ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 700.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ “717” – ΣΥΝΟΛΟ 1,8 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ! ΜΠΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ;

Κοινοποίηση:
5820726-1 (1)

Με χρηματική εγγύηση 700 χιλιάδων ευρώ και απαγόρευση εξόδου από την χώρα, αφέθηκε ελεύθερος ο τρίτος κατηγορούμενος που απολογήθηκε στην Ευρωπαία Ανακρίτρια για την σύμβαση 717 της ΕΡΓΟΣΕ για κρίσιμα έργα στο σιδηροδρομικό δίκτυο, υπόθεση για την οποία είναι υπόλογοι ενώπιον της Δικαιοσύνης συνολικά 23 κατηγορούμενοι.

Ο τρίτος κατηγορούμενος από την ΕΡΓΟΣΕ που απολογήθηκε σήμερα στην Ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα έφυγε από τα δικαστήρια ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου, αλλά και την υποχρέωση -εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος- να καταβάλει ποσό εγγυοδοσίας 700 χιλιάδων ευρώ. Για την ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου μετά την απολογία του, ομονόησαν Ανακρίτρια και η αρμόδια εντεταλμένη Ευρωπαία Εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου, που υπογράφει τα κατηγορητήρια που έχουν συνταχθεί για την επίμαχη σύμβαση μετά την έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας .

Έχουν προηγηθεί οι δύο πρώτες απολογίες κατηγορουμένων, που είχαν την επίβλεψη των επίμαχων έργων από την πλευρά της ΕΡΓΟΣΕ, στους οποίους επιβλήθηκε συνολική χρηματική εγγύηση 1,1 εκατομμυρίων ευρώ (600 και 500 χιλιάδων ευρώ) .

Να σημειωθεί ότι για την επίμαχη σύμβαση, η μη εκτέλεση του αντικειμένου της οποίας, κατά τις δικαστικές αρχές, επέδρασε στο δυστύχημα στο ‘Αδενδρο και στην τραγωδία των Τεμπών , καλούνται σε απολογία ενώπιον της κ. Σαλάππα συνολικά 14 κατηγορούμενοι από την ΕΡΓΟΣΕ , 4 από την Διαχειριστική Αρχή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Υποδομών Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΥΔ/ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ) και 5 στελέχη της κοινοπραξίας που ανέλαβε το έργο.

Οι απολογίες θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και όπως εκτιμάται, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στα τέλη Απριλίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. ΠΕΛΑΣΓΕ…ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ – ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ -ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΩΝ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ . ΕΡΩΤΗΜΑ : ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ…Η….ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΓΙΝΕΣ ΜΑΛΑΚΑΣ?????

  2. 20 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΦΑΓΑΝ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΜΟΝΟ !!
    ΑΠ ΤΟ 2000 ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ !!
    20 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ 1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ €

    ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ !! ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ – ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ- ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ + ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΛΩΝ

  3. Πελασγε,καρκινο σε οτι αγαπας,νοπανο….Αν εχει μεινει κανεις διπλα σου τοσο μλκς που εισαι….

  4. Σας γλενταει , η μάλλον “σε” γλενταει ο Πελασγός διότι μάλλον είσαι το ίδιο άτομο, απλά γραφείς με πολλά ψευδωνυμα .

  5. Πελασγε που χεζεις και το ονομα της περιοχης, εισαι χοντρομαλακας η μου φαινεται? Μαλλον δεν θαχεις παιδια σουργελο για να τσουζει η κωλαρα σου!

  6. @Πελασγός
    Αν δεν κάνω λάθος, η κ. Καρυστιανού είναι Παιδίατρος & ο σύζυγος της Δικηγόρος.
    Τα έξοδα πληρώνονται ομαδικά από τον Σύλλογο Τέμπη 2023.
    Αυτά για να μαθαίνεις, & να μην λες αηδίες! Κατάλαβες?
    Να δείχνεις λίγο σεβασμό, το Κράτος σκότωσε Παιδιά, ή δεν το έχεις αντιληφθεί?
    Κατάλαβα, δεν ήταν το δικό σου το Παιδί μέσα στο Τρένο.
    Το πραγματικό ερώτημα είναι που βρίσκουν τόσα χρήματα όλα αυτά τα καθάρματα που δεν πραγματοποίησαν την Σύμβαση 717, & τι απέγιναν τα χρήματα από την μη πραγματοποίηση της Σύμβασης.
    Ποιός ή ποιοί εκμεταλεύτηκαν τα χρήματα για δικό τους όφελος, κοινώς μίζες?
    Το κατάλαβες κι αυτό? Αν έχεις άλλες απορίες ρώτα.
    Αν ξαναλασπώσεις την κ. Καρυστιανού (δεν την έχω συναντήσει, ούτε της έχω μιλήσει ποτέ) θα απευθυνθώ στο Ηλεκτρονικό Έγκλημα της Αστυνομίας.
    Δεν είναι απειλή, είναι υπόσχεση.
    Να σεβαστείς τον πόνο των Γονέων, που το Κράτος σκότωσε τα Παιδιά τους & τους Συγγενείς όλων των αδικαχαμένων.

  7. Λιεφτα υπαρχουνε για τα λαμογια του συστηματος! Ονειρα γλυκα ΚΤΗΝΗ!

  8. Ωπα τι λετε ;;; Σιγα μην ειναι αληθεια .Εικονικο ειναι για πεπλο στα ματια μας και αραχνη στο μυαλο μας. Το αιμα των παιδιων θα γινει αλυσσιδα στον λαιμο τους.Ετσι θα το αφησει αυτο ο Θεος ;;; Εχετε πιστη και υγεια για να δειτε τι καταληξη θα εχουν

  9. Να ρωτήσω κάτι;Και που τα βρήκε τα 700,000 € ένας υπάλληλος της ΕΡΓΟΣΕ;Τι λεφτά έπαιρνε μισθό;Μήπως τα έβγαλε με μίζες για να κάνει τα στραβά μάτια;

    1. Η διεφθαρμενη Εφορια ( Ειναι επισημες διεθνεις μελετες οτι ειναι διεφθαρμενοι) , τι γνωμη εχει για τα 700.000 ευρω των κυριων αυτων? Θα διαταξει ερευνα που τα βρισκουν? Οχι,βεβαια… Κυνηγανε και εξοντωνουν μονο απλους δυστυχους πολιτες,οχι τους απατεωνες κολλητους τους. Που τα βρηκες,ρε αλητη?

  10. μα ειναι απλο αντι να διαθεσουν τα χρηματα για την σημανση του δικτυου τα μοιραστηκανε ολοι οι κλεφτες μαζι τι σας κανει εντυπωση το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει

  11. Απάντηση: Εκεί που τα βρήκε η Καρυστιανού και γυρνάει την Ευρώπη.

    1. Την είπες την βλακεία ως ηλίθιος που είσαι διότι για Γερμανία το εισιτήριο βλαξ έxει 46 έως 76 ευρώ.Λες γιατρός να μην διέθετε 76 ευρώ ή 150 ευρώ εξυπνούλη;

    2. Τι ενοεις ρε βλημα οτι η γυναικα εχει χορηγους για να βρει υπερaσπιση απο ευρωπαϊκο δικαστηριο?
      Αμε στο διάολο παλιομαλάκα κτήνος που δεν σεβεσαι ουτε τον πονο της γομάρι

    3. Η τσατσα η μανα σου ρε σουργελο δεν ειχε αφησει @@ που να μην εχει γλειψει, για αυτο βγηκες ετσι εσυ ζαβο και πυροβολημενο

    4. Πελασγέ; Γμ την ψυχή της καρκινιάρας μάνα σου νόπανο.

    5. Πελασγέ, είσαι ο μεγαλύτερος νεοέλληνας μαλάκας. Εύγε.

Comments are closed.