Δύο χρόνια φυλάκιση σε όποιον Έλληνα θελήσει να παρελάσει για να τιμήσει την 28η Οκτωβρίου!

Κοινοποίηση:
373440

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την αναστολή της διενέργειας των παρελάσεων για την 28η Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, με την ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 68641 αποφασίστηκε η αναστολή της διενέργειας των πάσης φύσεως παρελάσεων κατά την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου κατά το έτος 2020 σε όλη την Επικράτεια, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας προς περιορισμό του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, σύμφωνα με τις από 30.9.2020 και 22.10.2020 εισηγήσεις της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.

Η μη συμμόρφωση επισύρει τις συνέπειες της παρ. 6 του άρθρου πρώτου της από 25.2.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4682/2020.
Η παρ. 6 του άρθρου πρώτου της από 25.2.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4682/2020 η οποία μνημονεύεται στην ΚΥΑ προβλέπει:

«Όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα του παρόντος άρθρου τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) ετών, εκτός αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. @ Λογικος
    ΄Εχεις το αναφαίρετο δικαίωμα να ξεκουμπιστείς από δω, να πας απέναντι να παίρνεις τον μισθουλάκο σου και να διαθέτεις τ΄αρχίδι@ σου ό,πως γουστάρεις (ακόμη και να τα κόψεις και να τα δώσεις για μεζέ στην σχιζοφρενή σουλτάνα και στις παρατρεχάμενες χανούμισσες) … Κατάλαβες γιουσουφάκι ;
    Εκτός, εάν τρολάρεις, οπότε πάω πάσο …

  2. Δηλώσεις Δημοσίων προσώπων :
    – ΄Αδωνις Γεωργιάδης, υπουργός της κυβέρνησης ΝΔ : “Παραβιάσαμε τον νόμο και επιτρέψαμε την συγκέντρωση έξω από το Εφετείο της Αθήνας, γιατί είχε έναν ευγενή σκοπό” …
    – Αλκιβιάδης Βατόπουλος, καθηγητής Μικροβιολογίας, μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων για την αντιμετώπιση της πανδημίας : «Ήταν πολιτική συγκέντρωση για ειδικό λόγο …  τέτοιου είδους συγκεντρώσεις μπορεί να είναι η έναρξη μιας υπερμετάδοσης, αλλά ας μη το γρουσουζεύουμε» …

    Ερώτηση :
    Από πότε ο Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου και η οφειλόμενη απόδοση τιμών στην ιερά μνήμη Ελλήνων Ηρώων, οι οποίοι με αυτοθυσία έγραψαν το Μεγαλειώδες ΄Επος του ’40, δεν αποτελεί ευγενή σκοπό και από ποιόν κρίνεται δευτερευούσης σημασίας ο εορτασμός Εθνικής Επετείου έναντι μιάς πολιτικής συγκεντρώσεως ειδικού λόγου (εξολοθρεύσεως πολιτικών αντιπάλων) ;;;

  3. Τι θα γινόταν αύριο,εαν 500.000 Έλληνες,(μήπως δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί;;),εκαναν παρελαση στην Θεσσαλονίκη;;;;ΞΎΠΝΑ!

  4. Βρε σταρχιδι@ μας οι παρελάσεις,οι παραβιάσεις των Τούρκων και οι εντολές των ξένων φίλων μας,εμείς τον μισθουλακο μας να περνούμε και ας μας τον δίνει ο ερντογαν

  5. Δεν γινονται οι παρελασεις για να μην γινει διασπορα του ιου ε υποκριτες;;;;;; Με τα κοπροσκυλα των 20.000 χιλιαδων που μαζευτηκαν εξω απο το δηκαστηριο για να ασκησουν πιεση στους δικαστες, εκει δεν υπηρχε διασπορα του ιου;;;;;;; Μας περνατε για ηλιθιους χαμενα κορμια!!!!!!!

  6. Είμαι Έλληνας,φοβάμαι τον Έλληνα,δεν θέλω να είμαι τέτοιος Έλληνας.Εναι τελείως αυτοκαταστρεπτικος!!!Χωρίς Ιστορία,κανένα Μέλλον.

  7. Η ερώτηση είναι ποιός θα μας τα επιβάλλει αυτά? Αυτός που παρακολουθούσε στο Εφετείο 20 με 30.000 κόσμο να αρρωσταίνει με Covid -19 και να ευθύνεται για την σημερινή αύξηση κρουσμάτων ? και έκανε μάλιστα και δηλώσεις στα κανάλια !! ( μήπως για να υπάρχουν αποδείξεις και να αποδοθούν ευθύνες με τεκμήρια αργότερα ?)

Comments are closed.