ΤΗΝ “ΕΙΔΕ” ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ… ΠΑΠΙΣΣΑ ΜΑΡΕΒΑ – ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ LIFESTYLE ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΣΟΓΟΥ – “ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗ ΧΩΝΕΨΗ” ΛΕΕΙ Ο ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ – ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΡΝΙ ΚΑΤΩ…

Κοινοποίηση:
σδωσδωδδδωσδδ

Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις; Ο πολυχρονεμένος μας έφαγε το βαρύ αρνί του υπουργού του στην Τήνο και πήγε για ποδήλατο να κάψει τις θερμίδες. Αγκαλιά με την σύζυγό του και την κατάλληλη εξάρτυση ο Κυριάκος Μητσοτάκης ποζάρει στο Instagram και γράφει στην λεζάντα:

«Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί! Βοηθάει και στη χώνεψη! Χρόνια πολλά!»

Πέρα, ωστόσο, από την πλάκα για τα αμνοερίφια του Κώστα Σκρέκα και τις πεπτικές διαδικασίες του πρωθυπουργού, ελέγχεται πληροφορία ότι μετέβη ομάδα του Στρατού για να ισιώσει τις λακούβες στο κυκλαδίτικο νησί και να απολαύσει την ποδηλατάδα ο Κυριάκος με την Μαρέβα. Πάντως αδελφέ να ξέρεις ότι υπάρχει και κάτι άλλο που βοηθάει στη χώνεψη. Όπως το σπρώξιμο του τοίχου, ας πούμε.

Σουαζιλάνδη της Ευρώπης γίναμε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Άστους να λένε Προεδρε μας και πάλι εσυ θα βγεις..ολοι αυτοί που κράζουν είναι μειοψηφια και μαζεύονται με το ζόρι 150 με 200 άτομα σε όλη την Ελλαδα..ψεκασμενοι,περιθωριακοι,κάτι λίγοι δούλοι του δειλου κλασιδιαρη,καμένοι ρωσολαγνοι και κάτι τελειωμένοι ανεργοι μπατριωτες που ονειρεύονται άγιες σοφίες,τρωγοντας φαλάφελ,γυρους και βλέποντας πόκεμον…βρε ουστ!!!Ζήτω ο Κυριάκος Μητσοτακης

  2. Εμετικέ κι ερπετικε ξέχασες να βγάλεις τη σέλα..psycho κ δυστυχώς κυκλοφορούν πολλοί κ πολλές psycho ανάμεσα μας..ευτυχως ομως για μένα έχω μάθει να τους αναγνωρίζω γρήγορα κ φεύγω τρέχοντας ακόμα πιο γρήγορα!!!!όπως θα φύγεις κι εσύ γλοιωδη ερπετό

  3. Ο αρχαιοκαπηλος της κρητης νομιζει οτι η ελλαδα ειναι εθνικη τραπεζα και θελει να την καταστεψει

  4. Έχω γείτονα θείο, ορκίζεται αιώνια πίστη στον Κούλη που…”έφτιαξε την Ελλάδα” όπως μου λέει. Τι να τον κάνω;

  5. Το “παληκαρι” χρηζει θεραπειας και ευτυχως το καταλαβαινει μολις απελευθερωθει απο τα διχτυα των φριτς! Κλαμμενο….καταντησε και χασκογελαει!
    Νταξ Αλεξη “μαγκα” “αδιαπραγματευτε” με τη κασελακειαδα σου? Σε τσουζει ακομα η τσαπου του Σοιμπλε γιαλαντζι αριστερε?

  6. Σε καποιο σχολιο καποιος εγραψε οτι η προβολη του αθλητισμου ειναι καλη ( να το ”πουμε” ετσι γενικα ως φραση ) . 1ον. Toν ”προδοτισμο” προβαλει ο Κουλης… και το ναι σε ολα στα μνημονια που ”περασαν” . …Και μονο που ”ειδες” τετοιο σχολιο το ”2024” μετα απο 3 μνημονια ειναι δειγμα οτι ζεις σε μπανανια… . 2ον. Παλι καλα που θα πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση σε λιγο ( Fake Aliens , Solar System = Fake ) και θα φυγουν για παντα οι Κουληδες ολης της γης ( οχι μονο αυτος , γενικα οι πολιτικοι του σημερα που ειναι πιονια ) . Να πουμε οτι εδω και καποια χρονια βγαινουν ειδησεις για UFO και εξωγηινους ( για οποιον δεν τις εχει δει… ακομη ) .

  7. Σε είδα σε ένα ποδήλατο…. Γελούσες όλο τρελά, μα τελικά κατάλαβα…. Πως έλειπε η σελα.. (!!)

  8. Η Τρέλα δεν πάει στα Βουνά πάει Στους Τρυποκεφαλους πολιτικούς. Πολιτικός και λογικός δεν υπάρχει.

  9. Αυτά τα επικοινωνικα΄καραγκιοζιλίκια, αυτές τις αμερικανίες του τις λέει ο Αμερικανοεβραίος που έχει προσλάβει και χρησοπληρώνει με δημόσιο χρήμα…Πλήρωνε ΕΝΦΙΑ εσύ Ελληνα και μόκο!!!!

Leave a Response