΟΚ 8% – 10%
      ΚΚΕ 6% – 8%
      ΕΛΛ. ΛΥΣΗ 5% – 7%
      ΜΕΡΑ 25 3% – 5%
      ΕΑΝ 2% – 3%

      1. ΣΥΡΙΖΑ 24% – 21%
        ΝΔ 23% – 20%
        ΠΑΣΟΚ 4% – 3%
        ΚΚΕ 5% – 6%
        ΕΛΛ. ΛΥΣΗ 5% – 6%
        ΜΕΡΑ 25 2% – 1.5%
        ΕΑΝ 2% – 2.5%
        ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΘΡΟΙΣΜΑ 14-12%

        1. Και απομένει ένα 25% που είναι οι αόρατη ψήφος. Το ξέχασες. Γίνετε λίγο σοβαροί και μην γράφετε ότι σας κατέβει.

  32. Τα ποσοστα των κομματων βγαινουν απο τα ΕΓΚΥΡΑ ψηφοδελτια….
    Οποτε αποκλειονται στην καταμετρηση ΑΠΟΧΗ-ΑΚΥΡΑ -ΛΕΥΚΑ…..

    ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ….
    EINAI MYΘΟΣ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΕΥΝΟΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ…..

    1. -ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ! ! ! !
      -ΠΡΟ-ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΗΔΗ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ- ΜΕΘΟΔΕΘΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ._

      NA M H N ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ – Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ι Σ Τ Ε Τ Ο Υ Σ .
      ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟ-ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ; ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ;
      ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ – ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ 1 ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ
      Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε ! ! ! ! !
      ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η Μ Α Φ Ι Α ΤΟΥ 23%

      1. ΑΜΑ ΑΠΟ ΤΑ 8,000,000 ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ 7.999.000 , ΚΑΙ ΟΙ 500 ΜΟΝΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΟΥΛΗ…. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..ΘΑ ΕΧΕΙ 50%

  33. Τον Ηλια τον εχουν βαλει φυλακη για εναν και μοναδικο λογο.

    Ειναι ο μονος που μπορει να τους βαλει ΦΥΛΑΚΗ.

    1. Και επειδή είναι νέος και έχει πέραση στον κόσμο ειδικά την πατριωτική δεξιά αλλά και πολλούς από άλλους χώρους που δεν μπορούν να βλέπουν αυτό το χάλι της χώρας, σου λέει μπας και κάνει όπως ο Τσίπρας ξεπεταγμα και γίνει η ΝΔ ΠΑΣΟΚ. Και εδώ μιλάμε για κόσμο που αν του δώσει δύναμη θα απαιτήσει άμεσα κάθαρση. Όχι μα και μου. Συμφωνείς φίλε.

  34. ΚΟΥΛΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ!! Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!! ΤΣΙΠΡΑ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!

    1. Ναι, μονο ο Τσιπρας εχει μπέσα και θα αφήσει το Κομμα Ελληνες να συμμετεχει.
      ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τα ιδια συστημικά εργαλει ατης ολιγαρχιας

    2. Τα τρολλς του συριζα να παρουν τα κουβαδακια τους και να πανε στο Πρωτο Ψέμα (ή Φλέμμα) για να να τσακωνονται με τα άλλα τρολλς της νδ. Εδω ειναι εθνικιστική ιστοσελιδα. Το πολυ μεχρι μερικους του Βελοπουλου ανεχομαστε

      1. Σωστά μιλάς,έχουν μπει τα τρολς του ΣΦΥΡΙΖΑ σε πατριωτική ιστοσελίδα και δίνουν γραμμή νου ψηφίσουν Αλέξη,ενώ καθήκον των έντιμων πατριωτών τώρα που απέκλεισαν τον Ηλία ο κούλης με τον γιδιβοσκό να ψηφίσουν μικρά κόμματα,ΕΑΝ-ΝΙΚΗ-ΦΕΛΟΠΟΥΛΟ ακυρο/λευκο,αποχή,ώστε να πάρω άνετα την πρωτιά και να συγκυβερνήσω με τον γιδοβοσκό άλλα 4 χρόνια,θα σας σκίσω την επόμενη 4ετία

        1. Ενώ εσείς τα τρολ του τσίπρα, θέλετε να τον ψηφίσουμε για να ψηφίσει με τον κούλη το ξεπούλημα του Αιγαίου, να ανοίξουν νέα τζαμιά και να μας βρίζετε κιόλας ως φασίστες τους ψηφοφόρους του Ηλία! Εσείς οι τάχα δημοκράτες που δίνετε σπίτια σε μετανάστες και όχι σε Έλληνες! Μαύρο και στους 2 για να μην πουλήσουν το Αιγαίο και οι 2 όπως την Μακεδονία.

  35. Προβληματιζομαι τι θα ψηφισω ωστε να γινει η μεγιστη δυνατη ζημια στον Κουλη. Αυτος εχει κανει τα κονε του 100% με τον Κανελλοπουλο-ΕΑΝ για να παρει ψηφο εμπιστοσυνης. Ο Βελλοπουλος ειναι καραγκιοζης, δεν μου παει να τον ψηφισω. Επισης ψηφος στο Κιναλ ακομα κι αν δεν συνεργαστει επισημα, την επομενη θα την κοπανησουν Λοβερδος και σια για ΝΔ. Επισης Συριζα με Κιναλ ενδεχεται να φτιαξουν κυβερνηση αριστερας, οποτε δεν μπορω λογω ιδεολογιας. Παρολα αυτά αν χασει τις εκλογες η ΝΔ απο κατι τετοιο, ο Κουλης εφυγε απο προεδρος του κομματος και η ΝΔ θα αποδυναμωθει σε οφελος μικρων δεξιων κομματων. Οπότε ακουω προτασεις.. λεγετε….

  36. Καλά σου κανανε προδοτη!
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΆΝΤΑ.
    Ψηφιστε τωρα τα κομμουνια ραγιάδες να σας τελειωσουν
    ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ
    ΖΗΤΩΒΟ ΑΡΧΗΓΟΣ
    ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ.
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ⚡⚡

    1. Τι γίνεται εδω; μαζεύτηκαν και οι νοσταλγοί του φυρερ;
      Ουστ ρε στην τρύπα σας ναζιδια.

  37. Καλημέρα,ΣυνΈλληνες.
    Μια χαρά πάει το σχέδιο Μητσοτάκη:Αποκλεισμός Ηλία και έτερων κομμάτων δεξιά της ΝΔ,για να διασπαρούν οι ψήφοι μας σε πολλά μικρά κόμματα,κανένα να μην πιάσει το όριο της εισόδου στη Βουλή και-ταυτόχρονα- να μεγαλώσει το ποσοστό των εκτός Βουλής κομμάτων άρα,να πέσει ο πήχυς που πρέπει να φτάσει το 1ο κόμμα για την αυτοδυναμία..
    Προσωπικά,και έχοντας αναφέρει ότι θέλω τιμωρία Μητσοτάκη αλλά ΔΕΝ πάει(λόγω καταβολών,ιδεολογίας,πεποιθήσεων και αξιών)το χέρι μου να ρίξω ΣΥΡΙΖΑ,πάω δια της εις άτοπον:
    -ΌΧΙ Εθνική Δημιουργία(δήλωσαν πως θα παράσχουν ανοχή σε κυβέρνηση ΝΔ),
    -ΌΧΙ ΕΑΝ(δηλώνει “Κεντρώος”,συζητά υπογείως με ΝΔ),
    -ΌΧΙ Νίκη(κουμπάρος Ντόρας,κλπ κλπ) άρα καταλήγω στο ΚΙΝΗΜΑ 21.
    Αυτά,προς το παρόν.Έχουμε πολλά να δούμε ακόμα,έως την 21η Μαίου.
    Ο Θεός να μας φωτίσει,όλους 🇬🇷

    1. Όπως ακριβώς λένε και οι νεοδημοκρατες, δεν πάει αλλού το χέρι μου. Και έτσι με αυτά τα μυαλά τρώμε τον Κούλη στη μάπα και θα τον ξαναφαμε αφού ουσιαστικά αυτό ήταν το κόλπο του. Σου λέει κάποιοι πονηροί με οργή που τους απέκλεισα θα με εκδικηθούν με ΣΥΡΙΖΑ όμως κάποιοι φανατικοί θα πέσουν στην παγίδα μου . Ηλία και Εμφιετζογλου για αυτό τους έκοψε γιατί δεν ήταν του χεριού του. Όλοι οι υπόλοιποι είναι σε ανοιχτή γραμμή με το Μαξίμου. Άρα ότι και να ψηφίσετε ευνοεί τον Κούλη. Θα το καταλάβετε καλά το βράδυ των εκλογών. Εγώ το απευχομαι για αυτό πάει το χέρι μου όπως και πολλών άλλων.

      1. Αγαπητέ συντοπίτη,
        Όπως εύστοχα έγραψε κάποιος σε άλλη ανάρτηση,”είπαμε να καούμε,όχι όμως και να αυτοπυρποληθούμε”.
        Και,εξηγούμαι:
        Ο Μητσοτάκης,αν δεν μπουν Βουλή Τζήμερος,Κανελλόπουλος και Νίκη δεν έχει-από τα υφιστάμενα κοινοβουλευτικά κόμματα-δεκανίκι για να κάνει Κυβέρνηση.Από την άλλη,ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ο κίνδυνος να έρθει πρώτο κόμμα(η υφιστάμενη διαφορά,κατά την άποψη μου δεν είναι 6-7 μονάδες που προβάλλουν οι δημοσκοπήσεις αλλά,3 με 4)και δεν ορκίζομαι ότι ΠΑΣΟΚ και ΜΕΡΑ25 δεν θα του παράσχουν χείρα βοηθείας(ότι και αν λένε,σήμερα).Και βλέπω,μετά την Μακεδονία να χάνουμε και καμια Θράκη και να τραβάμε τα μαλλιά μας.
        Οπότε,ελέω των ανωτέρω και βάσει του ότι (επαναλαμβάνω)ΔΕΝ ΠΑΕΙ το χέρι μου να ρίξω Αλέξη,αναζητώ το μη χείρον βέλτιστον από τα κόμματα που μέσω όσων επικαλούνται(δεν ορκίζομαι για κανέναν)δείχνουν να βρίσκονται ιδεολογικά,πιο κοντά σε όσα πιστεύω και πρεσβεύω.
        Συμπερασματικά,προσωπικά δεν θέλω κατόπιν εορτής να μετανιώσω και να αισθάνομαι τύψεις.Όπως επίσης, επιθυμώ το συναίσθημα που θα με διακατέχει να είναι ότι τα χέρια μου που έριξαν την ψήφο είναι “καθαρά” χέρια.

        1. Πιστεύεις ότι αυτά που γράφεις ενδιαφέρουν τον συντοπίτη σου.. Εσύ μιλάς πολύ σωστά αυτός είναι γνωστό τρολλακι του μακελειου και το.μονο που τον νοιάζει εδώ μέσα είναι να ψαρέψει κάνα ψήφο από τους πατριωτες για το κόμμα του που ξεπούλησε την Μακεδονία…

  38. ψ ηφιζωκουλη γιατι Δεν μου φτανουν τα χρηματα μου για να πληρωνω το δανειο μου και ο κουλης εσπευσε πριν τις εκλογες με εντολη στον Αρειο Παγο να δικαιωσει τα φαν αποφαση εξπρεσ σε8 9 μερεςΨηφιζω Κουλη γιατι επιβραβευσαι τον υπευθηνο και ανικανο υπουργο του με μια θεση στο ψηφοδελτιο ΓΙΑτα Τεμπη Ψηφιζω τον κουλη γιατ απλοχερα δινει σε καναλαρχες ημεταιρους και αλοδαπους διςκαι για τους Ελληνες αδιαφορει Ψηφιζω κουλη γιατι σε λιγο τα νησια μας θα ανηκουν στο τουρκικο αιγαιο κατ επιθυμια Ντορας και δεν τολμαμε να υψωσουμε σημαια στην Θρακη μας μη δυσαρεστησουμε τους Τουρκους Τον ψηφιζω και για πολλα αλλα παρεμφερη αλλα ποιο πολυ γιατι ειμαι ΤΡΕΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

  39. Στον αποκλεισμο του Ηλία ολοι παίξανε ρόλο νδ συριζα πασοκ βελοπουλοι κτλ.
    Και επειδή είμαστε 500.000 και βάλε νομιζανε ότι θα μας πάρουν της ψήφους ετσι με εκβιασμό.
    Ο δημοκρατικός φασισμός σας δεν θα περάσει ρε κουφαλες ;θα ψηφισουμε ΚΚΕ για θα σας τρελανουμε .
    Πηγατε να κάνετε βρώμικο παιχνίδι; εμεις θα σας παίξουμε χειρότερα θα γίνουμε ο χειρότερος σας εφιάλτης.

  40. Τα τρολς ΝΔ Συριζα Πασοκ πιάσανε δουλειά εδω μέσα.
    Όσοι θέλουμε Κασιδιάρη, μόνον πολύ μικρά και εθνικιστικά κόμματα πρέπει να ψηφίσουμε (όσα έμειναν τελος πάντων απ το ξεπάστρεμα που έκανε ο κούλης)

  41. Δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ για να φύγει η κούλα στο Κογκό

  42. Εχουν μαζευτει εδω μεσα 4-5 τσιπροτρολακια που γραφουν απο 50 φορες με αλλα ονοματα. Να πω λοιπον οτι το θεμα στις εκλογες της 21/5 ειναι να βαλουμε στη βουλη αλλο ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ. Να παμε σε 7κομματικη βουλη (ή 6κομματικη αν δε μπει ο Βελοπουλος). ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΚΕ.

    Προσωπικα θα το ριξω ΝΙΚΗ και στις επομενες εκλογες ΕΛΛΗΝΕΣ.

    1. Εισαι χαζος πολιτικα αν κερδισει ο κουλης της εκλογες τωρα δεν προκειται να επιτρεψουν στον κασιδιαρη να κατεβει στις εκλογες οποτε ψηφιζουμε Συριζα για να φυγει ο κουλης και μετα ευκολο να πεσει και ο αλεξης στο μελλον τι δεν καταλαβαινετε για να πεσει το συστημα πρεπει να κερδισει ο συριζα

      1. Δημήτρη, εγώ τους τα γράφω συνέχεια αλλά φαίνεται ότι δεν έχουν οι οπαδοί σχέση με την πραγματικότητα, την πολιτική που είναι βρωμιά και σκακιέρα, αλλά ονειρεύονται συμμετοχή στις δεύτερες με τον Κούλη πρώτο. Ούτε αριθμητική ξέρουν. Ρε 40% είχε πάρει, έχει βολεψει και πληρώσει όλα τα κανάλια, τον κρατικό μηχανισμό μέχρι που η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί, δήμαρχοι κομματαρχες σ’ όλη την Ελλάδα κάνουν την βρώμικη δουλειά και δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι τίποτα. Αν χάσει 8-10 μονάδες θα είναι θαύμα μήπως γίνει και δεν βγει πρώτος. Αλλά δυστυχώς νομίζουν ότι θα πάρει 20 ή 25%. Τώρα μας βρίζουν που λέμε την πικρή αλήθεια, είμαστε τρολ του ΣΥΡΙΖΑ αυτό μόνο ξέρουν να πουν. Κανονίστε τη Δευτέρα 22 Μαίου να φτυνετε συνέχεια τον εαυτό σας. Εμείς μπορεί να τον φτύσουμε για δευτερόλεπτα μέσα στο παραβάν, αλλά θα ελπίζουμε ότι το βράδυ ίσως και το δικό μας βόλι να τον έριξε. Άρα θα είμαστε περήφανοι.

  43. Έχω ψηφίσει 6 φορές τον Κανελόπουλο , τρεις από το κινητό και τρεις απο το λάπτοπ και τις εχει δεχθεί όλες.
    Κανονικά θα έπρεπε να μου βγαλει μηνυμα:”Εχετε ήδη ψηφισει μια φορα΄” και να μην δεχτει κι αλλες ψηφους απο εμενα!!!

  44. Αφου βρε πρόβατα θα ψηφισετε Κουλη στο τελος, διοτι τα καναλια σας κανουν πλυση εγκεφαλου.
    Και για οσους εχετε ξεφυγει απ τα καναλια και ενημερωνεστε απ το διαδικτυο, εχουν εμμισθα τρολια και εμμισθους ινφλουνεσερς κλπ για να σας κανουν πλυση εγκεφαλου

  45. Κουληη;; θα φας μαύρο κατάμαυρο κατραμι χεχεχεχε😃

  46. Αφου ενα απο τα δυο σιχαματα θα βγει τι λετε οτι ειναι προδοτες οσοι θα ψηφισουν συριζα και δεν ειναι οι αλλοι που με την ψηφο τουε θα βγει το υπουλο πλασμα που με παρανομιες μας αγνοει Καποιος πρεπει να του δωσει ενα γερο μαθημα και αυτο μονο η ηττα του θα το πετυχει Αν και δεν μας ενδιαφερει να τον νουθετησουμε αλλα να τον εξαφανησουμε

    1. Πιό ύπουλο απο την ΝΔ και την λούγκρα τη κούλα δεν υπάρχει και γι αυτό πρέπει να ψηφίσουμε κόμμα που δέν θάναι κράχτης

  47. επειδη ο καθεις εδω μεσα γραφει τα εσωψυχα του….βαλτε στην βουλη τον Βεργη ,να μπει στην ορκομωσια με την μαλαπερδα εξω και να κυνηγαει καθε πρωκτολαγνο και καθε λαμουτζοκυριουλα εκει μεσα γυρω γυρω απο τα εδρανα….εχει πολλους και πολλες που θα το χαρουνε…

  48. Έτσι μπράβο αμόρφωτοι ψηφιστε ΣΥΡΙΖΑ όπως ψηφισατε κουλη πριν 4 χρονια.
    Ειστε υπεύθυνοι για το κακό που κάνετε στην χώρα,χειρότεροι και από τους κομμουνιστες.
    Δεν βλέπετε ρε ότι δεν προλαβαίνει να κανει ο ένας το κάνει ο αλλος;

    1. Ρε άνθρωπε, μην πιστεύεις τα τρολάκια του σφύριζα. Εσύ που είσαι πατριώτης και ψηφίζεις Ηλία, υπάρχει περίπτωση να ψηφίσεις τους απάτριδες μπολσεβίκους που θα ξανανοίξουν τα σύνορα και θα φέρουν όλη την Ασία στην χώρα; Οταν μάλιστα ο τσίπρας πάει τα παιδιά του στα ιδιωτικά σχολεία! Όπως εσύ τους σιχαίνεσαι τους τσιπραίους, το ίδιο και εμείς. Για πείτε στον Πινόκιο των Πρεσπών, όπως έκανε το όχι στο δημοψήφισμα ναι, μήπως να πάρει πίσω τον νόμο που έφερε για αποκλεισμό του Ηλία; Χα χα χα χα χα. Μαύρο σε κούλη, τσίπρα, ανδρουλάκη και τους υποτακτικούς τους για να πάμε σε δεύτερες εκλογές.

    2. Αν άφηναν τον Ηλία εμείς οι αμόρφωτοι θα τον ψηφίζαμε. Τότε βέβαια δεν θα μας έλεγες αμόρφωτους. Δεν πειράζει, εσείς οι μορφωμένοι βάλτε κάτω τα νούμερα και τα εκατομμύρια που έχει δώσει ο Κούλης λαδωνοντας τους πάντες και τότε θα δείτε τι λέμε. Και αν διαβάσεις την ανακοίνωση του Ηλία προσεκτικά κάτι δεν λέει που οι αμόρφωτοι το είδαν.

    1. Κι εμεις Συριζα, για να φυγουν οι απατεωνες με τα λευκα κολλαρα της Μητσοτακης Α.Ε.

  49. Ρώτησα το πρόεδρο του κόμματος ΝΙΚΗ αν αληθεύει ότι είναι κουμπάρος της Ντόρας Μπακογιάννη και με έκανε μπλοκ

    1. Ρε φίλε επειδή ξέρω πολιτική ιστορία και παρακολουθώ σχεδόν τα πάντα για περίπου 40 χρόνια σου λέω τα κόμματα που είναι δεξιά και τα άφησαν στις εκλογές είναι σε ανοιχτή γραμμή με το Μαξίμου. Του χεριού τους δεν ήταν ο Ηλίας και ο Εμφιετζογλου. Αλλά ο καθένας νομίζει ότι τα ξέρει όλα και η μόνη πηγή πληροφόρησης του είναι ότι κατεβάζει το μυαλό του. Οι εκλογές είναι αριθμοί, τα κουκιά μετράνε. Εδώ η ΝΔ πήρε 40% στις προηγούμενες, έχει πληρώσει ο Κούλης τους πάντες και όλοι οι έξυπνοι βγαίνουν και λένε θα τον λιωσουμε ούτε 25% δεν θα πάρει. Εγώ παρακαλάω να χάσει 8-10 μονάδες μπας και είναι δεύτερος. Έτσι για να πέσει και μετά σίγουρα στις δεύτερες θα επιτραπεί και στον Ηλία να συμμετάσχει.

  50. Εθνική Δημιουργία. Τζήμερος – Φαήλος. Είναι οι μόνοι που 1) έχουν ταχθεί κατά της δίωξης της Χρυσής Αυγής, 2) κατά της καταδίκης της Χρυσής Αυγής, 3) κατά του αποκλεισμού του Ηλία και του Εθνικού Κόμματος Έλληνες απο τις εκλογές.

    1. Ο κρανιδιώτης ήταν πρώην σύμβουλος του Σαμαροβενιζέλου που ψήφισε τον αντιρατσιστικό! Ο Τζήμερος θέλει πολυπολιτισμικότητα! Κςι οι δύο στηρίζουν κούλη και ήταν υπέρ των υποχρεωτικών εμβολίων! Είπαμε οι ψηφοφόροι του Ηλία θα ψηφίσουμε μικρά κόμματα για να μην βγει κανένας και να ξαναγίνουν εκλογές τον Ιούλιο. Όχι να ψηφίσουμε δεκανίκια του Κούλη! Μαύρο στα συστημικά κόμματα για να συνεργαστεί ο κούλης με τον πινόκιο-τσίπρα και να γίνει αντιπολίτευση ο Ηλίας!

  51. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΕΠ “ΔΡΑΧΜΗ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟ- Ε.Ε .ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΑ ΛΑΘΡΙΜΙΑ”

  52. Mε τον βρωμερο αποστατη Μυλωνακη, αχρηστεψαν και το κομμα Βελοπουλου.
    Η πατριωτικη ψηφος εμεινε ορφανη, για να την αρπαξει ο μαγκας ο Μητσοτακης

    1. Πρίτσ!!!! ΣΥΡΙΖΑ για να πάει σπίτι του το ζαβό

      1. Είμαστε πολλοί Ντόρα και ενώ είχαμε ορμή τώρα έχουμε οργή. Παιδιά είμαστε να ψαρωνουμε με την φαμίλια των αδίστακτων, απάνθρωπων, αχόρταγων. Πριτς…… ΣΥΡΙΖΑ. Φαντάσου αν χάσει τη φάτσα του στο Ζάππειο. Όπως του εφιάλτη όταν τον έριξαν και βγήκε στο μπαλκόνι της Ρηγίλλης κατακόκκινος οργισμένος ταπεινωμένος.

  53. Με το μυαλό που έχουν οι οπαδοί (καμμιά 50αριά είναι) του Κλάσι, θα ψηφίσουν και ΔΗ.ΑΝΑ. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    1. Θυμάσαι που λέγατε κλέφτες το πασόκ και μετά συνεργαστήκατε και γίνατε οι Σαμαροβενιζέλοι των μνημονίων; Επειδή θα μαυριστούνε οι τσιπροκουλοανδρουλάκηδες, ετοιμαστείτε να συνεργαστείτε και οι 3, οπότε θα ξεχάσετε που λέγατε ο ένας τον άλλον κλέφτη! Οι σαμαροβενιζέλοι θα γίνουν οι Κουλοτσίπρες των Πρεσπών και των εμβολίων!

    2. Αν ειμαστε 50 ειμαστε περισσότεροι από όσους μάζεψε το ζαβό η κουλά στην Κεφαλλονια και στην Εύβοια…

  54. Ασε ρε Πιπη τρολ , που θα ψηφισουμε τους Ανθελληνες Πρεσπακηδες του Συριζα για να μη βγει ο Μητσοτακης. Ας βγει χιλιες φορες αφου υπαρχουν τοσα βοδια που θα πανε να τους ψηφισουν , αλλα οχι και τον Συριζα , τοσα αλλα κομματα υπαρχουν, πλην βεβαια αυτων που εχουν κυβερνησει και τα προκοψαν!!

  55. Καλημέρα σε όλους.
    Ψηφίζω ΕΝΩΝΩ κ τους τελειώνω!
    Με αγάπη από Ηράκλειο Κρήτης!

    1. Ο Κουλης με τους ξεφτιλες Αρεοπαγιτες δικαστες, αχρηστεψε την πατριωτικη ψηφο. Κανενα απο οσα εμειναν δεν θα παρει πάνω απο 1 %.
      Μονοδρομος η ψηφος στον Τσιπρα, για να γκρεμιστει το καθεστως Μητσοτακη και των νταβατζηδων της κοινωνιας

      1. Μονόδρομος είναι το μαύρο και στον προδότη της Μακεδονίας τσίπρα. Όπως θέλει ο κούλης τις Πρέσπες του Αιγαίου, τις θέλει και ο φιλοσκοπιανός τσίπρας και τις προετοίμασε χρόνια πριν όταν είπε ότι ” Η θάλασσα δεν έχει σύνορα”!!!!!! Μην ακούτε τα τρολάκια του σφυριζα που φωνάζουν για να ψηφίσουμε τον φιλοσκοπιανό και φιλότουρκο σύριζα. Εμάς που είμαστε με τον Ηλία μας συμφέρει τα 6 κόμματα της Βουλής να μην βρουν ούτε την ψήφο τους για να ξαναπάμε σε εκλογές. Αλλιώς θα συνεργαστούν. Ο τσίπρας μπορεί να αναζητήσει ψήφους όχι σε εμάς αλλά σε αυτούς που είναι υπέρ των …υιοθεσιών από γκέι που θα ψήφιζε άμα έβγαινε παρέα με τον κούλη. Ευτυχώς δεν θα βγουν και προβλέπω μετά θα τους διώξουν και από αρχηγούς με το μαύρο που θα φάνε παρέα με το πασόκ των βαλιτσών από το Κατάρ!

  56. Μην ακουτε τα τρολ εδω μεσα που προτεινουν τους λαθρολαγνους του Συριζα , για να καιγεται η Αθηνα καθε μερα απο τους μπαχαλακηδες! Ενας που ειχε σκοπο να ψηφισει Κασιδιαρη δεν ειναι δυνατον να παει να ψηφισει τους κατσαπλιαδες του Συριζα , γιατι το θελουν καποια τρολ εδω μεσα! Μακρια ολοι απο το Ανθελληνικο κλεπτικο τοξο!!

    1. Ασε ρε εμμισθο τρολι του Μητσοτακη
      Αντε παλιοβρωμιαρηδες

    2. pelo θα ψηφίσουμε τον Αλέξη μόνο και μόνο να πέσει η κακιασμένη μισάνθρωπη δρακουλίνα,το κατάλαβες?το κατάλαβες?μόνο και μόνο γι’αυτό την οργή και την αγανάκτησή μας θα βγάλουμε και ας το καταλάβουν όλα τα τρολάκια του δράκουλα εδω μέσα που μας προτείνουν μικρά αποκόμματα..

      1. Συριζοοχιά τα τρολάκια του κούλη λένε κούλη, τα τρολάκια του τσίπρα σαν εσένα λένε τσίπρα για να φέρει εκατομμύρια λαθρομετανάστες και οι πραγματικοί ψηφοφόροι του Ηλία λέμε μικρά κόμματα. Εσείς οι ανθέλληνες συριζαίοι που μας λέγατε φασίστες, νομίζετε ότι θα ψηφίσουμε προδότες; Αλλά δεν ξεχνάμε τι λέγατε για εμάς! Συριζοοχιά, θα συνεργαστείστε με την οχιά νέα δημοκρατία, γιαυτό θα μαυριστείτε από κάθε Έλληνα. Οπότε θα πρέπει να συνεργαστείτε με τον Κούλη όπως συνεργαστήκατε με τον Καμμένο. Μαύρο στις οχιές της ΝΔ και του σύριζα για να ξαναπάμε σε εκλογές τον Ιούλιο. Αυτό θέλει ο Ηλίας.

        1. τρολάκι έτσι?κοιμάσαι όρθιος!Αυτό σου λέω και πίστεψέ το δεν έχω ψηφίσει ποτέ αριστερά κόμματα,μια μικρή παρένθεση θα είναι να δω τη μούρη της δρακουλίνας μετά την ήττα του,πήγαινε τώρα να πληρωθείς τώρα για το χρόνο που αφιέρωσες να μου γράψει ένα σωρό π@π@ρίτσες

        2. Πολύ καλά τα λες στην οχιά,εσείς οι έντιμοι πατριώτες μη ψηφίσετε συριζοοχιές,αλλά μικρά κόμματα-αποχή-άκυρο/λευκό ώστε να πάρω μια άνετη πρωτιά και να συγκυβερνήσω με τον γιδοβοσκό και να σας πηδάω άλλα 4 χρόνια.Θα σας σκίσω την επόμενη 4ετία..

  57. και ο τσιπρας εντολες εχει παρει απο τον σολτς να κανει συγκυβερνηαη αν δεν βγαινουν τα κουκια καθως ο μεγαλος στοχος τους ειναι η μοιρασια του αιγαιου…..ξυπνα τρολ….αν ψηφισετεε συριζα τους βοηθατε σε συγκυβερνηση ισως και απο την πρωτη Κυριακη….

    1. Τη μοιρασια του Αιγαιου την διαφημιζει η οικογενεια Μητσοτακη , με πρωτη και καλυτερη τη Ντορα εδω και 10 χρονια.
      Συνελθετε ραγιαδες

      1. “Η θάλασσα δεν έχει σύνορα” είχε πει ο τσίπρας για να δικαιολογήσει τον Ερντογάν! Με το μαύρισμα που θα φάει ο κούλης και ο τσίπρας σας, δεν θα τους βγαίνουν τα κουκιά να συνεργαστούν για να υπογράψουν το ξεπούλημα του Αιγαίου. Ευτυχώς για την Ελλάδα μας.

        1. Ο μέσος Έλληνας θέλει πράγματα για την καθημερινότητα του όταν ανοίγει το λογαριασμό του ρεύματος ξέρεις τι θα σου πει για το Αιγαίο χεστηκα αυτά τα αποφασίζουν άλλοι αυτοί που μοίρασαν κάποτε τον κόσμο και που σήμερα όποιος τους χρωστάει με ένα κουμπί αν θέλουν τον κάνουν να μην έχει ευρώ στη τσέπη για ένα μήνα. Βεβαίως οι πολιτικοί μας δεν διαπραγματεύονται για το συμφέρον της χώρας παρά μόνο για το δικό τους, αλλά ένα βέτο ο Κωστάκης το πλήρωσε με αφωνια και ένα ψεύτικο, στημένο Βατοπέδι. Ο άλλος το όχι γιατί το έκανε ναι, είχε το λαό που θα δεχόταν με χαμόγελο να μην έχει να φάει. Εδώ μας έκλεισαν τις τράπεζες κανείς δεν έχασε λεφτά και σκουζουν όλοι μέχρι σήμερα. Δεν ξέρετε ότι το ΌΧΙ δεν θέλει μόνο Μεταξά αλλά και έναν λαό έτοιμο να υποδεχτεί και να στηρίξει την απόφαση του. Άντε γίνατε όλοι Κολοκοτρώνιδες που μια ώρα αν σας κοπεί το ρεύμα σαλταρετε έτοιμοι για ψυχίατρο.

  58. Ο Νάτσιος του ΝΙΚΗ έχει κουμπαριά με την κωλοοικογένεια

      1. Ταιζει εναν ολοκληρο στρατο απο κοπρο-τρολια , το Μητσοτακεικο

    1. Και εσύ που το ξέρεις;
      Πάντως, από στοά δεν βγήκε ο Νατσιός, όπως το 99% του κυνοβουλίου.

  59. Με βαριά καρδιά θα ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ…. όλη η οικογένεια στην Βοιωτία περίπου 30 ψήφοι δαγκωτο δυστυχώς ΣΥΡΙΖΑ….. Μητσοτάκη θα το μετανιώσεις…

    1. Στέφανε, τα τρολάκια του τσίπρα και του κούλη, δεν επηρεάζουν κανέναν. Στην δημοσκόπηση αυτή και καλά θα ψηφίζανε 21% τον προδότη της Μακεδονίας ….Τσίπρα, που έφερε νόμο για απαγόρευση του Ηλία και απλά δεν είχε την πλειοψηφία να τον περάσει! Και 6% θα ψήφιζε και καλά…Κούλη που έφερε τον νόμο(με το πασόκ με τις βαλίτσες από το Κατάρ) και απαγόρευσε τον Ηλία! Μιλάμε και σχιζοφρενείς να είμασταν, αυτούς δεν θα ψηφίζαμε που θέλουν Πρέσπες, λαθρομετανάστες και γάμους γκέι και έφεραν νόμους για απαγόρευση Ηλία! Πλέον όλοι πήραν το μήνυμα ότι πρέπει να πατώσουν και τα 3 αυτά προδοτικά κόμματα για να ξαναγίνουν εκλογές. Όποιος ψηφίσει αυτούς, θα συνεργαστούν όπως συνεργάστηκαν οι Σαμαροβενιζέλοι και φέρανε μνημόνια και καταστροφή!

      1. Κι εμείς 35 νοματαίοι ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουμε για να μη ξαναβγεί αυτό το παρτάλι η κούλα

      2. Εσύ που λες για τη δημοσκόπηση, ας πούμε ότι δεν υπάρχει. Ξέρεις πόσοι είναι οι οπαδοί του Ηλία; Άντε 2-3%. Οι υπόλοιποι είναι ψηφοφόροι δεξιοί πατριώτες όπως και μερικοί από άλλους πολιτικούς χώρους που δεν μπορούν να βλέπουν αυτό το χάλι της χώρας. Εμείς είμαστε οι περισσότεροι και νιώθουμε οργή για τον Κούλη που μας στέρησε το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής. Μήπως νομίζεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του 3% έγινε κυβέρνηση απ’τους οπαδούς του όπως εσύ; Κάποιοι της κεντροαριστεράς του έδωσαν δύναμη. Και βέβαια ξέχωρα απ’την δημοσκόπηση κάποιοι θα επιστρέψουν στο μαντρί και πολλοί θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ για τιμωρία. Μυαλό δεν υπάρχει τελικά. Οι οπαδοί φυσικά δεν θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ή ΚΚΕ αλλά είναι οπαδοί, το γνωρίζουμε αυτό.

  60. Ειναι οχι μονο τεραστιο λαθος, αλλα και ακατανοητο υποτιθεμενοι πατριωτες , για να εκδικηθουν τον Μητσοτακη , να ψηφισουν τους κατσαπλιαδες του Συριζα!! Εντελως απαραδεκτο!! Ψηφιστε καποιο αλλο μικρο πατριωτικο κομμα η τιποτα , αλλα προς θεου οχι τους παραμυθαδες του Συριζα!!

    1. Ενώ η σύμπλευση της κούλας με το ΠΑΣΟΚ είναι θεμιτή και άγια;

    2. Προδότες δεν ψηφίζουμε. Είμαστε μπετόν αρμέ, απλά πρέπει να οργανωθούμε όπως οι μπολσεβίκοι. Γελάμε που κάποια τρολάκια του σφυριζα κάνουν τους οπαδούς του Ηλία! Μιλάνε για …πατριωτικό χώρο αυτοί που δεν θέλουν την Ελληνική σημαία και θέλουν να φέρουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες να μας αντικαταστήσουν. Αφού θέλουν γάμους γκέι , ξέρουν που να απευθυνθούν και ότι αποκλείουν την πλειοψηφία να τους ψηφίσουν! Το σοκ που θα πάθουν στο ανθελληνικό τόξο το βράδυ των εκλογών δεν θα το φαντάζονται! Δες που μιλάνε, σε συγκεντρώσεις 30-50 ατόμων! Μαύρο για να μην κάνουν υιοθεσίες από γκέι ούτε ….φυλομετάβαση ανηλίκων!!!! Μαύρο να μην μπορούν να συνεργαστούν τσίπρας, κούλης,γιδοβοσκός όπως ελπίζουν για να μη δώσουν το Αιγαίο στους Τούρκους!

    3. αυτποι που τα λενε αυτα δεν ειναι πατριωτες…μην τσιμπατε….τρολλακια του σφυριζα ειναι που ειδαν φως και μπηκαν…..

      1. τα τρολάκια όπως τα λες θα τα δεις στις 21 Μάη..

        1. Οι Έλληνες του Ηλία λέμε Μαΐου. Περαστικά συριζοοχιές του σύριζα, του κούλη και του υπολοίπου ανθελληνικού τόξου. Ψήφο σε μικρά κόμματα για να μην βγει κανείς. Για να πάμε με Ηλία στις εκλογές του Ιουλίου και όχι Ιούλη πρεσπολάγνοι!

          1. Στις 21 Μαΐου πες περαστικά για την ήττα στ’αφεντικό που σε πληρώνει να γράφεις π@π@ρολογίες..

  61. ειναι φανερο πως απο τη στιγμη που το μακελειο ανεβασε αυτη τη δημοσκοπηση εχουν μπει εδω μεσα τρολλακια ψηφοφοροι συστημικων κομματων και υποκομματιδιων προσπαθωντας να δωσουν γραμμη αλλα το μονο που καταφεραν ειναι να ξεμπροστιαζονται και τα κομματιδια που υποστηριζουν να γινονται ακομη πιο μισητα….ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση πατριωτης ψηφοφορος του Ηλια να ψηφισει συστημικο κομμα της υφισταμενης προδοτικης βουλης οσο και να χτυπιεστε….και τα 6 προδοτικο κομματιδια του δικτατορικου τοξου συμφωνουν και υιοθετουν τον χαρακτηρισμο ναζιστες-νεοναζιστες για το κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ και τα 6 κομματα της βουλης συμφωνουν με αμεσο η εμμεσο τροππο στον αποκλεισμο του κομματος απο τις εκλογες,,,ο Ηλιας δεν εδωσε γραμη για τον α γυρο των εκλογων γιατι ετοιμαζει την καθοδο του για τις δευτερες εκλογες που εχει αδιασειστα επιχειρηματα οτι θα ειναι παρων…αυτο λοιπον ειναι και ο δικος μας στοχος…μη δημιουργια κυβερνησης απο τον πρωτο γυρο και ολοοι δινουμε ραντεβου στις δευτερες καλπες….επειδη η αποχη μας απο τις εκλογες διευκολυνει το συστημα να ανεβασει τα ποσοστα του η συμμετοχη μας ειναι αναγκαια…τα λευκα ακυρα προσμετρανται ως ποσοστο επι του συνολου αλλα οι εδρες μοιραζονται με τα καθαρα ποσοστα των κομματων χωρις ακυρο/λευκκο…επειδη εχουμε απλη αναλογικη μπορει ενα πολυ μεγαλο ποσοστο κομματων αν μεινει εκτος βουλης να ριχνει τον πηχη της αυτοδυναμιας αλλα αυτο συνεπαγετα πως πεφτουν πολυ και τα ποσοστα των πρωτων κομματων που σημαινει την αυτοδυναμια δεν την πιανουν στις πρωτες εκλογες ουτε με το κυαλι….π.χ. ακομη και 35% να παρει το 1ο κομμα θα παρει το πολυ (αναλογα και το ποσοστο των κομματων εκτος βουλης) 110-115 εδρες….συνεπως μοιραζοντας τους ψηφους μας σε 1-2 μικρα πατριωτικα κομματα 9οσο το δυνατον κοντιτερα στις δικες μας θεσεις γιατι σαν τους ΕΛΛΗΝΕΣ που θελουμε να ψηφισουμε δεν υπαρχει καποιο ακριβως) και δηλωνουμε την παρουσια μας και δεν αφηνουμε τα συστημικα κομματα της βουλης να αυξησουν τα ποσοστα τους….ακομη πιο καλα θα ηταν να πηγαιναμε ολοι μαζι σε ενα μικρο κομμα και να το βαλουμε στην βουλη (μονο στις πρωτες καλπες) οποτε θα δημιουργησουμε 7κομματικη βουλη και η αυτοδυναμια στις πρωτες καλπες απομακρυνεται ακομη περισσοτερο….υπαρχουν καποια κομματα που εχουν αναφερθει απο συμπατριωτες οπως ‘κινημα 21′ ΄νικη'(ο νατσιος δεν κρατησε καθαρη θεση για τα εμβολια, μαλλον υπερ των εμβολιων αφησε να εννοηθει οτι ειναι) και 1-2 ακομη οποτε αποφασιζουμε και διαλεγουμε μην ξεχνοντας πως η επιλογη αυτη δεν ειναι συνειδητη αλλα αναγκαια αφου το δικτατορικο καθεστως μας στερησε το δικαιωμα της ελευθερης επιλογης…για οσους εδω μεσα παροτρυνουν για ψηφο και καλα όργης’ επιλεγοντας να ψηφισουμε αντεθνικα-εθνομηδενιστικα καταργωντας την ιδεολογια μας κλειστε τα αυτια σας, ολοι αυτοι δεν ειναι ψηφοφοροι των ΕΛΛΗΝΩΝ και προσπαθουν να σας παραπλανησουν..Εφοσον διαλεξαμε επι του παροντος να αντισταθουμε με την ψηφο μας και οχι βγαινοντας στους δρομους (αυτο ετσι και αλλοιως δεν θα αποφευχθει με αυτα που μας ετοιμαζουν) ψηφιστε οσο το δυνατον πιο πατριωτικα γινεται και μην τους κανετε την χαρη να απεχετε…ζητω η ΕΛΛΑΔΑ ζητω οι ΕΛΛΗΝΕΣ….

    1. Καλά αν βγει ο Κούλης νικητής θα τραγουδάς πάλι το ίδιο όπως τώρα. Τελειώσαμε μετά, δεν το αντιλαμβανόμαστε μερικοί γιατί δεν ξέρετε τι σημαίνει Μητσοτάκηδες.

      1. Τελειώσαμε αν φέρουμε τον ανθέλληνα τσίπρα αντί για τον ανθέλληνα κούλη. Μια χαρά τα είπε ο πραγματικός ψηφοφόρος του Ηλία. Δεν μας συμφέρει να υπάρξει κυβέρνηση για να γίνουν δεύτερες εκλογές. Άρα πρέπει να μαυριστούν και τα 6 κόμματα στη Βουλή, που πάλι θα τα μσυρίζαμε αφού είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων, των Πρεσπών και μας λένε ναζιστήές! Οι πρεσπολάγνοι μας λένε ναζιστές και θέλουν ψήφο! Όξω π…. απ’ την παράγκα!

        1. Οπαδός είναι για οπαδός καλά τα λέει. Οι πολλοί ψηφοφόροι που μας στέρησε το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής θα του δώσουμε το μάθημα. Εκτός και αν πιστεύεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του 3% έγινε κυβέρνηση απ’τους οπαδούς του. Έγινε από κεντροαριστερους ψηφοφόρους. Οι πατριωτική δεξιά και μερικοί από άλλους χώρους είμαστε η δύναμη που θα έχει ο Ηλίας στις δεύτερες εκλογές αν γίνουν. Εμείς είμαστε οι περισσότεροι και νιώθουμε οργή για αυτό θα πάρει το μάθημα του ο Κούλης.

    2. πολυ σωστα…ουσιαστικα αυτη ειναι η επισημη θεση των ΕΛΛΗΝΩΝ ….καθε αλλη αποψη ειναι εκ του πονηρου…

    3. αυτη τη σταση πρεπει να ακολουθησουμε ολοι οι πραγματικοι πατριωτες….

  62. Επειδή τα τρολάκια του Σύριζα μας συστήνουν να ψηφίσουμε τους πρεσπολάγνους και λαθρολάγνους του πρώην καταληψία τσίπρα με τα παιδιά στο ιδιωτικό! Ο πινόκιο δεν ήταν που έλεγε φασίστα τον Ηλία και φασίστες εμάς επειδή θέλουμε κλειστά σύνορα και όχι ανοιχτά όπως αυτός; Μας έχει τόσο βλάκες να ψηφίσουμε τους ανθέλληνες που μας βρίζανε; Λοιπόν, εγώ τώρα θα κάνω το τρολάκι και εγώ και θα ζητήσω από τον Τσίπρα τον πρώτο νόμο που θα φέρει να είναι οι υιοθεσίες από γκέι που είπε! Πέρα από την πλάκα, όποιος ψηφίσει ανθέλληνα τσίπρα να ξέρει ότι θα συνεργαστεί με τον ανθέλληνα κούλη για να πουλήσουν το Αιγαίο. Μαυρίστε τους για να μην έχουν πλειοψηγία και να γίνουν δεύτερες εκλογές να μπει ο Ηλίας! Μην ψηφίσετε κανέναν από το ανθελληνικό τόξο των μιζαδόρων ανώμαλων γιατί οι μιζαδόροι ανώμαλοι θα συνεργαστούν!

    1. Όλα αυτά τα ξέρουμε όλοι αλλά ο στόχος είναι ο Κούλης και ο σκοπός να μην αποκλειστεί ξανά ο Ηλίας και εμείς. Σέβομαι την γνώμη των οπαδών αλλά από κάποιους τους πολλούς θα την φάει πισώπλατα αλλιώς δεν παίρνει το μάθημα του. Όσο για την πονηριά να αποκλείσει μόνο τον Ηλία και τον Εμφιετζογλου που δεν τους ελέγχει όλοι οι υπόλοιποι είναι σε ανοιχτή γραμμή με το Μαξίμου και σκοπός τους είναι να πέσει στην παγίδα τους ο ψηφοφόρος του Ηλία για εκτόνωση και για να πει, πειράζει αλλά έχω κάτι να ψηφίσω. Όποιος ψαρωσει θα δεί το λάθος του μετά που θα είναι όμως αργά. Και αφήστε τις αλληλοκατηγορίες γιατί οι παλιοί το σύστημα Μητσοτάκη το ξέρουμε καλά. Αδίστακτοι, φιλοχρηματοι και πληρώνουν. Όπως έπεσε ο πατέρας του πρέπει να πέσει και αυτός. Μιλάμε για μεγάλη χαρά όταν βλέπαμε τη φάτσα του στο μπαλκόνι της Ρηγίλλης κατακόκκινος, οργισμένος, ταπεινωμένος και δεν το είχε συνειδητοποιήσει πως την έφαγε. Τα ζήσατε εσείς αυτά; Οφθαλμόν αντί οφθαλμού τέλος.

      1. και ο τσιπρας εντολες εχει παρει απο τον σολτς να κανει συγκυβερνηαη αν δεν βγαινουν τα κουκια καθως ο μεγαλος στοχος τους ειναι η μοιρασια του αιγαιου…..ξυπνα τρολ….αν ψηφισετεε συριζα τους βοηθατε σε συγκυβερνηση ισως και απο την πρωτη Κυριακη….

    2. Δεν υπάρχουν τρολλακια του σύριζα, τη γνώμη μας λέμε για το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να πέσει ο Μητσοτάκης. Πρόκειται για στρατηγική και οι αγκυλώσεις δεν έχουν θέση.. Αν ο Μητσοτάκης έρθει δεύτερος, 100% θα πάμε σε επαναληπτικες χωρίς Μητσοτάκη να κάνει κουμάντο, οπότε ο Ηλίας θα μπορέσει να συμμετάσχει.. Καταλάβετε το επιτέλους, αυτοί παίζουν βρώμικα κι εμείς θα πηγαίνουμε με το σταυρό στο χέρι, λέγοντας ηθικολογιες;

      1. εισαι εκτος ιδεολογιας του κομματος οποτε δεν εισαι με τους ΕΛΛΗΝΕΣ …στ’ αρ@@ια μας λοιπον τι θα ψηφισεις,,,σκεφτηκες βλακα πως ψηφιζοντας συριζα θα του δωσεις τετοιο ποσοστο που μπορει να κανει και συγκυβερνηση με το πασοκ απο την 1η κυριακη, οποτε δεν θα εχουμε επαναληπτικες και δεν θα δωσουμε ευκαιρια στον Ηλια να κατεβει στις εκλογες…..

      2. Θα πατώσετε παρέα με κουλοανδρουλάκηδες για να μην ψηφίσετε το ξεπούλημα του Αιγαίου όπως ψηφίσατε τις Πρέσπες. Εξάλλου ο πινοκιοτσίπρας έλεγε ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα! Και έλεγε φασίστες εμάς που θέλαμε περιφρούρηση συνόρων όπως κάνουν όλα τα σοβαρά κράτη του κόσμου. Ο πινοκιοτσίπρας περιφρουρεί τα παιδιά του στα ιδιωτικά σχολεία που διαθέτουν σεκιούτιτι και το σπίτι του φρουρείται ενώ τα σύνορα τα θέλει αφύλακτα! Μαύρο και στα 6 κόμματα των εμβολίων της Βουλής!

  63. Με βαρια καρδια, ψηφιζουμεΤσιπρα στις 21 Μαιου για να φαει π@#$α ο Μητσοτακης και με χαρα τον Ηλία στις 03/Ιουλιου , εαν τον αφησουν οι διαστικοι κομπάρσοι της πλουτοκρατικης Νουδου

    1. και λεγατε για τους Παοκτσηδες για το πρωταθλημα των πρεσπων,,,, αντε βαζελια ολοι με τον προδοτη,,,,,

    2. Έχει συμφωνήσει με κούλη και ανδρουλάκη για τις Πρέσπες του Αιγαίου αλλά με τα ποσοστά που θα πάρουν, ούτε συγκυβέρνηση και οι 3 δεν θα μπορούν να κάνουν. Μαύρο και οι 3 πρεσπολάγνοι, εμβολιολάγνοι μιζαδόροι ανώμαλοι που θέλετε υιοθεσίες από γκέι!

    3. Με ελαφρια καρδια, γιατι ο Αλεξης ειναι γαμάτο άτομο και παντα χαρουμενος.
      Χεστο τον Συριζα, αν ο Αλεξης κανει νεο κομμα , ο Συριζα θα εξαφανιστει

      1. Ο αλιεκσης είναι γαματο άτομο αλλά θα τον ψηφίσεις με ελαφριά καρδιά…. Χα χα χα εσείς τα τσιπροτρολ λακιά τελικά έχετε πολύ πλακα….

  64. Πάντως αν νομίζετε ότι ο Ηλίας και ο Εμφιετζογλου κόπηκαν τυχαία τότε δεν ξέρετε τι σημαίνει να δώσετε ψήφο στα δεξιά κόμματα που άφησαν επίτηδες να πάρουν μέρος στις εκλογές. Δεκανικια για να σας κόψουν την ψήφο προς το ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτό τρέμουν. Την οργή. Μέγα κόλπο που διαβάζοντας τις προτιμήσεις ορισμένοι έχετε ψαρωσει. Σε ανοιχτή γραμμή με το Μαξίμου είναι αυτά τα δήθεν πατριωτικά κόμματα. Ο Ηλίας όπως και ο Εμφιετζογλου ήταν απειλή στην Μακεδονία κάτι θα τους έκοβε. Βρε η φαμίλια είναι αδίστακτη και μετρ στις συνομοσιες και στα κόλπα. Μην δώσετε στον Κούλη χαρά.

  65. Καταρχην θα κατεβη στις δευτερες εκλογες.Στη πρωτη θα ψηφισω ακυρο

  66. ENOTHTA-ΑΛΗΘΕΙΑ (ΕΝ.Α) (ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ!)
    Ή
    ΝΙΚΗ

  67. Το μεγα λαθος Κασιδιαρη ειναι που δεν φρόντισε να κανει στα κρυφά 2ο κόμμα με άγνωστο υποψήφιο και σε περίπτωση αποκλεισμού των Ελλήνων, 2 εβδομάδες πριν τις εκλογές να κατευθύνει τους ψηφοφόρους στον υποψήφιο του 2ου κόμματος.

    Δυστυχώς τωρα ΝΔ που δεν θα αντέξει να βγάλει 4ετια και θα έχουμε γρηγορότερα εκλογές.

    1. Τι δυστυχώς, γιατί θα ψηφιζες Ηλία; Αφού λες ότι θα πας πίσω στο μαντρί. Τι δουλειά έχουν οι δεξιοί πατριώτες με τους νεοφιλελεδες που έκαναν το παν για να είναι οι μόνοι που δεν μπορούν να εκφραστούν.
      Και μετά μας φταίνε οι άλλοι.

    1. Δημιουργια απο πισω…… εμμισθο τρολι της οδου πειραιως

  68. Τσίπρα δαγκωτο με Πολάκη υπουργο δικαιοσυνης να χωσει τις γαλαζιες ακριδες φυλακη

    1. Ποιος θα βαλει ποιον στην φυλακη ρε βλακα με κεραια;
      Ψηφισε συριζα να σε αποτελειωσουν βλακα δεν αξίζει να λεγεσε Έλληνας.

      1. Ασε μας κουκλιτσα μου.
        Ποσο σε πληρωνει ο Κουλης και η ψωφοελιτ των θαλασσοδανειων;
        Ακουτε Πολακη και τρεμετε ανθρωπακια

      2. Δεν ξεχνάμε τίποτα απλά μας κόβει. Μερικοί μόνο βρίζετε, πετάτε μια ατάκα αλλά δεν μας λέτε ξέρετε τι σημαίνει Μητσοτάκηδες; Τα γράφω διαβάστε τα. Αν δεν πέσει θα μείνουμε απ’έξω και στις δεύτερες αν υπάρξουν. Καλά μυαλά.

  69. ΕΑΝ ???? Τ ΛΕΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ???? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ???? ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ Η ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑΑΑΑ…ΖΩΑ…… ΕΑΚ -ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ … ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΖΩΑ ….. ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟΝ …. ΟΥΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ

  70. θα υπαρξει κωδικοποιημενη ανακοινωση απο Ελληνες λιγες μερες πριν τις 21/5
    οποτε περιμενετε

    1. Θα περιμένουμε με αγωνία…. Πάντως κάτι πρέπει να ψηφίσουμε για να αυξήσουμε τα ποσοστά μικρών κομμάτων εκτός Βουλής… Είτε Νίκη είτε Κίνημα 21 είτε Κουβελα Πνοή Δημοκρατίας… Κάτι μικρό και ανεμβολιαστο…Περιμένουμε το σύνθημα Ηλία…

      1. Το ΝΙΚΗ όπως έγραψε και ενας από κάτω δε πήρε θέση για τους ανεμβολίαστους και για τους υγειονομικούς άρα θα φάει άκυρο.Μόνο Ηλία θέλουμε και κανέναν άλλο.Θα πάμε και θα ρίξουμε το λογότυπο του κόμματος.

      2. Τα ποσοστά των κομμάτων εκτός Βουλής είναι ψήφος που ευνοεί τον Κούλη. Για να μπορεί να μπει ένα ή δύο απ’αυτά στη Βουλή θέλει πολλές χιλιάδες ψήφους πράγμα δύσκολο. Ούτε καν θα το επιτρέψουν. Είδες τότε με τη ΧΑ 2.9% και οξω. Ενώ τότε με το ντέρμπι Σημίτη Καραμανλή που έπρεπε να βγει ο ελιας μετά τις 12 το βράδυ βγήκε. Ορισμένοι ξέρουμε γιατί έχουμε δει 11 εκλογικές αναμετρήσεις και έχουμε πικρή εμπειρία. Δυστυχώς φίλε μου για να πέσει ο Κούλης μόνο με πρώτο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ γίνεται, αλλιώς δεν θα πάμε ούτε σε δεύτερες εκλογές ή αν πάμε πάλι θα μας αποκλείσει ο Κούλης αν είναι νικητής. Τους έχει όλους πιασμένους.

    2. Συριζα μονοδρομος, για να μπει φυλακη καποιο λαμογιο της νουδουλας

      1. Συριζα μονοδρομος; καλα γ@μ¥$£@ μετα , θα γελάω οταν τα ματ της σεμπρικ θα σας λιανιζουν τα πλευρά και θα σας ανοίγουν τα κεφάλια.

  71. “ΞΑΝΑ ΔΡΑΧΜΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΕ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟ”

  72. Δώστε ψήφο στο κόμμα ΝΙΚΗ που είναι ένα πατριωτικό κόμμα με ανθρώπους που πιστεύουν στην ορθοδοξία!!!

  73. ΜΕ ΒΑΡΙΑ ,ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ….ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΞΙΟ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…..
    ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΥΡΙΖΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΑΒΑΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΕΙΧΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΣΕ ΔEΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, AΘΡΟΙΖΟΝΤΑΣΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 % , ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΗΧΥ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΣΗΡΟ….ΣΤΟ 35%. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.-

    1. Ναι αν ψηφίσεις συριζα δεν θα τραβάς τα μαλλιά σου , πανε ρε αυτοκτόνησε να γλυτώσουμε.
      Πατε και ψηφίζετε νδ και συριζα ποσο βλακες εισαστε ρε ,χειρότεροι και από τους ελληνοφωνος ανθελληνες.

      1. Κάποιοι μόνο βρίζετε δεν απαντάτε με λογικά επιχειρήματα στα επιχειρήματα του άλλου. Οπαδοί και τίποτα άλλο. Το μυαλό τι το έχετε. Εδώ αυτός μας έσκισε. Κανείς άλλος δεν το έκανε μέχρι σήμερα. Αυτός είναι ο στόχος και πρέπει να τον ρίξουμε. Όποιος από σας δεν μπορεί να το κάνει μην βρίζει τουλάχιστον κάποιους που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Δούρειο ίππο του πολυμήχανου Οδυσσέα.

    2. Πεστα φίλε Κεφαλλονίτης μπας και καταλάβουν οι αγαθιαρηδες ανεγκέφαλοι

  74. Απευθύνομαι στους οπαδούς του Ηλία μόνο.. Συναγωνιστές, αν θέλετε πραγματικά να κατέβει στις επαναληπτικες ο Ηλίας και να γίνουν επαναληπτικες, μόνο σύριζα για να πέσει ο Μητσοτάκης.. Αν κάνει κυβέρνηση η ΝΔ, δεν θα ξαναδούμε τον Ηλία σε εκλογές! Αν είστε πραγματικά με τον Ηλία, αυτό θα κάνετε, αυτό θα κάνω εγώ τουλάχιστον, που Σιχαίνομαι το σύριζα.

    1. Όταν έχεις μεγαλώσει σε μια οικογένεια που ο πατέρας μου ήταν στην νεολαία του Μεταξά και τα ιδεώδη αυτού του πατριώτη πέρασαν σε εμάς, έρχεται μια στιγμή που δεν ήθελα ποτέ στην ζωή μου να πρέπει, μόνο το πρέπει τονίζω, χωρίς συνείδηση χωρίς καρδιά αλλά μόνο με την οργισμένη σκέψη να πέσει ο Κούλης και να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ. Έχω πει ότι με πρώτο τον Κούλη δεν θα υπάρχουν δεύτερες εκλογές ή πάλι θα μας αποκλείσουν. Και δεν παρεξηγώ αυτούς που λένε δεν μπορούμε να το κάνουμε. Και τότε το ΌΧΙ ήταν δύσκολο να ειπωθεί από κάποιον με συγγενικές ιδέες με τον άξονα. Όμως ο πατριωτισμός μίλησε για αυτό και τον γιορτάζουμε. Άσχετα αν το σύστημα το βολευε πάντα να διακηρύσσει ότι το ΌΧΙ του ελληνικού λαού.

  75. Μόνο αν μπει 7ο κόμμα στη βουλή θα είναι γαμήσι για την Κούλα, Στέφανε αν ο Ηλίας δεν δώσει κατεύθυνση, πάρε θέση και πες τι θα ψηφίσεις εσύ.

    1. ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΜΠΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ …….ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΟΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ.

      1. Μάκη έτσι είναι και δεν έκοψε τυχαία τον Ηλία και τον Εμφιετζογλου. Δεν ήταν του χεριού του για αυτό. Τους υπόλοιπους τους άφησε για να πέσει στην παγίδα ο ψηφοφόρος και να πει ε έχω κάτι να ψηφίσω. Αφού είναι όλοι αυτοί σε ανοιχτή γραμμή με το Μαξίμου. Τους ελέγχει. Τίποτα για να πέσει δυστυχώς ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το λέω καιρό και με βρίζουν κάποιοι γιατί ξέρω το σύστημα Μητσοτάκη ότι δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Τους θέλει όλους ελεγχόμενους και πληρώνει καλά.

  76. Η πολιτική ψήφος δεν παίρνει ‘ υποκατάστατα’. Η πιστεύεις σε κάτι ή δεν πιστεύεις. Εγώ προσωπικά μόνο Κασιδιάρη θα ψήφιζα. Τώρα δεν μου πάει το χέρι να ψηφίσω τίποτε άλλο. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω.

    1. Η πολιτική είναι βρωμιά και σκακιέρα το ίδιο και για τον ψηφοφόρο όταν του φέρονται όπως ο Κούλης σε μας. Εγώ βρώμικα και με ελιγμό θα του ρίξω πισώπλατα. Με πολύ οργή μόνο ΣΥΡΙΖΑ για να πέσει αλλιώς θα μας κάνει χειρότερα. Ούτε στις δεύτερες εκλογές θα είμαστε.

    1. Συμφωνώ και προσθέτω το κόμμα του Κουβελα Πνοή Δημοκρατίας…

    2. Αδερφέ παρόλο που το Κίνημα 21 έχει πολύ σωστές θέσεις, ο πρόεδρος του έβριζε συνεχώς τον Ηλία!

  77. Απλά τα πράγματα. Η Κούλα δεν δίνει δικαίωμα ψήφου και αποκλείει αντισυνταγματικά μισό εκατομμύριο και βάλε πολίτες. Δεν πρέπει να τιμωρηθεί ;

    1. Χαχαχαχα πιο μισο εκατομμύριο πολίτες βρε ; ουτε ταξι δεν γεμίζετε.

      1. Ταγαρι του παπαρα με το ROLEX σου εχω ασχημα νεα !!!!! Ισως να ειναι η τελευταιες σας εκλογες χα χα χα !!!!

      2. Σωστό αυτό που λές, σημαίνει πως σου πάει κόψιμο μή και πάνε ψήφο σε αντίπαλο απο το δικό σου κόμμα

  78. Στεφανε σε παρακαλώ αν το διαβάσεις , διάβασέ το και στην εκπομπή.. Πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος..

    Έχω μιλήσει με υποψηφίους και καταλήξαμε εννοείτε ανεπίσημα σε μια πρόταση..
    Θα πρέπει όλοι να μην πέσουν στην μεγάλη παγίδα που στήνει το καθεστώς τον παιδοβιαστών..
    Είναι ύψιστης σημασίας!!!!
    Θα πρέπει ΟΛΟΙ να καταλάβουν ότι οι πρώτες εκλογές δεν βγάζουν κυβέρνηση οπότε η ψήφος δεν θα είναι κομβικής σημασίας..
    Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί για 2 μεγάλους σκοπούς..
    1ον Να γίνει η αιτία που η νδ δεν θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση και
    2ον Ένα μεγάλο μήνυμα για τις εγκληματικές πράξεις που έπραξαν τις τελευταίες εβδομάδες..
    Αν το ψάξετε βαθιά ΟΠΟΥ και να το ρίξετε εκτός από συριζα ωφελείτε το κολόσογο..
    Τα μικρά (πατριωτικά) κόμματα δεν μπαίνουν στην βουλή οπότε αυξάνετε το όριο των (εκτός βουλής κομμάτων) , κάτι που βοηθάει την νδ.
    Αν ψηφίσετε ΕΑΝ ψηφίζετε ένα νέο ΛΑΟΣ το οποίο από τι φαίνεται έχει πάρει την πλήρη καθοδήγηση από το μαξίμου..
    Βελόπουλο κλπ δεν το συζητάμε καν.. Και ο τελευταίος ξέρει πλέον ότι είναι το μεγαλύτερο μαξιλάρι του συστήματος..
    Είμαι από τους μεγαλύτερους αντικομουνιστές, αλλά αυτό που έχω καταλήξει είναι ότι η ψήφος στο σύριζα είναι μονόδρομος. Όσο ΚΟΥΦΟ και αποκρουστικό μας φαίνεται πρέπει να γίνει..
    Και στις εκλογές του Ιουλίου που θα κατεβούμε ΣΙΓΟΥΡΑ , θα πανηγυρίσουμε το αποτέλεσμα που θα προκαλέσει πολιτικό ΣΕΙΣΜΟ !!

    1. Σωστός, αυτό το να μας στερήσει το δικαίωμα να μπορούμε να ψηφίσουμε ελεύθερα ήταν πολιτική αλητεία και σεισμός μαζί όμως δεν τον πήρε χαμπάρι κανείς γιατί τα κανάλια είναι λαδωμένα. Η δικαιοσύνη ανύπαρκτη και άφωνη. Το βράδυ των εκλογών αν τα καταφέρουμε όμως με την ψήφο της οργής και είναι δεύτερος θα τρελαθούν όλοι αυτοί απ’τα Ρίχτερ και θα μιλούν τρομαγμένοι που θα πέσει το βρώμικο σύστημα τους.

    2. Δυστυχως εχεις δικιο.
      Ετσι οπως την περιγραφεις ειναι η κατασταση.
      Η συμμορια της Μαφιας πρεπει να πεσει με καθε τροπο.
      Αυτο ειναι το ζητουμενο.

    3. ΡΕ ΟΥΣΤ ΣΦΥΡΙΖΟΚΛΑΝΟΣΚΥΛΟ ΟΥΣΤ!
      ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΣΦΥΡΙΖΟΛΑΓΝΑ ΡΟΖΟΥΛΙ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΟΥΣΤ!

  79. Τα ποσοστα των κομματων βγαινουν απο τα ΕΓΚΥΡΑ ψηφοδελτια….
    Οποτε αποκλειονται στην καταμετρηση ΑΠΟΧΗ-ΑΚΥΡΑ -ΛΕΥΚΑ…..

    ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ….
    EINAI MYΘΟΣ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΕΥΝΟΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ…..

    Οταν λεμε : “μην κανεις αποχη” ,
    εννοουμε ψηφισε ενα κομμα που δεν θελουν οι προδοτες της βουλης…..
    Ψηφισε το Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ ,
    για να πιασει τοπο η αντισυστημικη σου αγανακτηση……..
    ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ,
    το Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ…..ΕΙΝΑΙ 3ο ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΔΙΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ

  80. Ο/Η Τελικά υπάρχουν χειρότεροι προδοτες και από τους μπολσεβικους λέει:

    ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ ΜΟΝΟ!
    Τι μονο εσεις θα γράφετε μπουρδες; αρχικά μπερδεύτηκα νόμιζα ότι μπήκα σε σελίδα του συριζα γιατί κάποιοι εδώ ελληναραδες πατριωτες ξεχάσανε τι εγινε επι συριζα και θέλουν να τα ξανα ζήσουν.
    Ρε πατε καλα; τριζουν τα κόκαλα του εθναρχη Παπαδόπουλου με της ηλιθιες επιλογές σας.
    Πρωτα ψηφισατε νδ για να φύγει ο συριζα και τώρα ψηφίζετε συριζα για να φύγει η νδ;
    Ειστε για τα φρενοκομεια ρε θελετε σκότωμα εισαστε οι χειρότεροι εχθροί της Ελλάδας ρε.

    1. Όχι δεν θα ψηφίσουμε κάποιοι ΣΥΡΙΖΑ για να πέσει ο Κούλης θα ψηφίσουμε από οργή γιατί μας απέκλεισε. Άνοιξε πόλεμο αυτός. Κανείς άλλος δεν το έκανε ποτέ αυτό. Ο Γιώργης που τον επικαλείσαι είχε σκοπό να πάει σε εκλογές και το ΚΚΕ να πάρει μέρος σε αυτές. Φαντάσου τι είναι οι Μητσοτάκηδες και τι αισχρό μας έκαναν. Έχεις καμιά απορία;

  81. Απο ερευνα που εκανα πανω στον ισχυοντα εκλογικο νομο ,
    για τις 21 Μαιου….
    τα ποσοστα των κομματων βγαινουν απο τα ΕΓΚΥΡΑ ψηφοδελτια….
    Οποτε αποκλειονται ΑΠΟΧΗ-ΑΚΥΡΑ -ΛΕΥΚΑ…..
    Ο νομος ειναι απλη αναλογικη αλλα με οριο 3%….
    ουσιαστικα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ….
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ,
    ειναι οτι ΚΑΝΕΝΑ κομμα της εκτος βουλης δεν προκειται να πιασει το 3%……
    ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΕΚΛΕΙΣΑΝ το Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ…..
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ…….
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΝΔ….
    Οι ψηφοφοροι του Ηλια Κασιδιαρη πρακτικα ειναι αδυνατον ,
    να πανε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε ενα μικρο κομμα…..οποτε 3% δεν παιρνει κανενα….
    Αλλα και στα μικρα “πατριωτικα” κομματα επικρατει ενα χαος…..
    Πολλοι γραφικοι “αρχηγισκοι” κομματων – Πολλα κομματα ειναι δεκανικια της ΝΔ….
    ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…..
    ENNOEITAI OTI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…
    αλλα δεν ξερω ΠΩΣ……..
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ….

    1. Σύριζα για να πέσει ο Μητσοτάκης, αλλιώς δεν πρόκειται να ξανακατεβει σε εκλογές ο Ηλίας, μπορείτε να το χωνεψετε επιτέλους; απευθύνομαι σε οπαδούς του Ηλία, όχι σε ζητιάνους άλλων κομματιδιων.

  82. Ο Κασιδιάρης είπε ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ οπότε καμια ψήφο

  83. Ψηφίστε έξυπνα : 1) Αποχή, λευκό, άκυρο ευνοούν το πρώτο κόμμα
    2) Όσο μεγαλύτερο είναι το άθροισμα των ποσοστών των κομμάτων που θα μείνουν εκτός Βουλής τόσο ευνοείται το πρώτο κόμμα
    3) Όσο λιγότερα κόμματα μπουν στη Βουλή τόσο ευνοείται το πρώτο κόμμα. Στη παρούσα Βουλή υπάρχουν 6 κόμματα.

  84. Ψήφο σε μικρά, πατριωτικά κόμματα που είναι ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ όπως πχ το κόμμα ΝΙΚΗ.
    Όσο υψηλότερο είναι το ποσοστό των κομμάτων εκτός Βουλής, τόσο πιο δύσκολο έως ακατόρθωτο είναι να γίνει κυβέρνηση στις πρώτες εκλογές…Αρα πάμε σε δεύτερες εκλογές, και είναι πολύ πιθανό στις δεύτερες να κατέβει το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ του Ηλία…και εννοείται ότι τότε θα μπορέσουμε να ψηφίσουμε Ηλία δαγκωτό! (Αν με το καλό κατέβει).

  85. ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΕΠ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕΡΙΑΔΗ? ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΕ ΕΥΡΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΛΑΘΡΟ ΤΕΦΑΛ…

  86. ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΗ

  87. Αδελφια Κασιδιαριδες

    Ψηφιστε μικρα κομματα.

  88. Με τα νέα δεδομένα μετά τις δηλώσεις και του Ηλίας προς Νίκη κλείνω.

  89. ψηφίστε ότι θέλετε εκτός απο το ΣΥΡΙΖΑ για να βγω 1ος και να συγκυβερνήσω με τον γιδοβοσκό να σας πηδήξω άλλα 4 χρόνια

      1. Ο σύνδεσδμος λέει ψέμματα και βλακείες αγαπητέ.
        Γνωρίζω τις θέσεις του Νατσιού και είναι εντελώς αντίθετες από αυτά που γράφει στο λινκ σου.
        Ειδικά για τον οικουμενισμό, τα είχε βάλει και με τον Φατριάρχη της Κωνσταντινούπολης, και γι αυτό τον έδιωξαν από την 4Ε, και έσβησαν όλα του τα βίντεο!
        Είναι να απορείς πως ο κόσμος πιστέυει ότι βλακεία αναρτά ένας ανώμαλος στο διαδίκτυο.
        Τα ίδια πράγματα έκαναν και για το κόμμα “Κοινωνία”, αν και εκεί ήταν λίγο διαφορετικά τα πράγματα.

        Για τον γέροντα που εγκρίνει τα κείμενα της ΝΙΚΗΣ, νομίζω πως ξέρω ποιος είναι, τον έχω γνωρίσει καλά, και δεν έχω τις καλλίτερες εντυπώσεις γι αυτόν (δηλαδή, δεν τον θεωρώ κανέναν super-άγιο), αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

  90. Στις 21 Μαιου όποιος ψηφίσει τα συστημικά κόμματα όπως ΝΔ, Συριζα., Πασόκ, θα είναι συνένοχος και επίσης προδότης όλων των Ελλήνων και της Ελλάδας.
    Ψηφίστε ενσυνείδητα ένα πατριωτικό κόμμα που είναι εκτός βουλής. Προτείνω Συμμαχία Ανατροπής.

    1. Μόνο πατριωτικά κόμματα ή φωτογραφία του Ηλία, ο καθένας ας διαλέξει αφού ο Ηλίας δεν έδωσε γραμμή. Μην ψηφίσει κανένας Κρανιδιώτηδες που ήταν υπέρ των εμβολίων που θα συνεργαστεί με κούλη των εμβολίων ή κουμμουνιστές σαν τον καζάκη και την Κωνσταντοπούλου. Αυτοί δεν λένε τίποτα για τους λαθρομετανάστες που είναι το νούμερο 1 πρόβλημα ούτε για τον Ερντογάν που ζητάει νησιά και ζητάγανε και αποκλεισμό του Ηλία. ΗΛΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ 20%. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

      1. Όταν έγραψα πριν μια εβδομάδα ότι δεν θα δώσει γραμμή μερικοί με έβριζαν. Τώρα ούτε με σχολιάζει κανείς ούτε με βρίζουν. Καλό αυτό. Υπάρχουν οι οπαδοί οι οποίοι δεν μπορούν δεν γίνεται να πράξουν αντίθετα ούτε κατά διάνοια και το σέβομαι αυτό, υπάρχει όμως και ο πατριωτικος χώρος που του στέρησε ο Κούλης την επιθυμία του και με όλες μας τις δυνάμεις θέλουμε να πέσει.

  91. ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
    ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ -ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ
    ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΛΥΚΟΥΣ.

  92. στεφανε, κανε καινουρια δημοσκοπηση χωρις το εαν που δεν θελει ο ηλιας και χωρις τον εμφιετζογλου που αποκλειστηκε, για να εχουμε πιο σωστη δημοσκοπηση

  93. Δεν θέλατε τον Ηλία; Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει τους ψήφους κούλα

    1. Εμείς θα βάλουμε Ηλία στο ψηφοδέλτιο και ας το ακυρώσουν. Εσείς τραβάτε στα Σκόπια(Βόρεια Μακεδονία τους είπατε) μην έχουν κανένα δικό τους να σας ψηφίσει! Όποιος ψηφίσει τους 301, διαλύει το μέλλον των παιδιών τους. Κόψτε τους τον τσαμπουκά, να πάνε στο 5% του Βενιζέλου όλοι τους να μην μπορούν να συνεργαστούν!

      1. ΣΥΡΙΖΑ για να γυρίσει η κούλα στο Κονγκό

  94. κανονικά οι ψηφοφόροι που θα ψήφιζαν ΕΛΛΗΝΕΣ του κασιδιάρη θα πρέπει να απέχουν η σωστή επιλογή για μένα είναι η ΑΠΟΧΗ

    ψήφος σε ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ/ΜΕΡΑ25 είναι συμμετοχή στην καταστροφή της χώρας γιατί αυτό θα συμβεί
    ψήφος στην ΝΔ απλά η χώρα θα συνεχίσει να έχει μέλλον όσο τις το επιτρέπουν
    ψήφος στο ΚΚΕ θα αλλάξει τα δεδομένα και θα πάμε σε απολυταρχικό/αυταρχικό καθεστώς (σύμφωνα με ότι λέει στο καταστατικό του) άρα αν γίνει κυβέρνηση ξεχάστε τις εκλογές

    με βάση αυτά και μιας και όλα τα πολιτικά κόμματα και πολιτικούς προσωπικά τους θεωρώ ανάξιους να με κυβερνήσουν επιλέγω το ΚΑΝΕΝΑΣ

    όταν θα διαβάσουν τι σημαίνει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο WiKipedia και τι λέει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μέσω του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ τότε τα ξανά λέμε.

    1. Φίλε συμφωνώ, τσάμπα όμως τα λές
      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ (αλλά & πολλοί δημοσιογράφοι) ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.
      Ό,τι συμφέρει τον καθένα λένε, όπου τους καθοδηγούν οι παρωπίδες!
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ

    2. Ηλία, άλλο ψηφοφόροι και άλλο οπαδοί. Μην ξεχνάς ότι η πατριωτική ψήφος έχει δύναμη πάνω απ’το 15%. Αν αυτή τη στιγμή υπήρχε ένα κόμμα στα δεξιά της ΝΔ που είχε προκύψει μετά από συνεννόηση και συνεργασία παραμερίζοντας το εγώ για το εμείς για την Ελλάδα, τώρα θα ήταν τρίτο κόμμα. Όχι με ψεύτικους μανδύες,ο κόσμος βλέπει και η είδηση τρέχει, αλλά με οργάνωση, όραμα και στόχους. Έχοντας κάνει πατριωτικό προσκλητήριο γιατί δεν πάει άλλο.

  95. βαρουφακη γιατι τον μισουν και θα κανει ζημια σε συριζα και Νδ

  96. Δεν πιστεύω στις εκλογές, άλλωστε θα τις είχαν καταργήσει, νομιμοποίηση θέλουν, και την παίρνουν από όποιο ποσοστό πάει και ψηφίσει, μονά ζυγά δικά τους είναι.
    Άμα θα ζήσω θα τους γαμήσω

  97. ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΓΚΩΤΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΉ ΕΚΤΡΟΠΗ.

    1. Ποτε Σύριζα το κόμμα των λαθρο γυφτον αλβανων ναρκομανών και π0υστιδων γενικος Θέλουν τη χώρα ξέφραγο αμπέλι, ώστε να μπαίνουν μέσα οι λαθρομετανάστες

      1. Τη χωρα την εκανε ξεφραγκο αμπελι η Ευρωπαικη Ενωση κουκλιτσα μου

    2. Σίγουρα, γιατί η ανάγκη κάνει το παλληκάρι. Ή χάνει και είμαστε μέσα στις δεύτερες εκλογές ή κερδίζει και μας τελειώνει. Δεν βλέπετε το σύστημα Μητσοτάκη ότι δεν σταματά πουθενά και πληρώνει καλά. Όταν όλοι οι αρμοί της εξουσίας είναι πιασμένοι μην περιμένετε αν βγει πρώτος ο Κούλης να δει γρήγορα το φως ο Ηλίας. Αυτοί είναι μαφία δεν ενδιαφέρονται παρά μόνο για το χρήμα.

  98. Στέφανε και υπόλοιποι κύριοι του makeleio, επειδή δεν πιστεύω ότι υπάρχει οπαδός του Ηλία που απαντά σε ερώτηση συστημικής δημοσκόπησης “τί θα ψηφίσεις αντί για τον Κασιδιάρη”, νομίζω ότι οι δημοσκοποι διαβάζουν τη δική σας δημοσκόπηση εδώ, και δημοσιεύουν. Καλύτερα να τη βγάλετε, μην τους παρέχετε αυτή την ευκολία…

  99. Και όλη η Ελλάδα να ψηφίσει το κόμμα του Κασιδιάρη,το κομπιούτερ θα βγάλει ΝΔ η ΣΥΡΙΖΑ η ΠΑΣΟΚ….τι δεν καταλαβαίνετε ?
    Η ψήφος δεν έχει καμία δύναμη πλέον

  100. Απλά μαθηματικά είναι. Άκυρο/Λευκό ή ψήφος σε μικρό κόμμα που δε θα μπει βουλή ή που ήδη είναι βουλή ευνοεί αυτόν που είναι πρώτος αυτή τη στιγμή δηλαδή τον Κούλη. Ψήφος στον σύριζα να πέσει ο Κούλης και βλέπουμε.

    1. και έτσι γράφεις στ΄αρχιδια σου
      τα ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!
      ΕΥΓΕ γι αυτό μας γαμάνε!!!!!!

    2. ρε πατε καλα ψήφο σε άνθρωπο που πούλησε την Μακεδονία και καμαρώνει για αυτο; καλύτερα να μου κοπεί το χέρι . , κάποιο μικρό πατριωτικό κώμα και ας παει χαμένη. πάντως ουτε εαν δεν νομίζω να ψηφίσω . δεν με πείθει καθόλου ο κ Κανελ…ος . σίγουρα κάποιο άλλο εκτός απο το συστημα δλδ πασοκ , συριζα, ΝΔ, βελοπουλο , μερα 25, κκε .
      σκευτομαι για το ”Ελληνικό Όραμα”

  101. ΑΚΥΡΟ – ΛΕΥΚΟ…
    ΜΕ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ….
    ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ……..
    ετσι θα ψηφισω !!!

  102. Όσοι λέτε ότι θα ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ Καζάκη η οτιδήποτε αριστερόστροφο είστε σίγουρα Έλληνες Εθνικιστές;;;

    1. Σωστά δεν είναι Ελληνες Εθνικιστες Μ…..Σ με πατέντα είναι.
      Είναι αυτοί που ψήφισαν το 2019 κουλη για να φύγει ο τσιπρεσκου.

    2. Όλοι αυτοί που από ΕΚΕ θα ψηφίσουν Σύριζα, ΝΔ, Βελόπουλο, ΚΚΕ, Βαρουφάκη και ΠΑΣΟΚ είναι η απόδειξη γιατί έχει καταντήσει η Ελλάδα έτσι όπως κατάντησε τόσα χρόνια. Δυστυχώς, θλίβομαι που γράφω κάτι τέτοιο αλλά δεν μπορώ να σκεφθώ κάτι άλλο

    3. Τον έχεις ακούσει ποτέ στη ζωή σου “Εθνικιστή”?
      Ειμαστε στο 2023, ξεκόλλα το κεφαλι σου, απο τις γαμοιδεολογίες.
      Κοιτα ανθρωπους για το καλο της χωρα σου οχι σαν πρόβατο, στο κοπάδι !!!!

      Όπως λέει και ο Μεγας Καζαντζάκης
      «καθένας νά ‘χει ένα πράγμα στο νου του, εγώ θα σώσω τον κόσμο, κι αν δε σωθεί εγώ θα ‘μαι καταραμένος!».
      Παρτε το λίγο αλλιώς

    4. Μην είστε σίγουροι για το ποιοί είμαστε ειδικά οι μεγαλύτεροι μπορεί να είμαστε κάποιοι που σε 11 εκλογικές αναμετρήσεις βάζαμε στο φάκελο φωτογραφίες του Ιωάννη ή του Γιώργη και μια φορά ΧΑ αλλά κάτι δεν μας κολλαγε. Και τώρα μας απέκλεισαν. Οι πατριώτες είναι παντού εκτός από το ΚΚ για αυτό στο προσκλητήριο μετά το ΌΧΙ πήγαν όλοι μαζί με χαμόγελο και πέταξαν τους Ιταλούς στη θάλασσα. Το προσκλητήριο θα ξαναγίνει μόλις πέσει ο Κούλης. Είμαστε πολλοί.

  103. ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

  104. Ότι και να ψηφίσετε η παγκόσμια ελιτ θα συνεχίσει να κυβερνά και η υποδούλωση του κόσμου θα γίνεται πιο αποτελεσματική.

  105. Ψηφίσετε δεν ψηφισετε η σινγκουλαρ λοτζικ ξέρει από τώρα ποιους θα βγάλει.

  106. Ψηφίζουμε Κυριάκο για να μεγαλουργήσει ο τόπος στη 2η τετραετία της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Έγιναν πολλά, μπορούμε περισσότερα, ενωμένοι σαν μια γροθιά, κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων. Για μια κοινωνία ανεκτική, πολυπολιτισμική, της ευημερίας και της προόδου, για το σύνολο της κοινωνίας. Καταγγέλλουμε τις εγκληματικές ενέργειες εναντίον των στελεχών του κόμματος (π.χ. επίθεση σε κ. Πλεύρη) από φασιστικά υβρίδια και ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΔ – ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

    1. Oυστ εμμισθε γλυφτη του κουλη

    2. Εισαι μεγαλος μα@@@ας ηλιθιε χουντα εχεις και δεν το καταλαβαινεις ζωοοοοοοο!!!! Πιο μελλον ρε τα 6000 και επιστημονες που εφυγαν απο τον τοπο τους !!! Το εγκλημα των Τεμπων οι υποκλοπες καραγκιοζη !!!!

      1. Οι μισοί εδώ μέσα που φωνάζουν ενάντια στον Ηλία είναι μισθωμενοι ΝΔούληδες με 0.60€ το σχόλιο

        1. εχεις καταλαβει οτι ο λιακος βολευει τη νδ?

    3. Πόσα παίρνεις μωρη λινάτσα για να λες μαλακίες;

    4. Χαχαχαχα ότι και να είσαι εχεις πολύ χιουμορ!😆

    5. τα είπες όλα εκτός απο τα πουστράκια τα λοατκια
      που ξέχασες να τα αναφέρεις.
      ΑΝΤΕ ΒΙΑΒΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ 4ΕΤΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ
      ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!! ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ
      υγ ενα κωλο εχετε για 2-3 φίλους και 506 γνωστούς.

  107. Σαν τα όρνια οι μπολσεβίκοι εμφανίστηκαν και μας ζητούν να ψηφίσουμε απάτριδες και κουμμουνιστές σαν τον καζάκη, την κωσταντοπούλου και τον τσίπρα, τον κολλητό του Ζάεφ! Ρε πάτε καλά; Δεν πέθαναν οι Έλληνες, γιγαντώθηκαν με αυτό πιυ κάνανε οι προδότες! Με αυτό που κάνανε, ο Ηλίας θα γίνει Πρωθυπουργός! Έγινε ο νέος Κολοκοτρώνης που θα μας οδηγήσει στην Νίκη απέναντι στους τουρκοκούληδες, τους τουρκοτσίπρηδες και τους τουρκοσκάι! Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους είχε πει ο Γέρος του Μοριά!

    1. Λίγο ηρεμία, ψυχραιμία και λογική δεν βλάπτει. Το σύστημα Μητσοτάκη έπεσε κάποτε σε ένα βράδυ πισώπλατα. Τώρα πρέπει να γίνει το ίδιο αλλιώς αν είναι νικητής με το χρήμα που θα σπρώξει, ήδη έχεις δει τι συμβαίνει, θα αποκλείσουν τον Ηλία και απ’τις δεύτερες εκλογές. Δεν παλεύονται εκτός αν χάσουν και χάσουν τη γη κάτω απ’τα πόδια τους. Η φαμίλια αυτή είναι αδίστακτη. Ο καθένας ας πράξει όπως πιστεύει για την ευνοϊκή εξέλιξη των πραγμάτων.

  108. Εαν δεν αφησουν τον Ηλια.

    Ψηφιζουμε Νικη το Χριστιανικο κομμα.

    Συριζα θα ψηφισουν οσοι δεν πιστευουν στο Χριστο.

      1. Να πα να γα*** και η ζαβή, και το σύριζα, και όλη η δεξιά, και όλη η αριστερά, και όλο το κέντρο, και όλος ο αριστερο-δέξιος άξονας. Σε τούτον τον άξονα, αν είναι να δώσεις κάτι, καλύτερα να είναι μια σφαίρα στο κούτελο για να μας αδειάζει την γωνιά σύντομότερα.

  109. ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΕΜΒΟΛΙΟΛΑΓΝΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΛΑ ΟΝΕΙΡΕΥΩΝΤΑΙ?
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ, ΣΤΙΣ 21 ΜΑΙΟΥ 2023 ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΛΩ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΕΙΤΑ.
    ΨΗΦΙΖΩ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ 100% ΗΘΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ. ΨΗΦΙΖΩ ΖΩΗ ΚΟΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΨΗΦΙΖΩ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΥΨΗΣΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ. ΟΧΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ.
    ………………………………..//……………………………………………………….
    ΩΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ Η ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΗΚΑΣΙΑ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΦΑΣΙΣΜΟΣ? ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΧΩΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ.

  110. Μπράβο μαλακα νεοελληνα τουρκοραγια που θα ψηφίσεις τον διορισμενο πρωην εισαγγελεα. Ακουστε τον Σερετη με τον Τραπεζικό της 24 Απρ να δειτε τι λεει για αυτον ρε χαϊβάνια

  111. Πατριωτη Για πατριωτης σε λαθος κομμα εισαι εαν υποστηριζεις νουδουλα ΝΤΡΟΠΗΗΗ

  112. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ,ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘ’ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ….

  113. Και σας ρωτω εαν δεν επιτρεψει οκουλης με αυτα που κανει στο κομμα του Κασιδιαρη λογω του οτι τον φοβαται να λαβει μερος στις εκλογες Εμεις που ουτε κκε ουτε συριζα ειμαστε Καθε αλλο……Ποιον μας λετε να ψηφησουμε τον κουλη που εκτος απο μια αποτυχημενη κυβερνηση αδιαφορει για την θεληση μας να ψηφισουμε οποιον εμεις θελουμε και οχι να μας επιβαλει αυτος τι θακανουμε Με αυτα που κανει το μονο που καταφερνει ειναι να τον μισουμε

    1. Να ψηφισεις Καζακη Συμμαχια ανατροπης που εχει υποβαλει μυνηση εσχατης προδοσιας στους μνημονιακους και θα τη προωθησει αμεσα αμα μπει βουλη.Καθε ψηφος μετράει!Ωρα να αλλαξουν οι φωνες της βουλης

      1. Γιατί τώρα δε μπορεί να προωθηθεί πρέπει να μπει στη Βουλή?χαχαχζχζ για πόσο χαζούς μας έχετε?

      2. Είσαι ο kill Bill με τα φοβερά μηνύματα στη Μαρμίτα;

  114. Η αληθεια ειναι οτι αυτο το δίλημμα εχει καποια βαση να ψηφισουμε τον Τσιπρα για να μη βγει ο Κουλης

  115. Ντρέπομαι που Βλέπω οτι κάποιοι λενε οτι θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ!! ΝΤΡΟΠΗ!

    1. Ντρέπεσαι γιατί δεν έχεις καταλάβει το πόσο έχει απηυδήσει ο κόσμος και το πόσο μισεί την εγκληματική οργάνωση της ΝΔ και κυρίως το βρωμόσογο.
      Δεν ξέρω πόσα βγάζεις και πόσο δύσκολα τα βγάζεις, εγώ ξέρω σαν μισθωτός ότι έχω γονατίσει με την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια που έχει φέρει στη χώρα ο Μητσοτάκης. Πληρωνόμαστε τέλος του μήνα και μόλις πάει 15 ματώνουμε να βγάλουμε το μήνα.
      Σε όλη την Ευρώπη έχουν πέσει τα καύσιμα μόνο στο Μητσοτακιστάν ανεβαίνουν πλέον.

      1. Πίπη, αΪ μην σου πω καμμιά κουβέντα μεσημεριάτικο, πήγαινε΄πάρε το μισθό σου τώρα από την Κουμουνδούρου και άσε μας ήσυχους..

      2. Ρε Βασίλη, αν δεν είσαι τρόλ του Σύριζα, τότε έχεις μνήμη χρυσόψαρου

  116. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ……Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ….ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΑΝ…
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ…ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ…ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΚΚΕ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ….
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ……ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!

  117. Το Σύριζα αρκετά πρόδωσε την χώρα ούτε για αστείο ειδάλλως δεν είστε εθνικόφρων εθνικηστές

    1. Τα σκατά θα τα φάτε απο τον Αλέξη εάν κόψετε τον Ηλία

  118. Ναι ΣΥΡΙΖΑ ωραία παγίδα να συνεχίσει να καλύπτει ο ένας τον άλλον και μετά να λέμε από τετραετία του Σύριζα ψήφισε Νέα Δημοκρατία να τιμωρήσεις το ΣΥΡΙΖΑ όλο τις ίδιες παπαριές

  119. Συριζα! Να τους τσούξει τους αλήτες. Ούτε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος δεν είχε σκεφτεί, όταν είχε προκηρύξει εκλογές για την άνοιξη του 1974 να απαγορεύσει κόμματα. Θα συμμετείχε κανονικά και το ΚΚΕ.
    Και έρχεται τώρα ο Άρειος Πάγος να αποφασίζει ποιο κόμμα θα είναι υποψήφιο; Κανονικά έπρεπε ήδη να είχε βγει ο κόσμος στο δρόμο.
    Κάτω η προδοτική κυβέρνηση Μητσοτάκη.

    1. Ο κόσμος θα είχε βγει αν απέκλειαν κόμμα της αριστεράς. Γιατί δεν αρέσει σε κάποιους η αλήθεια που λέει ότι αυτοί ξέρουν και από πεζοδρόμια και δρόμους και από συλλαλητήρια και πορείες. Αυτοί ήταν στην εθνική αντίσταση αλλά δεν πήραν χαμπάρι ότι όταν τελείωσε ο πόλεμος ο κόσμος είχε μοιραστεί στη Μόσχα. Εκεί την πάτησαν που νόμισαν ότι η Ελλάδα με τη θέση που έχει και τα δάνεια απ’τους Εγγλέζους θα γίνει κομμουνιστική.

    2. Μαύρο στους τσιπροκούληδες. Είναι και οι δύο το ίδιο σε εθνικά θέματα, Πρέσπες, μνημόνια και ανοιχτά σύνορα. Οι Έλληνες ακολουθούμε τυφλά τον Ηλία γιατί πρώτη φορά έχουμε πραγματικό αρχηγό και όχι τους κωλοτούμπες βοριδοπλεύρηδες που ακολουθούσαμε παλιά και εφαρμόζουν ρην πολιτική των κνιτων. Και ο Ηλίας δεν θα δώσει κατεύθυνση για ανθέλληνες. Πλέον το σύνθημα,είναι Ελευθερία ή Θάνατος αν μας αποκλείσουν.

  120. Πρέπει να κάνεις νέα δημοσκόπηση αύριο που θα έχει όλα τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα για να δούμε τα ποσοστά τους.Ποσα παίρνει ο Καζάκης(που για μένα θα φτάσει κοντά στο 3% γιατί έχει σωστές θέσεις και στην πανδημία και στον πόλεμο),η Κωνσταντοπούλου,ο μνημονιακος Τζημερος,Ο Βοβολης,Ο Κούβελας κτλπ
    Τι κάθεσαι και βάζεις το ΠΑΣΟΚ,λες και θα ψηφίσει κανείς ΠΑΣΟΚ🤣

  121. Οι κουλοανδρουλάκηδες πουλάνε την Ελλάδα. Σταθείτε στο ύψος σας και βγάλτε αντισυνταγματικό τον νόμο για τον Ηλία, όταν οι ίδιοι ομολογούν ότι είναι φωτογραφικός! Αν δεν εφαρμόσετε το Σύνταγμα, εσείς θα είστε υπεύθυνοι. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.

  122. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Κι αν οι μασονοδικλαστές το κόψουν, εμείς θα το επαναφέρουμε στις επόμενες.

  123. Εαν εβαζε το Μακελειο σημερα το δημοψηφισμα ο Κανελλοπουλοςδεν θα ειχε αυτα τα ποσοστα γιατι αλλιως παρουσιαζετο στην αρχη και αλλιως τωραΤωρα πλεον δεν εκφραζει αυτο που νομιζαμε Βαλτος απο ΝΔ φαινεται και οταν εβγαινε ο Ηλιας θα πηγαινε μετα ΝΔΑλλα εντω μεταξυ σκαρφηστηκαν αλλα κολπα και αλλαξαν το σεναριο

  124. Συγγνώμη αλλά εγώ πασοκοσφυριζα δεν ρίχνω…

  125. ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ…ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΚΌΜΜΑΤΑ.

  126. Mόνο με ένα τρόπο θα πέσει ο κούλης,αυτοδύναμο ΣΥΡΙΖΑ,οτιδήποτε άλλο ρίξετε ο κούλης ευνοείται.

  127. Λοιπόν 20 μέρες πριν τις εκλογές ένα πράγμα έχει σημασία τα νούμερα. Ποιος είναι πρώτο κόμμα. Απαντήστε. Όλα τα υπόλοιπα ούτε ρεαλιστικά είναι, ούτε κυβέρνηση βγάζουν. Τα κουκιά μετράνε.

  128. Οταν παιρνει εδω μεσα ο μ@λκας ο βαρουφακης που δεν ξερει να γραφει το ονομα του και τον πειραζει και ο σταυρος στο εθνοσημο της φανελας της Εθνικης Ελλαδος , τοτε περαστικα σας μ@λακες

  129. Οι Δικαστές να εφαρμόσουν το Σύνταγμα και να μην διανοηθούν να αποκλείσουν εκατομμύρια ψηφοφόρους που θέλουν Ηλία. Όσες πιέσεις και αν τους ασκηθούν από το ανθελληνικό τόξο, οφείλουν να εφαρμόσουν το Σύνταγμα και όχι τον φωτογραφικό νόμο των κουλοανδρουλάκηδων! Η επιλογή είναι πλέον των Δικαστών και αυτοί θα είναι υπεύθυνοι. Ούτε ο κούλης που θα τον διώξουν μετά ούτε ο Ανδρουλάκης με το πασόκ του δεύτερου ΑΦΜ που και αυτόν θα τον διώξουν σαν τον Βενιζέλο αφού δεν τους πιστεύει κανένας! Αν δεν εφαρμοστεί το Σύνταγμα, πάμε δυστυχώς για Εθνικό Διχασμό μέχρι την τελική επικράτηση του Ηλία!

  130. Εαν δεν ειναι υποψηφιο κομα οι ΕΛΛΗΝΕΣ μπορει να γραψω σε ενα χαρτι Κασιδιαρης και αυτο θα ριξω στην καλπη Μονο εαν τρελλαθω θα ψηφιζα αυτους που τοσα δεινα εχουν φερει στην Ελλαδα μας και δεν τα ξεχνω ουτε για μια στιγμη

    1. μην γινεσαι ερμαιο του συστηματος. αυτο θελει και ο κουλης. να ριξεις ακυρο. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ. βαλε σε οποιο μικρο κομμα θελεις.υπαρχει το εαν. υπαρχει ο καζακης. υπαρχουν τοσα. μεχρι τοτε μπορει ο ηλιας να σου υποδειξει τι να ψηφισεις.

      1. ποιος Καζα(να)κης ρε φιλε, αυτος δηλωνει κουκουες…. Υπαρχει η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

        1. Ήταν κουμουνιστής νέος. Αν τους πίστευε, θα έμενε στο ΚΚΕ και θα ήταν ένας ακόμα κηφήνας βουλευτής. Αντί αυτού, παλεύει με ανεξάρτητο κόμμα να αντιμετωπίσει τις συμμορίες της Βουλής. Λεβέντης μπήκε στη Βουλή και δεν καταλάβαμε τίποτα.

          1. μα στη βουλη 2015-19 μονο Λεβεντης εκανε τη διαφορά, ζητουσε πραγματα για το λαο που οι αλλοι δε τολμουσαν. Ο Καζα(να)κης δηλωνει κομμουνιστης

  131. Προσφυγή στό ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ εφ΄ όσον ένα τμήμα του λαού δεν αναγνωρίζεται ώς ΠΟΛΙΤΕΣ .
    Κί εμείς δέν αναγνωρίζουμε τήν Κυβέρνηση πού θά προκύψει.
    Γιά τά Συστημικά κόμματα δέν είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες καί αόρατοι στον Ελληνικό χώρο
    ώς έκ τούτο νόμιμες μαζικές , μεμονωμένες προσφυγές .
    Διότι έχουμε το δικαίωμα να μην τους αναγνωρίζομαι και εμείς.

    1. Εδώ δεν υπάρχει δικαιοσύνη ποιο δικαστήριο. Ορισμένοι δεν αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει μαφία. Τέλος και σ’όποιον αρέσει σου λένε. Εγώ είμαι το κράτος, εγώ θα σε κάνω ότι θέλω. Αφού με ψηφίσατε θα πει στο Ζάππειο θα σας αλλάξω τα φώτα.

  132. Αλλο ειναι το ερωτημα.Μπορουν να μαντεψουν το τι θα γινει αν τελικα δεν κατεβη ο Ηλιας? Ο Θεος να τους λυπηθει

    1. Θα βγάλεις το σουτιέν σου να φανταστώ και θα βγεις στην κεντρική πλατεία του Άμστερνταμ;
      Ήρεμα παιδιά

  133. “Ω Ελλάς αρχαία χώρα..τι μ@λ@κες βγάζεις τώρα”.

  134. Μακαρι να κοπει ο Ναζιδιαρης που ειναι υποδουλος του χρεους και ασχετος απο οικονομικα,να μπει ο ΚΑΖΑΚΗΣ που εχει προγραμμα εξοδου απο την κριση και ΔΙΑΓΡΑΦΗ του χρεους και πρωτογενη παραγωγη.Αν δεν μπει βουλη σ αυτες τις εκλογες ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ.Και θελετε το σκουπιδι τον Τζημερο που ειχε στειλει τελεσιγραφο στη Μερκελ για πιο σκληρα μνημονια.ΦΥΛΑΚΗ θα φαει μαζι με Κουλη και Τσιπρα μολις ανεβει η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

    1. Θα συμπληρώσει ψηφοδέλτια ο Καζάκης για να κατέβει στις εκλογές;

      1. Συμπληρωμένα τα ψηφοδέλτια του ΕΠΑΜ – Συμμαχίας Ανατροπής σε σχεδόν όλες τις περιφέρειες. Σε αντίθεση με τα άλλα κόμματα που έκαναν λάθος μέχρι και το όνομά τους. Η Συμμαχία Ανατροπής έχει συγκεντρώσει πολλούς αξιόλογους πατριώτες, που δεν κολλάνε σε αριστερά και δεξιά, και συνεχώς διευρύνεται

      2. πως να μην τα συμπληρωσει; συστημικο κομμα ειναι. ειδες να τους βαζει εμποδια του καθεστως;

    2. Αν δεν ήσουνα μ@λ@κ@ς…τι θα ήθελες να ήσουν ?
      Τράβα παίξε με τα Καζάκια σου ρε Λαλάκη…

    3. Φοβερός ηγέτης ο Καζακης και μόνο από τη φυσιογνωμία του οι Τούρκοι και το ΝΑΤΟ θα τα κάνουν επάνω τους. Μόλις τον βλέπεις λες να ένας ηγέτης.

      1. Γενικά έχουμε πολλούς ηγέτες. Αν υπήρχε Κολοκοτρώνης, Μεταξάς, Παπαδόπουλος όλοι οι ηγέτες οι σημερινοί θα έτρεχαν προς Παρίσι, Βερολίνο, Αμερική, φυσικά φορώντας πάνα ακράτειας. Γιατί εκτός από ηγέτες είναι και άντρες. Κλαρίνο ρε θα κάθονταν αλλιώς ξερονήσια και Μπουμπουλίνας για παραδειγματισμό.

    4. Ποιος Καζάκης ρε, πλάκα μας κάνετε μερικοί;

    5. χαχαχα οχι θα ψηφισουμε καζακη που ηταν στο κκε οταν συγκυβερνησε ο φλωρακης με το μητσοτακεικο. σταλινικους δεν ψηφιζουμε

  135. υποψηφιοs βωλευτηs στο κομμα του κ.Κανελοπουλου ΕΑΝ ποιοs ποιοs ποιοs;;;;
    ο αστρατευτοs φυγοστρατοs φυγοδικοs πλαστογραφοs κυδωνιατηs βρωμοκαΜΠΙΝΕΣ σαποιοκοιλιαs η ρωποπερπηρηθρα του Πορνογερου ο μπουγατσαs μασωνοs ο χωντροs…!

    1. Εισαγγελέα Κανελλόπουλε, είμαι εγώ ένας Έλληνας που σου έλεγα ότι μπορεί να σε αποκηρύξανε τα αδέλφια σου που κατέβηκες με τον Ηλία, αλλά έχεις εμάς που σε αγαπάμε πλέον περισσότερο από τα βιολογικά σου αδέρφια! Εγώ που σου τα έλεγα αυτά έχω σαλτάρει, διαβάζοντας ότι θα βάλεις Αντιπρόεδρο!!! τον …..Αιβαλιώτη του Καρατζαφέρη, αυτόν που ψήφισε τα μνημόνια! Και ακόμα και σήμερα εξυμνεί τον Καρατζαφέρη, ο οποίος εξυμνεί τον Κούλη ξεχνώντας Πρέσπες και τζαμιά και λαθρομετανάστες, που παλιά φώναζε! Πλέον καμία εμπιστοσύνη δεν έχω κ. Εισαγγελέα και δεν θα σε ψηφίσω ακόμα και αν αποκλείσουν τον Ηλία. Ηλία επειδή είσαι τίμιος, καμία συνεργασία με τους πρώην του Καρατζαφέρη που ψηφίζανε μνημόνια και γίνανε οπαδοί του κούλη! ΗΛΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΣΤΙΣ 2 ΜΑΙΟΥ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!

      1. δυστυχοι εχετε καταλαβει οτι ολοι οι χουνταιοι βραζουν στο ιδιο καζανι? και παντα με την επιγραφη “πατριωτικος χωρος” χα χα χα

    2. Τι λες ρε θεία, γράφε ελληνικά. Ρε σεις είσαστε πολλοί τελικά για τον Άγιο.

  136. Το ΕΑΝ Κανελλόπουλου είναι κόμμα ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, σας το λέω για να μην πείτε ότι δεν ξέραμε.

  137. Ότι γραμμή δώσει ο ΗΛΙΑΣ … αυτήν θα ακολουθήσουμε.
    Εαν μας πει να ψηφίσουμε τα καζάνια της κόλασης θα το κάνουμε.

  138. Ο Θεος να μας φυλαξει !!!! Ειναι δυνατον να ψηφισουμε κομματα που περασαν και μας καταστρεψαν ;;; Τα φαγαμε στην μαπα μας και ειδαμε τα αποτελεσματα τους .Οσοι εκλεψαν τον υδρωτα μας , οσοι ψηφισαν ΕΜΦΙΑ,οσοι υποχρεωσαν για διαβολικα σκευασματα ,οσοι υπεβαλαν αναγκαστικους φορους, αρπαγιες κατοικιων κ.λ.π Στα …. τσακιδια και στον αγυριστο !!!!

  139. Δεν μπορεί 10 Ηλίθιοι νομοθέτες του Α1 να κόψουν το 10+ % του λαού… Καταλάβατε βοοειδή;;

    1. Οι τρεις είναι σίγουροι ότι θα τον κόψουν 7 μένουν.

  140. Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
    ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ “ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ-ΑΠΟΧΗ-ΑΚΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ”
    ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, κι εξηγούμαι
    1. δεν θα ψηφισω – αποχή είναι αυτό και το ίδιο
    2. άκυρο-λευκό είναι δύο ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά πράγματα ως προς την καταμέτρηση.
    3. ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ξεχωριστά, το ποσοστό της κάθε επιλογής.
    ΥΓ εγώ που επέλεξα, αυτή την επιλογή τελικά τι επιθυμώ εκ των τριών;;;;
    Εννοώ ΆΚΥΡΟ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;;; ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΥΡΟ;;;
    Γιατί με ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ (λευκό) ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ (αποχή) ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟ;;;
    ΤΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ (ΑΠΟ)ΚΟΜΜΑΤΩΝ;;

    1. τι λες φιλε μου, ποιος σου τα ειπε αυτα?? η αποχη μπορει να μετριεται σαν αποχη, αλλα ΔΕΝ μετραει στο αποτελεσμα, ολα τα κομματα, και μόνο αυτα, βγαζουν αθροισμα 100. Αποχη-ακυρο-λευκο φερνουν το ιδιο αποτελεσμα, δηλαδη τιποτα. Να θυμασαι πως οσο μεγαλυτερη ειναι η αποχη τοσο μεγαλυτερο θα ειναι το ποσοστο του Κουλη. Απλα μαθηματικα

        1. εγω? χα χα χα χα κακομοιρηηη… δες τις προηγουμενες εκλογες, ξεστραβωσου… υπολογιστηκε ποτε η αποχη στο αποτελεσμα? Μονο τα ΚΟΜΜΑΤΑ βγαζουν αθροισμα 100. Ενημερωσου, μη μενεις γιαννης. Μη κανεις μαγκα το κουλη και τον αλιεξη. Απο σας τους αδαεις ανεβαζουν τα ποσοστα τους!

      1. και όμως όταν η αποχή ξεπεράσει το 50% υπάρχει μεγάλο πρόβλημα νομιμότητας των εκλογών!

        1. Οχι, και 90% να ειναι η αποχη αποτελεσματα θα βγουν.

  141. Γιατι το makeleio δεν λεει κατι για την προσφυγή Τζήμερου στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής του ΚΚΕ στις εκλογές???
    Τον Τζημερο πρεπει να τον κανουμε αγαλμα! Αξιος! Ηρωας!

  142. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρεπει να τιμωρηθει εεε;;; Που αγνοησε την αποφαση του λαου στο δημοψηφισμα του 2015 και το οχι στα μνημονια το εκανε ναι .Για τις πρεσπες που χαρισε το ιερο ονομα της μακεδονιας μας στους γιφτοσλαβους και χαρισε ανελεητο ξυλο στους Ελληνες πατριωτες γι αυτο , Για την καθιερωση των grag queens στα παιδια μας, Για επιβολη της λοατκι προπαγανδας παντου, επιδοματα στους λαθρο και δορεαν ολα γι αυτους , Εξαθλιωση της ζωης μας οικονομικα . Και παρα πολλα αλλα .Οστε δεν πρεπει να τιμωρηθουν και αυτοι εεε;;;

    1. Μαυρισμα σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ και αλλα κομματα συστημικά που ειναι στο Κοινοβούλιο.
      Τρελαίνομαι οταν ακουω κ διαβάζω οτι θα ψηφίσει κάποιος ΣΥΡΙΖΑ ως αντίδραση. Οταν βλεπω και ακουω τετοια πράγματα, παει να πει οτι δεν υπάρχει υγιεια στο σκεπτικό των συνελλήνων μας που πάνε να ψηφίσουν. Με τέτοια μυαλά που έχουμε για αυτό τους λουζόμαστε ολους αυτούς χρόνια τώρα. Μνημόνια και δουλεία μέχρι να σβήσει ο ΗΛΙΟΣ!

  143. Και να μην κατέβη το κόμμα, πάλι Κασιδιάρη θα ψηφίσουμε που ειναι το πρόβλημα? φάκελοι υπάρχουν στο πάγκο, μια λευκή κόλα Α4 απ το σπίτι και με μαρκαδόρο χρώματος ανάλογα τη προτίμηση, γράφουμε με κεφαλαία Έλληνες Κασιδιάρη ή και σκέτο κασιδιάρης για μεγαλύτερη έμφαση, το χώνουμε μεσ’το φάκελο κι απολαμβάνετε έστω και νοερά και με αρκετή φαντασία τα μούτρα τών κουμουνοπασοκοσυριζονουδούλων όταν θα καταμετρούν και θα μαζεύουν στο τέλος τη χαρτούρα…ώ ρέ και να μπορούσα να παρακολουθούσα ταυτόχρονα τη διαλογή σε καμμιά χιλιάδα εκλογικά κέντρα…την ιδέα την έριξα…μυαλό υπάρχει…σκεφθείτε πολύ καλά…προσοχή καμμία ψήφος Ελλήνων Κασι σε κανέναν…λιγη υπομονή ακόμα…η νίκη είναι δικιά μας… των Ελλήνων !!!

  144. δεν είναι θέμα ιδεολογίας πια, αυτοι που θα ψηφίσουν το ΣΥΡΙΖΑ απλά θα τιμωρίσουν κουλη πασοκ και σίγουρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει το μεγαλύτερο ποσοστό απο τους ΕΛΛΗΝΕΣ και θα βγει 1ο κόμμα.

    1. Λαθρολάγνοι συριζαίοι μπας και νομίζετε ότι ξεχνάμε ότι και εσείς κατεβάσατε νόμο για να αποκλείσετε τον Ηλία; Τζάμπα ταλαιπωρείστε για να δώσετε γραμμή για τον πινόκιο, γιατί θυμόμαστε τις Πρέσπες, το μνημόνιο, το όχι που το κάνατε ναι, τα ανοιχτά σύνορα! Εδώ λέμε Ηλία κσι αν αποκλειστεί όποιον μας πει ο Ηλίας. Και λαθρολάγνους, πρεσπολάγνους, που ψήφισαν μνημόνια δεν θα μας πει! Τραβάτε στους λοατκι που θέλετε υιοθεσίες από γκέι! Εδώ μόνο ΗΛΙΑ.

      1. θα ψηφίσω τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο κούλης και ο γιδοβοσκός θα μου στερήσουν την δυνατότητα να ψηφίσω τον Ηλία,οτιδήποτε άλλο ψηφίσετε είναι υπέρ του κούλη απλά μαθηματικά είναι δεν δουλεύει το μυαλουδάκι σου?????

        1. Και ο τσιπροζάεφ κατέβασε νόμο να μην κατέβει ο Ηλίας,αυτό δεν το λες φιλισκοπιανέ, φιλότουρκε των ανοιχτών συνόρων και των υιοθεσιών παιδιών από γκέι του τσιπροζάεφ. Σας πονάει ο Ηλίας

          1. Ναι αλλά δεν ψήφισε στη βουλή και επειδή ένας απο τους δυο θα είναι πρωθυπουργός ποιόν προτιμάς?Αυτόν που ψήφισε τον αποκλεισμό Κασιδιάρη ή τον τσιπροζάεφ όπως τος λες??ποιόν θα ψήφιζες για να μη βγει ο κούλης?Απάντησε.

  145. Αρε Λιάκο μου..μόνο σου παλεύεις αντράκι μου…!!!
    Ο Έλληνας φίλε μου καλέ, φίλος δεν πιάνεται ποτέ.
    Όταν στους ψηφοφόρους σου το 85% – αν εξαιρέσουμε το 15% του Δεν .. άκυρο.. λευκό – είναι αλλά Ντ άλλα της Παρασκευής το γάλα ( καλά μ’ αυτό το 21% άλλο κόμμα.. γελάω !!! ) παλεύεις μοναχός.. δυστυχώς! Το 15% έχεις..σε θέλει..σε πιστεύει..σε στηρίζει. Μπόλιασε το σωστά κι ο αγώνας σου θα βγεί “νικηφόρος” !!!

  146. Mερικοι θα ψηφισουν ΣΥΡΙΖΑ λενε για να τιμωρηθεί η ΝΔ πιο γελιο επιχειρημα δεν εχω ακουσει εφοσον ειναι τα ιδια σκ@τ@ και αποσκ@τ@ αυτοι ανθελληνες αλληλεγγυοι των λαθρο των Λοατκι των σκοπιανων των τουρκολαγνων των μολοτοφορων .

  147. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ όσοι δεν πάνε να ψηφίσουν καθόλου και όσοι ψηφίσουν Ν.Δ.
    Ο Θεός να μας φωτίσει ως λαό διότι έχουμε τρικυμία εν κρανίω.

  148. ΣΥΡΙΖΑ για να τιμωρηθεί η ΝΔ και τα ξαναλέμε σε τέσσερα χρόνια
    ΆΛΛΩΣΤΕ οι ψηφοφόροι της ΝΔ είναι χούφταλα και πεθαίνουν από γηρατιά

    1. Ρε ουστ ανθέλληνες που θα ψηφίσουμε τον τσιπροζάεφ. Το ίδιο έλεγε ο κούλης, να τον ψηφίσουν να φύγουν οι συριζαίοι που άνοιξαν τα σύνορα. Και μετά τα άνοιξε τα σύνορα και αυτός σαν τον πινόκιο! Ρε ξεχάσατε που εσείς κάνατε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, που κάνατε το ΟΧΙ ναι, που ψηφίσατε Πρέσπες και πνίξατε στο Σύνταγμα στα χημικά μικρά παιδάκια, που διαμαρτύρονταν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Ρε είσασταν με τον κούλη στα υποχρεωτικά μπόλια και τα λοκντάουν, τα ξεχάσατε; Κακώς μπαίνετε σε πατριωτικό σάιτ, εδώ δεν θα βρεί ούτε 1 ψήφο το κλεπτοκρατικό τόξο που είστε και εσείς! Απευθυνθείτε στους λοατκι που είστε και υπέρ της υιοθεσίας στους γκέι! Ρε τα παιδιά τα ρωτήσατε, σιγά μην τα ρωτήσετε, εδώ εσείς κάνατε το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος ναι, ανθέλληνες του Σόρος και των ανοιχτών συνόρων!

    2. Σε 10-12χρπνια χουφταλο θα σαι και θα ψηφίζεις ΝΔ ζώον.μιαμφορα είσαι 20χρονων μ@λ@κ#,$, μετά ωριμάζεις

  149. Σε μια χώρα που το 95% του πληθυσμού της αποτελείται από Μ@Λ@κ€Σ !!! δεν σώζεται με τίποτα κι από κανέναν…παρά μόνο με μία βόμβα ισοπέδωσης !!! Μια φορά ραγιάς..πάντα ραγιάς !!!

  150. Πάντως ποσό ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος εάν πάει και καθίσει να παίξει πόκερ σε στημένο τραπέζι ;
    Οποίος επιασεν έπιασε ….
    Και μην ξεχνάτε ποτέ σας ότι οι εκλογές ΔΕΝ ελευθερώνουν .

  151. αυτή η δημοσκόπηση επειδή δεν γνωρίζουμε πόσα θα μείνουν τελικά. Μια νέα δημοσκόπηση στις 6-5-2023 παρακαλώ.

  152. Αν αποκλειστεί ο Ηλίας και πει εσείς τώρα να ψηφίσετε αυτό το κόμμα, και μερικοί αυτό, και τα στελέχη του στην κάμερα να δείχνουν ψηφοδέλτια 3-4-5 κομμάτων, τότε στις δεύτερες εκλογές αυτά τα κόμματα θα έχουν πρόβλημα; Γιατί αν έχουν τότε είναι ωραίος νόμος. Τρέλα και τρικυμία.

  153. Τον άλλο τον απέκλεισαν γιατί τους έπιασε ο πόνος για τον ήλιο της Βεργίνας που είχε σήμα. Για ολόκληρη Μακεδονία που πρόδωσαν όλα καλά. Ρε αυτοί είναι ικανοί να δώσουν τη Μύκονο και μετά να στήσουν άγαλμα το Γαλάτη και τον πελεκάνο στο Σύνταγμα. Δεν υπάρχουν. Μιλάμε θα μας τρελάνουν αν δεν τους διώξουμε.

  154. Η ποιο μεγάλη σφαλιάρα στο Σύστημα είναι ψήφος στον Βελόπουλο. Είναι η μοναδική πολιτική δύναμη εντός κοινοβουλίου που υπολογίζεται. Γι’αυτο τον πολεμάνε τόσο πολύ!

  155. Παιδιά όποιος δεν πάει να ψηφίσει αυτή τη φορά, τότε είναι σαν να μην ενδιαφέρεται για το μέλλον του, για τη ζωή του.

    1. πολύ καλά τα λες φίλε μου πάμε δυνατά όλοι να βγάλουμε αυτοδύναμη τη νέα δημοκρατία και τον κυριάκο !

      1. Δεν πρόλαβε ο Κυριάκος σου να βάλει τα Σκόπια στην εοκ γιατί ευτυχώς τον μπλόκαρε η Βουλγαρία! Δεν πρόλαβε και τις Πρέσπες του Αιγαίου γιατί πέφτει, παρότι η Ντόρα το προετοίμασε μιλώντας για τα τουρκικά ακρογιάλια! Τον βλέπω να φεύγει νύχτα με ποσοστό Βενιζέλου 5% και να μιλάει με κάτι αποτυχημένους πασοκτζήδες στις ομιλίες του Βενιζέλου και να συζητάνε για την κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων! Και για το χαράτσι της ΔΕΗ που έβαλε ο Βενιζέλος! Που βγήκε και αντισυνταγματικό!

  156. 1. Η Αποχη απαγορευεται δια ροπαλου!
    ειναι σα να ψηφιζεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ
    2. Δεν ψηφιζουμε κανενα κομμα απο τα εντος Βουλης διοτι,
    μεχρι σημερα,
    δεν υπηρχε περιπτωση,
    να μπει στη Βουλη κομμα που δεν το εγκρινουν τα ιερατεια,
    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, ‘καθως και η Greek Mafia, που ουσιαστικα κυβερνα τη χωρα.
    3. Δεν γνωριζω ως που θα φτασει η νοθεια στις 21 του Μαη αλλα,
    προσοχη μεγαλη,
    και στα μικρα κομματα εκτος Βουλης δεν κρυβονται “Αγιοι”,
    εχει πολλους τυχοδιωκτες η χωρα, οσοι εχουμε κασποια ηλικια κατι ξερουμε.
    Προσοχη λοιπον και μην επαναπαβεστε,
    ψηφιζουμε αντσυστημικα για να μην πριμοδοτησουμε τα μεγαλολαμογια αλλα δεν ψηφίζουμε μικροαπατεωνες, τους ρουφι@νους και χ@φιεδες της Βουλης.

  157. Ο Κεφαλονιτηςαπο οτι εχω δει σωστα μιλαει Αγανακτησμενοι ειμαστε και απο την αποτυχημενη και επιβλαβη τετραετια του κουλη και με την κακια του απεναντι στο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ
    Βεβαια γιατι τρεμει τα ποσοστα που θα παρει ο Η ΛΙΑΣΛογικο ειναι να θελουμε εκδικηση Οσο για Πατριωτες ειμαστε οι ποιο γνησιοι και το μονο που θελουμε εναι τοσημφερον της Πατριδας μαςκαι να εξαφανηστουν ολοι οι προδοτες οικλεφτες που το μονο που κοιτανε ειναι ηπροδοσια και η κλεψια και η ανηθικοτητα

    1. Έτσι είναι οι περισσότεροι μοιάζουμε. Απλοί, γνήσιοι, οικογενειάρχες, που η απογοήτευση έχει γίνει πλέον οργή. Δεν αντέχεται αυτή η βρωμιά, ο εύκολος πλουτισμός κάποιων, η κατάφορη αδικία, η ανωμαλία που έχουν, η ατιμωρησία των κλεφτών δολοφόνων παιδεραστών βιαστων, οι υποχρεωτικοτητες, το ξεπούλημα της χώρας, το ακαταδιωκτο των λαμογιων μιζαδορων. Δεν έχουμε κομμουνισμό, δεν έχουμε σοσιαλισμό, δεν έχουμε βασιλεία, δεν έχουμε δικτατορία, δεν έχουμε φιλελευθερισμό, έχουμε ότι χειρότερο υπάρχει μαφία.

  158. Δηλαδή θα φύγει ένα 16% από ένα πατριωτικό κόμμα για να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ? Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτόν τον τόπο, ζωή ραγιάδες.Αντι να στηριχθούν τα εξωκοινοβουλευτικα πατριωτικά κόμματα θα προτιμήσουν να ψηφίσουν τον Τσίπρα? Και μετά όλοι αυτοί θα κλαίγονται για τις Πρέσπες του Αιγίου και ότι είναι προδότης γιατί με την ψήφο τους κατάφεραν να διώξουν τον άλλον προδότη τον Μητσοτάκη…

    1. Έτσι γράφουμε επίτηδες μπας και περάσουμε τον Άρειο πάγο, σιγά μην ψηφίσουμε λοατκι

    2. Φίλε μην πιστεύεις τα τρολλάκια του μπλε συριζα και του κανονικού συριζα και του κουμμουνιστή καζάκη. Όλοι αυτοί ελπίζουν να αποκλείσουν τον Ηλία αλλά 1.500.000 κόσμος είμαστε πιο μπετόν αρμέ και από το Κκε. Θα έχει δεύτερη λύση ο Ηλίας αν τον αποκλείσουν και αυτόν θα ακολουθήσουμε. Αλλά δεν θα τολμήσουν να τον αποκλείσουν. Γιατί τώρα που θα καταρρεύσει ο κούλης και ο γιδοβοσκός θα πάρει μικρότερο ποσοστό και από τον Βενιζέλο, θα δεις πως θα βρίζουν όλοι κούλη και γιδοβοσκό για τον αντισυνταγματικό φωτογραφικό νόμο! Και ο γεωργιάδης θα αγκαλιάζει τον επόμενο αρχηγό όπως έκανε με τον καρατζαφέρη, μετά με τον Σαμαροβενιζέλο και μετά με τον Κούλη! Μην σου πω ότι θα βγάλει ξανά τα βίντεο που έβριζε τον Κούλη για τη siemens και τον έλεγε γόνο που δεν έχει δουλέψει!

      1. Ποιό 1.500.000 κόσμος; Μόνο τόσοι; Γιατί ρίχνεις τον Ηλία έτσι; Εγώ σου λέω τουλάχιστον 4-5 εκατομμύρια ψήφους θα πάρει στις εκλογές. Όλη η Ελλάδα μη σου πω όλη η Ευρώπη ζητάει Ηλία! Εντωμεταξύ στις εκλογές δε θα μπείτε στη Βουλή και θα μιλάτε για νοθεία στο ίντερνετ και στο δρόμο αν βγείτε για να διαμαρτυρηθείτε δε θα γεμίζετε ταξί….

        1. Για φέρτε τον Ζάεφ να πάρετε καμία ψήφο γιατί οι λαθρομετανάστες που δώσατε υπηκοότητα ψηφίζουν Ανταρσύα του Κωνσταντίνου! Εσείς τους δίνετε σπίτια, αυτόν ψηφίζουν! Να ψηφίσει ο ζάεφ τώρα τον κούλη των πρεσπών και στις δεύτερες εκλογές τον τσίπρα των πρεσπών!

  159. ενα σεναριο απογορευουν τον κασιδιαρη και δινει γραμη να ψιφησουν κκε και ΅στις δευτερες απαγορευουν την καθοδο του κκε και καλα γιατι ειναι μπροστινος του κασιδιαρη )

    1. Η φαντασία σου καλπάζει…Ακόμη και έτσι να γίνει όμως, ουδείς ακουμπάει το ΚΚΕ και γενικά την αριστερά…Είναι ιερή αγελάδα…

  160. Συμμαχία Ανατροπής (ΕΠΑΜ κλπ). Καζάκη.

  161. Αν το ποσοστο του Εθνικου κομματος ΕΛΛΗΝΕΣ
    ηταν 3-5% δεν θα συνεβαινε τιποτα…..
    ουτε προσπαθεια αποκλεισμου απο εκλογες,
    ουτε κατασυκοφαντηση απο τα τηλεκαναλα….
    Το ποσοστο ειναι σιγουρα διψηφιο και 3ο κομμα…
    Και επειδη αναγκαστικα θα κανουν συγκυβερνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ,
    γιατι με το Πασοκ δεν βγαινουν τα νουμερα,
    τοτε ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ….
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ,
    ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ….
    OΠΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ,
    οι Συριζα και ΝΔ………
    Εχουν γινει δηλωσεις για παραχωρηση στους Τουρκους
    θαλασιας Ελληνικης κυριαρχιας,
    απο πρωτοκλασατα στελεχη των ΝΔ και Συριζα….
    ακουσαμε ηδη δηλωσεις απο Ντορα και Φιλη(Συριζα)….
    Η υπερψηφιση του Εθνικου κομματος ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

  162. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που κανένας σας δεν το βάζει μέσα στις δημοσκοπήσεις σας αλλά είναι το μόνο που έχει καταθέσει στον Άρειο Πάγο και πλούτο τεράστιο και πρόγραμμα σωτηρίας για την χώρα μου…

    1. Ποιον Ψώρα που ο κόσμος του έκανε σβούρες στις καφετέριες στις ταβέρνες στους δρόμους και έλεγε ότι Έλληνες του εξωτερικού θέλουν να κάνουν νοσοκομεία και σxολεία και πάρκα και το ένα και το άλλο και δεν επιτρέπει το κράτος και υπέγραφε ο κόσμος από αγανάκτηση;Αν ήξερε ο κόσμος τις μαλακίες για διαστημόπλοια για τεxνολογίες του Απόλλωνα και παπάρια δεν θα υπέγραφε ούτε ένα άτομο.Το να λες τέτοια ψέμματα στον κόσμο για να τον παραπλανήσεις ώστε να υπογράψει είναι κακούργημα.Και πόσο μάλλον όταν τους πήρε ταυτότητες – ΑΦΜ και πολλά άλλα.Απορω πως βγήκε από την φυλακή.Να τον ξανά xώσουν μέσα και να μην ηλίου φώς.

  163. πολλα λογια και παχεια και κατσαρα…… και καμια ελπιδα για την ελλαδα. ποιος φταιει για αυτο?? ο λαος που αντικατοπριζεται σε ολα τα σχὀλια ………….. τραγικο. και να μην ξεχαστει η καρεκλιτσα στο μαξιμου για τον ανδρουλακη…. θα περιμενη ………….σας δουλευουν και απο πανω……

  164. Το τίποτα ισοδυναμεί με ψήφο στο μητσοτακη. Όσο μεγαλύτερο ποσοστό εκτός βουλής τόσο πιο πολύ θα χαρεί ο πρώτος. Δυστυχως αν θα μοιραστεί η ψήφος των πατριωτων σε Ηλία, εμφιετζογλου, κανελλοπουλο, φαηλο κλπ κανένας εν τέλει δεν θα πιάσει το 3%. Υπολογίστε και νοθεία. Για αυτό μην παραμυθιαζεστε. Θα αφήσουν όλα τα κόμματα επιτηδες. Στις πρώτες εκλογές σύριζα προκειμένου να πέσει η κουλά με πάταγο. Στις δευτερες Ηλία.

  165. Η λύση είναι μία: Λατινοπούλου στην εξουσία! εχαχαχα

  166. Πάντως και το έχω ξαναπεί εγώ πιστεύω ότι ο Άρειος πάγος δεν θα αποκλείσει το κόμμα ΈΛΛΗΝΕΣ. Πριν λίγο καιρό είχε δώσει την έγκριση του στο κόμμα και επιπλέον οι δικαστές μένουν ενώ οι κυβερνήσεις πέφτουνε. Πάντως στην περίπτωση που αποκλείσουν τον Ηλία δεν θα δώσει γραμμή στους ψηφοφόρους του γιατί αν το κάνει πρέπει να γνωρίζει ότι σε δεύτερες εκλογές ο Άρειος πάγος ξαναδινει ή όχι έγκριση στα κόμματα και τότε το όποιο κόμμα θα έχει και αυτό πρόβλημα.

      1. Όποιος γράφει μια φράση, όποιος βρίζει, όποιος χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς χωρίς να ξέρει να διαβάζει, όποιος δεν έχει επιχειρήματα είναι η χαρά του συστήματος. Μετά τις εκλογές θα δούμε ποιος θα δικαιωθεί. Θα απαντήσω τότε σε όλους.

  167. ΝΙΚΗ ό,τι καθαρότερο υπάρχει αυτή τη στιγμή. Με πάρα πολλούς ανεμβολίαστους υγειονομικούς στις τάξεις της και τον πατριώτη Δάσκαλο Δημήτρη Νατσιό

  168. Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο και φαίνεται. Υπάρχουν τρεις τάσεις και πάνε ανάλογα και την ηλικία και την αγανάκτηση για την κυβέρνηση και το φανατισμό. Οι οπαδοί και νέοι θα κάνουν ότι πει ο Ηλίας. Οι μεγαλύτεροι με την οργή που έχουν ή θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ για να φύγει ο Κούλης και βλέπουμε και κάποιοι άλλοι ένα κόμμα μικρό. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει όμως αν αποκλειστεί το κόμμα πόσοι θα επιστρέψουν στο μαντρί της ΝΔ.

    1. Κεφαλλονίτη του τσιπροζάεφ, και μικροί και μεγάλοι μόνο τον Ηλία εμπιστευόμαστε. Την ίδια αηδία που νιώθουμε για τον κούλη, την ίδια νιώθουμε για τον τσιπροζάεφ (που και αυτός ζήτησε αποκλεισμό του Ηλία) και για το υπόλοιπο κλεπτοκρατικό τόξο. Πας να δώσεις γραμμή για τον τσιπροζάεφ αλλά δεν μπορεί Έλληνας να ψηφίσει τον τσίπρα του “δεν έχει σύνορα η θάλασσα”,τον τσίπρα του Μνημονίου και των Πρεσπών! Μικροί μεγάλοι θα στηρίξουμε Ηλία. Αν τον αποκλείσουν, όποιον μας πει! Απλά τα πράγματα. Και τσιπροζάεφ δεν θα μας πει!

      1. Καλά εσύ δεν βλέπεις αριθμούς; Ο κάθε ψηφοφόρος είναι και ένας αριθμός που προστίθεται και διαμορφώνει κάποιο ποσοστό. Μάθε να διαβάζεις. Αλλά και εσύ όπως και κάποιοι άλλοι μόνο να βρίζετε ανθρώπους που δεν ξέρετε. Με έχεις ξαναδιαβάσει εδώ μέσα; Είσαι πολύ βλάκας και μικρός για να χαρακτηρίσεις κάποιον με ρίζες και συγγένεια με τον μεγάλο πατριώτη Ιωάννη Μεταξά ως λαθρολαγνο και τσιπροζαεφ. Πέρασε και εσύ όπως είπα και σε έναν άλλο και δεν απάντησε, τέτοιοι είσαστε, από τα Μεταξάτα της Κεφαλονιάς να μάθεις ιστορία του εθνικισμού και πως δεν φτάνει να υπάρχει ένας Μεταξάς για να πει όχι πρέπει να έχει φτιάξει και ένα λαό έτοιμο για να υποδεχτεί και να στηρίξει την απόφαση του. Άντε νεόκοποι. Και κανονίστε με τον φανατισμό και καμιά βλακεία να δώσετε αφορμή στο σύστημα να στερήσει από τον Ηλία το εκλέγεσθαι. Και η Ευρώπη δεν δέχεται επίσης περίεργες διαθέσεις και αντιλήψεις.

  169. ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ…ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ…ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ…ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 21 ΜΑΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΝ…ΗΛΙΑ ΦΥΣΙΚΑ!ΔΛΔ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΑΤΤΙΛΑ…ΟΠΩΣ ΤΟ 74 ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ(ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΤ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ/ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ) ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΔΟΥΛΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΚΟΙ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΝ…ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ!!ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ…ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ,ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ,ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΨΕΥΤΟΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΨΕΥΤΟΝΕΚΡΟΥ(Ο ΧΥΣΣΑΣ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ)…ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ!ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?ΜΕ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΠΑ ΠΑΝΤΑ…ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!ΕΙΤΕ ΨΕΥΤΟΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΑΛΙ,ΕΙΤΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΒΟΜΒΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ…ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ!ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΦΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ,ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ…ΚΑΙ ΚΑΛΑ!
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΚΑΛΠΗΣ!ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΝ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΑΝ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΤ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΝΗΣΙΑ ΑΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ…ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑΝΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ!Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΕΟΝΑΖΙ!

      1. προβλεψαμε τον σεισμο στην τουρκια με τους χιλιαδες νεκρους(εγινε)…προβλεψαμε τον αντιχριστο,θηριο μοχαμεντ μπιν σαλμαν οτι θαρθει ελλαδα και θα κανει μπιζνες(εγινε),προβλεψαμε την αρχη του κοβιντ 11 μαρτιου(εγινε),προβλεψαμε την επιθεση/εκρηξη στο λιβανο πριν 2 χρονια αρχες αυγουστου(εγινε) κλπ κλπ ολα μεσα απτην αγια γραφη!λες να μην επαληθευτει ο Θεος και σε αυτο ρε αυλωνιτη?κατσε και θα δεις την πιο ωραια ταινια,πινοντας την οργη του Θεου ολη μεχρι το τελος!και θα πεις και ευχαριστω!οχι εσυ προσωπικα κεφαλοκνιτη,οποιος πρεπει!

  170. Μην παρασηρθητε απο τα τρολ εδω μεσα που προτεινουν τους λαθρολαγνους κατσαπλιαδες του Συριζα , για να καιγεται η Αθηνα καθε μερα απο τους αναρχοαπλυτους μπαχαλακηδες. Μακρυα απο αυτους και ολους τους αλλους του κλεπτικου τοξου.

  171. Πρώτη επιλογή Κανελλόπουλος, δεύτερη επιλογή Βελόπουλος, μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Μητσοτάκη καλύτερα ΣΥΡΙΖΑ.

    1. Τα τρολάκια του συνταγματικού βόθρου εμφανίζουν τη νδούλα να παίρνει 5% που θέλει να αποκλείσει τον Ηλία! Κσι τους λαθρολάγνους πρεσπολάγνους του συριζα να παίρνουν 15% από εμάς που είμαστε πατριώτες. Μόνο Ηλία προδοταριό.

  172. ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ….ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ.ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΒΟΗΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
    ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ

  173. Λείπει η αυτονόητη επιλογή: «ό,τι μας ζητήσει ο Ηλίας να ψηφίσουμε»!!!

  174. Μόνο ΣΥΡΙΖΑ όλοι οι άλλοι έχουν ξεπουληθεί στη ΝΔ δεν υπάρχει άλλος δρόμος αν δεν φύγει τώρα ο Κουλης θα γ@μ@ την Ελλάδα μας αλλά 4 χρόνια και δε θα μείνει τίποτε όρθιο 2 εκατομμύρια Έλληνες θα χάσουν τα σπίτια τους

    1. Συριζαίε που ο πινόκιο υπέγραψε μνημόνιο δεσμεύοντάς μας 100 χρόνια, η μόνη σίγουρη ψήφος που έχεις είναι από τον Ζάεφ! Μέχρι και στα εμβόλια τα βρήκατε με τον κούλη, παρέα τα πιάσατε και θέλατε τα lockdown! Όσο για τους πλειστηριασμούς, εσείς τους κάνατε ηλεκτρονικούς, παρέα με τον κούλη ψηφίσατε τα funds για τους Έλληνες, παρέα με τον Κούλη θέλετε ανοιχτά σύνορα και σπίτια στους μετανάστες! Οι οπαδοί του Ηλία είναι μπετόν αρμέ, ψάξε αλλού. Αυτοί που λένε ότι θα ψηφίσουν άλλον, είναι τρολάκια του κούλη, του πινόκιο και του γιδοβοσκού. Εμείς Ηλία

  175. Ειλικρινά αυτό το ψήφισμα δείχνει πως κάποιοι συνεχίζουν να είναι κουτορνίθια και κάποιοι πως κάπως έχουν ξυπνήσει. Ας τα πάρουμε από την αρχή λοιπόν.
    Νουδούλα =προδότες, μαφιόζοι, φασίστες, κλέφτες, ανθέλληνες, δολοφόνοι, διαπλεκόμενοι, εθνομηδενιστες, κομματικός στρατός, αντιδημοκράτες. Λύση? Φυλακές!
    ΠΑΣΟΚ =προδότες, κλέφτες, απατεώνες, κομματικός στρατός και ότι ακριβώς είναι και η νουδούλα. Λύση? Φυλακές
    ΚΚΕ =διαπλεκόμενοι με όλους και όλα, τέρμα προδότες, σιωπούν για όλα, ανθέλληνες μέχρι εκεί που δεν πάει, εθνομηδενιστές, εχθροί των Ελλήνων ξεκάθαρα, πέρα για πέρα αντιδημοκράτες και υπέρ της σοβιετίας. Λύση? Φυλακές και εξορία επίσης, γνώμη μου!
    Ελληνική λύση =κλέφτες ψηφοφόρων πατριωτικού χώρου με σκοπό τη νόθευση κάθε έννοιας αντιπροσώπευσης. Το ίδιο παραμύθι με ΛΑΟΣ και ανεξάρτητους Έλληνες. Στόχος τους? Προφανώς να συνεργαστούν με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, σύριζα και όποιον άλλο με σκοπό να περάσουν οτιδήποτε νόμο βγει κατά του ελληνικού έθνους. Λύση? Κατάργηση και απόλυση με εκδίωξη από κάθε εξουσία έχουν.
    Εμφιετζόγλου, Τζήμερος, Λατινοπούλου, Μπογδάνος, Βόβολης, Κολυβάς, Μπέχλης, Καζάκης, Νατσιός, Ντίλης και δεν συμαζεύεται σας ζητήθηκε από μεγάλο αριθμό κόσμου να ενωθείτε όλοι μαζί ακόμα και με τον Κασιδιάρη φερόμενο ως ρατσιστή, φασίστα, ναζιστή ή οτιδήποτε άλλο τον κατηγορούν κάποιοι και δεν το πράξατε. Δεν το πράξατε λοιπόν διότι κανείς σας δεν είναι καθαρός δημοκράτης ούτε και φιλοπατρίς και για μένα είστε όλοι σας απατεώνες και τυχοδιώκτες αφού είναι γνωστό σε όλους ότι η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα ποτέ.
    Κανείς σας δεν μίλησε για πολίτευμα τύπου Ελβετίας κάτι που ζει και βασιλεύει η καθαρή δημοκρατία διότι δεν σας συμφέρει.
    Ε λοιπόν όχι, αν θα ψήφιζα αύριο κάποιον θα ήταν μια μεγάλη συσπείρωση με μόνο σκοπό την αλλαγή πολιτεύματος σε αμεσοδημοκρατία ώστε να τελειώσει μία για πάντα αυτή η σαπίλα δια παντός!!!

    1. Αλέξη εσύ….:::: Για τον ΤΣΥΡΙΖΑ ξέχασες να σχολιάσεις ή μήπως είσαι ένα από τα κουτορνίθια που αποκαλείς:::::
      ΆΛλος ένας νεοέλληνας παπατζής!!!!!!!

  176. Ο Χατζαραs Κινημα 21 που υπηρετησε την στρατιωτικη του θητεια οεο;;;

  177. Ουλοι μαs το χορτασαμε το πλουσιο καλαθι και εμειs
    δωρο τουs κανουμε τα @ΡΧΙΔΙ@ μαs στην Καλπη!!!

  178. Να απαντήσω στη δημοσκόπηση. Θα ψηφίσω ό,τι υποδείξει ο Κασιδιάρης.

  179. Δε συμμετέχουμε σε στημένες εκλογές από μια Χούντα με κοινοβουλευτικό φερετζέ. Δε νομιμοποιούμε με τη παρουσία μας το στημένο παιχνιδάκι τους. Άσε που δε θα ψηφίζαμε Κασιδιάρη ακόμη και να πηγαίναμε στις κάλπες και να κατέβαινε κανονικά. Ένας τραμπούκος νεοναζί ανεπάγγελτος είναι που παριστάνει το μπατριώτη για να περνάει καλά.

  180. Το ερώτημα τι σκοπό έχει Στέφανε;
    Να μετρήσει η ΝΔ τις απώλειες;

  181. ΕΑΝ- πουθενάν 29%;;;;;;
    Συριζα 15%;;;;;;;;
    Μεχρι και ΚΚΕ είδα ότι κάποιοι θα ψηφίσουν!!!!
    Καλά, πλάκα κάνετε τώρα; Νομίζω ότι κάποιοι βάζετε τα κόμματα στον τροχο της τύχης, τον γυρνάτε και όπου κάτσει! Δόξα το Θεό, υπάρχουν αρκετά Ελληνικά κόμματα ως εναλλακτική: η πατριωτική συμμαχία με το ΕΠΑΜ του καζάκη, η Νίκη του νατσιού, το κινημα 21 με μπέχλη και σπύρο χατζάρα, ακόμα και ο Εμφιετζόγλου (τον όποιο άκουσα σε συνεντευξη στον Νίκο κυριακάκη πριν μέρες, μόνον καλά λόγια είπε για τον Ηλία)
    Παιδιά, ΨΑΧΤΕΙΤΕ, ΞΕΚΟΥΝΗΘΗΤΕ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, μην περιμένετε “μασημένη τροφή” και ότι σας προβάλλουν στις οθόνες της ζωής σας! Καλή η αντΊδραση και η αγανάκτηση αλλά να ΜΗΝ έιναι ΤΥΦΛΗ!

  182. Αν δεν κατέβει ο Ηλίας…το ρίχνω Καζάκη που τα λέει όλα

    1. ο Καζάκης είναι ξεκάθαρα αντιφυλετιστής και το μόνο που τον απασχολεί σχετικά με το λαθρεποικιστικό είναι το οικονομικό αλλά και πάλι ούτε θέλει να διώξει κανέναν ούτε τον πειράζει η παρουσία των λαθρεποίκων, λέει ότι Έλληνας είναι όποιος “επενδύει” σε αυτόν τον τόπο ανεξαρτήτου καταγωγής, είναι κομμουνιστής που δούλευε στην Goldman Sachs, σκουπίδι τελείως, ακόμα και τον Κανελλόπουλο η “δημοκρατία” τον ενδιαφέρει, μόνο ο Εμφιετζόγλου είναι ανοιχτά υπέρ της ελληνικής φυλής, το οικονομικό πρόβλημα είναι δευτερεύον μπροστά στον λαθρεποικισμό και την αντικατάσταση πληθυσμού

  183. ΕΠΑΜ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και ξερό ψωμί! Χέστηκα για το ψευτομπόμπιρα Κασσιδιάρη!

  184. Τι λέτε ρε, 15% στον Τσίπρα; Παιδάκια είμαστε να κάνουμε πείσματα; Αυτός είναι ολετήρας και εθνομηδενιστής…Και επίσης αστοιχείωτος…Ξεχνάτε πολύ γρήγορα…Αν δεν δώσει γραμμή ο Ηλίας, προτιμούμε ΕΑΝ για να κόψουμε επικίνδυνες αυτοδυναμίες…Δεν δίνουμε ψήφο σε κόμματα που έχουν δώσει τα χείριστα δείγματα γραφής…

  185. Μαλλον αποχη. Κι ο Κασιδιαρης δεν ειναι σουπερηρωας να ερθει να σας σωσει. 3% θα επιανε αν κατεβαινε.

    1. Μαλλον αποχη… που βολευει αι τα τσιπροουλια του τοξου!
      Οξω ρε ολετηρες!

      1. Αποχη γιατι κουρασε η δηθεν δημοκρατια και δε με εκφραζει κανενας.

    2. Οχι αποχή γιατί είναι σαν να ψηφίζεις το πρώτο κόμμα

  186. Στέφανε βγάλε το ερώτημα γιατί υπονομεύει τον αγώνα που γίνεται. Αν αποκλείσουν τον Ηλία, θα μας υποδείξει ο Ηλίας! Αλλά δεν θα υπήρχε περίπτωση να μας υποδείξει κουμμουνιστές καζάκηδες, νικολόπουλους και όλους τους άλλους του αμίλητου καραμαν-αλή ή του Καμμένου που συγκυβέρνησαν με τον τσίπρα και ψήφισαν τις Πρέσπες! Θα κατέβει ο Ηλίας γιατί αλλιώς πάμε για Εθνικό Διχασμό! Και θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι, τώρα είναι στα πράγματα ο μιζοκούλης αλλά τα πράγματα αλλάζουν. Και ο Χίτλερ και ο Στάλιν πέσανε!

  187. Άν δεν αφήσουν τους “Έλληνες” να κατέβουν στις εκλογές, το να ψηφίσουμε άλλο κόμμα, σημαίνει ότι αποδεχόμαστε την μισελληνική δικτατορία τους. ΄Αρα ο στόχος των δολοφόνων του Ελληνισμού επιτυγχάνεται. Σε αυτές τις εκλογές διακυβεύεται η επιβίωσίς μας ως έθνους. Τρέμουν τον Κασιδιάρη ,γιατί αντί να λυγίσει έγκλειστος καθ΄υπόδειξιν του προδοτικού τόξου,μέσα από την φυλακή μας ενώνει και μας ενδυναμώνει. Οι “Έλληνες” είναι το δημοκρατικό,νόμιμο κόμμα που θέλουμε να ψηφίσουμε. ΄Οσοι το φοβούνται γιατί έχουν καταπατήσει το Σύνταγμα και τον ποινικό κώδικα μαζί, προλαβαίνουν να εξαφανισθούν από την Ελλάδα.

  188. Ψηφο στον ΣΥΡΙΖΑ ως διαμαρτυρια κατα του γιου του συνεργατη των Γερμανων και αρχαιοκαπηλου , το ΠΑΣΟΚ τον κατηγορησε που συνεργαζεται μαζι του και προεδρου της κεντροαριστερας Νουδουλας που κυνηγα τον καθε γνησιο δεξιο πατριωτη , εκτος αν ο Κος Κασσιδιαρης υποδειξει συγκεκριμενο κομμα κατι που με τους περιορισμους που του εκαναν για να μην μιλα μεγαλωνοντας τον αριθμο των υποστηρικτων του ειναι δυσκολο κια αν γινει δεν θα μπορει να διασταυρωθει η γνησιοτητα του

  189. εμπιστοσύνη στα άλλα πατριωτικά κόμματα δεν έχω. Θα βολευτούν και αυτοί με την θέση και τον μισθό που θα πάρουν. Ο μόνος πατριώτης είναι ο Ηλίας.
    Ή ΕΛΛΗΝΕΣ ή τίποτα άλλο

  190. εγω αν δεν κατεβει ο κασιδιαρης θα ψηφισω τζημερο
    γιατι δεν τον εβαλες στεφανε??????

  191. Προβοκατορικο ερώτημα που οδηγεί σε λανθασμένες απαντήσεις που αυτή τη στιγμή δεν έχουν ουσία και το χειρότερο οδηγούν όλους εμάς τους πατριωτες σε ηττοπάθεια κάνοντας μας να ξεπεράσουμε ένα υποτιθέμενο γεγονός ότι τάχα δεν θα κατέβουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ χωρίς να αντιδράσουμε και να σκεφτούμε μια υποτιθέμενη εναλλακτική…. Έτσι και διασπάται το ενιαίο μεγάλο πατριωτικό μέτωπο των ΕΛΛΉΝΩΝ που αυτή τη στιγμή τα ποσοστά του είναι τέτοια που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί (μιλάμε σίγουρα για διψήφιο) και το χειρότερο με την ερώτηση αυτή αποδεχόμαστε χωρίς αντίδραση τι πρέπει να διαλέξουμε από τα υπόλοιπα αποκόμματα… Δεν είμαι σίγουρος πως το μακελειό που διαφημίζει παντού τον Εμφιετζογλου και είχε σήμερα καλεσμένο τον συστημικοι μπογδανο αν προχώρησε με ανιδιοτέλεια σε αυτή τη δημοσκόπηση…. Είδατε ότι το πατριωτικό μέτωπο των ΕΛΛΉΝΩΝ κάνει τα πάντα για να κατέβει στις εκλογές και θα το πάει μέχρι τέρμα και θα συγκρούστει με όλους για να τα καταφέρει… ΛΑΘΟΣ να μιλάμε τώρα για εναλλακτικές….

  192. Προβοκατορικο ερώτημα που οδηγεί σε λανθασμένες απαντήσεις που αυτή τη στιγμή δεν έχουν ουσία και το χειρότερο οδηγούν όλους εμάς τους πατριωτες σε ηττοπάθεια κάνοντας μας να ξεπεράσουμε ένα υποτιθέμενο γεγονός ότι τάχα δεν θα κατέβουν οι ΕΛΚΗΝΕΣ χωρίς να αντιδράσουν και να σκεφτούμε μια υποτιθέμενη εναλλακτική…. Έτσι και διασπάται το ενιαίο μεγάλο πατριωτικό μέτωπο των ΕΛΛΉΝΩΝ που αυτή τη στιγμή τα ποσοστά του είναι τέτοια που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί (μιλάμε σίγουρα για διψήφιο) και το χειρότερο με την ερώτηση αυτή αποδεχόμαστε χωρίς αντίδραση τι πρέπει να αποδεχτούμε από τα υπόλοιπα αποκόμματα… Δεν είμαι σίγουρος πως το μακελειό που διαφημίζει παντού τον Εμφιετζογλου και είχε σήμερα καλεσμένο τον συστημικοι μπογδανο αν προχώρησε με ανιδιοτέλεια σε αυτή τη δημοσκόπηση…. Είδατε ότι το πατριωτικό μέτωπο των ΕΛΛΉΝΩΝ κάνει τα πάντα για να κατέβει στις εκλογές και θα το πάει μέχρι τέρμα και θα συγκρούστει με όλους για να τα καταφέρει… ΛΑΘΟΣ να μιλάμε τώρα για εναλλακτικές….

  193. Υπομονή μέχρι 5 Μαιου. Αν τολμήσουν και αποκλείσουν 1,000,000 Έλληνες (το 10%) τότε πρέπει να υπάρξει υπόγειο κίνημα να εξοπλίσει τον λαό για να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας.

    1. κοψε κατι. 500 χιλ. ισως
      Νομιζω πως δεν θα τολμήσουν!

  194. Το μονο σιγουρο ειναι οτι τα τρια κομματα που κυβερνησαν και κατεστρεψαν την χωρα πρεπει να τιμωρηθουν

  195. ΕΑΝ Kανελλοπουλος η δημοσκόπηση λέει .
    πρόβατα ξυπνάτε η σειρά σας έρχεται -Σφακιανάκης ….αφιερωμένο εξαιρετικά

  196. Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ηλία Κασιδιάρη. Μακριά από μασόνους, απάτριδες και πουτάνες του κάθε χοντρού και κάθε κοκάκια. Ηλία γίνε το όραμα της Ελλάδας μας

  197. Σύριζα θα σας τα πάρει ο Αλέξης ……μυαλό δεν βάλατε ακόμα

  198. Εμείς οι ελάχιστοι που ενδιαφερόμαστε ακόμη για τις τύχες του ιστορικού μας έθνους έχουμε την υποχρέωση να μείνουμε πιστοί στις αρχές μας και όχι να κινούμαστε με πλάγιο τρόπο για να πάρουμε μέρος στις εκλογές.Ούτως η άλλως δεν υπάρχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη στην Ελλάδα.Η δικαστική εξουσία εφαρμόζει τις επιταγές της κυβέρνησης.Στην Ελλάδα κυβερνούν αχυράνθρωποι που κατέχουν πόστα στα οποία τοποθετήθηκαν από τους κατέχοντες τον παγκόσμιο πλούτο.Αυτοί κατέχουν τις τράπεζες και τις πολυεθνικές και εντέλουν τις πολιτικές και δικαστικες εξουσίες.Να πάει το κόμμα με τον πρόεδρό του κανονικά στον Α.Πάγο και να καταγγείλει στον ελληνικό λαό αυτούς τους αχυρανθρώπους που θα δείξουν και πάλι τις δεσμεύσεις τους,με την απόφαση που θα πάρουν.
    Όσο για την εγκληματική οργάνωση για την οποία κάνουν λόγο ας μας απαντήσουν το εξής.Είναι η δεν είναι εγκληματική οργάνωση μια κυβέρνηση που αποδεδειγμένα παρακολουθούσε την μισή Ελλάδα με το predator;Αφού είναι εγκληματική οργάνωση να μην αφήσουν την Ν.Δ. να κατέβει στις εκλογές

  199. Ψηφίστε αποχη-λευκό-άκυρο και μετά κλαφτείτε για τα χάλια μας.
    Αφού εσείς δεν μπορείτε να αποφασίσετε θα αποφασίζουν άλλοι για σας.
    Είναι νομοτέλεια.

  200. Ψηφο οπουδηποτε αλλου αρκει να ξωφλησει ο μαγαρας της ΝΔ και τα…σκυλακια του! Μας τον εχουνε πιασει που τον εχουνε πιασει οι δανειστες!

  201. Χαχαχα τελικά ο Τσίπρας παίρνει από αντίδραση 14% ενώ η ΝΔ 4% ενώ νόμιζε ο Βορίδης ότι θα πάνε οι ψήφοι των Ελλήνων στη ΝΔ. Τοοοοοοσο παπάρας . Για μένα όμως απορώ πως κάποιοι δήθεν πατριώτες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ έστω και από αντίδραση ενώ θα μπορούσαν να στηρίξουν άλλο πατριωτικό κόμμα. Επίσης η αποχή δεν σωστή απόφαση. Τέλος πάντων ο καθένας κατά συνείδηση.

  202. το πιο σωστό οτι υποδείξει ο Κασιδιάρης. Αν πάει μαζεμενο το 7-10% που θα επαιρνε αν κατεβαινε στο καταλληλο κόμμα οχι κυβέρνηση δε βλέπει ο Κουλης αλλα εφιάλτες στο υπνο του θα βλέπει.
    Αν οι ψήφοι μοιραστούν δεξιά και αριστερα ολα θα είναι χαμένα. Και ο Τζήμερος που λενε κάποιοι τι σχέση εχει με τους Ελληνες . Αυτοί δεκανίκια των κυβερνώντων ειναι πάντα

  203. Ο Τζήμερος έχει ταχθεί κατά της δίωξης και της καταδίκης της ΧΑ. Θα είναι μια φωνή διαφορετική μέσα στη βουλή

  204. Τζήμερο για να έχει η ΝΔ αντιπολίτευση στα δεξιά της και να υπάρχει μια φωνή που θα αποδομεί την ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς

  205. Με μεγιστη συσπειρωση 66% η διεφθαρμενη ΝΔ,
    σημαινει οτι εχει ταβανι το 25% …………
    που σημαινει οτι ισως ουτε 1ο κομμα δεν θα ειναι…..
    γιαυτο η λυσα της κατα των Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν ………
    Καταρεει η μασωνικη ΝΔ…..
    ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ……
    Ηρθε πλεον η ωρα των ΕΛΛΗΝΩΝ και του Ηλια Κασιδιαρη.
    Στο 15% το Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ,
    συμφωνα με ομολογια του Βοριδη……

  206. μονο Ηλια …
    και οτι υποδειξει ο Ηλιας…….
    ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ 3ο ΚΟΜΜΑ

  207. Ότι μας πει ο Ηλίας, αφού τα πράγματα δεν ξεκαθάρισαν η δημοσκόπηση είναι άκυρη. Αν ο Ηλίας μας πει να μην ψηφίσουμε κανελλοπουλο δε θα βρει την ψήφο του, αν μας πει μπορεί να πάρει 7 με 10%

  208. Μεγάλα ποσοστά προς σύριζα. Θα φάει καλά η κούλα είτε μπλοκάρει Κασιδιάρη είτε όχι.

    1. Άσε ρε προδόταρε που θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ επειδή ο Κούλης θα απαγορέψει τον Ηλία, ζαίος είσαι, σνοφικός προδότης που ούτως ή άλλως, ΣΥΡΙΖΑ θα ψήφιζες, εαμοβούλγαρε

  209. οποιος ψηφιζει συναινει στο καλπικο εκλογικο συστημα που στηνει την καλπη.Γι αυτο λεγεται και καλπη γιατι βγαζει καλπικα αποτελεσματα.kαι οταν μιλαμε για αποχη ενοουμε παντου και να δεις για ποτε φευγουν,

  210. Ξεχασατε την επιλογη : ΟΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Κ Ο ΗΛΙΑΣ

  211. ΡΕ ΧΑΦΤΟΜΠΕΗΔΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

    1. Δεν είμαστε μικρά παιδάκια για να κάνουμε νταντά τον τάδε προστρέχοντας σε έναν καταστροφέα του τόπου. Το μέλλον της Ελλάδος είναι πολύ σημαντικό για να χαρίζουμε την ψήφο μας σε καταστροφείς.

  212. Ο λιάκος έδειξε φοβικότητα με τις κινήσεις του. Τι δουλειά έχει το ραμολιμέντο ο αυλικός του μητσοτακέικου με τους εθνικιστές, αλλά και κάποιοι άλλοι νερόβραστοι υποψήφιοι. Για μένα οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν ΑΜΕΣΑ είναι πρόεδρος του κόμματος ο εξαίρετος κος φουντούλης γραμματέας ο ίδιος ο λιάκος και εκπρόσωπος τύπου ο στέφανος. Και υποψήφιοι στις μεγάλες περιφέρειες ο παναγιώταρος, ο λαγός, ο ηλιόπουλος, ο μπαρμπαρούσης, ο κος αρβανίτης που έβαλαν το κεφάλι τους στο ντορβά για τον εθνικισμό όλα τα προηγούμενα χρόνια και θα είναι και μια ηθική δικαίωση για τους ίδιους η εκλογη τους σπο τον λαό. Δεν τους έχουν στερηθεί τα πολιτικά δικαιώματα και δεν μπορούν να τους κάνουν πρακτικά απολύτως τίποτα. Και επικεφαλής στο επικρατείας μια αξιόλογη επιλογή θα ήταν ο μπέχλης του Κ21 με εκλογική συνεργασία. Μόνο έτσι θα υπάρξει η μέγιστη συσπείρωση των εθνικιστών και θα μιλάμε τότε για ένα 7-8% τουλάχιστον.

    1. Φίλε μου δεν έχεις καταλάβει με τα ονόματα που αναφέρεις ότι ο Ηλίας θα κάνει καινούρια αρχή. Είναι νέος και διαχώρισε τη θέση και την πορεία του και επειδή πιστεύω ότι είναι πολύ ξύπνιος, δεν κοιμάται, ο χώρος που θα φτιάξει και όπως θα κινηθεί για να μην έχει πρόβλημα σε ευρωπαϊκό επίπεδο γιατί εδώ είναι πληρωμένοι όλοι και καταστρατηγούν το Σύνταγμα, ετοιμαστείτε για ένα κόμμα που θα πατήσει πάνω στις αρχές και αξίες του Μεταξά χωρίς τις ναζιστικές θεωρίες της ΧΑ, τους νοσταλγούς με φωτογραφίες και άλλα τα οποία στην Ευρώπη απορρίπτονται. Εθνικισμός – Πατριωτισμός τέλος. Ειδικά οι πιο νέοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο φόρος αίματος που πλήρωσε η Ελλάδα απ’την ναζιστική Γερμανία δεν ξεχνιέται ούτε φυσικά και έχει τύχη σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Όλα αυτά για να μην χάσει και το εκλέγεσθαι στο τέλος.

  213. μόνο ο ΗΛΙΑΣ..θα κατέβει θέλετε δεν θέλετε.
    Οι υπόλοιποι απλές οδοντόκρεμες .. πατριωτάκια της μιας συνέντευξης και αυτοπροβολής ..
    ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ
    δεν είναι πυροτέχνημα , είναι η “βόμβα” που ανατίναξε συθέμελα τον βόθρο ..

  214. Εγώ προσωπικά αν δεν κατεβούν στις εκλογές oi EΛΛΗΝΕΣ και τα στελέχη του συναγωνιστή εθνικιστή Ηλία Κασιδιάρη θα στηρίξω και θα ψηφίσω το μοναδικό εθνικιστικό κόμμα που θα έχει μείνει,το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

  215. Κανονικά θα πρέπει οι εκλογές να γίνουν άκυρες τακτικη Μητσοτακη οποιος δεν μας αρεσει φυλακη η στον ταφο αυτη ειναι η δημοκρατια τους

  216. άκυρο-λευκό-αποχή ΔΕΝ αποτελούν επιλογές, γιατί αυτό θέλει η συμμορίαΝΔ

  217. Γιατί αν δεν κατέβει ο Ηλίας, θα ακυρωθούν οι εκλογές. Κσι αν δεν κατέβει, οι ανθέλληνες του προδοτικού τόξου θα είναι υπεύθυνοι για ότι ακολουθήσει. Το προδοτικό τόξο να πάει να πάρει καμία μίζα και καμιά βαλίτσα από το Κατάρ, από τις φαρμακευτικές για τα εμβόλια και από τον Σόρος και τις Μκο του για τα ανοιχτά σύνορα! Και να μην μιλάνε για Σύνταγμα οι πρώην κνίτες και οι πρώην φασίστες της επέν σαν τον Βορίδη! Ο λαός θα αποφασίσει αν θέλει Ηλία ή Ανταρσύα των μεταναστών που θέλουν αυτοί! Μόνο Ηλία για την Ελευθερία!

    1. Παιδιά, μην είστε αφελείς:
      ο Καζάκης εμφανίστηκε ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΣ στον Παπαδάκη πριν χρόνια!

      Όποιος ξεκινάει μόνος του κόμμα και την άλλη μέρα τον βγάζουν στα κανάλια …να μην πω τι είναι…
      Υπάρχουν κόμματα που εκφράζουν ομάδες ανθρώπων κι ακόμη δεν ξέρουμε ούτε το όνομά τους…

    2. Η μόνη λογική επιλογή, ο οποίος κράτησε και την πιο τίμια στάση στο θέμα “πανδημία”/💉. Στα social του ΕΠΑΜ από πολύ νωρίς ακούστηκαν οι απόψεις των “κανονικών” επιστημόνων που πήγαν κόντρα στο συστημικό αφήγημα.

      1. Αν το κριτήριο είναι μόνο η πανδημία, γιατί Καζάκη και όχι Βόβολη;

    3. ο καζακης ειναι ενας ορκισμενος κομμουνιστης με οτι αυτο σημαινει για τα ελληνικα δεδομενα. τις προαλλες εκανε ολοκληρη εκπομπη-απαντηση στον καθηγητη μαζη εξηγωντας ποσο κακος ειναι ο εθνικισμος αλλαζοντας εννοιες και ονοματα κατα πως βολευει το κομμουνιστικο αφηγημα. τον κασιδιαρη το θεωρει ναζι και δεν θα εκανε ποτε συμπραξη μαζι του αλλα με κατι νικολοπουλους, παπαθεμεληδες και τσοβολες μια χαρα. αν προσεξεις σε ομιλιες του οτι κακο συμβαινει στον κοσμο σημερα ψαχνει να βρει παντα κατι αναλογο που συνεβαινε επι εθνικοσοσιαλισμου στη γερμανια αλλα ποτε στο πιο απεχθες συστημα αυτο των κομμουνιστικων καθεστωτων του περασμενου αιωνα. αυτα που λεει οτι θελει να ενωσει ολους πατριωτες απο οπου και αν προερχονται ειναι ψεμα. ο τυπος εχει τα κομπλεξ και τα ιδεολογηκα κολληματα καθε ελληνα κομμουνιστη

      1. συμφωνώ, αλλά θα ψηφίσω Συμμαχία ανατροπής, στο κάτω, κάτω, έχουμε ψηφίσει χειρότερους, κρίμα άλλη μια φορά για την κατάντια του πατριωτικού χώρου, με κάτι ορφανά του Καρατζαφύρερ του Καμμένου και του 86 χρόνου που θα σώσει τον ελληνισμό αφού πρώτα μας φέσωσε
        Βλέπετε ο Σοφιανόπουλος που ήταν στην πράξη Έλληνας ποτέ δεν είχε την αναγνώριση που του άξιζε

Comments are closed.