ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΕΜΠΩΝ: ΔΕΙΤΕ να ΦΡΙΞΕΤΕ! Θα εξοργιστείτε με την ΟΜΟΛΟΓΙΑ! Και κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι και ωραίοι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Α3

Ακούστε το παρακάτω βίντεο να φρίξετε! Ο Καραμανλής αποζημίωσε τον εργολάβο επειδή καθόταν, γιατί ο ΟΣΕ δεν διέκοπτε την κυκλοφορία των τρένων για να μπορέσει να δουλέψει. Και όλα αυτά υπό την πίεση της Hellenic Train! Τα εισιτήρια να κόβονται και όλα καλά, όλα ανθηρά! Δεν μας απασχολεί τίποτα άλλο! Και ακόμη κυκλοφορούν ελεύθεροι!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΝΤΕΜΠΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΜΠΑΤΣΩΝ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΟΡΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ…….

  2. Εγκληματικές συμμορίες κυβερνούν. Συνεχώς διαπράττουν εγκλήματα.

  3. Εαν υπέγραψε στήν Συμβαση ανάθεσης έργου ο ΟΣΕ ότι στήν περίπτωσή πού καθυστερεί τό έργο υπαιτιοτητι του ΟΣΕ ορθώς αποζημιώνεται ο Εργολάβος . Το ό,τι υπέγραψαν τέτοια ρήτρα, βεβαίως θέλουν κρέμασμα !

  4. Ο Κύριος Σαράκης θα τους βάλει στη θέση τους!!!

  5. Και μη χειρότερα.
    Έχεις & την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να “συμβουλεύει” τους χαροκαμένους Γονείς να πάνε στην Εκκλησία & να συνεχίσουν την ζωή τους.
    Μα τι την νοιάζει! Σκασίλα της!
    Δεν ήταν τα δικά της παιδιά! Δεν ήταν τα παιδιά ενός επιφανή ΝΔούλη!
    Σίγουρα δεν ήταν τα παιδιά του Καραμανλή του Αχ., που τον ξαναψήφισαν οι πρόθυμοι ηλίθιοι Έλληνες φορολογούμενοι/ψηφοφόροι στις Σέρρες.

  6. Εγκληματικο επι ενα χρονο να μην τιμωρουνται οι ενοχοι Πως αντεχουν οι υπευθηνοι δικαστικοι και κυβερνηση να αδιαφορουν και να κολισιεργουν για ενα τοσο τραγικο θεμα Επιτελους σε τι κρατος ζουμε και ποια ατομα εχουν αναλλαβει θεσεις απο της οποιες εξαρταται η ζωη μας

Comments are closed.