ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ σε παραλήρημα! Τσιρώνης: «Άγνοια πατριδογνωσίας» και σε «πολιτική παράκρουση» όσοι αντέδρασαν για το Καστελόριζο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
354023-1

Έντονες αντιδράσεις και σύγχυση προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του βουλευτή Γιάννη Τσιρώνη, ο οποίος θεωρεί ότι το Καστελλόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο, αλλά στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η εν λόγω δήλωση ενισχύει τις θέσεις της Τουρκίας, η οποία διαχρονικά στοχοποιεί το συγκεκριμένο νησί λόγω της στρατηγικής του γεωγραφικής τοποθεσίας και των ραγδαίων ενεργειακών εξελίξεων στη γύρω περιοχή.

Όταν αυτές οι δηλώσεις βγαίνουν από το στόμα Έλληνα πολιτικού, χωρίς επίγνωση των συνεπειών που μπορεί να επιφέρουν, καταλαβαίνουμε ότι η πολιτική σκηνή της χώρας είναι καταδικασμένη και το Έθνος μας στο έλεος ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να παραδώσουν κάθε τι ελληνικό στους «γείτονες».

Με ένα tweet απάντησε ο Γιάννης Τσιρώνης για το θέμα που έχει προκύψει μετά τις δηλώσεις του πως το Καστελόριζο δεν βρίσκεται στο Αιγαίο αλλά στην ανατολική Μεσόγειο.

Ο κ. Τσιρώνης ανάρτησε στο twitter έναν χάρτη για να αποδείξει το λόγου το αληθές και γράφει χαρακτηριστικά: «Οι αντιδράσεις ορισμένων για τη γεωγραφική θέση του Καστελλόριζου είτε οφείλονται σε άγνοια πατριδογνωσίας, είτε φτάνουν στην πολιτική παράκρουση. Θα αντιμετωπίσουμε άραγε καλύτερα την τουρκική προκλητικότητα εάν θεωρήσουμε και την Κέρκυρα νησί του Αιγαίου;»

Ο Γιάννης Τσιρώνης, μιλώντας χθες στην πρωινή εκπομπή του OPEN, είπε αφήνοντας άφωνους τους παρουσιαστές: «Το ελληνικό, ελληνικότατο Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο. 

Πατήσε εδώ για να δείτε το βίντεο με τις “εμετικές” δηλώσεις του Τσιρώνη

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.