Δε θα πεινάσει ποτέ ο Άγγελος: Η ατελείωτη περιουσία που θα «χτίσει» κληρονομώντας την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο

Κοινοποίηση:
latsios_goneis_periousia

Ο Άγγελος Λάτσιος είχε το… προνόμιο στη ζωή να είναι ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, με τον ίδιο ως πρωτότοκος, φυσικά, να έχει αρκετά προνόμια.

Ο Άγγελος Λάτσιος ετοιμάζεται να γίνει ένας… μεγάλος κληρονόμος, όσο αναμένεται να αποφασίσει σχετικά με το τι θα κάνει στη ζωή του, αφού η διαθήκη της Ελένης Μενεγάκη προβλέπει συγκεκριμένα πράγματα για το τι θα κληρονομήσει με τις αδελφές του Βαλέρια, Λάουρα και Μαρίνα.

Όπως έχει αναφέρει το Ciao με το που επέστρεψε πέρυσι στην Αθήνα από τις διακοπές της, η Μενεγάκη πραγματοποίησε συναντήσεις με συμβολαιογράφους προκειμένου να μοιράσει την περιουσία της στην οικογένειά της.

Τα πάντα κληρονομούν οι δικοί της άνθρωποι, με το περιοδικό να επικεντρώνεται σε όσα η Ελένη Μενεγάκη αφήνει στον μεγάλο της γιο με τον Γιάννη Λάτσιο, Άγγελο.

Τι παίρνουν ο Άγγελος και οι αδελφές του

Ο Άγγελος, του οποίου η σύντροφος επίσης έχει το δικό της… κομπόδεμα, κληρονομεί την πολυκατοικία με τα 12 διαμερίσματα στην Κάρυστο. Αυτή τη στιγμή, τα ενοίκια εισπράττει η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα. Από αυτά τα διαμερίσματα εξαιρείται ένα ποσοστό της τάξεως του 20%, το οποίο κληρονομεί ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος.

Στα χέρια του Άγγελου Λάτσιου, θα περάσει και το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στο Ελληνικό, στο οποίο η ίδια έμενε πριν παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο και ένα ακόμα σπίτι στην Χαλκιδική το οποίο όμως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν το σπίτι θα ανακατασκευαστεί ή αν θα πουληθεί.

Αντιθέτως, στην Μαρίνα η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να δώσει το σπίτι στην Κηφισιά, το οποίο νωρίτερα είχε αποφασίσει να πουλήσει. Η Ελένη ανακάλεσε την απόφαση προκειμένου η μικρή μαρίνα να πάρει το σπίτι. Πέρα απ’όλα αυτά όμως η Ελένη Μενεγάκη δημιούργησε ένα καταπίστευμα για όλα της τα παιδιά με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο θα τοκίζεται έως ότου αυτά κλείσουν το 31ο έτος της ηλικίας τους. Μέχρι τότε η Ελένη έχει τον έλεγχο του καταπιστεύματος και θα μπορεί να παρατείνει το χρόνο στον οποίο εκείνο θα μπορούν να πάρουν τα χρήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δεν μας παρατάτε με αυτό το ανεπαγγελτο και κακάσχημο υποκείμενο που φέρνει σε τραμπακουλα βάτραχο δεινόσαυρο χιπποειδες.

  2. 1.Μπορει η κ. τραμπακουλα να ειναι και υποψηφια στις επομενες εκλογες π.χ. με τη ΝΔ, εκτος εαν πιστευει στις ιδεες του σοσιαλισμου και παει με αλλο κομμα.
    2.Πιστευω οτι ειναι τεραστια φοροφυγαδα.Τι λεει η ΑΑΔΕ ?
    3. Το νεαρο βλασταρι της ,επειδη ,φανερα, ΔΕΝ εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του,δηλ. δεν ζορισθηκε ,για να επιζησει, με την πρωτη δυσκολια θα αρχισει τις ρευστοποιησεις.
    4.Η κυρια αντικατοπτριζει το γενικο πολιτικο και μορφωτικο επιπεδο της ψωροκωσταινας.
    ΔΕΝ μπορει ετσι ο τοπος να παει μπροστα ,οταν οι φελλοι και τα αχυρα επιπλεουν

  3. Βρώμικα, καταραμένα λεφτά φτιαγμένα από το μουνί μιας πόρνης του Σατανά!

  4. Η ΑΑΔΕ τι κανει?Ως συνηθως ,κοιμαται κατα περισταση…Ο κοσμος χανει τα σπιτια του απο τα δανεια,που εχει παρει με τεραστια επιτοκια,ενω η madame αυξανει την περιουσια της με ζεστο ρευστο χρημα κατω απο το τραπεζι…Βεβαιως η κυρια εχει και τους θαυμαστες της ,οι οποιοι μορφωνονται απο τις ” μπουρδες” της.Πιθανον να τη δουμε και υποψηφια βουλευτινα!..Αυτο ειναι το επιπεδο της Ελλαδιτσας!..

Comments are closed.