Δημοσκόπηση ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Ποια είναι η γνώμη σας για τον αντεισαγγελέα Α.Π, Αναστάσιο Κανελλόπουλο;

Κοινοποίηση:
704305ebeb024656a710a86408de8c9d

Ποιος είναι ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου που αναλαμβάνει πρόεδρος στο κόμμα Κασιδιάρη.

Ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος (Κέρτεζη Καλαβρύτων, 1947) είναι Έλληνας δικαστικός και πολιτικός, επίτιμος τέως αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρόεδρος του Εθνικού Kόμματος – Έλληνες από τον Απρίλιο του 2023. Παλαιότερα είχε ιδρύσει και τον πολιτικό φορέα ΕΑΝ.

Γεννήθηκε στο χωριό Κέρτεζη των Καλαβρύτων σε φτωχή οικογένεια και έχει τρία αδέρφια που έχουν σταδιοδρομήσει ως δικαστές και δικηγόροι. Τον Οκτώβριο του 1975 εισήλθε στο δικαστικό σώμα, ως ειρηνοδίκης. Συνταξιοδοτήθηκε με τον βαθμό του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, βαθμό που κατείχε από τον Νοέμβριο του 2006.

Πολιτική
Ίδρυση κόμματος
Τον Φεβρουάριο του 2022, ίδρυσε τον πολιτικό σχηματισμό ΕΑΝ, με προγραμματικές δηλώσεις που επικεντρώνονται σε ζητήματα όπως η μετανάστευση και η πάταξη της εγκληματικότητας.[5] Παρόλα αυτά σε μικρό διάστημα ο φορέας ανάστειλε τη λειτουργία του.

Εκλογή στην προεδρία των Ελλήνων και εκλογές 2023
Στις 4 Απριλίου 2023 εξελέγη παμψηφεί πρόεδρος του Εθνικού Κόμματος – Έλληνες από το αρμόδιο όργανο του κόμματος. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, η ιδρυτική διακήρυξη του ΕΑΝ που είχε ιδρύσει, θα αποτελέσει «το ευαγγέλιο του κόμματος», ενώ δήλωσε πως ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών. Η επιλογή αυτή προήλθε έπειτα από την αλλαγή της νομοθεσίας η οποία πιθανόν δεν θα επέτρεπε στο κόμμα να συμμετάσχει στις εκλογές του 2023, με τον ίδιον τον Κανελλόπουλο να διαβεβαιώνει πως «με τις τροποποιήσεις που επέρχονται (ενν. ο κομματικός σχηματισμός), είναι πλήρως εναρμονισμένος με τις επιταγές του Συντάγματος».

Απαντήστε στο παρακάτω ερώτημα…”Φωνή” σε εσάς

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

144 Σχόλια

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ.

    1. Αυτο επρεπε να το καταλάβουν εξαρχης..Δεν γίνεται να εμφανίζεται ένας άνθρωπος από το πουθενά και να προτείνεται για αρχηγός,χωρίς να γνωρίζει κανένας το παρελθόν του..Όπως αποδείχθηκε έκανε συμφωνία με άτομα που ψήφισαν μνημόνια και άλλα τρομερά λάθοι…Ο τύπος είναι boomer και δεν έχει καμία σχέση με πολιτική…Εγώ αυτό που βλέπω είναι μια κακοστημένη παγίδα να κλέψουν την ηγεσία του Κασιδιάρη…Επίσης υπάρχουν αμφιβολίες και για την καθαρότητα του Κασιδιάρη αλλά οι ρώσοι κρύβοντε από πίσω , όπως και απο τον Σπύρο Νίνο.

  2. Ο/Η AΔΑ ΕΠΣ36-ΖΤ1 ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ λέει:

    ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

    ..//..
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
    ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ
    Β ́ΚΛΑΔΟΣ/Β1
    ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ & ΕΞΕΛΙΞΗΣ
    Τηλ.(εσωτ.) 5264
    Φ.415/2/227332
    Σ. 3198

    Α Π Ο Φ Α Σ Η

    «Ανακλήσεις Μονίμων από την Εφεδρεία Αξκών»

    Ο

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

    Έχοντας υπόψη:
    1. Τις διατάξεις:
    α. Του άρθρου 66 του Ν.Δ.1400/1973 “Περί καταστάσεων των
    Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων” (ΦΕΚ 114/28-5-1973, τεύχος Α ́), όπως
    αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.
    β. Του Ν.2292/1995 “Οργάνωση και λειτουργία Υπουργείου Εθνικής
    Άμυνας, διοίκηση και έλεγχος των Ενόπλων Δυνάμεων και άλλες διατάξεις” (ΦΕΚ
    35/15-12-1995, τεύχος Α ́).
    γ. Του άρθρου 38 του Ν.3883/2010 ‘’Υπηρεσιακή εξέλιξη και ιεραρχία
    των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων-Θέματα διοίκησης των Ενόπλων
    Δυνάμεων, Στρατολογίας και συναφείς διατάξεις’’.
    2. Την υπ’ αριθμ. 2/19ης/6-9-22/Αποφ. ΣΑΓΕ κατόπιν προτάσεως του
    Α/ΓΕΕΘΑ.
    3. Την υπό στοιχεία ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ/129/17778/16-12-2022, απόφαση
    της Επιτροπής της ΠΥΣ 33/2006.
    4. Την υπό στοιχεία ΔΙΠΑΑΠ/Φ.Κ/337/οικ.20262/28 Δεκ 22/Υπουργείο
    Εσωτερικών/ Γενική Γραμματεία Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα/Γενική
    Δνση Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα/Δνση Προγραμματισμού και
    Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού/Τμήμα Προγραμματισμού Ανθρώπινου
    Δυναμικού (ΦΕΚ Β ́ 7124).
    5. Την υπ’ αριθμ. 99/2023 Εισηγητική Έκθεση του Προϊσταμένου
    Οικονομικών Υπηρεσιών ΥΠΕΘΑ.

    Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε

    – 2 –

    την ανάκληση στην ενεργό υπηρεσία, ως μονίμου από την εφεδρεία για
    υπηρεσιακούς λόγους, του Υποστράτηγου (ΟΕ) ε.α Χατζηγιαννάκη Ιορδάνη του
    Γεράσιμου (ΑΜ: 47251), που γεννήθηκε το έτος 1966 στην Ξάνθη.
    2. Την τοποθέτησή του στη Διεθνή Επιτροπή Ελεγκτών της Συμμαχίας (IBAN).
    3. Την απόλυση αυτού με λήξη της τετραετούς θητείας του χωρίς άλλη
    διαταγή.

    Αθήνα, 21 Απριλίου 2023
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
    Ακριβές Αντίγραφο

    ΕΠ.ΟΠ Λχίας (ΝΟΜ) Γεώργιος Αργυρόπουλος

  3. Πρέπει τα πατριωτικά κόμματα να ψηφιστούν και να βγουν μόνο αυτά ώστε να μπουν οι πολιτικοί αλήτες στη φυλακή

  4. ΜΕ ΔΙΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ…
    ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΙς ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ…..
    εχουμε απεναντι μας ενα χτηνος….ενα τερας…..
    μια κομμουνιστικη-ναζιστικη ψευτοδεξια………
    θα το πολεμησουμε το χτηνος ,με οποιο τροπο μπορουμε…..
    Ναι θελουμε ενα κομμα του ευρυτερου πατριωτικου χωρου….
    δεν εχουμε ιδεολογικες αγκυλωσεις…..
    δεν θελουμε ενα “καθαρο κομμα” του 3 %…
    ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…….
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ……..ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…..
    ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ…….
    με αποχη στηριζεις τους μασωνους της ΝΔ,
    και τους υπολοιπους προδοτες της βουλης
    με αποχη θα συνεχισουν να κυβερνανε προδοτες-κλεφτες και ανωμαλοι

  5. Που είσαι μεγάλε εθνάρχη Ι.Μεταξά να δεις τα χάλια…….
    Ο χώρος που με τις ιδέες του μεγαλούργησες κατάντησε θέατρο καραγκιόζηδων…..

    1. Έτσι μπράβο, που όποιος έχει μελετήσει την ιστορία του πατριώτη και συμπατριώτη μου βλέπει ότι όσο μπόι του έλλειπε τόσο μυαλό και διορατικότητα είχε. Δεν τον αγάπησαν μόνο για το όχι που είπε αλλά γιατί είχε και έναν λαό έτοιμο να υποδεχτεί αυτήν του την απόφαση με χαμόγελο, πίστη και περηφάνια.

  6. ΜΕΓΑ λάθος οι ενέργειες που έγιναν πριν διαλυθεί η βουλή. Ζούμε μια αδίστακτη δικτατορία και νομοθετούν ότι θέλουν. Αν ανακοινώνονταν τώρα οι κινήσεις δεν θα προλάβαιναν να κάνουν τίποτε. Τώρα τρέχουμε….

    1. Ξερεις τι ειναι το Π.Ν.Π ;; Μια χαρα μπορουσαν να κανουν…
      Η αντισυνταγματική Π.Ν.Π. γίνεται και μετά τη διάλυση της Βουλής…
      Απλά πράγματα.
      Καλημέρα

  7. Ξέρετε γιατί η Ελλάδα θα πεθάνει? Γιατί υπάρχει διχόνοια στα πατριωτικά κόμματα. Αντί να ενωθούν όπως στη Ιταλία μαχαιρωνονται πισώπλατα. Πάντα η διχόνοια κατάστρεφε την Ελλάδα τώρα όμως θα είναι το τελικό χτύπημα και θα πεθάνει. Ξυπνήστε Ω ρε Έλληνες ενωθείτε!!!!!!

    1. Η Ελλάδα πεθαίνει γιατί οι δήθεν μπατριώτες είναι μεγαλύτερα καθάρματα και λιγούρια από τους αριστερούς. Όλα για τη μάσα γίνονται.

    2. Απολύτως σωστός. Δεν γίνεται να μην υπάρχει 50 χρόνια ένα συμπαγές πατριωτικό πραγματικά δεξιό κόμμα. Έστω με ένα μικρό ποσοστό. Αλλά με οργάνωση, με εμπειρία που σε κάποιες στιγμές όπως τότε με τα μνημόνια ή τώρα να παίζει ρόλο πρωταγωνιστικό. Δεν είναι όλοι οι Έλληνες ούτε λαμόγια, ούτε ανώμαλοι, ούτε μιζαδοροι, ούτε νεοφιλελεδες. Αλλά το DNA του δεξιού θέλει την προεδρία, θέλει το αρχηγός και να με ακούν οι άλλοι, θέλει το εγώ μόνο αποφασίζω για αυτό ακόμα και στη ΝΔ όταν χάνουν την εξουσία γίνεται σφαγή με τα καπετανάτα που υπάρχουν. Η κουτάλα τους ενώνει. Εδώ υπάρχει το άχρηστο ΚΚΕ και εμείς οι γνήσιοι, σοβαροί, οικογενειάρχες, νοικοκυραίοι, πατριώτες δεν έχουμε μια στέγη. Ντροπή σε όλους τους ψευτοπατριωτες που ιδρύουν κόμμα μόνο και μόνο για το κέφι τους.

  8. Εχω μια απορια που πηγαζει απο αυτο ο μπουρδελο που λεγεται Ελλαδα,Παιδεραστες Εξω,Εγκληματιες Εξω,Δολοφονοι Εξω,Εγκληματικες συμμοριες Εξω,δολοφωνοι Ελληνων,Εξω (Τεμπη,60 νεκροι και αλλοι τοσοι αγνοουμενοι Ματι 120 καμμενοι.Πλημμυρες 38 πνιγμεενοι στην Αττικη) συνολικα 350 Ελληνες νεκροι πνηγμενοι και καμμενοι.Απο δυο ….κυβερνησεις που μισουν το Εθνος ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ αο αυτους τους δολοφονους ουδεις Φυλακη και οττι σαπιο ολοι τους εξω κυκλοφορουν ελευθεροι??? Αλλα Υπαρχη Ενας μονο που αγαπα την πατριδα του .αγαπα το Ονομα που ειναι Ελλαδα και αυτος λεγεται Κασιδιαρης Ηλιας,χωρις να εχει πειραξει ποτε κανενα,αλλα ειναι ενας Πατριωτης που το φωναζει ,αλλα σε αυτο το κωλοχανειο οπως το καταντησας αυτοι οι δυο πολιτικοι ξεφτλες οοταν λες οτι εισαι πατριωτης εισα φασιστας ειισαι μιασμα και σε βαζουν φυλακη,οπως απο πολυ παλια οσοι πολεμησαν για την λευτερια της Πατριδας οι πουλημενα απο τοτε καλαμαραδεςτους χωασανε Φυλακη.Αυτη την καταντια την εχουμε απο τοτε για αυτο μια ζωη εχουμε τα Μαυρα μας τα Χαλια γιατι παντοτε μας κυβερνουν οικογενειες μαφιοζων ….και μια παρατηρηση για τον Κ Κανελλοπουλο που δεν μας τα λεει καθολου καλα η ειναι Προεδρος του Κομματος ΕΛΛΗΝΕΣ η ειναι προεδρος του αλλου κομματος που ειχς ιδρυσει για αυτο και σστο σημα των ΕΛΛΗΝΩΝ με την Περικεφαλαιια το εχει σβησει και εχει βγαλει και το σημα του κομματος του που θυμιζει παιδικη χαρα.Ενα να ξερεται κ.Κανελλοπουλε οτι ο ψηφοφορος του Κασιδιαρη θα ειναι παντοτε ψηγοφορος των ΕΛΛΗΝΩΝ του Κασιδιαρη καιι εαν θελετε δραστε περισσοτερο οταν θα ελθει η ωρα του Αρειου Παγου σαν πρωην ενας εντιμος Αρεοπαγιτης…. Ευχαριστω !!!!!!

  9. Επίσης, να μας πει ο Καννελόπουλος τί έλεγε για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Άντε γιατί φτάνει με τους φελλούς και με όλους αυτούς που μιλάνε δεξιά και αριστερά

  10. Δεν υπάρχει ενημέρωση για το τι ακριβώς θα κάνει ο Ηλίας. Άκουσα ότι δεν θα κατέβει στις εκλογές και κάτι άλλο σχέδιο υπάρχει για το κόμμα ΈΛΛΗΝΕΣ και τους ψηφοφόρους. Πολύ φοβάμαι ότι για άλλη μια φορά το σύστημα Μητσοτάκη θα κόψει τη δυναμική ενός κόμματος που δεν το θέλει στα δεξιά του και πολλοί ψηφοφόροι θα γυρίσουν στο μαντρί.

  11. Σαπιε συκοφαντη Χατζαρα,ελεεινε παρακρατικε τυπε,…Ψυχοπαθη Χατζαρα-βαψωμαλλια-μουχατζιρ,η δικη μου συμβουλη:Τραβα ψοφα απο τωρα,προτου μεινειs κατακοιτοs και σε ξεσκατιζει η γυναικα σου..
    [και μην το κουραζειs…ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ…ΚΑΙ φαινεται]….

  12. Κανελλόπουλε είσαι μασόνος; Να βγεις και να απαντήσεις δημόσια. Και μην τυχόν και κάνεις καμιά μ@λ@κία και δεν έχεις τον Ηλία μέσα στο κόμμα, γιατί θα γίνεις παρά τρίχας βουλευτής. Αυτά για την ώρα, γιατί βλέπω αλλαξοκωλιές στα βοθροκάναλα

  13. Αδελφικα μαχαιροματα αυτα πονουν πιο πολυ απο τα αλλα δεν υπαρχει ομοιογενεια ενας αΧταρμας αργει πολυ η ελληνικη αναγενιση .κομα ΕΛ ΑΝ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΗ ΖΟΦΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΥΧΗΛΑ

    1. k. Κανελοπουλε.
      Στο 7.22 αναφερεις οτι τα δικαστηρια πρεπει να ελενχουν την ΣΤΝΤΑΓΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ που ψηφιζουν ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΛΕΙΩΨΗΦΙΕΣ… Συμφωνω μεχρι εδω… ΕΡΩΤΗΣΗ. εσυ καλο παιδι σαν ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ολα αυτα τα χρονια στην καρεκλα, ποσους τετοιους νομους έκρινες ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ?????????????? Αντε αγορινα με την γεροντική αννοια, πηγαινε να πουλήσεις τα παραμύθια σου εκει που τα αγοράζουν…!!!!!

      1. https://www.youtube.com/watch?v=ws-NUk_ClTc
        k. Κανελοπουλε.
        Στο 7.22 αναφερεις οτι τα δικαστηρια πρεπει να ελενχουν την ΣΤΝΤΑΓΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ που ψηφιζουν ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΛΕΙΩΨΗΦΙΕΣ… Συμφωνω μεχρι εδω… ΕΡΩΤΗΣΗ. εσυ καλο παιδι σαν ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ολα αυτα τα χρονια στην καρεκλα, ποσους τετοιους νομους έκρινες ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ?????????????? Αντε αγορινα με την γεροντική αννοια, πηγαινε να πουλήσεις τα παραμύθια σου εκει που τα αγοράζουν…!!!!!

  14. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ 21.
    Ολα τα αλλα ειναι στημενα κομματα…..

    1. Που υπαρχει; Μονο 2 ατομα εχουν εμφανιστει και αυτα μεσω ιντερνετ…Ωραιο κομμα..Δεν ξερουμε ποιος το απαρτιζει , αν θα κατεβει, ποιο ειναι το προγραμμα του κλπ….Ετσι περιμενετε να πατε μπροστα

    2. Μιαζει με το Μερα25 το λαθρο συριζο αγαπητικο κομμα

  15. Ο κ. ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ

  16. Ο ΑΝ. Κανελλοπουλος εχει θητεια 40 χρονων στην εισαγγελεια και παιζει τους νομους στα δαχτυλα του !!!! Εχει ζωγραφισει ολα τα λαμογια που κυβερνησαν και κυβερνουν την Ελλαδα και την καταλληλη ωρα μπουζου με συνοπτικες διαδικασιες !!!!

  17. Μακάρι το κομμα Ελληνες να βγει και να αλλαξει τα κακός κείμενα λαμόγια του Πασοκ νδ συριζα

  18. Τα τουρκοκάναλα της λίστας πέτσα και των μπολσεβίκων υπαλλήλων των εφοπλιστών θέλουν να μας πείσουν ότι ο βορίδης που ήταν στην φασιστική επέν θα πολεμήσει τον φασισμό! Τελικά ο Βορίδης συντάχθηκε με τους λαθρομετανάστες και πολεμάει ένα Ελληνικό Πατριωτικό Κόμμα και δεν ασχολείται με τα ανθελληνικά κόμματα που λένε “να πεθάνει η Ελλάδα-να ζήσουμε εμείς”! Και οι μιζαδόροι των εμβολίων ρωτάνε μήπως ο Εισαγγελέας ήταν υπέρ των εμβολίων ξεχνώντας ότι κούλης, πλεύρης και συνταγματικό τόξο της μίζας βάλανε τα λοκντάουν και τα πρόστιμα στα ανεμβολίαστα γεροντάκια! Αυτοί που κλείσανε τις Εκκλησίες και θέλουν τις Πρέσπες, μιλάνε για τον Εισαγγελέα! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΗΛΙΑ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!

  19. AΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ
    ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ κ.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΝΑΖΙΣΤΗ…….
    Ο ορισμος του Ναζισμου ειναι :
    ενα κομμα μειοψηφιας (ΝΔ),
    που οι Υπουργοι του εχουν καταληστεψει
    τα Δημοσια Ταμεια
    ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ,(Eθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ) ,
    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ,
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΑΠΟ ΤΟ 2020…..

    Ολη η λυσα της διεφθαρμενης ΝΔ
    ξεκινησε βλεποντας τα ποσοστα των ΕΛΛΗΝΩΝ ,
    σε διψηφιο νουμερο…..
    Η Αντισυνταγματικη εκτροπη της ΝΔ
    θα πεσει στο κενο….

    Στις 21 Μαιου θα ειμαστε παροντες στην καλπη,
    με ποσοστο πανω απο 15% ,
    οπως ομολογησε αθελα του και ο ιδιος ο Βοριδης……….

  20. Ε οχι να ψηφισουμε και τον ναζιδιαρη……….!!!! Οι βαρεμενοι τα κανουν αυτα……

    1. Κουφιοκεφαλάκο Γιωργο να ψηφίσουμε την φασιστική ΝΔ η το αλβανικο ΚΙΝΑΛ το κλεφτοΠασοκ η ΣΥΡΙΖΑ που ξεπουλάει οτι βρει μπροστά του και ανοιγει διαπλατα τα συνορα στον καθε πικραμένο μουσλιμ

  21. Παλι θα τα λεμε? Η singular logic με το πατημα ενος κουμπιου θα βγαλει οποιο αποτελεμα θελουν. Θα το παρετε χαμπαρι επιτελους για να παψετε να ελπιζετε? Μονο με τα τανκ στους δρομους θα διορθωθει η κατασταση.

  22. Εγώ καταλαβαίνω ότι οι Έλληνες για άλλη μια φορά ψάχνουν τσοπάνο για το μαντρί τους. Κάποιον να τους σώσει. Βρήκαν τον Κλασιδιάρη και τώρα έναν γέρο 100 χρονών του συστήματος. Ελληνες να ψηφίσουμε ναζί? Ποτέ!!!

  23. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΕΟ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ….
    ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ,
    ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ 4ΕΤΙΑ ,
    ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,
    ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……
    ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΥΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΣ….
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ…..

      1. Σταγόνα σταγόνα θα το πιείτε το ποτήρι… Υπομονή…

  24. τα εμβολια με τα δυο χερια ομως … η καρεκλα .. καρεκλα !!!! ντροπη απλα παει και ο κασιδιαρης !!! επομενος τωρα ….

  25. Ειδα τους υποψηφιους ολων των κομματων,
    οσους τουλαχιστον μεχρι στιγμης εμφανιζονται….
    Απεριγραπτη κατασταση….
    μαζεψανε ΟΛΑ τα συστημικα κομματα της Βουλης,
    ολους τους απολιτικ, χωρις ιδεολογια και ιδανικα
    στα ψηφοδελτια τους….
    Eθνομηδενιστες -δημοσιοκαφρους- κοπελες lifestyle –
    ανθρωπους χωρις καμμια προσφορα στην κοινωνια….
    γνωστοι βεβαια στο τηλεοπτικο κοινο,
    γιατι τους προβαλλει το σαπιο καθεστως,
    αλλα ανθρωποι ανθελληνες-αμορφωτοι-ανιστορητοι-συστημικοι
    στα ορια του γελοιου.
    ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Εθνικου κομματος ΕΛΛΗΝΕΣ…
    Ανθρωποι καταξιωμενοι…
    Επιστημονες-Ανωτατοι Αξιωματικοι-Οικονομολογοι-Επαγγελματιες…
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ……
    Και αυτους τους ανθρωπους τα παρταλια της Τηλεορασης
    θελουν να τους παρουσιαζουν σαν εχθρους της Δημοκρατιας…
    ΠΟΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ????
    ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ-ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΩΝ?????

  26. ΚΑΤΑΡΕΕΙ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΝΔ……ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ………
    με μεγιστη συσπειρωση 66% η διεφθαρμενη ΝΔ,
    σημαινει οτι εχει ταβανι το 25% …………
    που σημαινει οτι ισως ουτε 1ο κομμα δεν θα ειναι…..
    γιαυτο η λυσα της κατα των Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν ………
    Η ΝΔ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ κ.ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ Εθνικου κομματος ΕΛΛΗΝΕΣ…..
    ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
    ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ κ.ΤΖΕΝΕΡΙΚΟΥ……
    Καταρεει η μασωνικη ΝΔ…..
    ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ……
    Ηρθε πλεον η ωρα των ΕΛΛΗΝΩΝ και του Ηλια Κασιδιαρη.
    Στο 15% το Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ,
    συμφωνα με ομολογια του Βοριδη……

  27. απ οτι βλεπεις στεφανε και εδω στα σχολια υπαρχει μια υγιης μαζα που δεν τσιμπαει στο δολωμα κασιδιαρη.Τωρα; ισως μεχρι τις εκλογες μπορει να εμφανισουν και καναν σωρρα που και καλα δικαιωθηκε για τις μετοχες της τραπεζας της ανατολης. Σε ολους εχει ταξει ο ξερξης… Και οχι δεν ειμαι αριστερος ουτε ψαχνω για τσομπανο.

  28. τοση διαφημιση στον ελιγιαχου κασιδα απο την tv δε σου φτανουν ουτε δεκα μυρια να την κανεις.

    1. το συστημα σπρωχνει κασισα γιατι εξυπηρετειται

  29. CIA πράκτορες για να ελέγξουν (πέρα από όλες τις άλλες, ΚΑΙ) την μάζα των βαθιά αγανακτισμένων πολιτών πάσης ιδεολογίας στην Ελλάδα. Ειδάλλως δεν θα τον διαφήμιζαν απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ τα συστημικά κανάλια… Άλλωστε κι η δυσφήμηση, διαφήμιση είναι. Ο δε Κασιδιάρης προέρχεται από σόι γερμανοτσολιάδων συνεργατών με τον κατοχικό στρατό. (Και όχι, δεν είμαι αριστερός)

  30. Μια πληροφορία, εφόσον λάβει μέρος στις εκλογές ο πρόεδρος Κανελλόπουλος και το κόμμα ΈΛΛΗΝΕΣ η τρίτη θέση δεν αλλάζει έχει κλειδώσει. Το θασοκ τέταρτο.

  31. Νομίζω ότι όλοι είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Ρίχνουμε την ψήφο μας εκεί που θεωρούμε και καλά σωστό ο καθένας και κάνουμε τον σταυρό μας. Λέρα λέρα λέρα όλοι.

  32. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ρωτατε περι του αρειοπαγιτη, αλλα στο παρελθον και εσεις εχετε δημοσιευσει λιστα μασονων με το ονομα κασιδιαρη εντος…

    Τι να λεμε τωρα… Η ΧΩΡΑ ΤΙΝΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΤΕΛΟΣ…. ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, κανεις να κανει ερευνα…

  33. Είναι πραγματικά τρομακτικό βλέποντας τα σχόλια ότι υπάρχουν ακόμα κρυφοναζιστες, φασιστες, νοσταλγοί άλλων εποχών. Ευτυχως είστε ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, φυσικά πλειοψηφία της λογικής θα ήθελε να μην υπάρχετε καν αλλά τι να κάνουμε, πιθανός να είστε κάπου χρήσιμοι, αν και αμφιβάλω!!!

    1. Δίκιο έχεις, όμως πολλοί δεν γνωρίζουν δεν διαβάζουν, δεν άκουσαν πραγματικά γεγονότα από δικούς τους ανθρώπους. Το κυριότερο όμως είναι ότι έχουν μπερδέψει όλες αυτές τις ιδεολογίες με τον πατριωτισμό. Αυτοαποκαλούνται πατριώτες που είναι ένας τίτλος που οι άλλοι τον δίνουν σε κάποιον από εμάς. Δεν το φωνάζουμε ότι εγώ είμαι πατριώτης, άλλωστε ας ρωτήσει ο καθένας τον εαυτό του βάζει την αγάπη του για την Ελλάδα πάνω απ’όλα; Όταν περπατάς στον κήπο τών ηρώων στο Μεσολόγγι, αν μπεις στη φυλακή του Κολοκοτρώνη στο Ναύπλιο, αν πας στα οχυρά Μεταξά, σταματήσεις στο Μανιάκι και σε δεκάδες μέρη της πατρίδας τότε μόνο καταλαβαίνεις ότι είσαι μικρός και το να κομπάζεις ως πατριώτης αν δεν μπορείς να βάλεις το εμείς πάνω απ’το εγώ είναι γελοίο, εγωισμός και προσβολή των γνήσιων πατριωτών προγόνων μας. Ο πατριωτισμός φτάνει μέχρι τη θυσία για την πατρίδα χωρίς οφέλη και ανταλλάγματα. Για αυτό λέω είναι μπερδεμένοι πολλοί. Ούτε νοσταλγοί κάποιων καταστάσεων είναι, γιατί αν δεν έχεις ζήσει κάτι δεν σου επιτρέπεται να νοσταλγείς. Οι οπαδοί, οι κολλημένοι, οι ξερολες που τους φταίνε πάντα οι άλλοι, δηλαδή οι ανεύθυνοι το παίζουν πατριώτες επειδή νομίζουν ότι ότι δηλώσεις είσαι εδώ στην Ελλάδα. Αν δε, μερικά πράγματα έχουν τέτοιο μεγαλείο που δεν μπορούμε οι περισσότεροι να τα πλησιάσουμε.

    2. Ξέχασες να βάλεις το Νέος dimokratis ; Ουστττ…

      1. Μόνο έτσι μπορείτε κάποιοι να μιλάτε. Μια σκέψη με ένα δυο επιχειρήματα δεν. Αυθαίρετα συμπεράσματα, επί της ουσίας δεν απαντάς σε τίποτα άρα μη γράφεις. Τόσα λίγα ξέρεις, τόσα λίγα εκφράζεις. Καλά κρασιά.

    3. το κόμμα τους, το νδσυριζοπασοκ κυβερνά δεκαετίες!

  34. Ο υπέρμετρος τυχοδιωκτισμός του πρωθ/γου της χώρας έχει καταστρέψει κάθε έννοια δημοκρατίας σ’ αυτό τον τόπο -Ας τον μαυρίσουμε στις επικείμενες εκλογές για να πάρει την απάντηση που του πρέπει .Το δημοκρατικό του ολίσθημα είναι τεράστιο ,έκανε πολλά λάθη αλλά αυτό είναι υπεράνω αυτών που έχει κάνει …Έλεος και λίγη ντροπή δεν βλάπτει !!!

  35. Ενα μεγάλο μπράβο που ξεμπροστιασατε αυτο το μαυρο σαπιο συστημα των πολιτικων μαφιοζων

  36. 2 κομματα υπαρχουν……
    οι ΕΛΛΗΝΕΣ και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…..
    Ελληνες διαλλεξτε…….
    Η ερχομενη 4ετια θα ειναι
    η Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ η Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ…….

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…….
    1) ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ
    2) ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    3)ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΤΟ ΛΑΟ
    4) ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗΤΙΑ
    5) YΠΕΡ ΤΟΥ ΒΙΑΙΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ..

    21 ΜΑΙΟΥ 2023……ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ
    το Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ

    1. ((( ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ
      το Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ)))
      στα υπολοιπα συμφωνώ

    2. Αδιαφορα ολα αυτα που αναφερεις. Εγω στο τελος του μηνος θα εισπραξω μηνιατικο απο Δημοσιο, κ καλο μαλιστα. Το συστηματακι να υπαρχει κ η παραγκουλα να δουλευει. Τι Ελλαδες κ τραινα, τα λεφτα μου θελω.

  37. Ο Κασιδιάρης γνωρίζοντας τις προθέσεις του Μητσοτάκη να τον αποκλείσει με ή χωρίς εντολές Εβραίων από τις ήδη στημένες μέσω Singular Logic εκλογές, τα έκανε πλακάκια με τον ΣΥΡΙΖΑ αποδεχόμενος τον ρόλο του Δούρειου ίππου σε περίπτωση αποκλεισμού του μέσω δικής του εντολής ωστε να ψηφίσουν όλοι οι ελεγχόμενοι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, ως πράξη εκδίκησης για τον Μητσοτάκη με αντάλλαγμα όταν βγουν αν βγουν και σχηματίσουν κυβέρνηση να τον αποφυλακισουν.

    1. Μήπως είδες και τίποτα εξωγήινους τώρα τελευταία;
      Στρίψε άλλο ένα, θα δεις και τη χαμένη Ατλαντίδα.

    2. Δεν μπορεί να ψηφίσει Έλληνας τον προδότη των Πρεσπών, τσίπρα. Εμείς ψηφίζουμε Έλληνες όχι προδότες. Τον τσίπρα και τον κούλη και τον ανδρουλάκη να τους ψηφίσει ο ζάεφ και να κάνουν συμμαχία με το κεερφα! Αν 1 στο εκατομμύριο αποκλειστεί ο Ηλίας, θα δούμε τότε. Αλλά κόμματα του ανθελληνικού τόξου, των υποστηρικτών των λαθρομεταναστών και της συνταγματικής μίζας να μας ξεχάσουν!

    3. Ψήφο στο ”τόξο” μόνο νεκρός…Ελλάς η τέφρα…

  38. Κάνετε όσα μπλοκ θέλετε…
    Κάντε μεταγραφή τους καλύτερους αμυντικούς για να αποκρούουν την λαίλαπα Λιάκου
    ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ
    ΛΙΑΚΟΣ/ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!!!!
    ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ……ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΚΑΙ
    ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΑ ΑΚΥΡΑ!!!!!!!

  39. Επειδή πολύς λόγος γίνεται για τα εμβόλια mrna γίνονται ήδη δοκιμές για να περάσουν στους ανθρώπους μέσα από την κατανάλωση γάλατος.
    Στα ποντίκια οι πρώτες δοκιμές ήταν επιτυχείς.
    Όσο για το αν ο κανελοπουλος ήταν υπέρ της υποχρεωτικοτητας αυτό πρέπει να διευκρινηστει

  40. εγώ ξέρω ότι είναι φανατικός στα εμβόλια της κορονοπιπας ,δεν έχω να πω κάτι άλλο .

    1. Ο κούλης και ο πλεύρης βάλανε τα λοκντάουν και τα πρόστιμα των 100 ευρώ στα γεροντάκια. Όχι ο Εισαγγελέας, ο οποίος δεν ήταν υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Φανατικός υπέρ της Βόρειας Ηπείρου ήταν ο Πλεύρης κσι έλεγε ότι ένοιωθε υπόδουλος! Ώσπου έγινε υπουργός του Κούλη και δεν έκανε μια δήλωση για την έκθεση ζωγραφικής του Ράμα στο Ζάππειο ούτε πήγε να του πει για τους υπόδουλους στη Βόρεια Ήπειρο! Ποια Βόρεια Ήπειρο, ασχολήθηκε μόνο με τα εξαθλιωμένα γεροντάκια και έβαλε πρόστιμο 100 ευρώ που δεν κάνανε το εμβόλιο του μπουρλά!

    2. Κι εγώ έχω ακούσει κάτι τέτοιο ,όπως και με το Μακεδονικό ,τι γνώμη έχει ?

  41. Όποιος νομίζει ότι η μαφία του πολιτικού συστήματος στήνει οφθαλμοφανές απάτες εύκολα αντιλήψημες αυταπατάται. Τα τυράκια, δολώματα που σερβίρονται , είναι για να εγκλωβίσουν την σκέψη του απλού αλλά και του μέσου παρατηρητή. Όσοι αντιλήφθησαν και συνειδητοποίησαν το μέγεθος της απάτης του κορονοιού, καταλαβαίνουν ότι δεν έχουμε να κάνουμε με απλούς απατεώνες αλλά με παμπόνηρους δολοπλόκους. Το ότι ο αριστερός φρονημάτων αντιεισαγγελέας στα εβδομήνταπέντε του αποφάσισε και δημιούργησε κόμμα με δήθεν πατριωτικές θέσεις πριν έναν μόλις χρόνο, όντας μέρος του συστήματος για πάνω από σαράντα χρόνια κάτι λέει…Λέει ότι αυτό σχεδιάστηκε από κάποιους για να είναι το διαβατήριο ώστε να πλησιάσουν και να πείσουν τους κύκλους του Κασσιδιάρη, για την φερεγγυότητα του ….και έλλειψη διορατικότητας από μεριάς των συμβούλων του Κασσιδιάρη, έπεσαν στην παγίδα του συστήματος ή είναι και αυτοί μέρος της παγίδας. Τον πρότειναν λοιπόν ή έπεισαν τον Κασσιδιάρη, αδυνατώντας ο ίδιος μέσα από το κελί του, να έχει σφαιρική αντίληψη. Είναι γνωστό ότι ο χώρος του εθνικισμού επειδή ιδεολογικά είναι αήττητος αφού ο εθνικισμός είναι η… κατά φύση συμπεριφορά, το σύστημα έχει φροντίσει να τον γεμίσει με παράσιτα… Η αντίσταση κάποιων δικαστικών είναι για τα μάτια του κόσμου γιατί η δικαιοσύνη θα βγει αλώβητη από αυτό, αφού είναι μέρος του συστήματος ….και θα επιτρέψει στο κόμμα να κατέβει δείχνοντας δήθεν αντικειμενικότητα, αλλά όχι στον Κασιδιάρη. Ο εισαγγελέας από την άλλη αλλάζει την διοικούσα επιτροπή αλλά και μέρος από αυτούς που θα κατέβουν υποψήφιοι βάζοντας και δικούς του που θα εκλεγούν. Το κόμμα με την ορμή που έχει και χωρίς τον κασσιδιάρη, θα μπει στην βουλή ,και στη συνέχεια θα συνεργαστεί με την νέα δημοκρατία αφήνοντας τον κασσιδιάρη στα κρύα του λουτρού αποσβολωμένο και ηθικά λαβωμένο αφού θα χτυπηθεί η αξιοπιστία του ως ανήθικου γιατί οδήγησε τους εθνικιστές στην αγκαλιά του συστήματος αλλά θα πληγεί και η διάνοια του ως ηλίθιου αφού δεν κατάλαβε την πλεκτάνη, που παίχτηκε, και αρά θα είναι ακατάλληλος για αρχηγός στα μάτια μας. Ο Κασσιδιάρης θα έπρεπε να κατέβει μόνος του με το σύστημα να του απαγορεύει την κάθοδο έτσι θα ανακηρύσσονταν ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης που στις επόμενες εκλογές, όντας ελεύθερος ,θα έπαιρνε άνετα 20 τοις εκατό.

  42. Αδωνιs Γεωργιαδηs:Οποιοs απο εδω και μπροs ψηφισει ειτε ΠΑΣΟΚ ειτε ΝΔ δια τηs ψηφου του νομιμοποιει την κλοπη του δημοσιου χρηματοs!!!
    Κανεναs πολιτηs σε αυτη τη χωρα δεν μπορει να πηγαινει πλεον στην καλπη υποκρινομενοs οτι δεν ξερει οτι αυτα τα δυο κομματα συμφωνα με την αποφαση τηs Γερμανικηs δικαιοσυνηs ειναι και ΨΕΥΤΕΣ και ΚΛΕΦΤΕΣ!!!

  43. Η δική μου αλήθεια είναι ότι μέχρι πρότινος δεν είχα ακούσει το όνομά του

  44. Και μόνο που καίγονται να τον αποκλείσουν, εμένα μου φτάνει. ΜΠΟΥΛΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ !

  45. o συστημικος “συνταγματολογος” Αλιβιζατος ειναι
    κατα του Εθνικου κομματος ΕΛΛΗΝΕΣ……
    να μην εισελθει στην Βουλη το Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ…
    γιατι ειναι λεει “εγκληματικη οργανωση”…
    Ο Αλιβιζάτος που έλεγε ότι είναι συνταγματικό
    “οι ανεμβολίαστοι να απολύονται”……….
    Ο Αλιβιζατος με πολιτικη διαδρομη
    ΚΚΕ εσωτερικου-Πασοκ-Ποταμι- ΝΔ ……..
    η Νουδουλα των δολοφονικων λοκνταουν και των 120 δολοφονημενων παιδιων στα Τεμπη γιατι να υπαρχει στην Βουλη???
    Το Πασοκ των λαμογιων-κλεφτων δημοσιου χρηματος και των δολοφονικων μνημονιων , γιατι να υπαρχει στην Βουλη???
    Το Συριζα με καμμενους ανθρωπους στο Ματι, και με την προδοσια της Μακεδονιας ,γιατι να υπαρχει στην Βουλη???
    Το ΚΚΕ με τους μπραβους με τα στιλιαρια γιατι να υπαρχει στην Βουλη???…….
    Διαβαστε τις δηλωσεις Αλιβιζατου για Τουρκια.
    Δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα περισσοτερο για τον συγκεκριμενο εθνοπροδοτικο απολειφαδι.

  46. ο ανθρωπος αψηφησε την οικογενεια του και τα μμε παρολο που ηταν αρεοπαγιτης και ηξερε τι πολεμο θα αντιμετωπισει , επειδη καταλαβε τι εθνικο αγωνα κανει ο ηλιας με ολους τους φαυλους εναντιον του και ηθελε να βοηθησει! ο ανθρωπος χρειαζεται συγχαρητηρια και οχι κριτικη ουτε φαντασιωσεις και κατηγοριες..σ οποιον δεν αρεσει, πισω στα μπλεκοκκινα μαντρια!

  47. Άμα περιμένετε με αυτό το χουφταλο που ήταν υπέρ το υποχρεωτικόυ εμβολιασμων να μπει στην βουλή την πάτησε ο κασιδιαρης, μεγάλος κωλοτουμπας ΤΕΛΙΚΑ. ΞΕΦΤΙΛΑ

  48. Όλο ο κόμμα είναι συστημικό, και ο ντόρος που γίνεται οργανωμένα εναντίον του είναι για να γιγαντώσουν τα ποσοστά του Κασιδιάρη που μέχρι πριν λίγο καιρό δε τραβούσε καθόλου…. Στην ουσία στέλνουν τους απογοητευμένους εκεί για να τους βάλουν σε ελεγχόμενο μαντρί.

    ΥΓ: Ποτέ ψήφο και για κανένα λόγο σε σκουλήκι που απαιτούσε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με πειραματικά σκευάσματα.

    1. Απαιτούσε ο Κασι υποχρεωτικό μπόλι;;
      Τι λε ρε μπαγλαμά

      1. Έβαλε πρόεδρο κάποιον που το απαίτησε ρε γιδι, ακόμα χειρότερα, στο η τέλος κάτι γραφικά ναζιδια θα τον ψήφισετε μόνο, – 1 ψήφος από μενα

  49. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΑΝ ΣΤΙΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ.

  50. Ο κύριος Κανελλόπουλος ανήκει σε στοά μαζί με υπόλοιπους όπως ο Δένδιας;είναι μασωνος ναι η οχι; όλα αυτά είναι στοιχεία που πρέπει να γνωρίζει ο Ελληνικός λαός .ήταν η δεν ήταν υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού κ αν δεν Ήταν τι έκανε τοτε για να αποκόψει το σύστημα.τωρα του ξύπνησε η ιδέα;κ μεις εθνικιστές είμαστε αλλά θέλουμε ενημέρωση σε σοβαρά θέματα

    1. Ο κύριος Κανελλόπουλος ανήκει σε στοά;
      Και εσυ που το ξέρεις ρε μπούφε;

      1. Κοίτα, στην Ελλάδα όταν θέλουμε να δυσφημήσουμε κάποιον γιατί μας χαλάει το μαγαζάκι μας, τον λέμε μασόνο ή ναζί, ή ακροδεξιό. Λογικό έτσι; Ράδιο Αρβύλα….

  51. Άμα δεν είσαι του συστήματος δεν γίνεσαι αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, ξυπνήστε γιατί πάλι θα κλαίτε τη χαμένη σας ψήφο. Μιλάει με ξύλινη γλώσσα δεκαετίας ’70 χωρίς να έχει ιδιαίτερη ευφράδεια, δεν ξέρω αν φταίει η ηλικία του γι΄ αυτό. Άμα δεν πει εναντίον των εμβολίων είναι κι αυτός συστημικός. Όσοι ταλαιπωρήθηκαν από τις ηλίθιες υποχρεωτικότητες των εμβολίων να προσέξουν πολύ και να ψηφίσουν κόμματα που έδωσαν μάχες για τους ανεμβολίαστους γιατί πολύ σύντομα θα έχουμε πάλι τα ίδια.

    1. Εξυπνε εσύ που βάζεις την ψήφο σου
      .
      Κοματοσκυλο;
      .

  52. ο κανελόπουλος είναι υπερ της υποχρεωτικότητας εμβολίων covid και όποιος λέει το αντίθετο φιμώνετε άρα κάτι βρωμάει ήδη…

  53. Κυριε Χιο τελευταια βλεπουμε καποια αλλαγη σε εσενα λες να ειναι η ιδεα μας η με πλαγιο τροπο ΚουλοφερνειςΤαλεγομενα σου δεν ειναι ξεκαθαρα οπως παλια Και η δημοσκοπιση αυτη με τα τρια ερωτηματα ενισχυει τις υποψιες μουοτι κατιπεριεργο σου συμβαινειΕλπιζω να δημοσιευσεις αυτα που γραφω διαφορετικα ενισχυεις τις υποψιες μου

  54. oλοι εσεις που τον βρίσκετε αδέκαστο , τον ξέρατε και πέρσυ?
    Αλλα μάλλον για να το λέει ο κασιδιάρης έτσι θα είναι … ε ?

    1. Ενώ εσύ ξέρεις καλύτερα;
      Ψόφο στους αριστερούς και δεξιούς κομμουνιστοσυμμορίτες !

  55. Δουρειος ιππος της ν.δ και ο κανελοπουλος και ο κασιδιαρης.τελος.

  56. Εντιμος και αξιος . Ψηφιζω ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

  57. ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟ…ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΣΕΒΕΙΣ…

  58. Για να σταματήσουμε τα κόμματα “του δήθεν δημοκρατικού τόξου” και να τους διώξουμε από την εξουσία ψηφίζουμε ακόμα και διάβολο – αρκεί να νικήσουμε

  59. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ !!!
    ΦΟΥΜΟ ΣΤΟΝ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΟ.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ !!

  60. Επειδή έχουμε διαβάσει ότι ήταν υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού χρειάζεται μια διευκρίνιση επ’αυτού .

  61. ΣΤΙΣ 5 ΜΑΪΟΎ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ!!ΣΤΙΣ 21 ΜΑΪΟΎ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!!ΑΞΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!
    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

  62. Θα ψηφίσω Έλληνες για την πατρίδα μόνο χάρη στον εισαγγελέα και όχι για τον Κασιδιάρη που είχε κάνει τεράστια λάθη στο παρελθόν.

  63. Άκου αδέκαστος… έπρεπε Στέφανε να βάλεις και Τετάρτη επιλογή…Με το ένα πόδι στον τάφο.

  64. Απ’τη στιγμή που αντί για 5 Αρεοπαγίτες το κόμμα θα το κρίνουν 11 φαντασία δεν θέλει, είναι φως φανάρι ότι όπως και τότε επί Σαμαρά με ΧΑ που είχαν δημοσκόπηση στο 12+% τώρα βλέπουν 15+%. Σκούρα τα πράγματα γιατί οι 6 που προστέθηκαν δεν θα πήγαν με το σταυρό στο χέρι αλλά μάλλον με επίδομα Κoulis power.

  65. Μόνο και μόνο που προσπαθούν με χίλιους τρόπους να μην κατέβει στις εκλογές λέει πολλά

  66. Το αποτέλεσμα μιλάει μόνο του. Ο κόσμος εμπιστεύεται τον νέο Πρόεδρο κ. Κανελλόπουλο. Όσοι γάζουν μύθους εναντίων είναι ή αφελείς ή μυθομανείς ή στημένοι. Πρόεδρε και μόνο που σ’ αυτήν την κρίσιμη στιγμή για τον Ελληνισμό βγήκες μπροστά είσαι άξιος. Πάμε μπροστά.

  67. Εγώ ξέρω τόσα χρόνια τον πλήρωνα και αυτός έκανε αβαβα και το παπί επίσης συμφώνησε και με τα αντισυνταγματικά μνημόνια πήρε και αναδρομικά ε τώρα να μην έχει και μια οχταρα στην τσέπη το λιγότερο;α επίσης ξέχασα τον θρέφουμε και όλο το σόι από ότι άκουσα που έχουν και παρόμοιες θέσεις κιόλας εξού και τους ταΐζουμε ρε όλοι τους για τα κάτεργα είναι αντιεισαγγελέας λέει την τσάπα τον γκασμα και στην οδοποιία έχουμε έργα να φτιάξουμε και πράσινη ανάπτυξη λέμε αυτος και οι όμοιοι του

  68. ψιλογκέι μου φαίνεται σαν την μις κλάσι

    1. Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

  69. Πιστεύω σάν πολιτικός ο κύριος Κανελλόπουλος θά κάνει σωστή δουλειά σέ σχέση μέ τούς αλήτες πού είναι σήμερα μέσα στήν βουλή.

  70. Αχυράνθρωπος, δεν γνωρίζω ποιός είναι ο Κανελόπουλος.

  71. κανε δημοψήφισμα και για τον ντογιάκο …
    αραγε ποιο θα ειναι το αποτέλεσμα ?
    χαχαχαχαχα ο αψηλός παναθηναικάκιας

  72. Απλά τα πράγματα, αν ήταν λαμόγιο δεν θα περίμενε να φθάσει σε αυτή την ηλικία για να μπει στη πολιτική, θα είχε πάρει την κουτάλα όπως τόσοι και τόσοι και θα είχε σκάσει στην κονόμα όπως άλλοι τόσοι.
    Πρόεδρε σε τιμούμε και ελπίζουμε σε σένα, Στέφανε κατέβα να βοηθήσεις.

  73. Η νδούλα του κούλη των εμβολίων, που μίλαγε υπέρ της ενσωμάτωσης εκατομμυρίων αλλοδαπών(όταν τα Ελληνόπουλα τα διώχνει στο εξωτερικό) και υπέγραφε συμφωνίες με πακιστάν για να φέρει και άλλους, η νδούλα του κούλη των ανοιχτών συνόρων όπως ο τσίπρας που θέλουν “σπίτια σε μετανάστες και funds στους Έλληνες” μιλάει για το ήθος του Εισαγγελέα! Και μόνο ότι βγήκε μπροστά ο Εισαγγελέας δείχνει ήθος. Θα μπορούσε να ήταν στα κόμματά σας μαζί με τους παιδοβιαστές, τους ανώμαλους, τους παιδεραστές, τους προδότες, τους πάτσηδες και τους ψαριανούς και να τον λιβανίζουν οι πρωτοσάλτε, οι αυτιάδες και οι χασαπόπουλοι στα κανάλια των εφοπλιστών! Προτίμησε ο Αξιος Εισαγγελέας να πάει ενάντια στο σύστημα, να τον αποκηρύξουν μέχρι και τα αδέρφια του αλλά τώρα Εκατομμύρια Έλληνες είναι αδέρφια του και τον αγαπάνε πιο πολύ και από τα βιολογικά του αδέρφια! Ένα μόνο σου ζητάμε Εισαγγελέα Κανελλόπουλε, μην μας πουλήσεις. Τα άλλα άστα στα εκατομμύρια Έλληνες που είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλό αγώνα “Υπέρ πίστεως και Πατρίδος”. Ο κύβος ερρίφθη προδοταριό του ανθελληνικού τόξου και δεν υπάρχει επιστροφή, η Ελλάδα θα σωθεί!

  74. Η καλύτερη. Είναι παληκάρι. Αφού ο μάρτυρας επιβεβαίωσε στην εκπομπή του κυρίου Χίου ότι ο εν λόγω εισαγγελέας ήταν ο μόνος από όσους γνώριζε που δεν χρηματίστηκε για να διαστρέψει την κρίση του, άρα πρόκειται για ένα έντιμο άνθρωπο που μοναδικό του μέλημα ήταν η τέλεση του καθήκοντός του με τον πιο δίκαιο τρόπο. Όσο για το σχόλιο που λέει ότι κάλυψε συναδέλφους του που ανήκαν στο παραδικαστικό κύκλωμα πολλές φορές κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια και νομίζουμε ότι οι άλλοι είναι σαν και μας.

  75. είναι αδύνατο να μην είναι μασώνος, είναι μέρος του συστήματος, είτε έχει τοποθετηθεί εκεί εν γνώσει του Ηλία να προσπεραστεί το νομικό πρόβλημα είτε ο Ηλίας έχει συνεννοηθεί να παίξει την βαλβίδα εκτόνωσης το οποίο φαίνεται και από το πόσο νερόβραστο είναι το κόμμα, αν δεν ήταν ο Κανελλόπουλος μασώνος θα μπορούσε να πει κάποιος ότι αποφάσισε να αντιταχθεί στο σύστημα τώρα που γέρασε αλλά επειδή είναι σίγουρα μασώνος σημαίνει ότι είναι κίνδυνος, πιθανόν ήδη ο Ηλίας έχει χάσει τον έλεγχο του κόμματος που θα Βελοπουλιστεί και θα καταλήξει και σε καμμιά συγκυβέρνηση

  76. Αυτη την στιγμη το μονο που βλεπουμε ειναι οτι ταρακουνησε με την παρουσια του στο Ελληνες ολα τα κτηνη που βαλλουν εναντιον του Ηλια Προς το παρων αυτο μας αρκει Κυριε Χιο

  77. Στο 99,9% των πολιτών ο κ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ είναι άγνωστος. Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι αυτό που ενδιαφέρει την πλειοψηφία του λαού είναι να υπάρχει στη χώρα, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Επίσης πολιτικούς που να έχουν το ΕΘΝΟΣΗΜΟ στην ψυχή τους! Να αποδεικνύουν με πράξεις ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη που τους δώθηκε.

  78. Ο Αναστάσιο Κανελλόπουλος είναι η φωνή του λαού

    1. Δογκας Δεν σου μιασε φραγκολουμπίνα τσιγκολελέτα

    2. Που το ξέρεις ρε λασπωτήρα; Ουστ από εδώ…

  79. Όποιος ΔΕΝ ψήφισε Αχυράνθρωπος, δεν γνωρίζει ποιος είναι ο Κανελόπουλος .
    Βάλτε Αντωνιάδη πριν 4 μέρες, η αθώωση του οποίου πριν 13 χρόνια καταδίκαζε αυτόματα τους Αρειπαγίτες που έπρεπε να είναι μπουζού. Ο Κανελόπουλος ξέπλυνε τους συναδέλφους τους και ο καρκίνος του δικαστικού σώματος τρώει ακόμα την Ελλάδα.

    Και όσοι αντιδράσουν, μπείτε στο κόμμα “Έλληνες” δείτε το πρόγραμμα για τις εκλογές. Σαν να διαβάζω το πρόγραμμα της ΝΔ το 2012/2015/2019 ΣΕ ΟΛΑ.

    Ξυπνήστε ρεε. Σας κοροϊδεύουν.

    1. Και εφόσον είναι έτσι όπως τα λες τότε γιατί έχουν σκυλιασει εκεί στη ΝΔ; Θέλουν να μας προστατεύσουν ε; Ενώ το παρελθόν του Μητσοτάκη, του Βορίδη,του Πλεύρη, του Χρυσοχοΐδη, του Θεοδωρικακου, κ.α. είναι πιστό στις αρχές και στην ιδεολογία που πάντα υπηρετούσαν. Ας μας κοροϊδεύουν. Τι σε πειράζει εσένα. Μήπως 50 χρόνια όλοι οι υπόλοιποι που κυβέρνησαν εφάρμοσαν το πρόγραμμα τους και φύγαμε απ’το ΝΑΤΟ, απ’την ΕΟΚ, απ’τα μνημόνια, μήπως έδιναν χρήματα οι Ευρωπαίοι που φτιάχτηκαν υποδομές και σύγχρονο κράτος και όχι επιδοτήσεις για τα κλαρίνα; Μήπως η Ολυμπιάδα των 17δις ευρώ στοίχισε 30+δις, μήπως ξέρεις για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου; Αφού λοιπόν όλοι μας κορόιδευαν και συνεχίζουν και το κόμμα ΈΛΛΗΝΕΣ είναι σαν αυτούς ε θέλουμε ποικιλία να αφήσουν ελεύθερο τον κόσμο να εκφραστεί να μας κοροϊδέψει και κανένας άλλος όχι όλο οι ίδιοι.

    2. Αιντε ρε ηλιθιε , γραψε μας τι ψηφιζεις να καταλαβουμε ποιο λαμογιο εισαι

      1. επαμιτης ειναι. ξεχασε τον αρχηγο του που ηταν κκες με τα σφυροδρεπανα και τα κονταρια. στο κκε ηταν οταν ο φλωρακης εκανε συγκυβερνηση με το μητσοτακεικο. χρονια αυτη η κολονια

    3. Άντε ρε Παπα-τζή …κόψε λάσπη ρε …λαγέ του συστήματος !!!

    4. Μπράβο,όσο και να προσπαθείς να μάθεις την αλήθεια στους ψεκασμένους,αυτοί δεν στροφαρουν.Με ένα όνομα” Έλληνες” ,αυτοί που σκότωσαν Έλληνες πατριώτες, νομίζουν θα υποκλέψουν την ψήφο των Ελλήνων.Δυστυχως όμως υπάρχει ένα μικρό ποσοστό που παραπλανάται

    5. Αφού το λες εσύ , έτσι θα είναι, Όμως τί ψηφίζεις ρε μεγάλε να ψηφίσουμε κι εμείς αφού οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι απάτη και τα υπόλοιπα κόμματα τα σωστά.

Comments are closed.