ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ! Μακάρι όλοι να ήμασταν έτσι – Πολίτης ξεσπάει με μοναδικό γλαφυρό όσο και αθυρόστομο τρόπο: “#ΕΔΩ ο #ΚΟΣΜΟΣ #ΧΑΝΕΤΑΙ και το #Μ@@@Ι #ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ”(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
καραντινα


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ναι μονο αυτος τα λεει αυτα.Μονο αυτος! Να βγει στους δρομους και να αφησει τα βιντεο. Σας βαρεθηκα να το παιζετε εξυπνοι με βιντεο, σχολια και οτι αλλο κανετε. Και τι θελει να κανουμε; Ας τα στειλει σε αυτες που πηγαν κομμωτηρια και πηγαν και εκαναν νυχια και βγαζουν σελφι! Στειλτα σε αυτες ! Τις ιδιες! Ο καθενας εχει και τα δικα του οπως εχει και αυτος! Αντι να μας ζαλιζει ΑΣ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

  2. Ο/Η κυβέρνηση ανθελλήνων σατανιστών-εκκλησία ιερόδουλης κουράδας λέει:

    Εμπρός στον δρόμο που χαράσσουν οι Ρεπουμπλικάνοι.
    Ντου στο μπουρδέλο της μασονίας, την Ανθελληνική Βολή.

  3. μαλακίες!!! οι μάγκες και τα παλληκάρια είναι έξω στα πεζοδρόμια ρισκάρουν και δίνουν μάχες και όχι μέσα στα σοσιαλ

  4. Πολύ σωστά τα λες Κώστα. Κατέβασε το βίντεο από το νοσοκομείο!

  5. Οκαναπές είναι κολλημένος με τον κώλο μας. 10 000 000 εκατομμύρια Έλληνες μόνο ένα εκατομμύριο διαμαρτύρονται διλα διλα. Έτσι δεν κάνεις επανάσταση. Έτσι γίνεται χαβαλές. Καλά να πάθουμε. Καλά μας κάνουν. Μας αρέσει το πήδημα και το ζητάμε σαν @η@ρ@μ@νες με ολες της Στάσης. Α Α Α Α Α Ρ Α? Καλά μας πηδάνε. Έρχονται τα χειρότερα

  6. οταν θα σταματισεις να τους πληρωνης θα δεις τη ειναι λοκνταουν γιαυτους

  7. ΕΠΙΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ……ΤΑ ΜΑΛΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ( ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 3 ΑΤΟΜΑ) ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ?????
    ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ……ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΙ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΛΛΑ Η΄ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ!!!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ?????
    ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 5G ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΕΣΚΑΒΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ……ΤΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!

Comments are closed.